Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-25, 11:08   #2401
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Dobry

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
370 ddś!

Gratuluję.

Ja jutro nie wiem czy zawitam, bo mam zawalony dzień więc już dzisiaj pozwolę sobie napisać, że od jutra:

8 miesięcy do ślubu!

Poza tym, mam kaca i średnio mi idzie skupianie wzroku na komputerze.
A gdyby tego było mało po południu spotykam się z kumpelami na plotach i normalnie..
Ten weekend mnie wykończy, ja już chyba jestem za stara na takie 'balety'.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 11:09   #2402
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
My w końcu też chcemy i fotografa i wideo, dzisiaj siądziemy TŻ i powysyłamy zapytania? co się pytałyście w takich zapytaniach? o cenę, o termin wolny? coś jeszcze?
Ja pisałam maila z pytaniem o to czy mój termin jest wolny i z prośbą o przesłanie oferty dotyczącej reportażu ślubnego - zazwyczaj mają przygotowane w formacie pdf albo jakimś graficznym takie pliki i rozsyłają zainteresowanym i tam zazwyczaj pisze wszystko - jakie są pakiety, co zawierają, ile zdjęć, kiedy plenery, jakie albumy. Ew. możesz zapytać o kwestię dojazdu jeśli to foto z dalsza

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 11:09   #2403
Dotka90
Zakorzenienie

namisek, to rodziny Wasze takie mają podejście, że mieszkanie przed ślubem nie wchodzi w grę?

Panna Izabela, garnitur kompletnie nie w moim stylu
TŻ chce ciemny, raczej w czarny będziemy celować. No i na 100% nie błyszczący.

czekooczekolada, a ja tam nie uważam, że przy foto zapomnimy i wielu sytuacjach
Kamerzysta też nie jest w stanie uchwycić WSZYSTKICH fajnych sytuacji.
Ja np. nie lubię siebie na filmach, a w ogóle filmy z wesel mnie mega nudzą
Więc każda para sobie dostosowuje kamerzystę/jego brak, do siebie

myha - nie musisz cytować tak dłuuuugiego postu, jeśli sie odnosisz tylko do 2-3 zdań, wystarczy zacytować tylko to, na co odpowiadasz

KaEs - ja mam tak jak Ty Szczerze mówiąc po pierwszych przymiarkach mam dość i najchętniej bym już coś wybrała
Ale nic to, pojadę jeszcze w środę do jednego salonu żeby się na 100% upewnić, czy czasem tam nie ma nic cudownego
no i zmierzę Sonatę i Lolitę przy mamie i TŻcie

Ja od rana w pracy Dzisiaj 'tylko' do 20.. Czekam na szefa, miał przyjechać wczoraj popoludniu lub dziś, więc siedzę jak na szpilkach
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 11:12   #2404
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Dotka90

Tak... jego matka bardzo religijna (dla mnie wręcz bywa fanatyczką) a moi powiedzieli, że NIE i koniec. Nawet jak TŻ u mnie nocuje czy ja u niego to w dwóch pokojach....;/

życzę wytrwałości w pracy...
Stary 2013-08-25, 11:27   #2405
olvsia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Witaj jak dobrze że w końcu ktoś po mnie nie no żartuje ale my ślubujemy 20 września więc witam wrześniową pannę młoda której jesień nie straszna z jakich okolic jesteś? masz już coś załatwione, upatrzone?
Ogólnie mieszkam w Warszawie ale ślub mam w miejscowości 100 km od Warszawy Mam już salę , kamerzystę, zespół no i datę w kościele boje się tylko że bezie padać.. no ale i z tym można sobie jakoś poradzić
olvsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 11:27   #2406
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
natalia1011

Tak, wspólną imprezę ja już, któryś raz z tym się spotykam. Wiadomo, że zwyczaj jest inny no, ale jak kto woli. Myślisz już o swoim panieńskim? Ja nie chcę imprezy łączonej, choć było fajnie.

u nas 265 dni ... jakoś strasznie te dni wolno lecą.. a chciałabym chociaż z nim już mieszkać, ale nie ma jak albo by bulwers rodziny był ;/
W sumie jeszcze nie myśle, na razie nawet nie wiem czy chce mi sie takiej imprezy, zwłaszcza, że prawie wszystkie kobiety które miały by byc na panieńskim nie są z Wrocławia ;]

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
370 ddś!

u mnie też powiedziałam TŻ to sie na mnie dziwnie patrzy

Napisałam do jednego fotografa na którym najbardziej mi zależy, strasznie mi się foty podobają, ale zobaczymy czy ma termin i czy nie będzie chciał za dużo pieniążków

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 12:00   #2407
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cześć Wam,
Ponieważ mam spore perturbacje ze strony Rodzicielki wokół ślubu (możliwe że znów zmieni się nam termin ) to nie udzielałam się ostatnio, ale obiecuję poprawę

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 12:03   #2408
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dotka90 - może czyjeś video weselne Cie nudzi, ale Twoje własne będzie Cie nudzić?
Ja siebie też nie lubie, ale kamerzysta nie kręci tylko i wyłącznie młodych, kręci wszystkich bawiących się gości, zabawy itepe. Napewno więcej uchwyci niż foto, bynajmniej ja jestem w stanie więcej zapamiętać z kasety niż ze zdjęć

KaEs - ja też tak myśle mało co się pamięta, te emocje, to wszystko. Ja czasem jako gość mało pamiętam, jak byłam świadkową to też sporadycznie pare momentów, a dzięki video mogę sobie to odtworzyć, dużo jest rzeczy z których śmieję oglądajac video, a mimo tego że byłam obecna na weselu to mnie np ominęło, i gdyby nie video, nawet bym nie wiedziała że coś takiego było

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2013-08-25 o 12:07
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 12:06   #2409
say-hello
Zakorzenienie

ehh ta sukienka cały czas siedzi mi w głowie coś czuję, że się na nią zdecyduję

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Cześć Wam,
Ponieważ mam spore perturbacje ze strony Rodzicielki wokół ślubu (możliwe że znów zmieni się nam termin ) to nie udzielałam się ostatnio, ale obiecuję poprawę
a co się stało?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 12:18   #2410
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a co się stało?
bez większego powodu, obraziła się na mnie i K. dlatego pewnie, że nie chcemy zmieniać czerwca na sierpień i że nie będzie wszystko w 100% po jej myśli dołuje mnie to wszystko strasznie, ciężko mi myśleć o tym szarpaniu się z nią itd.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 12:21   #2411
Dotka90
Zakorzenienie

Czekolada, może mnie nie będzie nudzić, a może będzie
Bez sensu dla mnie wydawać 3000zł żeby się o tym przekonać. poza tym, jesteśmy tu jednomyślni, nie chcemy i już.
Jedynie co, to poprosimy świadka albo kumpla TŻ żeby nam lustrzanką nakręcił pierwszy taniec
Stary 2013-08-25, 12:29   #2412
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Bez sensu dla mnie wydawać 3000zł żeby się o tym przekonać. poza tym, jesteśmy tu jednomyślni, nie chcemy i już.
Jedynie co, to poprosimy świadka albo kumpla TŻ żeby nam lustrzanką nakręcił pierwszy taniec
Przysięgę niech wam też nagra- zawsze jakoś lepiej mieć
U mnie 356 dni!! JAAAAK DŁUGO!
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 12:31   #2413
Dotka90
Zakorzenienie

Bierzemy ślub cywilny, więc nie ma przysięgi.
Stary 2013-08-25, 12:34   #2414
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Bierzemy ślub cywilny, więc nie ma przysięgi.
W urzędzie też jest pewien rodzaj przysięgi
Stary 2013-08-25, 12:35   #2415
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
3000 ? sporo ! nam kuzynki mąż nam nakręci ( ew szwagier) a tata zmontuje ( tata kamerzysta), więc nie przewiduje żadnych kosztów z tym związanych , zdjęcia nam zrobi szwagier ( ew siostra - oboje fotografowie, on dodatkowo kamerzysta) więc będziemy do przodu, chociaż tyle się zaoszczędzi

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Czas edycji: 2013-08-25 o 12:36
Stary 2013-08-25, 12:39   #2416
Anesthesia
Wtajemniczenie

Koszty zależą od filmu, tasiemce montowane bez większych fanaberii kosztują po ok. 1200-1500zł, jednak jeśli komuś zależy np. na teledyskach i fajnym montażu, 3000zł to raczej minimum. Jak ja pytałam, to za kręcenie lustrzankami ceny nie schodziły poniżej 4000zł, mnie się cudem udało złapać 2 kamerzystów kręcących lustrzankami za 2600zł, ale oni jako jedyni mieli tak niską cenę.

Ja koniecznie chcę mieć nakręconą przysięgę na ślubie cywilnym, tym bardziej, że bardzo chcę, abyśmy z TŻ powiedzieli coś więcej przy wymianie obrączek, niż czystą formułkę
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 12:44   #2417
Dotka90
Zakorzenienie

Kasia, wiem, ale nie chcę po prostu i tyle

Czekolada, no jak już mielibyśmy brać video, to z prawdziwego zdarzenia, dla mnie filmy kręcone przez wujka, który się na tym nie zna, są straszne, więc nie zdecydowalibyśmy się na taki.
A tak jak mówi Anesthesia - jak już chce się dobry film, to naprawdę trzeba trochę zapłacić.

Mnie się podobają tylko teledyski ślubne, często tu dziewczyny wrzucają z vimeo i coś takiego jest super Cały film to już nadto.

No ale decyzja podjęta
Stary 2013-08-25, 12:47   #2418
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Koszty zależą od filmu, tasiemce montowane bez większych fanaberii kosztują po ok. 1200-1500zł, jednak jeśli komuś zależy np. na teledyskach i fajnym montażu, 3000zł to raczej minimum. Jak ja pytałam, to za kręcenie lustrzankami ceny nie schodziły poniżej 4000zł, mnie się cudem udało złapać 2 kamerzystów kręcących lustrzankami za 2600zł, ale oni jako jedyni mieli tak niską cenę.

Ja koniecznie chcę mieć nakręconą przysięgę na ślubie cywilnym, tym bardziej, że bardzo chcę, abyśmy z TŻ powiedzieli coś więcej przy wymianie obrączek, niż czystą formułkę
ja naszczescie mam oakzje uzgodnić co chce, a co nie chce na filmie, i zmontowac takze, bede siedziec i mówić ale raczej chce miec nagranie proste, bez zadnych wymyslnych rzeczy, bez Benny'ego Hill'a bo mi sie to nie podoba, ani zadnych przyspieszen etc. Lubię prostote, a nie wydziwianie. Raczej mój wzór bedzie opierał się na romantyźmie, piosenki romantyczne w podkładzie, chcemy na pewno na początku filmu zdjęcia z dziecinstwa, moje, tż i nasze razem , to to wiem już a mój szwagier też kręci lustrzanką, w sumie to nie wiem ile bierze, bo nigdy sie nie zastanawiałam ani tymbradziej nie pytałam, ani się nie orientowałam i nie szukałam ceny takich fotografów, bo ja juz od dawna wiedziałam, że szukać nie musze jednak wątpie by brał 3000 lub w okolicach, bo nasze miasteczko jest małe, i nikogo by nie było stać

dotka90 - ja nie biorę amatora, biorę szwagra który ma swoją firmę, i jest z zawodu kamerzystą i fotografem ^^ siostra też jest fotografem ( razem z nim pracuje, jeśli on kameruje, ona robi zdjęcia) , mąż kuzynki też jest kamerzystą. a zmontuje tata, który jest kamerzystą od 1992 roku, więc chyba sie na tym zna

🤍

Czas edycji: 2013-08-25 o 12:50
Stary 2013-08-25, 12:49   #2419
kasia1201
Rozeznanie

Pooglądałam sobie troszkę fryzur z upięciami, gdzie są kalie i przyznaję, że średnio mi się to widzi Z drugiej strony inne kwiaty w bukiecie i inne we włosach też dziwnie trochę, rozważam możliwość wykorzystania przy upięciu takiej srebrnej ozdoby np. z cyrkoniami lub tp. Co o tym myślicie?
Stary 2013-08-25, 12:53   #2420
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
bez większego powodu, obraziła się na mnie i K. dlatego pewnie, że nie chcemy zmieniać czerwca na sierpień i że nie będzie wszystko w 100% po jej myśli dołuje mnie to wszystko strasznie, ciężko mi myśleć o tym szarpaniu się z nią itd.
A to takie powody do szarpania się? Nie wiem jak wyglądają Wasze relacje, ale ja bym spokojnie powiedziała nasze zdanie itp. i koniec tematu. Bez żadnych kłótni.

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
dotka90 - ja nie biorę amatora, biorę szwagra który ma swoją firmę, i jest z zawodu kamerzystą i fotografem ^^ siostra też jest fotografem ( razem z nim pracuje, jeśli on kameruje, ona robi zdjęcia) , mąż kuzynki też jest kamerzystą. a zmontuje tata, który jest kamerzystą od 1992 roku, więc chyba sie na tym zna
Rozumiem, że szwagier jednocześnie będzie gościem na Waszym ślubie i weselu + będzie w pracy jako kamerzysta?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 12:54   #2421
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A to takie powody do szarpania się? Nie wiem jak wyglądają Wasze relacje, ale ja bym spokojnie powiedziała nasze zdanie itp. i koniec tematu. Bez żadnych kłótni.

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Rozumiem, że szwagier jednocześnie będzie gościem na Waszym ślubie i weselu + będzie w pracy jako kamerzysta?
tak. szwagier będzie raczej fotografem, mąż kuzynki będzie kamerzystą.

🤍

Stary 2013-08-25, 12:58   #2422
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
My też nie mamy kamerzysty. TŻ nie chce, uważa, że to strata pieniędzy bo wątpi, że będzie oglądał ten film - nie lubi i tyle. Ja w sumie też nie potrzebuję kamerzysty ale podobają mi się takie krótkie filmiki. Doszliśmy do wniosku, że skoro mamy lustrzankę, która filmuje w jakości HD to poprosimy kogoś żeby np. nagrał przysięgę oraz pierwszy taniec i trochę imprezy .
Mamy znajomego, który potrafi składać filmy i nakładać filtry więc go poprosimy o pomoc i nam to zmontuje

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 13:06   #2423
Dotka90
Zakorzenienie

Czekolada, ale ja nie napisałam do Ciebie tego o tym wujku który kameruje.
Chodziło o to, że jeśli chcemy fajny film, to trzeba dać 3000, bo można mieć tanią/darmową alternatywę w postaci wujka, czy kuzyna, czy kogoś tam, ale to kompletnie nie będzie to samo.
U Ciebie szwagier/tata się zna, to co innego.

No i akurat ja jestem przeciwna w angażowaniu gości w bycie fotografem czy kamerzystą, chcemy, by na naszym weselu nasi goście się bawili
W przeciwnym wypadku wzięlibyśmy kumpla TŻta, bo robi fajne foty, ale właśnie będzie naszym gościem, więc wybraliśmy kogoś innego.

Aniuska, no właśnie: my podobnie: pierwszy taniec + ew. przysięga i wystarczy. To i tak będzie dla mnie aż nadto

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2013-08-25 o 13:08
Stary 2013-08-25, 13:23   #2424
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Czekolada, ale ja nie napisałam do Ciebie tego o tym wujku który kameruje.
Chodziło o to, że jeśli chcemy fajny film, to trzeba dać 3000, bo można mieć tanią/darmową alternatywę w postaci wujka, czy kuzyna, czy kogoś tam, ale to kompletnie nie będzie to samo.
U Ciebie szwagier/tata się zna, to co innego.

No i akurat ja jestem przeciwna w angażowaniu gości w bycie fotografem czy kamerzystą, chcemy, by na naszym weselu nasi goście się bawili
W przeciwnym wypadku wzięlibyśmy kumpla TŻta, bo robi fajne foty, ale właśnie będzie naszym gościem, więc wybraliśmy kogoś innego.

Aniuska, no właśnie: my podobnie: pierwszy taniec + ew. przysięga i wystarczy. To i tak będzie dla mnie aż nadto
u mnie sami wyrazili chęć, i bardzo się ucieszyli że będą mogli nam nakręcić/pofotografować, także tym się nie przejmuję. u mnie w całej rodzinie tata wszystkim kamerował, i wiem jaki był ucieszony, że go wybrali, bo w dzisiejszych czasach naprawde jet pełno fotografów/kamerzystów , ale jeśli się kogoś wybiera, to świadczy że podobają się nam ich prace. A dla mnie mój szwagier jest najlepszy

🤍

Stary 2013-08-25, 13:47   #2425
misia880
Zakorzenienie

Witam wszystkie nowe PM

Panna Izabela mnie się ten garnitur co wstawiłaś w ogóle nie podoba,
zbyt jasny i zbyt świecący jak dla mnie.
Ale ważne, że Wam się podoba

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 13:54   #2426
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Pooglądałam sobie troszkę fryzur z upięciami, gdzie są kalie i przyznaję, że średnio mi się to widzi Z drugiej strony inne kwiaty w bukiecie i inne we włosach też dziwnie trochę, rozważam możliwość wykorzystania przy upięciu takiej srebrnej ozdoby np. z cyrkoniami lub tp. Co o tym myślicie?
no mi własnie sie podobają ozdoby z cyrkoniami i ja takie coś planuje ale ja na dzień dzisiejszy (a może mi sie jeszcze 5 tysięcy razy to odmienić) chce wysokiego koka i nie bardzo gdzie jest tam wpiąć kwiaty ;]

ja się zastanawiam, czy kamerzyści też maja jakieś pakiety tak jak fotografowie (jeszcze kamerzysty nie szukałam) bo w sumie to kamerzystę bym wzięła jakiś pakiet mini )

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 13:57   #2427
misia880
Zakorzenienie

oto mój TŻ w swoim nowym garniaku ;D
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6000271ooooo.jpg (109,8 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6000272ooooooo.jpg (102,7 KB, 59 załadowań)

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 14:06   #2428
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja naszczescie mam oakzje uzgodnić co chce, a co nie chce na filmie, i zmontowac takze, bede siedziec i mówić ale raczej chce miec nagranie proste, bez zadnych wymyslnych rzeczy, bez Benny'ego Hill'a bo mi sie to nie podoba, ani zadnych przyspieszen etc. Lubię prostote, a nie wydziwianie. Raczej mój wzór bedzie opierał się na romantyźmie, piosenki romantyczne w podkładzie, chcemy na pewno na początku filmu zdjęcia z dziecinstwa, moje, tż i nasze razem , to to wiem już a mój szwagier też kręci lustrzanką, w sumie to nie wiem ile bierze, bo nigdy sie nie zastanawiałam ani tymbradziej nie pytałam, ani się nie orientowałam i nie szukałam ceny takich fotografów, bo ja juz od dawna wiedziałam, że szukać nie musze jednak wątpie by brał 3000 lub w okolicach, bo nasze miasteczko jest małe, i nikogo by nie było stać
Nie no, ja Benny'ego Hilla itp. też nie cierpię. Miałam po prostu na myśli to, że mój kamerzysta np. poza filmem będzie montował jeszcze z całości ok. 5 teledysków i to mi się bardzo podoba. Poza tym też będziemy mieć romantyczny klimat raczej, tak z klasą.

Cytat:
ja się zastanawiam, czy kamerzyści też maja jakieś pakiety tak jak fotografowie (jeszcze kamerzysty nie szukałam) bo w sumie to kamerzystę bym wzięła jakiś pakiet mini )
Mają, niemal zawsze Określają w nich np. długość filmu i okres filmowania, bardzo dużo pakietów foto i video widziałam np. tylko do g. 21 albo tylko do pierwszego tańca włącznie, to właśnie takie mini
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Ładny, choć my raczej weźmiemy czarny dla mojego Ale bardzo elegancki.
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 14:10   #2429
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
no mi własnie sie podobają ozdoby z cyrkoniami i ja takie coś planuje ale ja na dzień dzisiejszy (a może mi sie jeszcze 5 tysięcy razy to odmienić) chce wysokiego koka i nie bardzo gdzie jest tam wpiąć kwiaty ;]

Jak ja wybierałam to miał pakiety różniące się od siebie tym czy chcemy w HD czy nie, czy chcemy taką " randkę" wcześniej nagrać czy nie ( ja nie chciałam, bo to takie sztuczne i ubierania też nie chcę- potem mają oglądać jak rajstopy ubieram ) Ceny różniły się, zaoszczędziłam 600 zł
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Górniak bardzo ładny- podoba mi się
Stary 2013-08-25, 14:14   #2430
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Ja uwielbiam oglądać filmy z wesel, ciągle do nich wracam, dla mnie to lepsza pamiątka niż zdjęcia.
A swój to chyba będę non stop oglądać.

W firmie która wybraliśmy foto + video to koszt 3500, samo foto bodajże 2100 a samo video 1800 chyba. W pakiecie jest taniej, dlatego polecam brać wideo i film z jednej firmy.
My mieliśmy budżet na foto i video 4000, znalzlam fajnego kamerzyste co chciał 2200, ale ciężko było znaleźć fajnego fotografa za 1800. A w pakiecie bez problemu, jeszcze 500 taniej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2013-08-25 o 14:16
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości