|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
A jak zwalczylas ciśnienie a słodycze? Taką diete układa się z głowa żeby nie była niedoborowa. Pytam bo moja Mama chciałaby zrezygnować z miesa, ale jakos w sumie chce-nie chce. |
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
haha Nove, to ja bym sobie wydłubała tę szynkę a zadzwoniłabym z samym opierdzielem
|
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka
A z jakiego powodu chce zrezygnować, czysto zdrowotnie, czy ma jazdę, że słodkie, niewinne krówki umierają (jak ja)? ![]() Umm, u mnie to wynikało typowo z niedopracowania tej dietki, za mało białka było. Jak chcesz to podeślę Ci skany notatek, tam procentowo mam rozpisane, ile się powinno szamać i czego na diecie wegetariańskiej. W ogóle to sobie wymyśliłam, że teraz jak jestem na tej turystyce, to będę na specjalności dietetyka, a na magisterkę już czysto na kierunek dietetyka pójdę. Chociaż to też takie niepewne, bo modny kierunek, masa absolwentów jest. Ale co teraz pewne jest...
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-08-25 o 14:32 |
|
|
|
#4414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja Mama nie chce jesc bo znajomy nam powiedział, który się tym wszystkim zajmuje, ze krowy zanim dojadą na ubój często umiereaja, potem to mieso biora ze zdechłych zwierzat i ogolnie no nieciekawie. ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Dietetyka ciekawy kierunek. I mysle ze dobry dietetyk prace znajdzie. A mocno się tym interesujesz czy tylko sprawami związanymi z wege? |
|
|
|
|
#4415 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Czytałam na blogu Bunny, ze potem miałas użyc londu(przy nastepnym farbowaniu) Chce przyciemnić i szukam jakiejs farby(najlepiej zebym nie musiala podmieniać wody)
|
|
|
|
|
#4416 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam po weekendzie od Tż-ta
![]() Idę nadrabiać..... Cytat:
już jakie małe dziecko jeżdziłam konno i jakoś w zeszłe wakacje naszła mnie znow ochota bałam się jak cholera że już zapomniałam jeżdzić, więc na początek poprosiłam o lonże ale potem mi zdjęto i jeżdziłam sama po placu Kocham ten sport tylko niestety u mnie jest wszędzie bardzo drogo jeśli chodzi o jeżdzectwo ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
Na pewno dobrze ci to zrobi, odpoczniesz sobie od hormonów - Ty i twoja wątroba Też się mocno zastanawiałam kiedyś nad tą spiralą - cena powala ale może rzeczywiście warto założyć ją sobie na kilka lat i mieć święty spokój... ale z drugiej str słyszałam, że jak ma się tendencję do różnych zakażeń i zapaleń tam to nie jest to polecana metoda. To prawda? Póki co kupiliśmy z Tż-tem całe pudłko durexów przez all więc mamy zapas ![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
i jakie tanie!a wygodne są takie koturny? ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- ja nie mogę niestety zobaczyc tego ciasteczka ale cieszę się, że humor ci się poprawił bo pamiętam że ostatnio miałaś cięzko.... a przy okazji jak byłam w albumie widziałam efekty po ćwiczeniach - brawo
|
|
#4417 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cieszę się, że wszystko się udało i jestescie zadowoleni. Mam nadzieję, że teściowa się ok zachowywała tym razem... Szczęścia na nowej drodze życia i czekamy z niecierpliwością na więcej zdjęć - ale teraz leć nacieszyć się swoim mężem ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
można też nią płukać gardło do tego jakieś tabletki do ssania i dużo herbatek i powinno ci pomóc
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-08-25 o 17:41 |
||
|
|
|
#4418 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyglądałaś pięknie,a tak w ogóle to ładna z Ciebie kobietka. Pozdrawiam
|
|
#4419 |
|
Rozeznanie
|
Witam wszystkie blondynki
W rzeczywistości ten kolor jest dla mnie takim ciemnym blondem bo na zdjęciach wychodzi różnie. Najchętniej potraktowałabym je jakimś castingiem 801 lub 910... 801 wyszedł kiedyś różowo-miedziany (żaden popielaty!) więc trochę się boję ale myślę, że dałabym mu jeszcze jedną szansę Macie jakiś pomysł na te kudełki? Oprócz rozjaśniacza, po którym włosy rozciągały się jak guma? ![]() Tu jeszcze inne zdjęcia Widać tą różnicę w kolorze w zależności od światła ![]() 1 2
|
#4420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bunny byłam ,widziałam i napisałam Kitka wczoraj poszłam za twoją radą i zrobiłam fileta z kurczaka z ziemniakami i surówką. ![]() Agatka mi na ból gardła pomaga cholisept albo strepsils. Dziewczynki a znacie jakiś dobry przepis na jakąś pieczoną rybkę ? np pstrąga?Np z warzywami?
|
|
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
dziewczynki dokonałam tego cudu i chyba już mogę nazwać się blondynką wrzucam foty koloru a do albumu wrzucę z buźką
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#4422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli masz mocne włoski to spróbuj tego Syossa, może akurat Tobie będzie pasował z tego co wiem to chyba tylko ja tak odczułam tę suszę.Wolę nie radzić z innymi farbami, bo później na przyciemnianie poszłam do fryzjera a jak kolor zaczął się wypłukiwać to przeszłam przez mękę i tyle z tego wyszło, że przestałam farbować w ogóle, zapuszczam swoje, bo ciągle coś mi nie tak z kolorem było Cytat:
![]() ja pstrąga najłatwiej robię - wsadzam w jego środek pietruszkę, nacieram troszkę różnymi ziółkami (wg uznania), zawijam w folię aluminiową i wsadzam do piekarnika na jakieś 20 minut. Do folii wrzucam marchewkę pokrojoną, ogórka i co tam akurat mi się chce ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
wiedziałam, że nie wytrzymasz!
|
|||
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4425 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
A seler naciowy to na co dobry? ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
dla Ciebie i Twojego męza
|
||
|
|
|
#4426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo jednak co blond to blond..... ![]() Ja mam dylemat...... iść 3ciego do tego fryza czy nie...... w sumie kolor mam niezły teraz ale coś z cięciem by się przydało zrobić
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tatuś cię rozpieszcza ! ![]() smacznego Kiteczko ![]() Ja chodzę po domu zla bo chce mi się czegoś słodkiego i nic nie ma....
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkich by rozpieścił ![]() dziękuję dzisiaj już jeść nie będę, bo będzie mi za ciężko na żołądku, ale jutro będę wcinać, aż mi tłuszczyk będzie leciał po łokcie też mi się dzisiaj chciało słodkiego! Na szczęście znalazłam batonika
|
|
|
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naciesz się byciem świeżo upieczoną żoneczką i wracaj koniecznie do nas![]()
|
|
|
|
|
#4431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niecierpie tego miejsca w ktorym jestem ![]() No i dziekuje To w sumie jeszcze nie koniec...chyba sie znowu rzuce w wir treningów bo to mi pomoze pewnie
|
||
|
|
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Czeko kto podpadł?
|
|
|
|
|
#4433 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aż się zaczęłam nad swoim ślubem zastanawiać i rozmarzyłam się.... ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
noo jutro będziesz mieć pyszny i zdrowy obiadek
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-08-25 o 20:34 |
||
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama przyniosła mi paczke ciastek holenderskich w czekoladzie, i zaraz chyba paczki nie bedzie
|
|
|
|
|
#4435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nutella pycha i zdrowa nie ma konserwantów i innych świństw, jedz na zdrówko aż Cię zemdli ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() ja idę wcinać kaszę jaglaną taką papkę z mlekiem i bananem zmiksowanym taka sytuacja
|
||
|
|
|
#4436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze co my wszystkie dzisiaj taką ochotę na słodkie mamy
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to podjadam chyba ze stresu przed jutrzejszym pierwszym dniem w nowej pracy
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz piękny kolor, szkoda go ![]() bawię się z dzieckiem ja stukam w brzuszek, a bobo mi kopniaczki cudak mój mały |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

Czekam aż mi przywiozą z samymi pieczarkami, oby mi nie napluli do ciasta, czy coś jeszcze gorszego. 

ale ze swojej strony raczej nie polecam, bo susza na głowie po nim

Nawet nie zdazylabym sie nacieszyc nia nalezycie a potem znowu czekac 10 miesiecy do lata
A czarna ramoneska bedzie pasowac do wszystkiego i bedzie cieplejsza

Macie jakiś pomysł na te kudełki? Oprócz rozjaśniacza, po którym włosy rozciągały się jak guma?