|
|
#2071 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Nadrobiłam przy kawce i cieście maślankowym jak spał Iguś. Teraz bawi się na dywanie....jakoś długo już w jednym miejscu więc pewnie robi kupę
![]() Widzę że u wielu z Was etap nocnych krzyków przez sen, u nas też tak było przez pewien czas ale minęło Nawijko życzę Ci dużo szczęścia, miłości i spełnienia marzeń neti udanych i bezproblemowych przygotowań do chrzcin Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To w takim razie się nie liczy i nie wierzymy że Piotrek wstał przy kanapie ![]() ![]() Cytat:
Słodziaczek Naszła mnie taka refleksja przy okazji...uwielbiam jak mój Iguś jest na noc w pajacyku, wtedy jest taki dzidziuś a nie duży kawaler jak jest w dziennym ubraniu ![]() ![]() Rozkręcają się dzieciaczki nasze Przyszła pora żeby łóżeczko dać na najniższy poziom
|
|
#2072 |
|
Wtajemniczenie
|
w ramach wyjaśnień, łóżeczko jest na średnim poziomie - bo z najwyższego obniżyłam jak tylko zaczęła sama siedzieć
Teraz obniżę na najniższe Jest tutaj ktoś kto ma łóżeczko na najwyższym poziomie
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Mlody po obiadku spiocha a ja przegladam katalog ejwonu
![]() sto latek dla Mkołajka eff |
|
|
|
#2074 |
|
Konto usunięte
|
Dorka ma na najwyższym poziomie, jako, że nadal CZASEM tylko się obróci, ona potrzebuje cholernie mocnej motywacji
|
|
|
|
#2075 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś na szczęście już ładnie spał, oby mu tak zostało ![]() Dziękujemy [QUOTE=charlizz;42424852 Insolito, narobiłaś chęci i kurka co teraz nie ma gaci... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Sasasa Cytat:
Cytat:
jak radość na buźce ![]() Cytat:
Piękne podsumowanie Cytat:
![]() A no widziałam to pobojowisko, ale ściana chyba oszczędzona ? ![]() za ząbek Cytat:
![]() Cytat:
Dziękujemy za komplement Sugerujesz , że kłamie ? Cóż nagram jeszcze raz , tylko po weekendzie
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Marsi,Hje- bawcie się dobrze na weselichach ![]() Eff- dla Mikołaja![]() Nawijko-widzę kolejna Panna zodiakalna do kompletu (tylko Ty dziś rozpoczynasz ) Wszystkiego co najlepsze kochana
|
#2077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale mnie TZ zaskoczyl z ranca ![]() Poszedl niby po chleb. Cos go dlugo nie bylo, ale jakos nie widzialam w tym niczego dziwnego. Wraca i wali w drzwi. Myslalam, ze ma rece pelne siat z zakupami. A nie mogl sam sobie otworzyc, bo w jednej trzymal tort ze swieczkami zapalonymi, a w drugiej bukiet kwiatow ![]() A taki byl niby obrazony wczoraj przed snem ![]() ![]() Dziekuje Wam za zyczenia |
||
|
|
|
#2078 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ściana na szczęście oszczędzona, zatrzymało się na górnej krawędzi listwy przypodłoowej ![]() No, Nawijko, ja nic nie podam łyżeczką, Michał musi ją ode mnie przejąć i sam sobie w paszczę wpakować. A syf taki że głowa boli
|
|||
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijencjuszu! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! jak najjwięcej usmiechu !! cmok cmok
|
|
#2080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
Brawo dla tz! My zaraz robimy niespodzianke mojej mamie, tez dzis swietuje. |
||
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla TZcika!
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
nawijko sto lat
niespodzianka w klubie
|
|
|
|
#2083 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć i czołem
![]() przeciałam was raz dwa, taki szybki numerek- fajnie było ? ![]() a tak serio to nawet nie bede próbować cytować, bo nie mam szans nadrobienia. Julka mi jojczy, ucieka z pokoju, pcha palce w gniazdka, musze mieć oczy nawet w ![]() ugotowałam jej obiadek i nie wiem co, ale zjadła ze 4 łyzeczki i baju baj... t. stwierdziła, że przyzwyczaiłam ją to sklepowych słoików i teraz mam... hm... ![]() za to wczoraj pięknie zjadła 190 g marchewy i ziemniorów z łososiem z hippa a jak sie skonczyło to sie rozpłakała moja biedna... ![]() tak więc, jak bede miała chwile dla siebie wpadne wieczorem o ile wczesniej nie padne na pysk u nas strasznie wieje mało łba nie urwie, bedziemy niedługo szły na spacerros.udanego weekendu, całuję aha, i Julka ma już swojego Elmo do całowania po galotach, znalazłam nowusieńkiego z wrocka na tablicy za 65 zeta a na all chodzą nawet po 130 ![]() dziękuję za uwagę nawijko, jeszcze raz najlepszego neti- udanych chrzcin wszystkie zdjęcia i filmiki cudaśne i widziałam znów tajniackie pitu pitu, że pewnie też na szybko spotkanie Lady i Ewulki - super ![]()
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() klask i:czyli czas obniżyć łóżeczko
|
#2085 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42427808]Dorka ma na najwyższym poziomie, jako, że nadal CZASEM tylko się obróci, ona potrzebuje cholernie mocnej motywacji
[/QUOTE] Dokładnie jak u nas.Cytat:
Moje dziecko to typowy mięsożerca, zajada słoiczki z BD jak szalona ale tylko te z mięsem... Kaszek słodkich niet, soków, owoców nie bardzo ale mięso? |
|
|
|
|
#2086 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej coś wyczułaś. U nas dalej nic.Cytat:
brak słówCytat:
Cytat:
Daria ma ostatnio takie ataki płaczu że boję się w taką podróż wyruszyć pociągiem. Cytat:
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
dla Tż ![]() Byłam w biedrze obok mnie ale nie było tych pudełek Zjem obiad, nakarmię Darię i pójdę do drugiej biedry (jakieś 25 min drogi ode mnie ale przynajmniej spacerek Daria będzie miała).Oby były tam te pudełka ![]() Jak ja nie lubię jak Tż pracuje w weekendy abuuuuNa szczęście niedziele i poniedziałek ma wolne.
|
|
#2087 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nieźle, z tym, że nie znałam patentu na masowanie kości ogonowej ![]() Cytat:
Cytat:
za przesuwanie po podłodze, mój póki co tylko leży i patrzy, no i ostatnimi czasy nałogowo się przekręca na brzuszek ![]() i za czubek zębolka ![]() Cytat:
przyzwyczaiłaś, jasne Mówię Wam dziewczyny, jaka Amelka jest ruchliwa, jak super pełza po pokoju , do tego prawdziwa z niej modelka, przekręca się z brzuszka na boczek, wyciąga nóżkę i tylko cykać foty
|
||||
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Baby, ale mam niechcieja
no szok , zrobiłam ta lasagne i nawet nie mam pilnuje jeść Olesław też śpi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Baby, ale mam niechcieja no szok , zrobiłam ta lasagne i nawet nie mam sily jeść Olesław też śpi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
zaraz tzteciuncio narzeczuncio przyjedzie aaaaaaaaa
|
|
|
#2090 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Baw się dobrze!! A tej Młodej wytłumaczyłaś coś więcej?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakbym czytała o mojej Blance. Też krzyczy, też bije. terrorystki małe nam rosną Aż się boję co będzie jak się dwie diablice spotkają ![]() Cytat:
dla TŻta spotkania wizażowe są super!!! Cytat:
Ileż można się obijać, ranking nam poleci ![]() Julas nadrabia, bo tak narzekałaś na Nią ![]() Kochana trzymaj się tam i nie dawaj t. !!! |
||||||||
|
|
|
#2091 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz zamiast się lenić, to myśl nad miejscem spotkania!!
|
|
|
|
#2093 |
|
Zadomowienie
|
Dawno mnie nie bylo ![]() Jeeez, wiem, ze nie wypada sie tak chwalic, ale taka zrobilam szarlotke, ze Tzn. zrobilysmy, starsza cora musiala mi oczywiscie pomagac ![]() Troche oszukana ta szarlotka bo do jablek dodalam owocow lesnych, ale dobrze, ze zrobilam dwie blaszki bo polowy jednej juz nie ma Jeszcze "tylko" 4h i Tz wroci z pracy... ![]() Widzialyscie zdjecie blogerki na fejsie? Aaaaa ja chce tak wygladac ![]() A, nawijko super gest ze strony Tzta!
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-08-24 o 15:18 |
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam kupon na 15% rabatu na mleko HIPP z paczki rosmannowskiej. Kupon ważny do końca miesiąca. Wysłać którejś??
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
my juz po obiedzie
mlody po podwieczorku spiocha sobie a jak wstanie to cycus i ruszamy na festyn ![]() powiem wam ze ta golonka naprawde superasna wyszla, az w szoku bylam! maz wniebowziety zrobilam kilka gryzow i naprawde luks, w ogole nie czuc tego miecha. neti - udanych chrzcin, oby Antos byl grzeczny a wam wszystko wyszlo tak jak zaplanowaliscie
|
|
|
|
#2096 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
#2097 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla TzNawijka ![]() Cytat:
Nie chwaliłam się ale nieźle mi nawet idzie handelek za małymi Igiego ciuszkami. Ostatnio babka przez tablicę kupiła na prawie 180 zł, H&My głównie. Chyba nie muszę mówić ile ja na tym zarobiłam jeszcze bo to z ciuchów przecież Muszę jej wysłać paczkę w poniedziałek.---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- silver i jak? dorwałaś pudełka?
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-08-24 o 17:23 |
|||
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
U la la ale tu dziś zawiewa nudą
![]() Charlizz-ja też mam je.bitnego lenia. Nic mi się nie chce ale Oskar mnie nie oszczędza. Przez cały dzień przespał mi AŻ 25 minut
|
#2099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiscie powiewa nuda. Wszystkie ze swoimi Tztami a ja sama z dziecmi jak zawsze Dobrze, ze grzeczne to chociaz czas na wizazing jest
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z Darią z długieeeego spacerku. Kupiłam w biedrze te dwa pudełka
różowe z misiem i zielone z sówką Dobrze że tak mało nadrabiania ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
Tż kończy dopiero za 2 godziny.---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

a cięzko domyć rączki.
nie zauważyłam wcześniej, że była brudna z boku, tak jakby od podkładu
nie ma to jak mieć wszystko wcześniej ogarnięte

Ja chcę kolczyki, i bransoletki i zegarek i .... 

klask i:
abuuuu