|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Wat???? w 1990 były grupy dyskusyjne w internecie?
|
|
|
|
#3422 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
|
|
|
|
|
#3423 |
|
Copyraptor
|
Wiem, wiem, tak mi się przypomniało tylko
I jeszcze raz - ja rozumiem, że komuś się może nie podobać polowanie, że ktoś może to uważać za okrutne, i że może nie rozumieć że komuś to sprawia przyjemność i tak dalej. Problem w tym, że taka osoba by najchętniej zabroniła polowania bo o, tak po prostu, a zupełnie nie myśli o dalszych tego konsekwencjach. A później płacz, bo ceny ryb poszły w górę bo kormorany wyżarły, bo trzeba importować zboże bo Polskie uprawy zniszczone przez dziki/sarny/itakdalej, że żubry wyginęły bo wilki je zeżarły i gdzie wtedy byli ekolodzy... |
|
|
|
#3424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dyrektywa od góry idzie bo najczęściej oni górze powiedzą, że jest za dużo albo do tego doprowadzają. A dokarmiać nie muszą, jak zwierze z glodu umiera znaczy, że nie było dla niego miejsca. Na wątek tam nie wejdę, bo zaraz idę spać i nie chcę się denerwować. Tak więc nie powinnyśmy dyskusji ciągnać
|
|
|
|
|
#3425 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie dziwi moja matka. Mogę jej podać milion rozsądnych argumentów na jakiś temat, a ona nawet nie weźmie ich pod uwagę, tylko mi powie, że gadam głupio.
|
|
#3427 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Drabi, no, początki Internetu sięgają lat 60, więc mnie nie dziwi, że gdzieś tam jakieś tam były
|
|
|
|
#3428 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem wilki powinny zjeść sarny i inne takie. Tak, zabraliśmy tereny. Jesteśmy złem tego świata. Zrobiliśmy rzeczy nie do naprawienia. I te wilki powinny zjeść sarny i przez brak tych saren powinno się stać to coś, co się stanie jak saren nie będzie i powinna pójść lawina i Ziemia powinna zrobić reset i nas zgładzić <3 Serio, tak uważam
|
|
|
|
|
#3429 |
|
Copyraptor
|
"Usenet, będący obecnie usługą internetową, jest niewiele młodszy od Internetu i początkowo rozwijał się zupełnie od niego niezależnie (głównie używając łączy UUCP). Jego protoplastą była mała sieć oparta na serwerach na Uniwersytecie Duke i Uniwersytecie Północnej Karoliny połączonych razem zwykłą linią modemową, stworzoną przez Toma Truscotta i Jima Ellisa w 1979 roku."
Teoretycznie to już od 1979 roku
|
|
|
|
#3430 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- KWC 1979 - trzy produkty: ocet, krem nivea, woda brzozowa "daje 10/10 z powodu dostępności - udało mi się to znaleźć w dziesiątej warszawskiej drogerii, co jest zdecydowaną zaletą" |
|
|
|
|
#3431 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
czy to w wyniku chorób, czy wojen, czy katastrof naturalnych, czy wyczerpania się nadmiernie eksploatowanych zasobów. Krąąąąg żyyyyycia!Gdzieś widziałam fajne hasło że globalne ocieplenie to nie katastrofa ekologiczna, to "gorączka" Ziemi, która usiłuje zwalczyć infekcję (w domyśle - ludzi).
|
|
|
|
|
#3432 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#3433 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
|
|
|
|
#3434 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
- minus za zapach i nieestetyczną butelkę
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
a wiecie, że ostatnio przespaliśmy kolejny koniec świata? a dokładniej miał być w ubiegły piątek, 23.08.2013
![]() http://innemedium.pl/wiadomosc/raspu...-sierpnia-2013
|
#3436 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3438 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Zombie, zombie, ja czekam na zombie!! ![]() Powiedzcie, że to jest transakcja wiązana i przyjedzie Daryl Dixon na swym motorze i będziemy uprawiać sex w krzokach, frrr
|
|
|
#3439 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3440 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3441 |
|
Konto usunięte
|
Jakie zombie, ja liczę na Jeźdźców Apokalipsy, ale takich jak z Dobrego Omenu <3
(no i w razie ataku zombie zginę pierwsza, bo wolno biegam :<) |
|
|
|
#3442 |
|
Konto usunięte
|
szukam piżamy
jak bardzo wiocha? (ta panterka) jak bardzo będę wyglądać jak ryszarda siarzewska? http://allegro.pl/sliczna-pizama-na-...443563781.html |
|
|
|
#3443 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Nie sądzę
---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
|
|
|
#3444 |
|
Zadomowienie
|
Często działa w drugą stronę. Jak powie się, że jest się wege to opisują golonki a mi się już rzygać chce bo nigdy nie lubiłam.
|
|
|
|
#3445 |
|
Konto usunięte
|
BTW, na wyjazdy ze znajomymi polecam taką "grę", że rozkminiacie kolejność umierania w przypadku ataku walniętego mordercy. Już przerobiliśmy mordercę, atak zombie, nagłe zlodowacenie i hiper powódź.
zaskakujące, że wszyscy się zgadzali, że albo przeżyję/umrę jako ostatnia albo... ja będę mordować
|
|
|
|
#3446 |
|
Konto usunięte
|
Kurde, bo chciałam uwieść listonosza.
|
|
|
|
#3447 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3448 | ||
|
Copyraptor
|
Czy kupię ponownie: tak, bo nic innego ni ma Cytat:
Cytat:
A w ogóle, słyszałyście o preppersach? oni też mnie dziwią. http://www.preppersi.pl/ "Preppers lub Prepers to osoba możliwie jak najbardziej samodzielna, samowystarczalna i niezależna od np : systemu, pieniędzy, służby zdrowia, paliw, energii elektrycznej, innych ludzi , instytucji, sklepów. Jest to hobby lub styl życia mający kilka cech wspólnych z surviwalizmem. Polega na przygotowywaniu głównie siebie i swojej rodziny do przetrwania wszelkich możliwych zagrożeń : zamieszek na skalę globalną, awarii reaktora elektrowni atomowej, deszczu meteorytów, kryzysu ekonomicznego, głodu, braku prądu, zatrucia wody, skażenia powietrza itp katastrof globalnych. Przygotowanie w zależności od motywacji i warunków prawnych w danym kraju polega np na : uprawianiu własnej zdrowej żywności, hodowaniu zwierząt do własnych potrzeb, magazynowaniu żywności, zabezpieczenie w dodatkowe źródła zasilania, budowa schronu, zabezpieczenie broni, kupno masek i strojów Przeciw Gazowych. Zbieranie sprzętu gadgetów i przede wszystkim wiedzy niezbędnej do przetrwania w ekstremalnych warunkach. Dumą początkującego preppersa jest jego tzw. Plecak Ucieczki - który w ekstremalnie krytycznych sytuacja pozwala na sprawne oddalenie się w bezpieczne miejsce i przeżycie tam do czasu ustania zagrożenia. Bezpieczne miejsce często oznacza odpowiednio przygotowaną i wyposażoną wcześniej kryjówkę, ziemiankę, schron, domek w lesie ; na uboczu lub w górach. Prepersi często oznaczają się mianem "WILKÓW", "MYŚLIWYCH" , "ŁOWCÓW", a pozostały nieświadomych zagrożenia ludzi - "owcami", przywódca takiego nieświadomego tłumu ludzi (często zdesperowanego) to "baran"." Owce wy! |
||
|
|
|
#3449 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3450 |
|
Konto usunięte
|
O Jezu, nie, nie panterka, nienawidzę panterki :/ NIKT w niej dobrze nie wygląda, wspomnicie moje słowa.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

nie