|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
Mówisz tak jak nasza HGW? Ja mówię bardziej "l" niż "r", też głupio. Ciężko mi czytać tak szybko jak Francuzi, zwłaszcza jak niedaleko siebie jest "r" dźwięczne i bezdźwięczne, bo właśnie nie umiem tak szybko tym językiem machać
![]() Jeju, nawet nie zauważyłam, że koniec weekendu
|
|
|
|
#1802 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
Ja mówię coś jak "t"
|
#1803 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
Goszzi jak się czujesz? Cytat:
Później dowiedziałam się, że to niby przez to, że moi rodzice wzięli ślub w miesiącu bez tej litery Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1804 |
|
Miss Pudernica
|
Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Zrobiłam 25 km na rowerze i padam. Dobranoc
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1805 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
Śmieszne jest to, że jak się bardzo wkurzę albo zestresuję to zdarza mi się powiedzieć normalne r
|
#1806 | |
|
Konto usunięte
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42446508]Takie serce, pierwsze zdjęcie to jest "przód" jest cały w cyrkoniach, a tył taki "pleciony"
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Bardzo ładne Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42449883] Goszzi jak się czujesz? Ja od małego nie mówiłam "r", podobnie jak mój brat, ale któregoś dnia w przedszkolu udało mi się powiedzieć "r" i cały dzień mówiłam jak najwięcej wyrazów z tą literą Później dowiedziałam się, że to niby przez to, że moi rodzice wzięli ślub w miesiącu bez tej litery Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Ja miałam problem z wymogą literki "g". Ale w zerówce się nauczyłam chociaż musiałam chodzić do logopedy. ![]() Wróciłam. Głowa mnie bardzo boli. Ale wypiję lampkę wina, wykąpie się i pójdę spać. Może obejrzę jakiś dokument tyle że nie wiem w sumie jaki. Polecicie coś? |
|
|
|
|
#1807 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
Antee gratulacje
![]() [1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;42450188]Bardzo ładne Zaraz nadrobię ![]() Ja miałam problem z wymogą literki "g". Ale w zerówce się nauczyłam chociaż musiałam chodzić do logopedy. ![]() Wróciłam. Głowa mnie bardzo boli. Ale wypiję lampkę wina, wykąpie się i pójdę spać. Może obejrzę jakiś dokument tyle że nie wiem w sumie jaki. Polecicie coś?[/QUOTE] Dzięki Ja przed chwilą oglądałam Taboo na TTV i mówili o operacjach plastycznych i o anorekscji. Było też o tej dziewczynie, która chorowała na to, a jej nagie zdjęcie było "wszędzie" podczas tygodnia mody. Ciekawy, więc mogę polecić, ale każdy odcinek jest o czymś innym Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1808 |
|
Konto usunięte
|
To może coś oznacza, bo moi się pobierali w kwietniu
|
|
|
|
#1809 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1810 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Moi tez
|
#1811 |
|
Konto usunięte
|
no to widzita!!!
|
|
|
|
#1812 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
O kutwa
A jeszcze jak nie mówiłam "r" (tylko "j") to moi starsi kuzyni kazali mówić "rebus" Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
patka, juz dobrze, dziekuje
moi brali slub w styczniu a nigdy nie mialam problemu z wymowa ani r, ani niczego innego Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
Hej
Ja tylko na sekundę bo do łożka lecę. Tż właśnie pojechał ![]() A i wczoraj kupiliśmy wycieczkę- 19 września lecimy do Tunezji!
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
![]() Nie wytrzymałam i musiałam chociaż tytuł zobaczyć nwej część stęskniłam się za Wami wpadne później
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Wróciłam, wypoczęłam, wybawiłam się. Szkoda, że tak szybko zleciało. fan streścisz mi co się działo od wtorku?
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#1817 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Obudziłam się z 30 minut temu, zaraz zjem śniadanie, zrobię listę zakupów i lecę do biedry. Niestety nadal głowa boli. |
||
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Ja właśnie skończyłam śniadanie i oglądam film
|
#1819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko przy zdenerwowaniu mi wychodzi ![]() Antee super! gratuluje Weekend zlecial baaardzo szybko.. Wszystko co dobre sie szybko konczy teraz czas na prace..Milego dnia kobietki
|
|
|
#1820 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Konto usunięte
|
hej
Cytat:
rano miałam iść biegać, ale jak zobaczyłam, że jest poniżej 10 stopni i miałabym biegać w szortach to wróciłam pod kołdrę OGŁOSZENIE PARAFIALNE: chce któraś kupon rabatowy do: - bydziubeka.pl i stacjonarnych sklepów -25% - home&you -5% na produkty przecenione -20% na produkty nieprzecenione Wczoraj przy zakupie spodni z Lee dostałam "książeczkę czekową" z różnymi rabatami, a tylko te dwa można wykorzystać poprzez podanie kodu, a reszta jest "papierowa", ja z nich nie skorzystam, a może któraś z Was się na to skusi, a i zniżki są ważne do 31.08
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Czesc jeze..
No i mamy poniedziałek.. Ale fajnie z ta Tunezja, długo sie leci? |
|
|
|
#1823 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) Cytat:
![]() Cytat:
niezłe wczasy ;D, moi rodzice to nawet nie myślą o takich ;D ale faajnie, niech jedzie i odpoczywa ![]() Dzień dobry! ;* wizaż mi wczoraj nie działał ;/ byłam popołudniu u tżta.. i jakoś tak dziwnie.. coś się nie dogadujemy... tzn on mówi że to ja wyolbrzymiam.. ja wiem że ma teraz problemy.. ale czuję się troszeczkę odsunięta na bok.. z tego wszystkiego aż koszmary miałam że mnie zdradza Ogólnie to też nie wiem jak mu pomóc.. Od początku wakacji pracuje, codziennie po 10 godzin, + 2 soboty w miesiacu, pomijając to że jeszcze dodatkowo w niedziele.. niby jest na okresie próbnym.. no i zastanawia się, bo został mu ostatni rok studiów.. nie wie czy przejść na zaoczne, czy zostać na dziennych i rzucić pracę.. nie wiem co mu doradzić.. ja wiem że teraz ciężko o stałą pracę, i fajnie by było gdyby ją miał, ale najgorsze że nie ma tam jakiś stałych godzin, tylko siedzi te 10..;/ |
|||
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Hej jeżyki
![]() wczoraj wieczorem dopadła mnie @... czuję się trochę jak jajko, no ale co tam ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- aanilewe ja poradziłabym tżtowi zostać przy pracy i ewentualnie szukać czegoś lepszego. o pracę trudno, studia i zajęcia na pewno pogodzi
|
|
#1825 |
|
Konto usunięte
|
Moja mama nigdy w nie była nawet nad polskim morzem, bo zawsze było "coś" ważniejszego- a to bieda (bo czworo dzieciaków), a to ojca choroba, potem nasze studia, potem "co ludzie powiedzą" i tak w koło macieju. Nigdy z życia nie korzystała, to niech teraz jedzie z tym swoim "narzeczonym"
To zależy jakie studia, jaka praca, jak się ta praca ma do studiów i jaki jest rozkład zajęć na uczelni... |
|
|
|
#1826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już byłam w Tunezji dwa razy, ale tż nigdy nie był. On by najchętniej poleciał trzeci rok z rzędu do Egiptu, no ale w tym roku to odpada. ![]() A ja bym mogła i nad polskie morze jechać, ale tż się upierał na jakieś ciepłe kraje. ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie zaprzeczę.
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42446508]Takie serce, pierwsze zdjęcie to jest "przód" jest cały w cyrkoniach, a tył taki "pleciony" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Fajna. Super. Cytat:
![]() nou masz jeszcze ciastko? ![]() Choco było całkiem fajnie na imprezie. justka to dobrze, że odpoczęłaś. Jak to ciężko się zabrać za naukę...
|
|
#1828 |
|
Konto usunięte
|
Ciastka są w domu, bo tutaj jak przyniosłam i się rzucili to już jedno zostało i chyba boją się wziąć
|
|
|
|
#1829 |
|
Konto usunięte
|
fiolet, w tym roku polskie morze było wyjątkowe ciepłe.
ja chyba bym nie zamieniła Bałtyku na inny kraj.![]() nou, to dobrze że Twoja mama wyjeżdża, po tylu latach zasłużyła! ![]() Dzień dobry. Od rana sprzątam, została mi tylko łazienka, garderoba i mój pokój, czyli najgorsze przede mną.
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;42457328]fiolet, w tym roku polskie morze było wyjątkowe ciepłe. ja chyba bym nie zamieniła Bałtyku na inny kraj.![]() nou, to dobrze że Twoja mama wyjeżdża, po tylu latach zasłużyła! ![]() Dzień dobry. Od rana sprzątam, została mi tylko łazienka, garderoba i mój pokój, czyli najgorsze przede mną. [/QUOTE]Zgadza się.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

Później dowiedziałam się, że to niby przez to, że moi rodzice wzięli ślub w miesiącu bez tej litery 

czuję się trochę jak jajko, no ale co tam