|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Cytat:
![]() |
#1472 |
Zakorzenienie
|
Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Ja wstępnie mam upatrzony Joolz Day: http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1547
Ale wcale nie wiem czy ostatecznie kupimy wlasnie ten ![]()
#1473 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Cytat:
![]() ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Cytat:
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Cytat:
![]() Jedna rzecz, na którą zwrócę Ci uwagę to wysokość siedziska w spacerówce- na innym wątku dziewczyny bardzo przykładały wagę, by większe dziecko mogło samo wsiąść (mniej noszenia dziecka). Myślę, że mogą mieć rację, że to ważne ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Rozeznanie
|
Ja nie kupowałam jeszcze niczego. Jutro idę na targi w Krakowie Mother&Baby i zobaczę co mają do zaproponowania
![]() Jestem ciekawa w którym tyg poczułyście ruchy dziecka? |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ok 16 coś poczułam, ale nie byłam pewna czy to to (bo to tylko jakiś pojedynczy kopniak). Ale już od 18 tygodnia byłam w 100% pewna że to Mała ![]()
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja zakochana w peg perego http://www.bobowozki.com.pl/product_...sCsid%3E:love:
![]() |
#1480 |
Wtajemniczenie
|
My bysmy wozka nie zmieniali,ale jak bylismy teraz w Polsce weszlam do Smykolandu i mieli w promocji teutonie
![]() ![]() Ja mam wizyte w srode i tak sie zastanawiam,czy bede miala usg?Poki co mialam na kazdej wizycie i ostatnio lekarka powiedziala,ze to ostatnie dowcipne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 | |
Zadomowienie
|
Ambrella fajny album, ja pisze pamiętnik od początku ciąży i zostawiam miejsce na wklejenie zdjęć z usg i płyt z wizyt.
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Natalii i nie umyj się myjkami i gabkami , może być siedlisko bakterii w nich. ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1482 |
Wtajemniczenie
|
I ja stałam się posiadaczką lidlowych legginsów/ jegginsów
![]() ![]() Siedzę sobie z małżem, wcinam pistacje i popijam Bavarię. Mam jakąś Wit pszeniczną chyba, ale niezbyt mi smakuje. Wczoraj miałam dziwaczną zachciankę na alkohol, a konkretnie na ajerkoniak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Wtajemniczenie
|
A myślałyście już o smoczkach i butelkach z jakiej firmy kupić?
p.s. Mówią, że najlepiej silikonowe, bo trwalsze i lepsze w utrzymaniu niż lateksowe hmmm
#1485 |
Zakorzenienie
|
Ja na poczatek smoczkow-uspokajajączy nie kupuje w ogole, butelkę jakąś jedną na w razie czego, pewnie Dr Browna.
#1486 | |||
Gang Iren
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A smoczków używa z aventu. Silikonowych. Właśnie mam zamiar go oduczać. Mam nadzieję,że nie będzie źle,bo smoczek ma tylko do spania,a z butelki pije tylko mleko,inne napoje z kubeczka. Trzymajcie kciuki! (Wiki nie używała smoczka ani nie piła z butelki) Co do malucha to będę się starała nie dawać smoczka,ale kupię jakiś w razie czego,żeby mieć. Pewnie też z aventu. Butelki chyba nie kupię na początek,zaufam moim cyckom,że dadzą radę ![]()
![]() |
#1487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Witam Dziewczynki
![]() Już się biorę za nadrabianie bo wczoraj późno wróciła i padłm ak pies pluto ![]() ![]() Dziś sklepowej krucjaty ciąg dalszy a wstałam z bólem głowy ... może kawa załatwi sprawę a jak nie to procha będę musiała łyknąć bo boli dość mocno. Miłego dnia ![]() A- i witam nową mamusię ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
bo jak to mawia mój znajomy- sztuką jest zrobić dziurę w dziurze ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
te albumu są bardzo fajne- sama mam wiele "pod folię" - lepsze od tradycyjnych i można sobie jakoś zakomponować fotki na stronie ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
no jasne że tak ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
Co do infekcji- hmmmm ja bym poszła do byle jakiego gina (może prywatnie?) bo nie wiadomo co to jest i czy ten środek Ci pomoże. Tak naprawdę powinno pobrac wymaz i zobaczyć co to za świństwo i dać leki no ale wiadomo czasu na takie sprawy na razie nie ma. Swoją drogą jestem zaskoczona, że nie możesz iść do innego bo taki dziwny system zdrowotny tam jest? Może na ostry dyżur jedź? ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
ja się też bez Clotrimazolinu nigdzie się nie ruszam ![]()
![]() ![]() Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2013-08-25 o 08:04 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Ja znowu spędzę samotną niedzielę, bo mąż w pracy.
Cytat:
A co do wózków ja myślę nad takimi: 1, 2, 3, 4, 5. Ale żadnego nie widziałam na żywo więc to tylko wstępne przymiarki. Gondolę pożyczamy, więc nie potrzebujemy całego zestawu wózkowego i szukam tylko spacerówki.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1490 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ten bardzo fajny i podobny do mojego aktualnego faworyta - muszę go zobaczyć ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
my też mamy zamiar kupić potem inną spacerówkę ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- ja nic nie czuję jeszcze ![]()
![]() |
#1491 |
Gang Iren
|
Hej.
Ale u mnie dziś szaro i deszczowo. Nie lubię. Jak się nie rozpogodzi to siedzimy w chacie.
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1493 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ta bavaria wit właśnie smakuje jak pszeniczne i też mi nie do końca podchodzi- najlepsza klasyczna, ta brązowa jest ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
kompletnie wypieram ten temat z mózgu ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
a zaczepy do gondoli? różne modele i rozwiązania mocowania są więc zwróćcie uwagę aby pasowało
![]() |
#1494 |
Zadomowienie
|
Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Witam sie po sniadanku, z bolem gardla, goraczka i herbatka malinowa. Nie wiem kiedy sie tak zalatwilam.
Wczoraj bylam u przyjaciolki i jej czterolatki. Mloda zazyczyla sobie dziewczynki i najlepiej Amelki, bo jesli chodzi o inne imiona jakie jej podalam stwierdzila, ze ma juz takie kolezanki i bedzie sie mylic ![]() I w przyszlym tygodniu po usg ide na przeglad ciuszkow i innych ☠☠☠☠☠☠☠. Zawsze to cos tam odejdzie ![]() Smoczek zamkerzam jakis awaryjnie miec, ale ja wychowalam sie bez smoczkowo to i moze moje dziecie potrzebowac nie bedzie. A butelki juz jakies mam z aventu- siostra jak kupowala mi wlasnie laktator czy wyparzacz miala je w komplecie. Wiec moja lista wyprawkowa bez zakupow sie skurcza. Wozek obiecaly babcie. Ale gondole i tak chyba kupie uzywana- rady od doswiadczonych mamusiek. A zainwestujemy w spacerowke, znaczy babcie zainwestuja jak tak chca ![]()
#1495 |
Wtajemniczenie
|
Emma fajne wozeczki
![]() Ja teraz dla corki mam Nuka wszysto,poki co nie narzekam,nic sie nie dzialo ani z butelkami ani ze smoczkami |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie mutsy oglądałam jeden, ale to był model z gondolą. Wydawał mi się bardzo fajny, jednak wolałabym zobaczyć ten właściwy. Planuję się wybrać do tego bobo wózki (zadzwonić tam najpierw co mają na stanie, bo to nie jest w moim mieście), bo jednak tam znalazłam najwięcej modeli, które spełniałyby moje wymagania.
![]() |
#1497 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1498 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3
Cytat:
No i nam też tak radzą, więc chyba pójdziemy tym tropem - lepsza spacerówka i używana gondola. Powoli rezygnuję z opcji wielofunkcyjnego wózka (nie chcę potem inwestować w nową, lżejszą spacerówkę).
![]() |
#1499 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze jedna rzecz.
Tak sobie myślę, że jak się urodzi zimą, w sezonie grzewczym, gdzie powietrze w mieszkaniu suche to trzeba się zaopatrzyć w jakiś porządny nawilżacz powietrza Możecie coś polecić?
#1500 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mój mąż mówi że ja to nic nie robie tylko śpię, jem i sikam ![]() Cytat:
ja mam dostać taki fotel od babci ![]() witam koleżankę ![]() dziewczyny obudziłam się dziś rano z opryszczką na ustach ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- my wybraliśmy wstępnie imiona tylko możliwe ze jeszcze sie to zmieni do lutego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:43.