|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | ||||||
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Masz rację ![]() Nerwiczki... hahahaha ![]() Nfuś Głosuję za Nfusiem! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4242966 1] Przyznaję bez bicia, że nie miałam pomysłu na specjalną grafikę dla Ciebie... no może miałam, ale za cienka jestem na to co bym chciała pokazać... ![]() Ale... kiedy myślę o Twojej kolekcji lakierów, to przed oczami mam skarby, klejnoty, cuda i dziwy Życzę Ci jeszcze miliona takich skarbów, samych perełek, spełnienia marzeń... w sumie nie tylko lakierowych. Najlepszego! [/QUOTE]Ostatnie zdjęcie wymiata. PIlarkowe na maxa! No co Ty! Cytat:
![]() Pilarku.... Dla Ciebie specjalnie golaski IMG_20130824_093206.jpg I mani.... Miało być kobieco. Koralowy silcare a na nim odrobina blasku mgiełka SB, i kwiatuchy. Nagimnastykowałam się trochę by ofocić obie łapki. Wszystkiego naj naj Kochana! 1 005.jpg 1 009.jpg |
||||||
|
|
|
#4682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Rewela!
![]() A co dokładnie wpisujesz? Kiepścizna... A zarejestowane w sklepie jesteście? Jestem niepocieszona, ale co zrobić... i tak kocham Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4242966 1] Teraz punkt dnia, nadrabianie potem. [/QUOTE]Ojaa, takie ukryte skarby trochę ![]() Będę dźwięczna ![]() Cytat:
|
|
#4683 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja jakoś nie mam z tym problemu kocham jajko na miękko i jajecznicę, w której nie wszystko jest ścięte ale tatara bym nie tknęła ![]() tylko nie wysyłaj pocztą, bo może zaginąć Cytat:
ale masz przepiękną płytkę ![]() ale boskie połączenie
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4685 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
gołąb zeżre chleb i tyle go będę widziała
|
|
#4686 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakie cuuudooo... Cytat:
Cytat:
![]() Jest inaczej, na pewno... ale też super. ![]() A z mani to najbardziej mi się podoba ostatnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jest... inaczej, bo brokat w rzeczywistości inaczej odbija światło niż na zdjęciu w pełnym słonku. Tym razem mniej efektownie... niestety ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42430195] Nefty,zjawiskowo ![]() [/QUOTE] Cytat:
To znaczy podobne kamienie na pewno istnieją, czasem widuję pojedyncze egzemplarze tęczowych topazów czy chryzokoli, albo te labradoryty... Jakby ktoś wiedział to sama się chętnie dowiem I uwierz, proszę ![]() O, ucięło mi cytowanie Agi... Suuuper ten piach, i świetnie u Ciebie wygląda |
|||||||
|
|
|
#4687 | ||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
A mani jest cudowne, piękny kolor bazowy, mgiełka i te kwiatki, wszystko się świetnie razem komponuje , bardzo dziękuję ![]() Cytat:
|
|
|
#4688 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kolejny piękny przyrost Mani jest kobiece na maxa, świetne wykonanie, bosko... |
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Otóż to
![]() Więc jak coś, to wpadaj do mnie - podzielę się ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4243094 3] Kolor śliczny, ale ja bym nosiła z błyskiem ![]() Jest... inaczej, bo brokat w rzeczywistości inaczej odbija światło niż na zdjęciu w pełnym słonku. Tym razem mniej efektownie... niestety ![]() [/QUOTE] ![]() Oj, szkoda :/ Cytat:
Tatara też zjem, tiramisu nie, bo zawiera alko, a ja abstynent
|
|
#4690 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
oo, zapomniałam o tiramisu, uwielbiam ja lubię jak mi się żółtko leje chociaż za sadzonym nie przepadam już wolę jajko na twardo ![]() trochę daleko mam do opolskiego ale kiedyś możę wpadnę, wypatruj zołzy na miotle
|
|
#4691 | |||||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Jak dobrze, że już jesteśCudne kwadraty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4242966 1] Teraz punkt dnia, nadrabianie potem. ![]() PILARKU! [/QUOTE]Przyznaję bez bicia, że nie miałam pomysłu na specjalną grafikę dla Ciebie... no może miałam, ale za cienka jestem na to co bym chciała pokazać... ![]() Ale... kiedy myślę o Twojej kolekcji lakierów, to przed oczami mam skarby, klejnoty, cuda i dziwy Życzę Ci jeszcze miliona takich skarbów, samych perełek, spełnienia marzeń... w sumie nie tylko lakierowych. Najlepszego! ![]() Rzeczywiście dostrzegam pewne podobieństwo. Migdałki Cytat:
Cytat:
Cytat:
I jest kobieco. Mega kobieco ![]() Ten koralowy Silcare z mgiełką wygląda jak Elation Generation, który mi sie bardzo bardzo bardzo podoba. Co to za numerek? Byłby fajną opcja zamienną dla EG ![]() Zaokrągliłaś kształt?
"Nie należy oszukiwać brzydkich dziewcząt." Prezio paczy. Widzi. Kontroluje. Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2013-08-24 o 16:11 |
|||||||
|
|
|
#4692 | |||
|
Oby do wiosny
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Denerwowałam się troszkę. ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4243099 1] Kolejny piękny przyrost Mani jest kobiece na maxa, świetne wykonanie, bosko... [/QUOTE] Dzięki ![]() Malowałam z językiem między zębami. Tak robię jak się nad czymś skupiam-Szczeście się wtedy ze mnie nabija, że odgryzę sobie jęzuk ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() To 32. Można go w małej pojemności dostać. Za piątaka chyba |
|||
|
|
|
#4693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko daj znać wcześniej Cytat:
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Tjaaaa, mam tak samo i wszyscy wokół też mają niezły ubaw...
|
|
#4694 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4695 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
wiem.. i łączę się z Tobą w bulu ![]() dobrze, poślę gołębia z listem ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4243124 0] [/QUOTE]i ja
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Pilarku - jesteś sympatyczna, albo dobrze udajesz :P
A kamień pokazany przez Nef to może być węglik krzemu
|
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Żebyś go przypadkiem na tej miotle nie wyprzedziła, bo nie chciałabym Cię zdrapywać z szyby
![]() Ok, pewnie się nie spodziewacie, ale mam mani dla Pilarka Takie z "pazurem", bo Pilar ma też pazura ;P I z nutą błysku, bo błysk u niej gości nagminnie Pilar - wszystkiego lakierowego, co tylko sobie wymarzysz
|
#4698 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
postaram się, żeby tak się nie stało ale świetne te pazurki
|
|
#4699 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiecie tak w ogóle, że ja nie umiem robić kropek? Zawsze mi krzywuchy wychodzą.Cytat:
Czerwone moje ulubione :P Cytat:
Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4242966 1] [COLOR="Navy"]PILARKU! [/QUOTE]Przyznaję bez bicia, że nie miałam pomysłu na specjalną grafikę dla Ciebie... no może miałam, ale za cienka jestem na to co bym chciała pokazać... ![]() Ale... kiedy myślę o Twojej kolekcji lakierów, to przed oczami mam skarby, klejnoty, cuda i dziwy Życzę Ci jeszcze miliona takich skarbów, samych perełek, spełnienia marzeń... w sumie nie tylko lakierowych. Najlepszego! ![]() O matko, jakie piękne! Jak niebo i zimne ognie w nocy i piękne kamienie. Niesamowite ![]() Cytat:
Niesamowicie starannie wykonane ![]() To ja idę sprzątnąć kuchnię a potem kolejne starcie z mani dla Pilar ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Rodzynko, fajne! Taśmowe? |
|||||
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj znów! Piękne kwadraty, cieszę się, że znowu je widzę
To mój nowy przyjaciel Maltańczyk![]() Cytat:
No i jest
|
|
#4701 | ||||||
|
keep calm and contour on
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4243094 3]
To znaczy podobne kamienie na pewno istnieją, czasem widuję pojedyncze egzemplarze tęczowych topazów czy chryzokoli, albo te labradoryty... Jakby ktoś wiedział to sama się chętnie dowiem I uwierz, proszę ![]() [/QUOTE] Ja to się w ogóle nie znam na kamieniach, ale wszystkie które wymieniłaś mi się podobają ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Ja robię jajecznicę i sadzone bez żółtka. A z twardego wygrzebuję. Nie lubię ![]() Cytat:
Cytat:
![]() haha nie wiedziałam W przedszkolu miałam koleżankę która tak robiła i została przypadkiem uchwycona na zdjęciu w tej pozie zawzięcie rysując coś na moich urodzinach. Bardzo nieładnie się z niej śmiałam wtedy ![]() Cytat:
A propos, kiedy przyjeżdżasz?Taki ładny kamień , a tak brzydko się nazywa ![]() Cytat:
Fajne te pazurki
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Tak, wycinałam z taśmy klejącej ile się przy tym naklęłam, to moje ![]() eee, to już nie to samooo... ![]() Dziękuję
|
|
#4703 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no co Ty? ja kiedyś jak byłam mała to jadłam tylko żółtko, bo nie lubiłam białka
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Pilar - chyba dopiero w październiku, ale jakby się coś zmieniło to na pewno dam znać. Ale w październiku spotkamy się na pewno, jeśli tylko zechcesz
|
|
|
|
#4705 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz postaram się znowu załączyć fotki. mam nadzieję, że załadują się... dziękuję Cytat:
![]() golaski a mani obłędne Cytat:
próbuję znowu ze zdjęciami kurr no znowu się nie da
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też miałam problem jak chciałam wrzucić zdjęcia jako załącznik, więc się zbuntowałam, wrzuciłam na Picasa Web Albums i wkleiłam bezpośrednio do posta
|
|
#4707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak wrócę do domu to sprawdzę jeszcze raz, bo teraz wychodzę"weekend" ![]() Pilarku, wszystkiego najlepszego i najlakierowańszego z okazji Twojego święta! |
|
|
|
|
#4708 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() golasku wyglądają na taakie zdrowe i cudne mani ![]() dzięki ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4243094 3] No OBS - kawał nieba dla Pilarka ![]() [/QUOTE] dziękuję ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cudowności, wyelmirzyłabym go ![]() ![]() ju z ich nie produkują tak w ogóle, czy dalej są? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a Ty jak zawsze z wywrotką zdjęć mani cudowne galaxy dla cudownej kobiety ![]() Cytat:
|
|
|
#4710 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXI + przeogromna dawka plotek!
Pilar,Kochanie mani będzie w poniedziałek.Nie pogniewasz się?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

kocham jajko na miękko i jajecznicę, w której nie wszystko jest ścięte