|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
|
|
|
|
|
#3392 |
|
Copyraptor
|
A nie przyszło wam do głowy, że może ona ma jakiś powód i po prostu nie może iść oddać tej krwi, ale nie chce się przyznać? Mnie kiedyś znajomi bardzo namawiali, przymuszali wręcz, a ja mówiłam, że nie chcę i nie chcę. Aż się w końcu kiedyś wkuźwiłam za którymś razem i otwarcie walnęłam, że mam depresję, biorę na to silne leki i NIE MOGĘ oddać krwi. Ale byłam wściekła, że mnie sytuacja zmusiła do tego.
|
|
|
|
#3393 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3394 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() (ale staram się być mało upierdliwa i po "nie, bo nie" dziwię się w ciszy i nie ciagnę tematu) Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- No, ale dla mnie "nie, bo nie mogę" to już jest jakis powód. A samo "nie" nie jest. |
||
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3396 |
|
Zakorzenienie
|
No ja akurat też nie mogę krwi oddawać, też z powodu pewnej choroby o której mówic nie chcę(czy raczej z powodu leków które brałam) i tez się mnie o to czepiali ale jestem tak szczupła że zmyślałam że mam mniej niż 50 kg. Chociaż mam więcej ale kto to sprawdzi a nie chciało mi sie tlumaczyć
|
|
|
|
#3397 |
|
Konto usunięte
|
Demi, nie bo nie mogę to jest taki pstryczek elektryczek, który włącza lawinę pytań.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3398 |
|
Konto usunięte
|
No ja też biorę silne leki i mnie to skreśla (bez leków też bym nie oddała, ale dobra), dlatego mówię, ze nie mogę i raczej nikt nie komentuje i nie ciągnie tematu. Ale przy "NIE" i nic więcej rozbudza się moje wścibstwo i cierpię w milczeniu, to okropne, ale tak mam ;D
|
|
|
|
#3399 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie też wkurza takie "nie, bo nie", ale wiem, że stwierdzenie: "nie, bo nie mogę" często implikuje pytanie: dlaczego? Ale mimo wszystko wydaje mi się, że rzadziej niż na odpowiedź: "nie bo nie". (Nie wiem, czy wyrażam się jasno.) Ja też nie mogę ^^ Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-08-26 o 00:30 |
|
|
|
|
#3400 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
- A czemu nie? - A czemu nie chcesz powiedzieć? - Ja wiem, moja siostra też tak mówiła, i to dlatego, że była w ciąży i się nie chciała przyznać - A mój brat to tak mówi jak kłamie i nie chce powiedzieć że złapał syfa - No powiedz, nikomu nie powiem! - Mnie nie powiesz? Najlepszej przyjaciółce nie powiesz? A najbardziej lubiłam system: Osoby ABC: NO POWIEDZ Osoba D: No dajcie jej już spokój, no nie chce mówić i już. ABC dają spokój. 15 minut później, D na osobności: No, to teraz mi możesz powiedzieć, nie? |
|
|
|
|
#3401 |
|
Konto usunięte
|
No może, ja mówię, jak ja to widzę, mnie "nie mogę" wystarczy i nie komentuję, moi znajomi tez wystarczająco dyskretni i rzadko spotykam upierdliwych krwiodawców.
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- O, ja nadzwyczaj upierdliwym mówilam, że mam syfa i dlatego nie mogę
|
|
|
|
#3402 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najlepiej jak ktoś wygrzebie listę chorób skreślających i potem tak dyskretnie usiłuje podpytać czy to nie kiła
|
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3404 |
|
Copyraptor
|
Eeech. Dziwi mnie krótkowzroczność niektórych osób (na podstawie wątku z myśliwymi/polowaniem).
Bo zabijanie zwierząteksarenekzajączkó w jest złe i już! I nieważne, że to trzeba robić, że bez tego ekosfera by się posypała, że byłoby milion problemów, że ma to wymierne korzyści. To jest złe, bo biedny zajączek umiera i ktoś się z tego cieszy, że go trafił! Zabronić! |
|
|
|
#3405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak powiem, że nie mogę bo "mam złą krew, której by nie wzięli" temat się urywa. Ale ja dodaję, że bym bardzo chciała bo wiem, że z brh - pomogłabym. Inna rzecz, że nie chcę oddać sprawcy wypadku samochodowego, który był po prostu idiotą |
|
|
|
|
#3406 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
odpowiedz że masz za kruche żyły i zbyt wątłe ręce, u mnie za każdym razem przy pobieraniu malutkiej próbki krwi pękają żyły, pół godziny się wbijają itp, na pobieraniu krwi - na 2 próby, ani razu mi nie pozwolili oddać, powiedzieli że jak poćwiczę to ok u mnie to akurat na serio ale dla innych którzy nie mogą bo np leki czy choroba to najprostsza wymówka
|
|
|
|
|
#3407 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
![]() Nie rozumiem takiej dociekliwości, mnie by było głupio tak wypytywać gdy widać, że to nieprzyjemny temat. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3408 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
A ogólnie to dziwią mnie SKRAJNE poglądy, (raczej) bez znaczenia, w jakiej kwestii. Skrajne, niepodważalne i absolutne. Niedopuszczanie do siebie myśli, że może być inaczej. Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-08-26 o 00:40 |
|
|
|
|
#3409 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przyznaję, takich cudów-niewidów jeszcze nie doświadczyłam ![]() Cytat:
![]() Dobra, zamykam się
|
||
|
|
|
#3410 | |||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Cóż, wścibstwo bywa straszne ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
|
|
|
#3411 |
|
Copyraptor
|
Magyar, no, obserwatorem i statystykiem?
Jak jednego roku się nie odstrzeli wilków i zeżrą 85% populacji saren i będą się zabierały za ostatnie sztuki, to chyba jest jasne, że trzeba część stada odstrzelić? To jednak człowiek ograniczył ich obszary występowania budując miasta, pola uprawne i tak dalej, więc to człowiek teraz musi pilnować, żeby w wyniku ograniczeń obszarów któryś gatunek nie wyginął za sprawą innego.
|
|
|
|
#3412 |
|
Konto usunięte
|
Magy, ja też, bo jestem taktownym człowiekiem ale są debile.
|
|
|
|
#3413 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bitches, please, ja swoich nie wrzucam NIGDZIE, a cudze będę Zresztą, bez kitu, ja nie jestem obiektywna, jeszcze się okaże, że obiektywnie spotykam się z paszczurem i dopiero będzie
|
|
|
|
|
#3414 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Ups, to już było. Po prostu żal mi zwierząt, że sobie chodzą, a nagle kulka w łeb. I mam przed oczami mamę Bambiego (żarcik )---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
|
|
|
#3415 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_Godwina |
|
|
|
|
#3416 |
|
Zadomowienie
|
Myśliwi najpierw dokarmiają a potem się tłumaczą, że zwierząt za dużo. Jak dla mnie bełkot ludzi, którzy czerpią chorą przyjemność z mordu i tyle
|
|
|
|
#3417 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3418 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Myśliwi dokarmiają, bo muszą (i słono za to płacą z własnej kieszeni). A strzelają dopiero wtedy, jak im się pozwoli. Widzisz różnicę? To nie jest tłumaczenie się, to nie działa tak strzelam -> mówię, że to dlatego, że było dużo To działa tak: jest za dużo, dostajemy odgórną dyrektywę, że trzeba odstrzelić 10 saren -> strzelamy -> płacimy za to, że odstrzeliliśmy. No ale w razie czego zapraszam na tamten wątek
|
|
|
|
|
#3419 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie dlatego nie wrzucam zdjęć
![]() Ja niby rozumiem te logiczne powody, ma to sens i takie tam, ale jednak wszystko we mnie krzyczy, że zabijanie istot zywych, bo się im podpierdzieliło miejsce do życia, więc teraz trzeba naprawiać swoje błędy jest takie niezbyt w porządku. No. Tak mam i już. I nie uważam ludzi za gatunek uprzywilejowany, o. |
|
|
|
#3420 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
nieAle nie moje wina, że tak mi się to właśnie skojarzyło
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

odpowiedz że masz za kruche żyły i zbyt wątłe ręce, u mnie za każdym razem przy pobieraniu malutkiej próbki krwi pękają żyły, pół godziny się wbijają itp, na pobieraniu krwi - na 2 próby, ani razu mi nie pozwolili oddać, powiedzieli że jak poćwiczę to ok
(żarcik
nie