|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fabiś śpi padnięty po całym dniu ![]() ![]() w niedziele robimy ognisko ![]() takie prawdziwe jak kiedyś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
M_Moni
![]() Lewek u nas nigdy z jedzeniem nie bylo wiekaszych problemów, ale dzięki właśnie jedzeniu raczkami Jagody menu jest baaaardzo zróżnicowane. W sumie nie ma chyba rzeczy,której nie zje ![]() No i po body do lidla poszłam we wtorek rano i co i ![]() ![]() No i pocieszylyscie mnie, ze nie tylko ja "nie wolno" mówię jak do ściany ![]() Aga_ton super, ze ekg Lenki w porządku ![]()
#1593 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Nie było mnie dziś, bo miałam gości. Wpadam tylko na chwilkę, aby życzyć swojej kochanej synowej Melanii sto latek w zdrowiu i szczęściu! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | ||||
Zakorzenienie
|
100 latek dla Melanii!!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A potem jeszcze w McArthurze kupiłam 2 pary tenisówek, te http://www.mcarthur.com.pl/99/teniso...t-08-rd/19749/ i te http://www.mcarthur.com.pl/99/teniso...t-08-gr/19753/ łącznie za 49,90 ![]() Powyższym sposobem zakupiliśmy dziś 5 par butów za niecałe 100 zł ![]() Cytat:
![]() Weź jeszcze moją sprzedaj ![]() Cytat:
Jestem w środku pakowania, mamy urlop, wyjeżdżamy do Rodziców, więc tydzień nas nie będzie, potem wpadniemy na chwilę do domu i lecimy do teściów. Masakra sie spakować z dzieciem na tydzień ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję udanej transakcji ![]() Cytat:
![]() Poza tym dziś i wczoraj zresztą też i w sumie od kilku dni jakiś płaczliwy... Coś go boli chyba, bo aż taki nigdy nie był. A dziś w nocy wstawał co godzinę ![]() Iwa fajne trampeczki, szczególnie te niebiesiutkie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
![]() My dzisiaj znowu cały dzień byliśmy poza domem. Nadrabiam szybko, bo jeszcze Ewa Chodakowska czeka na mnie dzisiaj i to z gwiazdami. ![]() Melciu wszystkiego najlepszego słońce!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny!
![]() Jeszcze raz powtarzam: jesteście cudowne!!! ![]() Aż mi się ryczeć chce, bo przypominam sobie te wszystkie chwile tutaj z Wami ![]() ![]() Wszystko co przeszłyśmy z Melką to dużo wyszło na plus dzięki Waszemu wsparciu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1598 | |||||||
Zadomowienie
|
Witam.My dziś byliśmy w odwiedzinach u rodziców i siostry,przy okazji zaprosić na roczek Kubusia.Wróciliśmy ok.21,więc teraz nadrabiam wizaż.
Melcia Happy Birthay ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Egzamin już za tydzień-będziemy trzymać kciuki. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Dzień dobry. Moje dziecko właśnie wstalo i nie zamierza dalej spać. A w nocy oczywiście milion pobudek. Aaaaaa ja chce spać...
wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny.
Lena zrobiłam nam pobudkę przed 4 ![]() przed chwilą mąż wywiózł gadzinę do dziadków więc mogę iść odsypiać ![]() dziewczyny, macie dobry przepis na spaghetti z mięsem mielonym? Tż ma zachciankę ![]() wiecie co się dzieje z Sandrą, chyba dawno nic nie pisała ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- przypomniało mi się, że w biedronce jest promocja na pieluchy dada, 2 opakowania za 50 zł. ja się nie załapałam, nie było ani jednej paczki w żadnym rozmiarze ![]() promocja tylko do niedzieli, przynajmniej u nas. Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-08-24 o 06:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zadomowienie
|
Cześc ,witamy się przy kawce,mam trochę do nadrobienia,ale spokój bo małżon pojechal do fryzjera i na zakupy,dizś jedziemy na wesele. Malego sprzedalismy mojej mamie i jest mi tak jakoś dziwnie,i już tęsknię...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Małż w pracy,my narazie w domu. Popołudniu idziemy w gości z Zuzią więc jakoś dzień zleci. Pogoda niewiadomo jaka. Anusia zazdroszczę ogniska,my wczoraj robiliśmy grilla ale co innego takie ognisko z prawdziwego zdarzenia ![]()
#1603 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My też zawsze grille robiliśmy ale ja chce ognisko takie prawdziwe ![]() U Nas słonko od rana,kończe pić kawke i biore się za porządki bo bałagan lekki ![]() ![]() Później na jakieś zakupy musimy skoczyć ![]() Miłego Dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Co do zabawki dla Alana to dostał ją już bo ma zabawek tyle co nic ![]() Bawi sie 25minut i potem olewa ![]() On za głupi na edukacyjne zabawki ![]() No ja pierdziele zas ma drzemke 30 minut :banghead: no idzie szału dostać :banghead::banghead::bang head: Zero czasu dla siebie !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |||||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Pospaliśmy prawie do 9-tej, a noc nawet nawet była ![]() Cytat:
Z moich planów powrotu od września do biura na razie nic nie wyjdzie, dopiero jak otworzę działalność na siebie, bo się boję że ktoś mnie podpier... a będę się starać o dotację z UP, także problem opiekunki przesunął się w czasie. Mati nadal skazany na mnie ![]() Super. Na all wystawiałaś czy do komisu dałaś? Też przydałoby się coś z moją zrobić. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1607 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dostałam w końcu okres ![]() ![]() Mała dzisiaj wyjątkowo dobrze spała ![]() ![]() super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jak się pakuję do moich rodziców na weekend to też jest masakra ![]() ![]() no właśnie o to chodziło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Nabiera rozumu z czasem wiec jeszcze dla niego ta zabawka nie jest. Czy jakby ktoś napisał że 5latek nie nadaje sie na pójscie do szkoły bo jest za wcześnie na jego rozum to co?? Chyba nie jest dziecko na tyle mądre zeby isc prawda? Ja nie mowie ze on jest głupi w sensie ze nienormalny tylko jeszcze nie jest czas ![]() Ehhh, bez przesady z tym słownictwem ![]() Idziemy na spacerek, a potem jedziemy w trase ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
Cytat:
A 5-latek nie ma dojrzałości szkolnej a nie jest głupi i dlatego nie idzie do szkoły. Paula jest bardzo rozgarnięta i mogłaby iść do szkoły, ale uważam że to za wcześnie i nie jest dojrzała wystarczająco, ale jest bardzo mądrą dziewczynką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX
Cytat:
To w przenosni jest ze jest głupiutki na tą zabawke i tyle. Nie musi Ci sie podobać co ja mówie. Jakoś też bardzo czepliwa jesteś i syf sie robi A jak masz Paule tak bardzo mądrą to sie ciesz... nie wszystkie dzieci w tym wieku są tak bardzo mądre jak Twoje dzieci ![]() ![]() Koniec rozmowy na ten temat Edytowane przez Iwoncia81 Czas edycji: 2013-08-24 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamu
Cytat:
A syf się nie robi, no chyba że zaraz zaczniesz jak już nie raz rzucać ostrymi słowami. I bardzo się cieszę z tego że mam mądre dzieci. I nie wiem jakie są inne dzieci w tym wieku, bo po prostu nie porównuje. Moje rozwijają się w swoim tempie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Wtajemniczenie
|
Hej, dzięki za wszystkie odpowiedzi, u nas bez zmian, tylko chrypka, jak nie przejdzie to sie w poniedziałek przejde sie do lekarza, chociaż u nas podejrzewam gardło, bo Kinga piszczala jak jadła obiad jakby ja bolało, potem kwaskowych owocow tez nie chciala, a mleko i kaszę normalnie je. Biedna moja była głodna otwierała buzie i jak polykala to jeki i piski
![]() Ja próbowałam rożnych pieluch i jednak pampers to pampers nawet jak jest dosyć pełny to z wierzchu suchy i faktycznie na dłużej starcza. |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny w jakim proszku pierzecie ubranka dzieciom? Jeszcze w tym dzieciowym czy już w normalnym?
A jak w normalnym to wybieracie jakieś typu sensitive? Bo mi się lovela kończy i nie wiem czy kupować jeszcze czy już w normalnym prać ![]() Dzięki za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
Ja już dawno w normalnym. Z tym że jak w proszku to dwa razy płuczę, ale ostatnio kupuję kapsułki i płuczę raz. Płyn do płukania - różne używam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały.
Cytat:
![]() Ja nie nazwałam go głupi tylko alan... Nie powinnaś przypadkiem poskakać z Chodakowską?? Troche spokoju by było ![]() Maluch ubrany, ja już też, pogoda fajna to lecimy na zakupki ![]() Aaaa i kupiłam małemu fajne buciki ![]() Po niedzieli przyjdą ![]() ![]() Idziemy bo mały już woła mamamama ![]() Edytowane przez Iwoncia81 Czas edycji: 2013-08-24 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez mam pytanko, jak długo można przechowywać zamrożone zupki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic sie nie dzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1618 | |||
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny co do niani - obym tylko nie zapeszyła
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam ostatnie 3 dni wolnego...we wtorek do szkoły buuuuu ![]() ![]() ![]() Iwoncia, tamlin - nie kłócić się ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1619 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie Baobabek ma racje 25 minut zabawy jedna zabawka to baaaaardzo długo, Kinga jak sie czymś 5 minut pobawi to max...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i to się nazywaja zakupy! Udanego wypoczynku ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Masz rację,miło nam tu razem prawda? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ile za niego dostaliście? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też wypożyczałam. Dziś imprezka urodzinowa,torcik już mam super wyszedł,mięsko marynuje się w lodówce,zaraz przyszykuję resztę potem tylko do sklepu skocze i możemy balować ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.