Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-25, 14:22   #4411
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Agatau
Zadzwoniłam i zrobiłam burę Czekam aż mi przywiozą z samymi pieczarkami, oby mi nie napluli do ciasta, czy coś jeszcze gorszego.
Niee, nie schudłam, cały czas trzymam tę samą wagę, na początku miałam straszne ciśnienie na słodycze, nie mogłam się najeść, ale sobie poukładałam dietkę i normalnie już jest. POLECAM

A jak zwalczylas ciśnienie a słodycze?
Taką diete układa się z głowa żeby nie była niedoborowa. Pytam bo moja Mama chciałaby zrezygnować z miesa, ale jakos w sumie chce-nie chce.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 14:30   #4412
kitkulka
Zakorzenienie

haha Nove, to ja bym sobie wydłubała tę szynkę a zadzwoniłabym z samym opierdzielem
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 14:30   #4413
novelove
Zakorzenienie

Agatka
A z jakiego powodu chce zrezygnować, czysto zdrowotnie, czy ma jazdę, że słodkie, niewinne krówki umierają (jak ja)?
Umm, u mnie to wynikało typowo z niedopracowania tej dietki, za mało białka było. Jak chcesz to podeślę Ci skany notatek, tam procentowo mam rozpisane, ile się powinno szamać i czego na diecie wegetariańskiej.

W ogóle to sobie wymyśliłam, że teraz jak jestem na tej turystyce, to będę na specjalności dietetyka, a na magisterkę już czysto na kierunek dietetyka pójdę. Chociaż to też takie niepewne, bo modny kierunek, masa absolwentów jest. Ale co teraz pewne jest...

Edytowane przez novelove
Czas edycji: 2013-08-25 o 14:32
novelove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 14:36   #4414
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Agatka
A z jakiego powodu chce zrezygnować, czysto zdrowotnie, czy ma jazdę, że słodkie, niewinne krówki umierają (jak ja)?
Umm, u mnie to wynikało typowo z niedopracowania tej dietki, za mało białka było. Jak chcesz to podeślę Ci skany notatek, tam procentowo mam rozpisane, ile się powinno szamać i czego na diecie wegetariańskiej.

W ogóle to sobie wymyśliłam, że teraz jak jestem na tej turystyce, to będę na specjalności dietetyka, a na magisterkę już czysto na kierunek dietetyka pójdę. Chociaż to też takie niepewne, bo modny kierunek, masa absolwentów jest. Ale co teraz pewne jest...
Wysle Ci pw mojego maila, jesteś Kochana dziekuje
Moja Mama nie chce jesc bo znajomy nam powiedział, który się tym wszystkim zajmuje, ze krowy zanim dojadą na ubój często umiereaja, potem to mieso biora ze zdechłych zwierzat i ogolnie no nieciekawie.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Dietetyka ciekawy kierunek. I mysle ze dobry dietetyk prace znajdzie. A mocno się tym interesujesz czy tylko sprawami związanymi z wege?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 14:59   #4415
wj6
Przyczajenie

Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Robilysmy na oryginalnej wodzie ale ze swojej strony raczej nie polecam, bo susza na głowie po nim

Ania fastfoody jadlam naprawde sporadycznie, a tak to duzo ryb, warzywa do kazdego obiadu, owoce, codziennie swiezy soj z owocow i selera naciowego. No i sporo rzeczy domowej roboty: bulki, chleb, dżemy, twarozki itp.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dziekuje, a moglabyś coś podobnego polecić?
Czytałam na blogu Bunny, ze potem miałas użyc londu(przy nastepnym farbowaniu)
Chce przyciemnić i szukam jakiejs farby(najlepiej zebym nie musiala podmieniać wody)
wj6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 17:32   #4416
Lavia15
Wtajemniczenie

Wróciłam po weekendzie od Tż-ta
Idę nadrabiać.....

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
CZEKO
baw się dobrze

Mi się Przybylska podoba całkiem w blondzie. Chylinska zresztą tez - to łagodzi jej rysy. Tyle że nie jest już taka jaka była, a była taka nietypowa.

BUNNY
a jutro będzie po wszystkim
tyle przygotowań dla jednego dnia.
Podobnie miałam z Komunia Siostry-małe wesele, przygotowań z zakupami włącznie to ze 3 tygodnie.
A potem 4 dni na pełnych obrotach.
Ale było świetnie i wspomnienia mamy bardzo miłe.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

A ja na stare lata już zgupialam. Kilka lat temu byłam koniarą, jezdzilam konno kilka lat. I tu nad morzem jest stadnina zapisałam się i byłam dziś drugi raz Tego się nie zapomina, trochę mnie dupsko boli i uda, ale jakos daje rade. Pani mnie chwali i nawet na lążę nie wzięła a od razu sama jezdzilam w kółko Pokażę niedługo jakies zdjęcia
Witaj w klubie ja tez jestem koniara już jakie małe dziecko jeżdziłam konno i jakoś w zeszłe wakacje naszła mnie znow ochota bałam się jak cholera że już zapomniałam jeżdzić, więc na początek poprosiłam o lonże ale potem mi zdjęto i jeżdziłam sama po placu Kocham ten sport tylko niestety u mnie jest wszędzie bardzo drogo jeśli chodzi o jeżdzectwo

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Matko dziewczyny jaka miałam noc
Juz wczoraj w pracy zaczeła mnie glowa lekko cmic,mysle sobie,zmeczenie.
Przyszlam do domu,szybko zrobilam kolacje,wykapalam sie i polozylam,bo jakos tak sie zlozylo,że o dziwo nie mialam w domu zadnych tabletek przeciwbolowych
Z minuty na minute łeb mnie coraz bardziej bolal,ale jakims cudem zasnełam.Gdzies 0 3 nad ranem obudzil mnie tak potworny ból głowy,ze az bylo mi nie dobrze i skonczylo sie sesja z bliskim spotkniem III stopnia z kiblem
Glowa zaczela mnie z wysilku jeszcze bardziej bolec, ale zrobilma sobie herbate, wlaczylam Bonda i powoli,powoli zasnelamm,a i bol glowy minal.
Teraz mam tylko obolale galki oczne i troszke zoladek podrazniony.

Wiecie co mi sie wydaje, bo przyuwazylam to juz 2 miesiac z rzedu,ze takie bole glowy ( w roznym nasileniu) mam w tej przerwie 7-dniowej miedzy tabletkami anty, przed @, Malo tego,zauwazylam rowniez,że w tym czasie mniej bola mnie moje biedne kolana.
Zbieg okolicznosci? Watpie
juz nie wracam do tych tabletek, nie ma bata, zakladam znowu spirale i wale te hormony
Ja również odstawilam tabsy i nie żałuję. Wcale nie miałam przynajmniej jak na razie skutków ubocznych po odstawieniu ich a czuję się mniej nerwowa, nie mam takich wahań nastrojów jak po tabsach i mam większą ochotę na sex
Na pewno dobrze ci to zrobi, odpoczniesz sobie od hormonów - Ty i twoja wątroba

Też się mocno zastanawiałam kiedyś nad tą spiralą - cena powala ale może rzeczywiście warto założyć ją sobie na kilka lat i mieć święty spokój... ale z drugiej str słyszałam, że jak ma się tendencję do różnych zakażeń i zapaleń tam to nie jest to polecana metoda. To prawda? Póki co kupiliśmy z Tż-tem całe pudłko durexów przez all więc mamy zapas

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
No wlasnie o tym samym pomyslalam- na wiosne czy chlodne letnie wieczory waterfall idealny ale teraz? Zaraz bedzie chlodna jesien i na cholere mi taka cienka kurteczka Nawet nie zdazylabym sie nacieszyc nia nalezycie a potem znowu czekac 10 miesiecy do lata A czarna ramoneska bedzie pasowac do wszystkiego i bedzie cieplejsza

Ja tez kocham zakopane, cudowne miasto Kurcze nie potrafie nic wymyslec teraz

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

http://allegro.pl/royal-s-botki-na-k...472019322.html
http://allegro.pl/royal-s-wygodne-bo...460053728.html

Moje malenstwa na jesien Co sadzicie? W sklepie za taka cene mialabym gora jedna pare butow Dlatego allegro gora
te carmelowe śliczne i jakie tanie!
a wygodne są takie koturny?

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
LAski zaraz wam wstawie cos do albumu Top secret!
ja nie mogę niestety zobaczyc tego ciasteczka

ale cieszę się, że humor ci się poprawił bo pamiętam że ostatnio miałaś cięzko.... a przy okazji jak byłam w albumie widziałam efekty po ćwiczeniach - brawo
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 17:40   #4417
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
dziewczynki kochane wpadlam do was na moment
wszystko ze mna dobrze, slub byl udany- choc byly momenty nerwow i oczywiscie plakalam jak bobr chyba jako jedyna, choc i moj dziadek plakal i starsza...
bylo cudownie, fotki dalam na blogu, tylko kilka z mojego aparatu, gdy bede miec lepsze i wiecej na pewno bede jeszcze pokazywac

dziekuje za zyczenia, pw, sms, kylie piekna kartka!
i uciekam dalej, wroce za kilka dni
Przecudownie wyglądaliście- świetna z WAs para Ty to taki wyglądałaś jak taki śliczny blond aniołek
Cieszę się, że wszystko się udało i jestescie zadowoleni. Mam nadzieję, że teściowa się ok zachowywała tym razem...
Szczęścia na nowej drodze życia i czekamy z niecierpliwością na więcej zdjęć - ale teraz leć nacieszyć się swoim mężem

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

KYLIE
domyślam się jakie to dziwne uczucie :P i teraz znowu się zdecydujesz na spirale?
W sumie chyba ją można wyjac kiedy się chce?

Biedna ze dziś do pracy, ale minie szybko

A ja napilam się zimnego Karmi 3 dni temu i od 2 dni nie mogę mowic. Mam taki głos że masakra...wlasciwie szepcze. Kiedy to minie? Pocieszcie mnie, z własnego doświadczenia jeśli takie macie...
miałam tak parę razy, że po zimnym traciłam głos i miałam chrypkę..... mi pomagało wypicie soli emskiej 3razy dziennie można też nią płukać gardło do tego jakieś tabletki do ssania i dużo herbatek i powinno ci pomóc
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-08-25 o 17:41
Stary 2013-08-25, 17:46   #4418
piiz
Raczkowanie

Cytat:
wszystko ze mna dobrze, slub byl udany- choc byly momenty nerwow i oczywiscie plakalam jak bobr chyba jako jedyna, choc i moj dziadek plakal i starsza...
bylo cudownie, fotki dalam na blogu, tylko kilka z mojego aparatu, gdy bede miec lepsze i wiecej na pewno bede jeszcze pokazywac

BUNNY wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Wyglądałaś pięknie,a tak w ogóle to ładna z Ciebie kobietka.
Pozdrawiam

piiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 18:47   #4419
pepita
Rozeznanie

Witam wszystkie blondynki Chciałabym w jak najdelikatniejszy sposób rozjaśnić kudełki, zdjęcia w załącznikach to zdjęcia tego samego koloru W rzeczywistości ten kolor jest dla mnie takim ciemnym blondem bo na zdjęciach wychodzi różnie. Najchętniej potraktowałabym je jakimś castingiem 801 lub 910... 801 wyszedł kiedyś różowo-miedziany (żaden popielaty!) więc trochę się boję ale myślę, że dałabym mu jeszcze jedną szansę Macie jakiś pomysł na te kudełki? Oprócz rozjaśniacza, po którym włosy rozciągały się jak guma?

Tu jeszcze inne zdjęcia Widać tą różnicę w kolorze w zależności od światła
1
2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC3740.jpg (52,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSC3724.jpg (45,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSC3734.jpg (44,7 KB, 12 załadowań)

pokochaj uszate serduszko

Wybieram Physiogel Codzienne Nawilżanie Krem!
pepita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 19:17   #4420
Eveline1000
Rozeznanie

Cytat:

Hej wszystkim

Bunny byłam ,widziałam i napisałamPiękna z was para.Mam nadzieję że wszystko się udało.Szczęścia kochana wam życzę.

Kitka wczoraj poszłam za twoją radą i zrobiłam fileta z kurczaka z ziemniakami i surówką.

Agatka mi na ból gardła pomaga cholisept albo strepsils.

Dziewczynki a znacie jakiś dobry przepis na jakąś pieczoną rybkę ?np pstrąga?Np z warzywami?
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 19:40   #4421
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

Cytat:

piękna z was para, a Ty wyglądałaś cudownie w tej kiecuszce wszystkiego naj na nowej drodze życia

dziewczynki dokonałam tego cudu i chyba już mogę nazwać się blondynką wrzucam foty koloru a do albumu wrzucę z buźką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg farbowanie 010_zmniejszacz-pl_637107.jpg (38,8 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg farbowanie 011_zmniejszacz-pl_448326.jpg (35,0 KB, 44 załadowań)

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 19:41   #4422
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wj6 Pokaż wiadomość
Dziekuje, a moglabyś coś podobnego polecić?
Czytałam na blogu Bunny, ze potem miałas użyc londu(przy nastepnym farbowaniu)
Chce przyciemnić i szukam jakiejs farby(najlepiej zebym nie musiala podmieniać wody)
kochana, szczerze to nie wiem jeśli masz mocne włoski to spróbuj tego Syossa, może akurat Tobie będzie pasował z tego co wiem to chyba tylko ja tak odczułam tę suszę.
Wolę nie radzić z innymi farbami, bo później na przyciemnianie poszłam do fryzjera a jak kolor zaczął się wypłukiwać to przeszłam przez mękę i tyle z tego wyszło, że przestałam farbować w ogóle, zapuszczam swoje, bo ciągle coś mi nie tak z kolorem było
Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Kitka wczoraj poszłam za twoją radą i zrobiłam fileta z kurczaka z ziemniakami i surówką.

Dziewczynki a znacie jakiś dobry przepis na jakąś pieczoną rybkę ?np pstrąga?Np z warzywami?
hehe najlepiej

ja pstrąga najłatwiej robię - wsadzam w jego środek pietruszkę, nacieram troszkę różnymi ziółkami (wg uznania), zawijam w folię aluminiową i wsadzam do piekarnika na jakieś 20 minut. Do folii wrzucam marchewkę pokrojoną, ogórka i co tam akurat mi się chce

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

piękna z was para, a Ty wyglądałaś cudownie w tej kiecuszce wszystkiego naj na nowej drodze życia

dziewczynki dokonałam tego cudu i chyba już mogę nazwać się blondynką wrzucam foty koloru a do albumu wrzucę z buźką
SZOGUN wiedziałam, że nie wytrzymasz!
Stary 2013-08-25, 19:43   #4423
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:

SZOGUN wiedziałam, że nie wytrzymasz!
nie mogłam się powstrzymać

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 19:52   #4424
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
nie mogłam się powstrzymać
ale się nie dziwię włoski mają super kolor

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii, Tata przywiózł mi od rybaków świeże fląderki JEZUS, JEZUS, zjem wszystkie z frytkami ale moje dziecię się ucieszy, znowu spać mi nie da
Stary 2013-08-25, 20:01   #4425
anias2
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Robilysmy na oryginalnej wodzie ale ze swojej strony raczej nie polecam, bo susza na głowie po nim

Ania fastfoody jadlam naprawde sporadycznie, a tak to duzo ryb, warzywa do kazdego obiadu, owoce, codziennie swiezy soj z owocow i selera naciowego. No i sporo rzeczy domowej roboty: bulki, chleb, dżemy, twarozki itp.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a to Ty fajnie masz..wlasny chleb, bulki ja jak kiedys upieklam chleb to szkoda gadac co mi wyszlo, twardy jak nie wiem co..masakra, no i sie zniechecilam.

A seler naciowy to na co dobry?

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:

Bunny Kochana wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia dla Ciebie i Twojego męza
anias2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 20:05   #4426
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
hej!

no no Asiu szybko powróciłaś do blondu brawo jednak co blond to blond.....

Ja mam dylemat...... iść 3ciego do tego fryza czy nie...... w sumie kolor mam niezły teraz ale coś z cięciem by się przydało zrobić
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-25, 20:08   #4427
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anias2 Pokaż wiadomość
a to Ty fajnie masz..wlasny chleb, bulki ja jak kiedys upieklam chleb to szkoda gadac co mi wyszlo, twardy jak nie wiem co..masakra, no i sie zniechecilam.

A seler naciowy to na co dobry?
thermo.mix pomaga mi w kuchni, polecam

seler naciowy w zasadzie dobry na wszystko
Stary 2013-08-25, 20:09   #4428
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
ale się nie dziwię włoski mają super kolor

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii, Tata przywiózł mi od rybaków świeże fląderki JEZUS, JEZUS, zjem wszystkie z frytkami ale moje dziecię się ucieszy, znowu spać mi nie da
mniam ale ci dobrze Tatuś cię rozpieszcza !

smacznego Kiteczko

Ja chodzę po domu zla bo chce mi się czegoś słodkiego i nic nie ma.... już całe mieszkanie przeszukałam - pozostaje mi tylko herbata z cukrem chyba
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-25, 20:12   #4429
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
mniam ale ci dobrze Tatuś cię rozpieszcza !

smacznego Kiteczko

Ja chodzę po domu zla bo chce mi się czegoś słodkiego i nic nie ma.... już całe mieszkanie przeszukałam - pozostaje mi tylko herbata z cukrem chyba
Tata dobry duszek całej rodzinki wszystkich by rozpieścił

dziękuję dzisiaj już jeść nie będę, bo będzie mi za ciężko na żołądku, ale jutro będę wcinać, aż mi tłuszczyk będzie leciał po łokcie

też mi się dzisiaj chciało słodkiego! Na szczęście znalazłam batonika
Stary 2013-08-25, 20:16   #4430
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:

Najlepsze życzenia dla nowożeńców, wyglądaliście jak świeżo zakochani, a nie para z takim stażem, gratulacje Przepięknie wyglądałaś, jak z bajki A te Twoje nogi, umieram z zazdrości Naciesz się byciem świeżo upieczoną żoneczką i wracaj koniecznie do nas
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 20:17   #4431
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
hej!

Agentka
Cytat:
Wróciłam po weekendzie od Tż-ta
Idę nadrabiać.....

Witaj w klubie ja tez jestem koniara już jakie małe dziecko jeżdziłam konno i jakoś w zeszłe wakacje naszła mnie znow ochota bałam się jak cholera że już zapomniałam jeżdzić, więc na początek poprosiłam o lonże ale potem mi zdjęto i jeżdziłam sama po placu Kocham ten sport tylko niestety u mnie jest wszędzie bardzo drogo jeśli chodzi o jeżdzectwo

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Ja również odstawilam tabsy i nie żałuję. Wcale nie miałam przynajmniej jak na razie skutków ubocznych po odstawieniu ich a czuję się mniej nerwowa, nie mam takich wahań nastrojów jak po tabsach i mam większą ochotę na sex
Na pewno dobrze ci to zrobi, odpoczniesz sobie od hormonów - Ty i twoja wątroba

Też się mocno zastanawiałam kiedyś nad tą spiralą - cena powala ale może rzeczywiście warto założyć ją sobie na kilka lat i mieć święty spokój... ale z drugiej str słyszałam, że jak ma się tendencję do różnych zakażeń i zapaleń tam to nie jest to polecana metoda. To prawda? Póki co kupiliśmy z Tż-tem całe pudłko durexów przez all więc mamy zapas

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

te carmelowe śliczne i jakie tanie!
a wygodne są takie koturny?

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

ja nie mogę niestety zobaczyc tego ciasteczka

ale cieszę się, że humor ci się poprawił bo pamiętam że ostatnio miałaś cięzko.... a przy okazji jak byłam w albumie widziałam efekty po ćwiczeniach - brawo
Humor mi sie znowu pogorszył niestety
Niecierpie tego miejsca w ktorym jestem

No i dziekuje To w sumie jeszcze nie koniec...chyba sie znowu rzuce w wir treningów bo to mi pomoze pewnie
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 20:22   #4432
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Najlepsze życzenia dla nowożeńców, wyglądaliście jak świeżo zakochani, a nie para z takim stażem, gratulacje Przepięknie wyglądałaś, jak z bajki A te Twoje nogi, umieram z zazdrości Naciesz się byciem świeżo upieczoną żoneczką i wracaj koniecznie do nas
dokładnie jak z bajki, ja to gębę rozdziawiłam, tak cudownie i chyba już z 5 razy byłam na blogu Bunny pooglądać fotki Bunny będę Twoim stalkerem

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Czeko kto podpadł?
Stary 2013-08-25, 20:27   #4433
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie jak z bajki, ja to gębę rozdziawiłam, tak cudownie i chyba już z 5 razy byłam na blogu Bunny pooglądać fotki Bunny będę Twoim stalkerem
Ja też ciągle wchodzę na tego bloga bo się napatrzeć nie mogę! cały czas aż mi głupio że 10raz właczam tą samą stronę a i zapomniałam napisać że podobały mi się bardzo bardzoo rozpuszczone włoski Bunny. Przez to że fryzura była prosta, gładka bez żadnych udziwnień i kombinacji to jeszcze piękniej i klasyczniej wyglądała nasza Bunny

aż się zaczęłam nad swoim ślubem zastanawiać i rozmarzyłam się....

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Tata dobry duszek całej rodzinki wszystkich by rozpieścił

dziękuję dzisiaj już jeść nie będę, bo będzie mi za ciężko na żołądku, ale jutro będę wcinać, aż mi tłuszczyk będzie leciał po łokcie

też mi się dzisiaj chciało słodkiego! Na szczęście znalazłam batonika
właśnie znalazłam nutelle w szafeczce
noo jutro będziesz mieć pyszny i zdrowy obiadek
ZUMBOMANIACZKA

Edytowane przez Lavia15
Czas edycji: 2013-08-25 o 20:34
Stary 2013-08-25, 20:28   #4434
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Czeko kto podpadł?
Eks i tata
Mama przyniosła mi paczke ciastek holenderskich w czekoladzie, i zaraz chyba paczki nie bedzie
Stary 2013-08-25, 20:33   #4435
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też ciągle wchodzę na tego bloga bo się napatrzeć nie mogę! cały czas aż mi głupio że 10raz właczam tą samą stronę a i zapomniałam napisać że podobały mi się bardzo bardzoo rozpuszczone włoski Bunny. Przez to że fryzura była prosta, gładka bez żadnych udziwnień i kombinacji to jeszcze piękniej i klasyczniej wyglądała nasza Bunny

aż się zaczęłam nad swoim ślubem zastanawiać i rozmarzyłam się....

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

właśnie znalazłam nutelle w szafeczce
noo jutro będziesz mieć pyszny i zdrowy obiadek
nooooo! Dokładnie, włosy cud miód Bunny mogę Twoje zdjęcie na tapetę? ale kieca wyszła idealnie, jakże się cieszę, że ta z allegro nie wypaliła, to był znak z niebios

nutella pycha i zdrowa nie ma konserwantów i innych świństw, jedz na zdrówko aż Cię zemdli

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Eks i tata
Mama przyniosła mi paczke ciastek holenderskich w czekoladzie, i zaraz chyba paczki nie bedzie
jedz na zdrówko też

ja idę wcinać kaszę jaglaną taką papkę z mlekiem i bananem zmiksowanym taka sytuacja
Stary 2013-08-25, 20:36   #4436
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Eks i tata
odbierz wiadomość

kurcze co my wszystkie dzisiaj taką ochotę na słodkie mamy
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-25, 20:37   #4437
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
odbierz wiadomość

kurcze co my wszystkie dzisiaj taką ochotę na słodkie mamy
Zbiorowy dzien cyklu przeznaczony na słodkie?

Odebrałam, odpisałam
Stary 2013-08-25, 20:45   #4438
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Zbiorowy dzien cyklu przeznaczony na słodkie?

Odebrałam, odpisałam
haha dobrze to ujęłaś
ja to podjadam chyba ze stresu przed jutrzejszym pierwszym dniem w nowej pracy
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-25, 21:31   #4439
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
haha dobrze to ujęłaś
ja to podjadam chyba ze stresu przed jutrzejszym pierwszym dniem w nowej pracy
Ja wogol w pracy bede miala stresujacy tydzien, eh

Wogóle to wam powiem że przez ten susz na głowie mam coraz wieksza ochote sobie przyciemnic to 8-7 poziomu
Stary 2013-08-25, 21:33   #4440
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wogol w pracy bede miala stresujacy tydzien, eh

Wogóle to wam powiem że przez ten susz na głowie mam coraz wieksza ochote sobie przyciemnic to 8-7 poziomu
To na pewno przejściowe masz piękny kolor, szkoda go

bawię się z dzieckiem ja stukam w brzuszek, a bobo mi kopniaczki cudak mój mały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości