|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe c
Cytat:
My już do domu wróciliśmy , spacerek nad Miedwiem zaliczony ( jezioro 20 km od naszego miasta) było całkiem miło i przyjemnie ![]() Pierwszy raz w zyciu pare aukcji zrobilam na all bede sprzedawać sukienki i pare bluzek o! może pare groszy odzyskam..a jak nie to nie , niech się bujają ![]() Pytanie do chorujących na grzybka: Stosowałyście clotrumazol i pumafucin?? ja do tej pory clotri i po 2-3 dniach zawsze wszystko ustępowało a teraz stosuje pima i mam wrażenie ze dalej mnie swędzi..ktoś coś wie? Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-08-24 o 20:33 |
|
|
|
|
#842 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe c
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
ale było by miło zeby któraś tez sie wypowiedziała... moze musze byc bardziej cierpliwa?
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Linka tak na szybko bo wyczytałam:
mnie chyba pimafucin podpiekał trochę, ale po skończeniu stosowania pomógł. Clotrimazol też stosowałam, i nie wiem, który lepszy cebulova sobie wybrałaś kolor Co czerwone to....![]() santom, nie bój się. Wiesz, Kogo proszę. choinka mała pospała całe 20 minut;(
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
coz za slodziak
dziewczyny bardzo serdecznie dziekuje za gratulacje a Amelka to klon Blanki z tego etapu ![]() wstawiam fotki czorta. |
|
|
|
#849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#850 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam zawsze w domu clotrimazolum, ale moim zdaniem on jest dobry, zanim sie rozwinie infekcja, a normalnego zakazenia nigdy u mnie nie zwalczyl [za slaby]. Do tej pory mi przepisywano Pimafucort (dziala tez na bakterie), ale teraz dostalam wlasnie Pimafucin (nigdy nie uzywalam) i sie boje, ze bedzie za slaby w razie potrzeby. Pimafucort sam w kilka dni mnie leczy, choc wczesniej dawaly rade wylacznie globulki.
Edytowane przez teorema Czas edycji: 2013-08-24 o 23:00 |
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pimafuort - bakterie pimafucin - grzyby ja od poczatku pisze ze mam kandydozę
|
|
|
|
|
#852 |
|
Raczkowanie
|
Bajka! Jakie słodkie maleństwo!
) gratuluje taka mała żabcia! ![]() Ja używam clotrimazolum i działa super zawsze mam go w domu i czasem raz na jakis czas stosuje profilaktycznie :PLaski, mnie dziś cycki bolą ale ból na okres zniknął. Tylko takie lekkie nie wiadomo co ni to kłucie ni ciągnięcie... Za 3 dni testuje! jutro okres powinnam dostać, ale powiedzmy że mógłby się spóźnić te 3 dni... :P oby nie było@! ![]() ![]()
|
#853 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
![]() Co do infekcji to ja sie nie wypowiadam bo to obcy mi temat na szczescie. Nie miewam i oby tak pozostalo. Witam niedzielnie. Wstalam, umylam wlosy i czekam az maz sniadanie zrobi. Zazyczylam sobie jajko na twardo
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
mnie na szczescie temat grzybic tez nie dotyczy
uff![]() elunka tak jak pisalam, potrzebuje wsparcia *na czasie* a u Was niestety juz duza czesc jest w 2 trymestrze no ale i tak tam zagladam i mozliwe, ze wcale nie uciekne taka bede, ze sie w 2och mamowych watkach bede udzielac a co? nie moge?![]() bajka wspaniala zabka!!! to marcelek bedzie mial do kogo zarywac
|
|
|
|
#855 |
|
Zadomowienie
|
Hello!
Wróciliśmy, bo mnie jakieś przeziębienie łapie, chyba za bardzo się "wygogoliłam" na basenie ![]() Amelcia super, Bajka gratki raz jeszcze! Linka - ja nie mam i nie pamietam, kidy miałam ostatnio takie problemy, więc nie poradzę bo się nie znam... ![]() Santom bedzie dobrze, wiesz????????????? i nie ma opcji innej!!!!!!!Buziakuje!
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Witam! Santi jak samopoczucie?:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
w porzasiu
w nocy sie obudzilam i bylo mi niedobrze![]() no i cycki jak pisalyscie raz bola mniej, raz bardziej od wczoraj wieczora znow bola bardziej tyle, ze bol sie przeniosl na srodkowa ich czesc![]() wczoraj moja szefowa, ze przestraszyla, bo jej powiedzialam, ze sie boje, to mi chce grafik zmieniac, zebym w ogole na zmywaku nie musiala pracowac: czyli przychodzilabym na rano, robila kanapki, a konczyla o 11.30, gdzie ruch sie zaczyna ok 12 wiec wlasciwie placilaby mi za siedzenie chyba na to pojde
|
|
|
|
#858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||
|
|
|
#859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super masz szefową! Brawa dla szefowej wspaniała kobieta! Trzymam kciuki, aby jej się w życiu ułożyło
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ależ miałam popaprany sen..sniła mi się szkoła z internatem w którym mieszkałam a tam były lesbijskie libacje z alkoholem , narkotykami i orgie masowe
|
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() w weekend jak zawsze zabiegana, a młody dalej daje czadu więc chciałam tylko napisać: Bajka ogromne GRATULACJE!!! ![]() Ojej właśnie widziałam żabcie, jaka cudowna Santom wczoraj mnie wsysło, także zdjęcia spacerówki wrzucę jutro ![]() ok, miłej niedzieli
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2013-08-25 o 10:52 |
|
|
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#863 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajnie masz w niej oparcie i idzie Ci na ręke ![]() Cytat:
![]() dzięki za kciuki, okresu dziś nie ma JESZCZE. Ale dziś ciężki dzień przede mną, w pracy inwentaryzacja do nocy... fest niedziela mnie czeka... ![]() jak Wy to robicie że cytujecie więcej postów w jednym? :p bo ja jestem za głupia na to chyba a też chce umieć!
WARTO! Gdy się urodziłam, diabeł powiedział ''o kurde!" Edytowane przez mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrau Czas edycji: 2013-08-25 o 11:26 |
||
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
[
Cytat:
Jak zastosować wiele cytowań naraz to pod postem kogoś zaznacz te drugą ikonkę ( środkową) , potem kolejną osobę i kolejną a na sam koniec ostatnią osobę kliknij cytuj i wtedy wszystko naraz zacytujesz...no to teraz próbuj a ja patrze i służę radą |
|
|
|
|
#866 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kurcze, jakie to proste... :P dzięki!musisz mu powiedzieć że ma sie nie wtramalać w Twoje sny, ma swoje to niech sie odczepi! Dzięki za nauke dziewczyny! teraz uciekam do pracy. A tak wogóle to siku mi sie ostatnio dziwnie zachciewa. Zawsze bylo tak ze sie rozkręcało a teraz jak złapie to nagle mi sie chce i to bardzo :P musze przestać spać przy otwartym oknie, zimne noce już są a ja tego pęcherza nie oszczędzam :PMiłej niedzieli! co @ nie przyjdą, bądź brzuszki rosnąć będą, bądź też dzieci dziś będziecie mieli jak aniołki! Tego życze. Pa!
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Bajka, prześliczna córeczka
Santom, wyrazy uznania dla szefowej Mrrau, a ja jeszcze jakiś miesiąc temu otwierałam 'cytuj' od różnych osób na kilku kartach i potem kopiowałam w jedno ![]() Cytat:
Rano obudziłam się i było tylko UFF
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#869 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
....araba? Linka - ja wiele lat walczyłam z grzybicą. Co zaleczyłam to powracało cholerstwo. Stosowałam wszystko co możliwe, ciąża zaostrzyła objawy i swędzenie. Może to głupio zabrzmi ale zniknęło całkowicie po porodzie. Od 15 lat mam spokój. nie wiem co to ma do rzeczy i dlaczego tak się stało, ale tak było. Ginek może by Ci coś przepisał? Jakieś globulki, bierz też pałeczki kwasu mlekowego.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||
|
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś antybiotyk to odrazu wiadomo ze musze prosić o clotrimazol lekarza z góry. Mam 2-3 razy w roku grzybka..do basenu czy spa się nawet nie zbliżam. Na codzien stosuje lactacyd grzybiczny a ostatnio mi się skończył i widzisz...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

taka mała żabcia!
i nie ma opcji innej!!!!!!!

wspaniała kobieta! Trzymam kciuki, aby jej się w życiu ułożyło 
fest niedziela mnie czeka...
nie wiem co to ma do rzeczy i dlaczego tak się stało, ale tak było.