![]() |
#3001 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
moja R wykarmila psa cala miske karmy jej dała, i wziela miske przyniosla mi do kuchni i mowi hauhau(tak dosłownie hau hau powtarza jak tylko widzi psa. Potrafi na spacerze ciagle szczekac
![]() ![]()
#3002 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądałam kiedyś program w którym kot obudził domowników bo kable zaczęły się palić a tym samym mieszkanie. Albo złodziej wchodził przez okno i kot skoczył na głowę tak go drapiąc po oczach że uciekł ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Emil na wsi pierwszy raz karmił psy i za każdym razem gdy pies sięgał po kęs w jego rączce ten się tak śmiał ![]()
![]() |
#3003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3004 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- phdwao zamawiasz stroller pada LM? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3005 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej!
Fabi śpi już 3,5 godziny. Szok! ![]() Głodna jestem masakrycznie. Dzisiaj na obiad robię makaron z tuńczykiem. Tylko mały śpi na mnie i nie mam jak zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej!
Wlasnie pozegnalismy Mandi i Amelke oraz Tatusia , juz tesknie, tacy sa fajni ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Olka zamawiam mysle jaki kolor wziac, a ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 | |
Wtajemniczenie
|
Mały pół dnia spędził u teściów dzięki czemu mogłam spokojnie posprzątać bez rzepa na nodze
![]() Ph to tak jak ja,zamawiam ale nie wiem jaki,myślałam że mnie wesprzesz w wyborze ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
Helol :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
|
![]() ![]() |
![]() |
#3010 |
Zakorzenienie
|
hej hej Ewcia właśnie pojechala spędziliśmy fajny dzień bylysmy na miescie na zakupach fajnie bylo :P
Teraz Hani maz robi kawe a dzieckaki dokazuja ![]() Z czworka byl sajgon ![]() Amelka i Marysia juz marudza moja jest zmeczona bo nie spala po południu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Zakorzenienie
|
Olka mysle zeby wziac jakis pad, ktory bedzie mual wzor jak ktorys z naszych cieplyxh kocykow, mysle o wally bo. Z tego mamy koc apache i poduche wiec pad az sie prosi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3012 |
Zakorzenienie
|
kazdy ma sptkania tylko my nie
![]()
#3017 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
my też nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
A z karmelkiem to co?
![]() ![]() Olcia, Ph co to o czym piszecie? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3019 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3020 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3021 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3023 |
Zakorzenienie
|
Ph czadowe
![]() ![]() Ja to odkładam do skarbonki na angel wings ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3024 |
Zakorzenienie
|
Sol uzalezniasz sie :pp
|
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Składam najlepsze życzenia urodzinowe naszym solenizantom ![]() btw. co się stało z listą ![]() Życzenia zdrówka dla gorączkujących i kciuki za wszystkie szczepienia, oby dzieci je dobrze zniosły i nic się po nich nie działo ![]() U nas jeszcze cisza w temacie... Czekam na telefon. Po za tym ok. Byłam z małym kilka razy na zajęciach w naszej świetlicy, mały chętnie spędza czas z innymi dziećmi, lata za nimi, ciągle się uśmiecha i zaczepia innych ![]() ![]() Poza tym weekend upłynął na wizytach, bo wczoraj byliśmy u mojej koleżanki i jej synusia (2 latka), było bardzo fajnie i miło ![]() ![]() ![]() Z mniej fajnych rzeczy małemu idą chyba kolejne zęby, przed 1 w nocy obudził mi się z rykiem i nic nie działało... Skończyło się na tym (już po smarowaniu dziąseł i zaaplikowaniu czopka), że go nosiłam, tuliłam i kołysałam aż w końcu usnął (u mnie na rękach i tak się dość szybko uspakajał, u męża był ryk w momencie), ale jeszcze pojękiwał przez sen... Przy okazji mąż mnie wkurzył, bo oczywiście wg niego P. płakał, bo miał taki kaprys... Co do drzemek u nas jedna od dłuższego czasu, około godziny... ![]() Jeśli chodzi o dmuchanie to P. nauczył się sam ![]() ![]() A dzisiaj pięknie jadł sam, tzn. nabierał i trafiał do buzi, na prawdę nieźle mu szło ![]() Nie widziałam ciuszków z lidla na żywo, ale nie zachwyciły mnie jak widziałam w gazetce... Zresztą chyba tylko raz brałam jakieś ciuszki z lidla, biedronkowe fajniejsze wg mnie ![]() I ja też się nigdy nie farbowałam ![]() Bebe to fantastycznie, że dzieciaczki się dogadują i że dochodzisz do siebie, czekamy na jakieś zdjęcia Twoich Skarbów i wiadomości od Ciebie ![]() Depoison niezła historia, brawa dla kotki ![]() ![]() Paweł na psy mówi "ał ał", za to jak widzi kota i nie ważne czy na żywo, czy w książeczce czy gdziekolwiek wskazuje na niego i woła "ki" ![]() Zazdroszczę Wam tych spotkań, cieszę się, że wszystkie udane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3026 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Za nami bardzo fajny dzień ![]() ![]() A jeszcze muszę dodać, że spotkanie nie mogło się obyć bez tiramisu Pumas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
Prince ja juz nie rozjasniam rozjasniaczem tylko jasnym blondem. Fajne efekt jest. Bo jednak po sciagnieciu koloru wlosy byly porowate takie siano mimo ze tak nie wygladaly to jednak czuc bylo ze nie sa juz takie lejace. Czym dokladnie olejujesz?
Ph sprobuj zmiany najwyzej wrocisz do swojego ![]() Blue ja bym cie widziala w ladnym brazie albo w refleksach blond ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie siedze z maska na łbie pod recznikiem nagrzanym w mikrofali.(musze je odzywic) dałam miód,olej rycynowy,olejek rozmarynowy,olej z pestek winogron(jest rewelacyjny) i troche oleju z awokado. A i jeszcze zoltko. Dzis wstawie zdjecie jak wyszlo. Mam narazie wlosy czerwone. (juz mialam tez) i przy tym jak mi wyszły bardziej jasne odrosty wyglada to lepiej. Ale czerwienw miog sie splucze i wtedy poloze rudy.
![]() |
#3029 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ach jak przyjemnie zameldować się na wizaż z rana ![]() Wakacje udane, mała w czasie całego wypoczynku przekochana. Podróż bez większych przeszkód, córcia zniosła ją bardzo dzielnie. ![]() ![]() No a wczoraj wdziałyśmy się z Phdwao ![]() ![]() Tyle w telegraficznym skrócie, teraz biorę się za rozpakowywanie toreb. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.