![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Związki rozpoczęte w 2005 roku - zapraszam!
![]() A co tu znowu taka cisza ![]() Chciałam się pochwalić, że udało nam się i w przyszłym roku zamieszka z nami mały lokator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś docieram do siebie po wieczorze panieńskim - nie powiem, organizatorką jestem dobrą ![]() No i właśnie, co tu tak cicho? - pisać, chwalić się, narzekać... ![]()
![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Jamee - gratuluję i ja! Świetnie!
My dziś skończyliśmy urlop... ale mi się nie chciało do życia wracać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
Zimno to delikatnie powiedziane. Ja się nastawiłam, że będzie tak, jak ostatnimi dniami i tylko wzięłam długie spodnie, bo wczoraj nie miałam czasu nóg odhaszczyć... a tu kurde zimnica! Tak przemarzłam w t-shircie samym, że zaraz sobie herbatę chyba zaparzę cieplutką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Człowiek jeśli zamierza żyć bez życia i kochać bez miłości, jest szaleńcem. Edytowane przez pejlin Czas edycji: 2013-08-26 o 14:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
Jamee - gratulacje
![]() Cisza, bo widać, że panieńskie były ;-) Ja swój miałam w sobotę. Impreza skromna, ale bardzo udana i z wieloma niespodziankami. No i teraz czuję presję żeby córeczkę urodzić, bo koleżanki podarowały mi symbolicznie żółte małe sandałki, takie w sam raz dla małej księżniczki ;-) Pochwalę się wam, że mimo tego, że dopiero co dostałam pracę to dostałam też urlop więc w ramach miesiąca miodowego jedziemy na Fuerteventure ![]() Choć wiem już, że po powrocie z urlopu wracam do szukania pracy :-/ w obecnej nie da się przeżyć jednego dnia bez stresu :-( No i ślub u mnie tuż tuż, więc ostatnie dopinanie wszystkiego. Dziś mam nadzieję, że ostatecznie wyjaśni się co z samochodem, który nas zawiezie. No i potem to tylko winietki i dziś jeszcze jadę swój bukiet zamawiać. A dzień przed ślubem kieckę odbieram <jupi> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te sandałki, słodki prezent - taka zapowiedź ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przy moim chyba nic mnie już nie będzie stresowało ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Zakorzenienie
|
A nam dziś stuknęło dwa lata małżeństwa... ale to przeleciało
![]() Właśnie zjedliśmy obiad (nieskromnie powiem, że mi smakował) i z tej okazji dziś słodkie lenistwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#221 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i oczywiście będę czekać na relację ze ślubu bo nie ma to jak bazować na czyimś doświadczeniu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
Dziecko jedno planujemy i chcielibyśmy córeczkę, więc mam nadzieję, że prezent się przyda ;-)
Co do przygotowań to mam jedną radę: być konsekwentnym w swoich decyzjach ;-) Głównie chodzi mi o to, żeby potem się nie okazało, że jeśli nad czymś się wahacie to inni od razu mogą próbować wam pomóc na siłę. Wczoraj tak mnie nasz świadek z moją teściową wkurzyli, bo zrobili listę rzeczy, o których na pewno zapomnieliśmy przy przygotowaniach. Oczywiście lista zawierała takie rzeczy jak dekoracja sali, muzyka, dodatki do stroju i ... prezenciki dla gości. Za to ostatnie się w☠☠☠☠iliśmy, bo za wszystko sami płacimy, a okazało się, że prezenciki już zostały zakupione i nie mamy nic do gadania ![]() ![]() A co do pracy: jest kiepsko. Jako nowa osoba mam prawo nie wiedzieć wszystko, zwłaszcza jak się pracuje przy obsłudze klienta. No i za każdym razem jak o coś pytam to słyszę "no jak to nie wiesz? przecież to oczywiste". W zasadzie codziennie wracam zestresowana i zaniepokojona tym co będzie jutro. Pomijając, że o pewnych rzeczach to firma w ogóle nie pomyślała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#223 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do pracy powiem tak jeśli warunki Wam pozwalają to zwolnij się, szkoda zdrowia. Ja się zwolniłam gdy zaczęto ze mnie robić idiotkę i przedłużać umowę co 3 dni.....
![]() |
![]() |
#224 |
Rozeznanie
|
No właśnie warunki finansowe domowe nie pozwalają się zwolnić z pracy :-( Ale po powrocie z podróży poślubnej zacznę znów czegoś szukać.
Prezenciki wymyślono ciasteczka z wróżbą. Tyle że idea jakichkolwiek prezencików pojawiał się od samego początku, a my mówiliśmy stanowcze "Nie" właśnie dlatego, że to my sami płacimy za ślub i chcemy żeby było po naszemu. Co do muzyki - owszem, to jest pierwsza. My mamy obiad w restauracji małej, więc nie będzie DJ-a, ale od razu na pierwszym spotkaniu padło pytanie z naszej strony, czy knajpa jest w stanie jakoś "nagłośnić" imprezę i wszystko załatwiliśmy. Generalnie widać w tym wszystkim rękę mojej teściowej, która przeżywa, że nie ma kontroli. I przez to traktuje nas jak dzieci, które się wygłupiają. Zresztą, wczoraj świadek stwierdził też, że wychodzi na to, że nie robimy tego jak należy i nie będzie to z pompą tak jak tego oczekiwał <wrrr>. Ale to już pominę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja na szczęście mam spokój i mi się nie wtrąca ani moja rodzinka ani rodzinka TŻ no ale ja mam ciężki charakter i już daaawnoo poustawiałam sobie wszytskich i wiedzą że gdyby mi się ktoś wtrącał to mogłoby się to źle skończyć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#226 | ||
Wtajemniczenie
|
Odp: Związki rozpoczęte w 2005 roku - zapraszam!
Jestem!
Mam Michała. Trochę mieliśmy problemów, bo mały ma refluks i dostał zapalenia płuc. Ale już jest ok. Jest moim cudem. Teraz już będę z Wami na bieżąco. A jak wejde na lapka to uzupełnie wszystko. Witam nowe osoby. I wybaczcie, że tak długo mnie nie było. Co tam słychać? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Bandytka jak płacicie sami to Wy decydujecie i koniec! Jejku jak ludzie zawsze wiedzą lepiej i doradzają. .. masakra Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Pejlin mi wiele rzecxy nie pasuje. Ale nie potrafię nic powiedzieć. Taka dooopa jestem... Ale dla Ciebie brawo, że potrafisz. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Jame kochana gratulacje. Super wiadomość! Trzymam kciuki za Was! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
Gratuluję Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Agrafko witaj
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- No w szafie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Wtajemniczenie
|
Judyta jak usiade na kompa to zobaczę.
Ja ok. W sumie to nie czuję sie swojego bólu. Mały najważniejszy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Widzę, że wszędzie nerwy i stres. Ja Wam życzę żeby wszystko się dobrze ukladalo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#230 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No z tym mówieniem to czasem się zastanawiam cyz powinnam się ugryźć w język no ale cóż..tak juz mam że nie cierpię gdy ktoś mi narzuca swoje zdanie. Gdyby ktoś coś robił za moimi plecami jak u Bandytki to wywiązałaby się z tego karczemna awantura i skończyłoby się słowami"sami sobie zjedzcie te ciasteczka!" Tak już mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Związki rozpoczęte w 2005 roku - zapraszam!
Agrafka - gratuluję! Super, że mały już z Wami
![]() Bandytka - coś wiem, na temat takich wtrącaczy. U nas potrafiła w trakcie wesela jedna zołza ciotka podejść i powiedzieć, że jej nie pasuje to, to i tamto i żeby to zmienić, że klapa i w ogóle. Jak się goście pocztą pantoflową dowiedzieli, że będą winietki (nawiasem mówiąc błędnie, bo były listy gości na stołach), to nagle wszyscy mieli skądś mój numer i wydzwaniali informować, z kim oni chcą siedzieć, a z kim nie... Masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale kurcze no...ludzie serio czasem mózgów nie używają? Byłam ostatnio na weselu na którym w mojej opinii było no dość słabo , trochę jakby ślub na siłę organizowany ale jakoś nawet przez myśl nie przeszło żeby cokolwiek powiedzieć Młodym nawet po weselu. W rozmowach mówiłam że było super i tyle, bawiłam się normalnie i już. Także nie rozumiem takihc uwag, wiadomo że Młodym zrobi się wtedy przykro i nawet jeden taki komentarz może zepsuć całą zabawę bo zawsze się człowiek stara żeby wszystkim się podobało(choć wiadomo nie każdemu da się dogodzić)
![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Ja jeśli się nie bawię super, to się powstrzymuję od tego typu komentarzy. Jeśli pytają - mówię, że jest ok (ale już nie dodaję "ale mogłoby być lepiej")
![]() Tamtej ciotce miałam ochotę odpowiedzieć wtedy "jak nie pasuje to do widzenia", ale mąż mnie powstrzymał, twierdząc, że po co sobie humor prukwą psuć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Też nie rozumiem co ludziom dają takie komentarze, że zabawa nie fajna, że mało jedzenia itp. Ok coś mi się nie podoba to zachowuję to dla siebie. W końcu Młodzi natrudzili się (w większości przypadków) żeby zaplanować taką imprezę (a to nie urodziny na 20 osób) i na pewno starali się dogodzić wszystkim.
U nas na weselu była ciotka której nie znoszę. Posadziłam ją na koniec stołu żebym jej nie widziała ani nie słyszała. A ona w pewnym momencie podchodzi i zaczyna narzekać na miejsce. To ja jej uprzejmie: no ale ciociu przy Młodych zawsze siedzi najbliższa rodzina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() Można stanąć na głowie, a i tak będzie ktoś mruczał. Zamiast się uśmiechnąć, pobawić się, zjeść itd. to głupie teksty, bo mało tego, bo tego nie ma ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Wtajemniczenie
|
Chociaż nie wiem jakbyśmy się starały wszystkim nie dogodzimy. Ja jak jesten na weselu to nie komentuje, bawię się niech młodzi widzą że jest super. Komentarze zostawiam dla siebie i tyle.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#237 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Hehe no mam wiarę, ba nadzieję, że coś wyczaruje
![]() Ślub chcemy 04.07.2015 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.