|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne - wątek ZBIORCZY
sawa sawa kobieto nie boj sie! bedziesz miec druciki! bedziesz trendy
![]() ja wybralam kolor gumek: chce miec rozowo nibieskie takie jasne. zimne kolory wybielaja optycznie zeby ![]() kurde znieczulenie nie chce mi zejsc a teraz czuje taaaaki bol po tej 4 ;p hehe sawa sawa wklej nam swoje zdjecie koniecznie! tez musze usuwac osemi na dole no ale poki co nie stac mnie ns taki rarytas kiedys pomysle...
|
#3182 |
|
Rozeznanie
|
No to widzę, że nie tylko ja męczę się ze szczękościskiem. Mam nadzieję, że jak zdejmę aparat to mi przejdzie.
|
|
|
|
#3183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki za exppresowa odp. hihi wiesz ja mam podobna wade do Twojej jak piszesz ... tzn przynajmiej mi sie tak wydaje bo tez wlasnie jedynki mi uciekly do tylu, noi problemem sa tu tylko one powiedzieli mi ze bede nosila aparat poltora roku ... standart |
|
|
|
|
#3184 |
|
Raczkowanie
|
;( ;( nie założyli aparaciku... najgorszy dzień w moim życiu ;(
muszę jeszcze zrobić kanałowo jeden ząb bo wykazało to zdjęcie ;( ;( płacze, płacze, płacze ;( ;(;( |
|
|
|
#3185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bądź dobrej myśli wyleczysz tego ząbka i możesz śmiało zakładać
|
|
#3186 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze nie raz powiesz, że nie będziesz się mogła doczekać ściągnięcia
Dasz radę
|
#3187 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ohh oh to Się tak tylko kazdy pociesza;( bo za taką kase to trzeba być zadowolonym ![]() Kurde boje się strasznie:9 tym bardziej ze jedną jedynka mam w tyle i ciagle sie zastanawiam jak oni wysuną do przodu troche... ehh![]() ![]() a z ósemkami to ja tez poczekam...... smv kochana jak Ty wklejisz to i ja ![]() wstydze się moich zebów jak nie wiem co od dziecka;/ i nawet przez to mówie bardzo czesto niewyraźnie bo chce to ukryć;// ![]() I teraz jak bede miała aparat jeszcze bardziej bede chciała ukryć;( Bo jak zobacza ludka z metalem w gebie to beda mi się gapić a ja bede chciała to kryć wiec bede seeplenić;/;/;/ chyba zaczynam panikować jeszcze mi go nie załozyli a juz go chce zdjąć ale nie moge się poddac bo całe dziecinstwo zmarnowałam nie uśmiechając się.......i zawsze pragnełam mieć proste zeby a nie aparat buu
|
|
#3188 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
ja tez mialam szczekoscisk ze co rano sie budzilam z okropnym bolem szczeki, ale mialam to przez wyciagi. a teraz juz luzik zreszta tez sie pilnuje w dzien zeby nie zaciskac odruchowo
|
|
|
|
|
#3189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
potrafią cąłego zęba wyciągnąć z dziąsła to to jets przy tym pikuś![]() Tez wstydziłam się uśmiechać, a teraz szczerze zęby od ucha do ucha mimo, że efekty są niewielkie zobaczysz jak już go będziesz miała to będziesz dumna z tego, że go masz bo prawda jest taka, że nie każdego stać na takie cudo.... i jak ktoś się będzie gapił to albo dlatego, że jest pusty albo z zazdrości będzie ok zobaczysz zmienisz o nim zdanieps. jak będziesz miała założony drucik to może ci go naciągną przez co twoja jedynka schowana wejdzie w łuk tak mi się wydaje
wzrost: 170 cm Waga: 27.12.2015 r. - 66 kg 07.01.2016 r. - 64 kg 21.02.2016 r. - 63 kg Do celu pozostało 4 kg Edytowane przez cichy_podmuch_wiatru Czas edycji: 2007-04-30 o 17:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3190 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
agii czyli wlasnie jasne odcienie, roze niebieskie, niebieski chyba najbardziej jest taki ktory daje kolor zebow bielszy...
sawa sawa jejku...jak ty sie tak boisz to boje sie pomyslec co bedzie u mnie! ni sie nie martw. na moje zdjeice poczekamy jeszcze 17 dni merry_ann na ktorym zebie ci wykazalo ze musisz leczyc kanałowo??? nie strasz...mi wypada na 6 ale musze pochodzic z tlenkiem (chyba tak to sie nazywa) ze dwa lub 3 miesiace i dopiero sie okaze czy trzeba leczyc kanalowo czy nie....NIE CHCE CHODZIC SZCZERBATA PRZEZ KOLEJNE 3 MIESIACE! ((łącze sie w bólu z Toba bo byc moze i mnie to bedzie czekalo a wtedy to zycie mi sie zalamie;(
|
#3192 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3193 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
niewygodne to dziadostwo :P
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zastanawiam sie czy cos innego mogło wykazać na zdjęciu... przecież mnie ten ząb wcale nie bolał... nigdy...... dziwne.... |
|
|
|
|
#3196 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
to i tak lepiej niz strzelic w kogos albo w trakcie rozmowy co pare razy mi sie zdarzylo
|
|
|
|
|
#3197 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3198 |
|
Raczkowanie
|
Qurde juz sama nie wiem ceramiczny czy krysztalowy ceramicznego nie widzialam czy jerst on moze taki jak porcelanka czy moze mniej widoczny?? nie wiecie jak to jest...? tu jest propblem bo orto do ktorego chcialabym chodzic nie robi krysztalu tylko ceramiczny mowi ze malo sie rozni od krysztalu i bierze za wizyte 50-100 a drugi orto nie wydal mi sie nazbyt sympatyczny ale robi ponoc dobrze aparaty krysztalowe ale i wizyty ma drozsze 50-100zl ... noi co tu robic
?? hmmm.... teraz mysl i wybieraj mniejsze zlo
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
juz nie pamietam ktora dziewczyna to powiedziala ale ja tez sie wstydze zabkow od dziecka i tez moge miedzy nie wlozyc palec zreszta wstawilam swoje zdjecie http://aparatki123.p2a.pl/viewtopic.php?id=137&p=1 tu mozna je zobaczyc ... ale niedlugo nas zadrutuja i bedzie dobzie
cioraz lepiej ... tez probuje mowic tak zeby nie bylo widac i nigdy nie usmiecham sie zabkami ... koszmar ale takie zycie
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Ilenka mam taka sama wade, identycznie:P mam 10 mm wysunieta górna szczeke od dolnej. dlatego musialam usunac zeby (dwie czwórki górne) hehe..ja moglam palec, lyzeczke wlozyc bez problemu miedzy dwie szczeny:P
merry_ann kurcze to mnie zmartwilas...ja mam na 6...juz zaczete.dobrze ze to teraz wyszło aczkolwiek na zdj nic nie widac bylo...po prostu mialam ciemne kolo zeba i kazalam spor mojej pani dent i zaczela wiercic i wiercic i caly czas takie brozowe..wloyla mi tlenek i mam z tym chodzic jakies 2,3 miechy i sie okaze czy bedzie konieczne leczenie kanałowe. przeraza nmnie fakt ze jesli nie bede mogka miec aparatu bede chodziła szczerbata ((kude ze te nasze zeby nie moga wylatywac co 4 lata jka u kokodyla i wyrastac nowe i zdrowe... pojdziesz do lekarza i masz 1000 innych chorob zagwaantowane.
|
#3201 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam porcelanowy (ceramiczny) i jestem zadowolona
|
|
#3202 |
|
Raczkowanie
|
nie chciała bym czekać 2 miechow na aparat... przecież ja się załamię....
a co do uśmiechania na zdjęciach to tez tego nie robie....
|
|
|
|
#3203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cierpliwość popłaca![]() Na zdjęciach tez jeszcze się nie uśmiecham poczekam ąz będą proste wtedy błysnę pięknym uśmiechem tak jak wy wszyscy
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ta nie przejmuj sie i cierpiwosc poplaca;P
owszem zgodze sie ale szczerbata jetsem bez 2 zebow co bedzie jesli mi tez nie beda chcieli zalozyc drucikow? Porazka;/a Tu jeszcze 2 tygodnie czekania na wizyte....łeeeeeee merry_ann u mnie tez nie bylo widac. nawet na zdjeciu zero...ale mnie poboleqała ta 6 i poprsilam pania zeby zerknela i zaczea rozwiercac a tu próchnica w głab sie wdała...tak sie martwie teraz ze nie wiem... nie martw sie jakos sie ulozy!
38/40 Szymuś- mój skarbek <3Edytowane przez smv Czas edycji: 2007-05-01 o 11:05 |
|
|
|
#3205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mowil ze bede nosic rok -najwiecej poltora a ta od ceramicznego ze minimum poltora jak nie dluzej .... i wierz komu chcesz moze male losowanie???![]() ![]() hehe![]()
|
|
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
e tam na zdjeciach to ja wogole nie jestem chyba ze sama sobie robie... ale na co dzien nie potrafie pokazac zabkow ludzia bo sie wstydze... moze dlatego malo mowina jestem czasami
|
|
|
|
#3207 |
|
Kokon pro
|
yh zjadlo mi wypowiedz moja szanowna to pisze jeszcze raz
jak zdjecia z daleko robione sa w miare np calej postaci to nie widac ze zeby krzywe wiem co mowie jak nie wierzycie moge zalaczyc moje ze studniowki bez aparatu a dzis zalaczam nowe z moja nowa mega szpara yh ;[ kolor gumek zjadl aparat i jest brzydki, a tak to sliczny niedlugo bede mogla znow zrobic porzadne fotki to wrzuce a miedzy jedynkami i dwojkami dolnymi mam przerost dziasel ktory nie wyglada w rzeczywistosci tak zle jak na zdjeciach, ma mi to zniknac po zdjeciu druciaka pzdr
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
wow kasiek ale masz ladne te gumeczki!! jaki to kolor/??? turkusowy czy jaki to;>?
no widac cos ztym dziaselkiem ale tak sie zdarza... kutfa zebym ja miala takie zebiska jak Ty to hu hu.... teraz to sie modle co by góre zalozyc jedynie a na dol to moze kiedys pomysle...
|
#3209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
podłanczam się do pytania Kasiek śliczne masz ząbki takie proste ajć i takie ładne takie długie ![]() bo moje to coś kurde jakies krótkie mi się wydaja:[ Buziaczki
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
sawa sawa pponoc zeby sa czasmai wyciagane...ja np mam krotsza jedna jedynke wiec bede kja miec pewnie wyciagana
![]() ładna kobitka jestes
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

Szymuś- mój skarbek <3

wiesz ja mam podobna wade do Twojej jak piszesz ... tzn przynajmiej mi sie tak wydaje bo tez wlasnie jedynki mi uciekly
ehh

3/3/6-22/7/8