|
|
#2251 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Charlizz ,Fewcia czy potwierdzacie spotkanie w środę ???
Debrah ja myje główkę co drugi dzień. Dziękuję za maila. |
|
|
|
#2252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby u Oskarka było lepiej, żebyś mogła odpocząć a on się nie męczył. Cytat:
Ja też ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2253 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie niedzielno-wieczornie.Postaram sie nadrobic choc dzisiejsze wpisy, bo jestem od Was uzalezniona. Na pewno bedzie mnie terazmniej niz dotychczas, ale postaram sie codziennie zajrzec, napisac, moze ponadrabiac?Bardzo chce
Dziekuje na początek za kazde słowo w klubie. Co u nas? Rozpakowuje, ukladam, mały przystosowuje sie do mieszkania w nowym miejscu bo co innego odwiedziny a co innego tak cały czas, bardzo był wczoraj zdezorientowany jak mu kąpanie szykowałam, że jak to tak? nie u siebie? ale potem wtulił sie we mnie i zasnął. Dzis spał 2x15 minut.... padłabym chyba na pysk, gdybym byla sama, placze, marudzi, zmeczony, spiący- skumulowało sie wszystko: zęby, nowe miejsce, duzo ludzi sie nim opiekuje (do tej pory tylko ze mną zawsze.....), no i na pewno moje nerwy i stres tez odczuwał..... Ale juz spi, wiec mam nadzieje, ze dam rade nadrobic. Startuje |
|
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hej my po chrzcinach diabolki wypedzone jutro napisze co i jak bo padam na pgsk
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2256 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42436279]Bokeh, a nie kupiłaś czasem mleka oznaczonego literą "R" ? jeśli tak, to jest z kleikiem ryżowym zagęszczone dla głodomorków.Debrah, tak, po ostatniej wycieczce co chorzowskiego zoo mąż chce polskie zwiedzać, a najbliżej krk dobrze kojarzę, że niedaleko woli justowskiej jest?[/QUOTE]a nasze wrocławskie to coooooo? rozbudowują teraz, bedzie oceanarium i afrykanarium ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42437321]Debrah, nie wiem (nancy, o tobie tez myślę!) a teraz skuli niełądnych rzeczy - w zoo gziły się lamy a Agu: o, ona chce na barana wejść a tamta nie chce [/QUOTE]Agu wymiata
|
|
|
#2257 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
hej kochane
u nas weekend mega aktywny, babel padl nam dzisiaj o 19 na noc ![]() wczoraj wesole miasteczko dzisiaj basen, bardzo fajny weekend sarah, bo rzucilo mi sie w oczy, espiro magic i lira sa identyczne, lira ma jedynie wiecej dodatkow (oslonka na nozki, przeciwdeszczowa, moskitiera bodajze) espiro ma tyllo oslonke na nozki, dzisiaj w smyku ogladalismy, malzowi sie bardzo bardzo podoba i bedziemy kupowac ![]() sylwia, tulimy kochana ![]() zazdroszcze spotkamia mazowszankom!!!!!!! ![]() szajus, bidulinko, wspolczuje powrotu do pracy ![]() ill, Ty chyba tez na dniach? kurde, moje urodziny juz we wtorek, jutro bede ogarniac chalupe i ciacho robic, we wt mam gosci, nie wiem, kiedy do was wroce
|
#2258 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a siostrze zycze zdrowia, mam nadzieje,że to nie ąż tak powaznie....Cytat:
![]() Cytat:
brawa zdjecia z imprezy mają byc ![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42446102] Ja jutro do pracy Cytat:
Cytat:
CHARLIZZ, MAŁA- nie rozumiem, jak najblizsza rodzina moze byc tak nieczula i obojętna na wasze prosby.... przeciez to chodzi tylko o zachowanie ciszy przez godzine- dwie? masakra... DEBRAH- byłam, czytałam, łzy sie kręcą w oczach.... SZAJA- Twoja Agu ma teksty nie z tej ziemi BLOGERKO- masz tak piekną figure, że az mnie zatkało..... modelka z Ciebie NETI- Antonio wyglądał jak z zurnala |
|||||||
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dzień często tak jest. Ale jak zasypia na noc to nie. Normalnie rozmawiamy, robimy kolacje w kuchni ( nie ma drzwi) i nie wybdza się. |
|
|
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze raz chce Wam podziękowac za troske
Evel, nie mysl o mnie tyle, teraz bedziemy miec z małym tylko lepiej, ja przede wszystkim psychicznie odzyje, fizycznie tez, bo bede miała mozliwosc zjesc jak człowiek, a nie zimną zupę jak sie zdarzało kiedy Bartulinek marudził..... Lece do klubu,bo zauwazyłam słowniczek
|
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko spóźnione życzonka
Neti świetne te podarki z okazji chrztu ![]() ![]() Meneq to co to za wieś skoro tam Starbuck jest ??? Meduzza przykro mi z powodu choroby sisotry |
|
|
|
#2263 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do sis, to może jednak to błędna diagnoza... ? ![]() dziewczyny, musze wprowadzić żółtko, mogę je normalanie wrzucić do słoika nie? w sensie do tego sklepowego ![]() ciekawa jestem efektu koncowego i jak się udało ![]() Cytat:
mam to samo... jestem jeden wielki smęt. kiedy ta Twoja podróż? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
neti, bosko wszystko wyglada!!!! a antonio miodzio!
meduzka, mojej mamie padaczke zdiagnozowali w wieku 37 lat..... takze wiesz....uaktywnia sie glownie przy mega stresujacych sytuacjach u niej nawijki, trzymam kciukasy za szpital, bedzie dobrzr ![]() debrah przepiekmie piszesz, naprawde, wzrusza mnie niemal kazde slowo, masz talent kochana ![]() pobiegalam, smigam teraz brzuszki robic ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- aha, debrah, my codziennie myjemy glowke, inaczej mlodemu sie ciemieniucha uaktywnia, wystarczy jeden dzien bez wyczesania wloskow jak u was jedzonko? u nas hit na brzoskwinki, dzisiaj dostal ziemniaka ale sie krzywil, o rajusku, w koncu sie zadlawil meduzka, Ty wiesz, ze nasza kolysanka u mnie dalej na topei?
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, też tak miewałam w ciąży
|
|
|
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Ja myślę, że to wybudzanie to z powodu lęku. Bo jak ja już wstanę do mojej to na już podniesiona tzn. pozycja jak do raczkowania. I może to chodzi o to, że ona się przebudza, z automatu taka pozycja jak do raczkowania, w pokoju ciemno, nic nie widzia, to zaczyna jęczeć albo płakać. ![]() Moja to nawet jak zasypia to nogi prostuje, na rękach się podnosi, a nawet troszkę siada , a oczy ma zamknięte ![]() Cała ja wrzucałam do słoiczka sklepowego. |
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz- tylko tu dwie różne kwestie są bo u Ciebie to dziecko i w mamy gestii jest ją upomnieć a u mnie panna ma 18 lat (i powinna mieć trochę oleju w głowie).
Debrah- dokładnie tak,nie mam pomocy ze strony rodziców (choć oni twierdzą że jest inaczej). Nawet bym się pokusiła o stwierdzenie że często mi utrudniają. Sylwietta-jak dobrze że masz pomoc rodziców bo wiem jak to jest samemu ogarnąć ząbkujące dziecko. Ty masz pomoc rodziców ja męża i jakoś przetrwamy
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzielna babka z Ciebie ![]() Teraz będzie już tylko lepiej.
|
|
|
|
|
#2269 |
|
Wtajemniczenie
|
wiecej nie cytuje, bo powoli zasypiam nad kompem.
Debrah, ja kąpie codziennie i myję głowę codziennie. Ostatnio zauważyłam, że mała coś ma problemy z kąpielą, bo jak zaczynam ją myć to ona zaczyna płakać i tak macha nogami, że woda jest wszędzie.... ![]() Sylwia, trzymam za Was mocno kciuki. Jesteś bardzo dzielna, oby tak dalej!! i coś ode mnie. Julce znów wylazły te plamy na policzkach, myślałam, ze znalazłam winowajce, który ją uczulał i co i du.pa... nie wiem o co kaman
|
|
#2270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aga, Cała : maile poszły. |
|
|
|
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
Lady
A jaka cena w smyku??? Bo ja to tylko w necie , w sciu 3 sklepy z wozkami ale nie bylo zadnego trojkolowca Jaki kolor bierzecie??? Sylwia Tulam bardzo ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cala Moze jest wiecej winowajcow? Tez mialam pytac o Kij'e |
|
|
|
#2272 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
meduzza, przykre, ze to spotkalo Twoja siostre... Oby okazalo sie, ze da sie z tym normalnie zyc!! Co do mycia - ja raczej tez kapie teraz co 2 dzien, choc czasem mi sie zdarzy jeszcze codziennie. Glowki codziennie niet. Sylwia, strasznie silna z Ciebie kobieta!! Na pewno sobie lepiej poradzisz sama niz mieszkajac z ta nienormalna rodzinka!! |
||||
|
|
|
#2273 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() na twardo? całe żółtko i co dwa dni czy jak? aha i też ostatnio Julka źle sypia w nocy...
|
|
#2274 |
|
Zadomowienie
|
Ania
Dzieki Ten buzz drogin1500 ale rewelacyjny gdybym mialandrugie dziecko to bardzo bym taki chciala Laurko Wiem ze sama alemwlasnie chcialam poznac opinie i np dzieki Twojej zapp odpada skoro jedna reka go nie rozloze Neti Jaki przystojniak Mala dla Oskarka i oby zebiskanszybko wyszlyHje za zebaNawijko Zobaczysz 3 dni szybko mina Szajus Tuuulam obys miala dobry grafik Debrah Ja myje codziennie glowwke Jesli chodzi o sen to zalezy Jakich pastbdo zebow uzywacie dla maluszkiw |
|
|
|
#2275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mozliwe... teraz obstawiam sok z winogron... ale tak se mogę pewnie gdybać w nieskonczoność
|
|
|
#2276 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ała... Cytat:
![]() Brawa za ząbka! Cytat:
Śliczności ![]() Cytat:
ad.2 Nie, jak na noc zaśnie, to mogę go do łóżeczka przenieść, aczkolwiek nie zawsze taki manewr się udaje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wracaliśmy dziś od rodziców na nogach z Misiem i nawet nie wiem kiedy moja bida zasnęła. A po dziurawych chodnikach nim wyczęsło, chyba to go uśpiło ![]() Jutro mąż wraca do pracy po 2 tygodniach urlopu
|
||||||
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero uspałam małego
Już miałam mu podać czopek na wieczór bo raz ma ciepłą główkę raz normalną. No i przez te zęby też główka może go boleć. Przy bolesnym ząbkowaniu bym mu tym nie zaszkodziła ale jakoś przetrwaliśmy bez krzyku (aż takiego krzyku). Nie mogę patrzeć jak się męczy
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
sarah, espiro 599, liry nie bylo, lira w takiej dzieciowej hurtowni u nas bodajze 560? my bierzemy szaro czarny
ogolem bralabym quinny gdyby nie to, ze sie caly nie sklada
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Męczy się biedulek mój 
) to śpi bardzo płytkim snem. Dlatego mam mega wqrw jak mi uda się go uspać (co ostatnio jest bardzo trudne) a przyjdzie ktoś do pokoju obok i kaszle/kicha/gada/ogląda głośno tv (a to u nas się często zdarza

dla głodomorków.

Ja juz w łózku nie moge sie nawet ruszyc, nie mowiac o wstaniu do toalety, kołdry podciagnac, najmniejszy ruch przypomina mojej Aleksandrze, ze nie trzyma cycka. Niedługo nie bede mogła wziac głębszego wdechu

zdjecia z imprezy mają byc