|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Sierpień-lakiery do paznokci - Rimmel, Catrice, Wibo, Manhattan, Essence
Interesuje mnie wymiana tylko lakier za lakier
Wysyłamy poleconym priorytetem. Zdjęcie 1: Rimmel 60 SECONDS - 500 Carmel Cupcake Eveline colour instant - 603 Eveline colour instant - 499 Eveline colour Show - 431 Golden Rose with protein - 302 H&M - pink Zdjęcie 2: H&M - silver glitter Manhattan, Quick dry - 67S Lovely color mania -numerek się zmył Essence colour&go - 129 the boy next door Catrice - 620 Captain Sparrow's Boat Zdjęcie 3: Sally Hansen - Buttercup H&M - yellow Zdjęcie 4: Lovely Crystal Strrenght - metallic Lovely Crystal Strrenght - 39 Lovely Crystal Strrenght - zmył się numerek Lovely Crystal Strrenght - 4 Lovely Crystal Strrenght - 42 Zdjęcie 5: Wibo, Express growth - 485 Wibo, Express growth - zmył się numerek Wibo, Express growth - 318 Wibo, Express growth - również zmył się numerek, jednak kolor rzeczywisty jest inny od zdjęcia, nie mogłam fajnie uchwycić ![]() Zdjęcie 6: Wibo, Express growth - 433 Wibo, Express growth - 352 Wibo, Express growth - zmył się numerek Zdjęcie 7: Wibo, seria bloggerska - 10 mglista poświata Wibo, seria bloggerska - 5 Mary Rose Wibo, seria bloggerska - 1 Słoneczny Patrol Wibo, seria bloggerska - 7 Blue Lake Zdjęcie 8: Golden Rose, Selene mini - 170 Safari - brak numerka Safari - brak numerka Safari - brak numerka brak
_________________________ _ i zdejmę płaszcz okryty lękiem, gdy przy mnie i przy nikim więcej twoja jasna twarz WYMIANKA Edytowane przez dumb Czas edycji: 2013-08-25 o 17:37 |
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień-lakiery do paznokci - Rimmel, Catrice, Wibo, Manhattan, Essence
Cześć, spodobały mi się lakiery:
Catrice - 620 Captain Sparrow's Boat Wibo, Express growth - zmył się numerek (rudy) Eveline colour instant - 499 Czego za nie poszukujesz? Może bym coś znalazła poza wątkiem.
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
cześć
coś za:Eveline colour instant - 499 Sally Hansen - Buttercup Wibo, Express growth - 318 Wibo, Express growth - również zmył się numerek, jednak kolor rzeczywisty jest inny od zdjęcia, nie mogłam fajnie uchwycić
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, tak myślałam.
Jak chcesz, to mam jeszcze lakier Golden Rose Paris taki przezroczysty z zielonymi drobinkami, ubytek dwóch malowań. To jest kolor 328. ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Ok, to idę na pw. |
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Cos u mnie za
Essence colour&go - 129 the boy next door Sally Hansen - Buttercup
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
spodobały mi się lakiery:
Rimmel 60 SECONDS - 500 Carmel Cupcake Essence colour&go - 129 the boy next door Wibo( 2 od prawej strony) może znajdziesz coś u mnie?? |
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
mogę oddać 3 z nich:
Fashion Mania Yoko nr 157 H&M Preppy Joko Coral Charm Avon Plum seduction Flomar pretty nr P13
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

Wysyłamy poleconym priorytetem.