Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz. XVIII - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: XIX część wątku będzie nosić nazwę:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 0 0%
Jedna z drugą poszły rodzić, ta zaś w ciąży jeszcze chodzi 2 3,51%
Już zaczęły się porody, zaraz będzie młoda, młody 1 1,75%
Wrześnióweczki już gotowe, zaraz będą dzidzie nowe 13 22,81%
Wrzesień jeszcze w słońcu chodzi, nasze dziecię już się rodzi 5 8,77%
Porodówka z uśmiechem wita, dzidzię wygania wrześniowa kobita 0 0%
Idźcie rodzić już dziewczyny, bo tą ciążę przenosimy 1 1,75%
Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku, ale czas na świat maluszku 25 43,86%
Szykujcie torby dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny 9 15,79%
Moja dzidzia śliczna, mała już by świat zobaczyć chciała 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-24, 08:16   #601
Madzia000
Zadomowienie

Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Masakra co za noc... od 4 nie spie, obudzilam sie przejeta bo rodzilam naturalnie a nie cc, o dziwo porod byl latwy i przyjemny (taa takie rzeczy tylko w snach ;D)

Dziewczyny nie wiem co zrobic z sytuacja pieniezna... Rodzac naturalnie pewnie bym placila jakiejs poloznej za opieke specjalna.. a tu sie okazalo ze bede miec cc... Chodze do ginki co 3/4 tyg za wizyte place 100zl noi odkad ustalilysmy cc ginka mowi ze ona bedzie mnie operowac i ze zrobi mi wszystko bardzo ladnie, tak ze bede napewno zadowolona... noi nie wiem czy dawac jej cos ekstra w kopercie przed cc (i tak mam 3dni przed operacja wizyte u niej prywatnie) czy dac po operacji jako podziekowane... Tzn malza bym wyslala do niej popoludniu w dzien operacji... moze cos jej kupic czy kase dac... juz nie wiem nic, malz sie upiera zeby nic nie dawac bo poszlo jej duzo do kieszeni juz za wizyty od nas... ale ona tylko prywatnie przyjmuje no:/ noi mi bedzie troche glupio jak przyjde do niej z kolejna ciaza za rok ... przesadzam ??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz Skarb:
JAŚ 09.09.2013

Madzia000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 08:17   #602
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

zasnęłam wczoraj przy kompie z otwartym okienkiem odpowiedzi

porody rozpoczęte "pełną gębą"

tassia świetna niespodzianka
Stary 2013-08-24, 08:18   #603
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mam

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
a nastepne kiedy masz? moze jest szansa, że sie kiedys spotkamy pod aparaturą?
ja mam pierwsze w środe
Jak bede w pon, to mnie zapisza na drugie. Moze uda sie na srode, choc nie wiem, jaki tam odstep czasu ma byc

Stary 2013-08-24, 08:19   #604
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Aż tak Go rodzina obsiadła? Toż On już ma swoją rodzinę Ciebie i Alika

Ja do wc staję tak dwa razy w nocy-ledwo się podnoszę bo plecy mnie już nieźle napierdzielają.
otóż to;D on to dobrze wie, tlyko czasami z niego za dobry duszek jak ja to mowię i poddaje się, wiec kto jak nie ja ma go naprostowac:P

nooo plecy i pachiwny ciagną
ah ciąża to piekny stan

mój tz do mnie mówi ze wygladam tak ladnie jak nie w ciazy tylko jakbym sie wzdela haahaha
nigdy jeszcze takie wzdecia u nikog nie widzialam
i wiecie co? jak zobacze Aliego to chyba bede plaac i plakac ze wzruszenia

a jeszcze jedna smiechówka na początek dnia
wczoraj mama z sis polewały się ze mną jak sis robiła mi brwi
i mówią, że jak ja taki delikates jestem to już widzą mnie na porodzi jak robie 'sssss, ał ał ała .... nie .... nie mogę' haha

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 08:19   #605
ladanseuse14
Zakorzenienie

aaaaaaaaa i dodam, że mnie brzuch boli
Stary 2013-08-24, 08:19   #606
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Masakra co za noc... od 4 nie spie, obudzilam sie przejeta bo rodzilam naturalnie a nie cc, o dziwo porod byl latwy i przyjemny (taa takie rzeczy tylko w snach ;D)

Dziewczyny nie wiem co zrobic z sytuacja pieniezna... Rodzac naturalnie pewnie bym placila jakiejs poloznej za opieke specjalna.. a tu sie okazalo ze bede miec cc... Chodze do ginki co 3/4 tyg za wizyte place 100zl noi odkad ustalilysmy cc ginka mowi ze ona bedzie mnie operowac i ze zrobi mi wszystko bardzo ladnie, tak ze bede napewno zadowolona... noi nie wiem czy dawac jej cos ekstra w kopercie przed cc (i tak mam 3dni przed operacja wizyte u niej prywatnie) czy dac po operacji jako podziekowane... Tzn malza bym wyslala do niej popoludniu w dzien operacji... moze cos jej kupic czy kase dac... juz nie wiem nic, malz sie upiera zeby nic nie dawac bo poszlo jej duzo do kieszeni juz za wizyty od nas... ale ona tylko prywatnie przyjmuje no:/ noi mi bedzie troche glupio jak przyjde do niej z kolejna ciaza za rok ... przesadzam ??

nic nie dawac
to nie te czasy ze za takie rzeczy sie placi
zreszta to wlasnie taka zasada wsrod ginkow sie zrobila
chodzis zprywatnie na wizyty to takjabys oplacila cesarke
ja jak znalalzam tego mojego lekarza co bedzie robil mi cc to ide na 3wizyty po 150zl zeby miec u niego cesarke
i tak mam moralniaka z teo powodu ze to sie tak odbywa
a do kieszeni to bym zlotowki nie dala
za duzo place na zus zeby jeszcze sie tym przejmowac

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 08:20   #607
butterfly20
Zakorzenienie

Wiiiitam wyspana

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
ładnie to ujęłaś

a w szpitalu Ci nie zorbią?
Chyba nie robią przy cc, ale tak czy siak wolałabym sama w domu, bo ja wstydzioch jestem. Oczywiście muszę o to wypytać gin.

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Będziesz się malować? W mojej instrukcji obsługi cc jest napisane m.in.: zmyć makijaż, zdjąć biżuterię...

Pytałaś już swego gina, czy powinnyśmy zrobić sobie lewatywkę? Ja dopiero 3.09 na wizycie o wszystko wypytam.

Gratulacje mamusiu!

Baja, rządzi! Dopięła dziś swego
Jaka malutka Amelka - 51 cm

O, dobra rada
Może faktycznie więcej się zmieści i od razu widać, co gdzie leży.

Duży chłopczyk

Matall,
OMG co wy macie z tym malowaniem? Puder sypki na ryło, tusz na dolne rzęsy i tyle mi wystarczy,żeby nie straszyć
Moja koleżanka miała cc w Twojej klinice, miała peeeełny mejkap i nic się nie stało, a miała piękne fotki

Co do reszty wymagań to dzięki za info Ja dopiero w środę będę o tym rozmawiać z gin i czy lewatywę można też.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Matal Twoja mała ma adhd? to mój dołącza do klubu najadł się babciowej sałatki i szaleje
Nie wiem jak Elenka, ale ja wczoraj pisałam,że moja na pewno ma ADHD. Ona prawie cały dzień się wierci, niemożliwa jest

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
miałam cudowny dzień ale sis tż a teraz moja kolezanka zje*aly go doszczetnie

mowilam wam ze mam miec zalatwione pampersy oryginaly duze pudla za mała kaske, no i bylam pewna ze te pudla juz stoja u znajomej bo juz dawno zamawialam ale podobno mialy byc po jakims czasie
okazuje sie ze pampkow nie ma, nikt nic nie wie, ogólnie moja prosba zotsała głeboko w poważaniu
zrobilo mi sie przykro bo juz bym miala kupione kilka paczek lub chcociaz odlozona wieksza kase, a nie martwilam sie bo tu mialam zaplacic naprawde grosze
i od slowa do slowa poklocilysmy sie, bo zaczela do mnie wyjezdzac z tekstami ze nasteponym razem nie bedzie o mnie pamietac itd ze zale sie ze nie mam kasy

pozniej rozmawialam z moja przyjaciółką która jest tez kolezanka tamtej i mi wyznala, ze planowaly mi zrobic baby shower i gadaly z moja sis ale tamtej od pampersow nic nie pasowalo, negowala kazdy pomysl i nie chciala udostepnic działki by tam zrobic, bo u mnie w domu ja ciagle jestem, a przyjaciolka jest spoza wrocka

i nie dosc ze pampków nie ma to i baby shower mi uciekł sprzed nosa.
nie ma to jak dobre znajome.
wiem ze to maly problem przy innych ale i tak mi przykro, ze zostalam zwyzywana w 9 mscu ciazy
A ta koleżanka ma faceta, dzieci?Bo wygląda jakby była zwyczajnie zazdrosna...

Cytat:
Napisane przez beaciakiss Pokaż wiadomość
aaaa i zapomniałam Wam napisać ze ostatnio po wizycie poszłam sobie na moją porodówkę(bo moja przychodnia jest na dole w szpitalu, a porodówka na 3 pietrze) żeby się dopytać co to to ja mam przytachać ze sobą na poród a pani mi powiedziała że mogę nawet z ulicy przyjść i rodzić i nic nie potrzebuję. dadzą mi wszystko, wszelkie artykuły higieniczne, szampony, mydełka, koszule, podkłady, pasty, szczoteczki, podpachy i co mi tam się jeszcze okaże niezbędne. oczywiście mam już swoje i wezmę ze sobą te moje osobiste rzeczy ale nie będę sobie zawracała głowy przynajmniej tymi podkładami itp. ale dobrze wiedzieć że w razie w można na nich liczyć. bardzo pozytywnie jestem nastawiona do całego oddziału. wszyscy są mega mili i pomocni. już byłam tam 2 razy z racji tych moich dróg moczowych bo przykazano mi że jak coś się dzieje po 20tym tygodniu ciąży to nie na pogotowie tylko tam prosto na mój oddział. także tego... będzie dobrze u każdej z nas
Uuuuu to luksus, super, zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
cześć mamuśki

Po pierwsze ogromne gratulacje dla Bajeczki, Karolson, Bojatojki i Susanny!

Super, że powoli zaczynamy się rozpakowywać Jak zaglądam na forum to od razu na pierwszą stronę, żeby obczaić czy już jakieś dzieciaczki są na świecie

A my z Lilą wychodzimy już na bank w przyszłym tygodniu, myślę, że w środę, bo wtedy ma mieć jeszcze okulistę, kurczę 5 tygodni zleciało od porodu a ja się czuję jakbym się ocknęła z ręką w nocniku, w domu nic nie posprzątane jeszcze, bo przecież całymi dniami w szpitalu siedzę, jeszcze na szybko zamawiałam brakujące rzeczy z neta
A wagowo 1960g dziś było, więc obstawiam, że jutro może Lilunia mieć te wyczekane 2kg

Buziaki dla was wszystkich i trzymam kciuki za mamusie, którym dane będzie rodzić w najbliższych dniach, na kogo padnie na tego bęc!
Super,że już tak urosła

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-24, 08:21   #608
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa jeśli z własnej woli to jasna sprawa,że oki. Myślałam,że może Twoi T. i sis mają dla Niego moc zajęć.
Pięknie dba o Was
spróbowaliby by
sis to se może... jedynie głupie teksty walić

Aleksander
Stary 2013-08-24, 08:23   #609
ladanseuse14
Zakorzenienie

dirty pozdrawiam serdecznie i gratuluję wagi
Stary 2013-08-24, 08:24   #610
papalinka83
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Dzisiaj będę pewnie mało, jak to w weekend. Zaraz jedziemy na jakieś zakupy spożywcze, potem dzieciowe, trzeba posprzątać, na noc mamy kolegę, który nie ma gdzie przenocować, a jeszcze na wieczór jesteśmy umówieni z innymi znajomymi Także miłego dnia i zajrzę, jak będzie chwila

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 08:25   #611
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość

przesadzasz
tak właśnie sa nauczeni... i torobią pacjenci
skoro przyjdziesz za rok i tak znowu bedzie miala zysk

Aleksander

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-24, 08:28   #612
ladanseuse14
Zakorzenienie

a zostawiacie coś szpitalowi? bo podobno tam gdzie rodzę jest taki niepisany zwyczaj.. mam zamiar zostawić 1 paczkę podpach poporodowych bella mama i kilka tetr - z pewnością się przyda
Stary 2013-08-24, 08:29   #613
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
u mnie wczoraj widziałam sporo i to baaaaardzo natomiast no tak jak pisałam wcześniej boję się kupować na zapas bo nie wiem czy podejdą :/

też nam tak mówiła położna że to też nie od nas zależy

to zależy też jaki dzieciaczek się pewnie urodzi, te nasze 3kg na wątku pewnie dłużej pochodzą w tych mniejszych natomiast 3600-4000g to już 2, też podobno za wiele 2 nie schodzi, moja kuzynka używała 3 już w drugim miesiącu

Ja tak samo. Mam jedną paczkę chusteczek, jedną paczkę najmniejszym Pampersów i z Dady, i jedną paczkę tych 2 z Dady.
Na pewno będą jeszcze promocje potem

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
No powiem ci Laryska, ze rana to mnie strasznie wkurza iwkurza mnie to, że tak mało mogę jeść, młówię wam dziewczyny, jedzcie na co macie ochotę, bo po porodzie to lipka z żarciem. Ogólnie po cc szybko do siebie doszłam, patrząc na inne mamuśki też po cesarkach to jakiś wysoki próg bólowy chyba mam, albo może nie pozwoliłam sobie na rozczulanie się zbytnie, najgorzej było wstawać w pierwszych dobach, ale ogólnie uszło. Bliznę mam ładną o ile może być ładna

Ale masakra z piersiami....jak pojawiły mi się jakieś tam rozstępy w ciąży to jak laktacja mi ruszyła, to pierdzielone rozstępy mam na całych cyckach

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Co do chusteczek to tylko napomknę, że moją córcię uczuliły te z Huggiesa, reszta spoko, a reszta to jak do tej pory hipp i nivea baby.
A dlaczego jest taka kiszka z jedzeniem?Przez kp,czy przez cc?

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
ile nadrabiania

bajka moje gratulacje!!!!!!!

a ja oficjalnie mogę rodzić, rzeczy dzidziowe w komodzie, mieszkanko posprzątane, kołyska stoi wyprana już, torba do szpitala spakowana na tip top, przemeblowanie zrobione..

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

może jakieś mini streszczenie dla mnie?
Jupiiiiiiii

A streszczenie takie jak zawsze +

2x blablabla (czyli urodzone dzieciaczki )

Cytat:
jest drugi Filipek
A skąd wiesz,że miała za wąską miednicę?Nie doczytałam,żeby tu pisała

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
czesc
Dziewczyny poratujcie. co tam kupowalyscie na spekane sutki do szpitala? Rany, u mnie jeszcze doba po porodzie nie minela, a sutki bola ze masakra.
Nie nadrabiam Was bo zbytnio nie mam czasu, a przez telefon tez ciezko.
Widzialam na pierwszej stronie, ze BAJKA wczoraj jeszcze urodzila- gratuluje
Mnie wlasnie zabrali Filipa, leze plackiem jeszcze ponad 6 godzin.
Mialam dzisiaj isc na wesele, ale jednak nie dotrwalam
Jeszcze odkrylam, ze Filip bedzie mial urodziny i imieniny w tym samym dniu. i ze zalapal sie na lwa
pozdrawiam
Dziewczyny już pisały,że Maltan fajna, bo nie trzeba jej zmywać.
Heheh fajnie trafione z imieniem

Stary 2013-08-24, 08:30   #614
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzi

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Jak bede w pon, to mnie zapisza na drugie. Moze uda sie na srode, choc nie wiem, jaki tam odstep czasu ma byc

a też nie wiem, ja się zapisałam na pare z góry i w następnym tyg mam w środe i piątek - oba na 10h
sama mi takie terminy proponowała
Stary 2013-08-24, 08:30   #615
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

A ta koleżanka ma faceta, dzieci?Bo wygląda jakby była zwyczajnie zazdrosna...

:
ma ale nieroba i takiego co robi z niej ciągle idiotkę
a ona sam uważa się za wielką panią, która pracuje w domu maklerskim,
swoją drogą zawsze podziwiałam ja za to jak ona bez żadnego wykształcenia dostawała się do banków, i na takie stanowiska...
no ale to juz odrebna sprawa
w kazdym razie laska zgrywa dame a wyzywa mnie od zalosnych, biednych itd itp wczoraj sie spytalam jej gdzie jej kultura

Aleksander
Stary 2013-08-24, 08:32   #616
policzanka
Wtajemniczenie

Dziendoberek.
Melduje sie nadal w dwupaku i juz przeterminowana:/

bojatoja-sedecznie gratuluje!Ale nam niespodzianke zrobilas
bajka-no i sie doczekałaśGratuluje Ci serdecznie,Amelka jest sliczna!
Tassia-ale masz super kumpele-pozazdroscic!
Ladan-świetnie ze juz wszystko gotowe!Teraz w spokoju mozesz czekac na przyjscie Julii
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 08:34   #617
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Dziendoberek.
kochana nie martw się niczym, stres tylko źle wpływa na Ciebie i dzidzię
przesyłam dużo pozytywnej energii
Stary 2013-08-24, 08:35   #618
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
a zostawiacie coś szpitalowi? bo podobno tam gdzie rodzę jest taki niepisany zwyczaj.. mam zamiar zostawić 1 paczkę podpach poporodowych bella mama i kilka tetr - z pewnością się przyda
u mnie było /jest tak ze jak tatuś przychodzi po dzieciaczka to idzie z położną do osobnego pokoju gdzie dzidzia jest ubierana przez nią i Tatuś jakis tam upominek daje polożnej/pieęgniarkom-->kawa, czelolada/ki itp. Ja uważam że to miłe...nie wiadomo ile nie trzeba za to zapłacić no ale w koncu zajmowały się maleństwem i mama
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 08:35   #619
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Wiemy i cieszymy się razem z Tobą Kurcze a swoją drogą kiedy to zleciało? Ten koniec sierpnia wydawał się taki odległy a dziś już 24ty .

heh Ty to Mu zostaw tego ciasta bo jak ono gotowe od wczoraj to do jutrzejszego popołudnia mogą zostać jeno ochłapy

Noo to przerażające, jak ten czas leci.

Lola kochany ten Twój TŻ
I humor od razu lepsiejszy

A ja się w nocy przestraszyłam.Strasznie długo spinał mi się brzuch, bolał na 100% jak na @- moja nera na pewno tak nie boli. Bałam się zasnąć i tylko czaiłam,czy nic ze mnie nie leci.
Pewnie to jakis przepowiadacz?Ciekawe jak często może się to zdarzać?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-24, 08:37   #620
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Ladan-świetnie ze juz wszystko gotowe!Teraz w spokoju mozesz czekac na przyjscie Julii
to prawda
w sumie do 100% gotowości torby do szpitala brakuje mi tylko tuszu do rzęs i golarki (bo nie mam dodatkowych żeby wpakować )
noo i nie wzięłam ciuchów na wyjście, bo nie wiem jaka będzie pogoda.. poza tym może wrócę w tym, w czym przyjadę... a to nie problem jak coś żeby mi ktoś przywiózł
Stary 2013-08-24, 08:38   #621
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana nie martw się niczym, stres tylko źle wpływa na Ciebie i dzidzię
przesyłam dużo pozytywnej energii
Nie stresuje się Ladanku.Jestem wyjatkowo spokojnaDziękuje za pozytywna energie
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 08:38   #622
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
A ja się w nocy przestraszyłam.Strasznie długo spinał mi się brzuch, bolał na 100% jak na @- moja nera na pewno tak nie boli. Bałam się zasnąć i tylko czaiłam,czy nic ze mnie nie leci.
oj często
Stary 2013-08-24, 08:38   #623
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Dziendoberek.

bojatoja-sedecznie gratuluje!Ale nam niespodzianke zrobilas
bajka-no i sie doczekałaśGratuluje Ci serdecznie,Amelka jest sliczna!
Tassia-ale masz super kumpele-pozazdroscic!
ej prosze sie tu nie przejmować!
to tylko jeden dzień, a przecież zacząć się może w każdej chwili

Aleksander
Stary 2013-08-24, 08:40   #624
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można c

Cytat:
a też nie wiem, ja się zapisałam na pare z góry i w następnym tyg mam w środe i piątek - oba na 10h
sama mi takie terminy proponowała
A mnie powiedzieli, ze na kolejne zapisza dopiero podczas wizyty

Stary 2013-08-24, 08:40   #625
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Noo to przerażające, jak ten czas leci.

Lola kochany ten Twój TŻ
I humor od razu lepsiejszy

hmm ale mocny mocny na @? bo ja tez mam takie jak na @ ale takie w miare ze da sie funkcjonowac i mam tak codziennie
pewnie to przepowiadacz,

Aleksander
Stary 2013-08-24, 08:41   #626
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
hmm ale mocny mocny na @? bo ja tez mam takie jak na @ ale takie w miare ze da sie funkcjonowac i mam tak codziennie
pewnie to przepowiadacz,

macica sobie trenuje
Stary 2013-08-24, 08:42   #627
inwersja
dryfuję słowami

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży m

Cytat:
A mnie powiedzieli, ze na kolejne zapisza dopiero podczas wizyty

no to Ci powiem, że ja w sumie na 3 z góry się zapisałam, jeszcze mam na wt 3.09 też 10h - widać kto inny nas obsługiwał
dalej nie chciała, może się bała, że nie doczekam
Stary 2013-08-24, 08:42   #628
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013

Cytat:
Nie stresuje się Ladanku.Jestem wyjatkowo spokojnaDziękuje za pozytywna energie
Poli, ja tez mam przeczucie, ze przenosze przez to faszerowanie lekami...a ile jeszcze dali Ci czasu? Kiedy beda wywolywac?

Stary 2013-08-24, 08:42   #629
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
to prawda
w sumie do 100% gotowości torby do szpitala brakuje mi tylko tuszu do rzęs i golarki (bo nie mam dodatkowych żeby wpakować )
noo i nie wzięłam ciuchów na wyjście, bo nie wiem jaka będzie pogoda.. poza tym może wrócę w tym, w czym przyjadę... a to nie problem jak coś żeby mi ktoś przywiózł
ladan ... dopiero co żesmy się zastanawiały czy nasze objawy to ciąża ehh....

Aleksander
Stary 2013-08-24, 08:43   #630
ladanseuse14
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-

Cytat:
Poli, ja tez mam przeczucie, ze przenosze przez to faszerowanie lekami...a ile jeszcze dali Ci czasu? Kiedy beda wywolywac?

myślisz, że ten fenoterol Cię tak przytrzymuje?..

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości