|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Lavia ja uwielbiam koturny, dobrze wyprofilowane sa wygodne nawet takie 13cm
W zeszlym roku chodzilam w takich na jesien, ba, nawet jak snieg lezal na ulicy Ja na jesien i zime polecam takie wlasnie nizsze koturny, bo wole je od plaskich a sa o niebo wygodniejsze od obcasow.Kiteczko zazdroszcze Ci tych kopniaczkow Polecam nagrywac filmiki z nimi na pamiatke ![]() Bunny kochana wygladalas cudownie!!! Ostatnio nie bylam na biezaco z watkiem i zapomnialam ze masz slub Wybacz mi, ale nadrabiam: Wszystkiego NAJLEPSZEGO na nowej drodze zycia, duzo milosci, malo klotni, spokoju z tesciowka, wsparcia w Tz, no i.. dzidziusia!
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-25 o 21:47 |
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przyznam Wam się - przytyłam już 6,5 kg waga wskazuje 58,5
|
||
|
|
|
#4444 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i chyba zostanę przy zwykłych botkach....---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
fasolka szybko rośnie ehh ja to już też bym chciała ślub jak Bunny i bobo jak Kitka..... ale spokojnie przyjdzie czas i na to u mnie mam nadzieję.
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Lavia w tygodniu, w ktorym jestem dzieciatko wazy juz ok pół kilograma!
klopsik ![]() Doczekasz sie swojego, nawet sie nie obejrzysz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() bunny- kopara mi opadła Kitka- mi sie tak marzy ten thermo.mix , ale kurcze najzwyczzajniej nie mam na niego funduszy.. Ale fajne to to ![]() A dzidzia juz duza, kg sie nie martw ![]() Lavia, powodzenia w 1 dniu pracy
|
#4447 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
tylko nie wiem czy ta metoda jest juz wogole w Polsce i ile kosztuje, wiem,że w UK np, jest to refundowane nawet![]() Na bolace gardełko tak jak dziewczyny pisałay herbatka z miodkiem i cytrynka i przejdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nastomiast przylaczam sie do fanek Fructis Goodbye Damage, wloski sa cudowne po tej odzywce I polecam Ci rowniez sprobowac ![]() Cytat:
A mąz jaki dumny ![]() czekam na wieksza relacje z niecierpliwoscia
|
|||||
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() KITKA ja to miałam pisać jak Renatka ze mi się marzy ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ a nie slub czy cos Gardło jak może być lepiej jak ciagle pije zimne piwo... |
|
|
|
#4449 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cena moze wydawac sie zaporowa,ale jak policzysz sobie powiedzmy roczny koszt tabletek i pomnoz to razy 5 (lat stosowania spirali) to rachunek jest prosty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tzn, moze bym jadła ale te osci... boje sie osci,bo kiedys, jak bylam mała to mi sie w podniebienie wbila i mam traume do dzis ![]() Cytat:
Ja sie zawziełam i zapuszczam grzywke i bede robic przedzialek po srodku,a potem tylko pazurki od wysokosci brody zrobie, nie tykam nozyczek poki celu nie osiagne nawet w sumie nie mam potrzeby koncowek podcinac, bo te moje klaki wiecznie mi sie jakies krotkie wydaja, jakby skubane w miejscu staneły![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() Zaczne ja leczniczo na kolana moze stosowac Cytat:
Zmien moze odzywki,szampon jakies serum sylikonowe na konce aby sie lepiej rozczesywały ![]() Cytat:
Prosze nagraj nam to kiedys ![]() Cytat:
Ja juz sobie upatrzyłam jedne bezowe od tego goscia co mi na pw wyslalas i po 10-tym na pewno je zamowie ![]() Cytat:
A jak twoje pituty,że tak niedyskretnie zapytam, jaki rozmiar juz masz? Wczoraj ubrałam pierwszy raz ten stanik z Kingii Soreda i troche jednak nie wygodny jak dla mnie
|
|||||||||||
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Paulina fajny kolor ci wyszedł po tej mieszance. Taki naturalny ![]() Asiu widzę, że wróciłaś do jaśniejszych, a miałam ci pisać, że bardzo pasuje ci taki ciemny bunny bardzo ładna sukienka i mega włosy
|
#4451 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam za to filmik jak moj maly powiedzial pierwszy raz "mama" nieswiadomie jeszcze, jak byl malutki Uwielbiam go ogladac ![]() I nie martw sie kilogramami Ja przytylam okolo 20kg (z tym ze ja mialam straszne zachcianki i niczego sobie nie zalowalam A jakos miesiac- dwa po porodzie wazylam juz z 58kg (poza tym moj mlody wazyl prawie 4kg a ja przeciez malutka ), no a potem dzieki diecie zeszlam do 53-52kg Aktualnie znowu przytylam ale to dlatego ze niczego sobie nie odmawiam No ale dzisiaj posciagam cwiczenia i ponagrywam na plyte i zaczne po 20-40 minut dziennie na poczatek cwiczyc zeby w ogole zaczac sie ruszac ![]() Cytat:
), bo gdybym miala sie go radzic w kwestii butow to obcasow ani koturn nigdy bym nie zalozyla Wiem z doswiadczenia ze lepiej go postawic przed faktem dokonanym- najpierw bedzie marudzil a potem sie przyzwyczai ![]() ![]() Powodzenia w pierwszym dniu pracy! Cytat:
Nie rob mi smaka My z tz wczoraj pojechalismy jakos 30km od naszego miasta tylko i wylacznie po to zeby zjesc pizze w da grasso na obiad Mowisz o tym implancie co sie daje w ramieniu/przedramieniu i wyglada jak taki patyczek? Z tego co czytalam na necie to u nas koszt tego wynosi okolo 900zl Ale zaklada sie go na 3 lata wiec wychodzi podobnie jak tabsy ![]() Poza tym w UK antykoncepcja jest darmowa, nie to co u nas :P Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-26 o 08:55 |
|||
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
ex, ja przytyłam jakieś 26kg w ciąży
A startowałam z waga 50kg/ 170cm.. wiec z patyka zrobiła sie kluska a tydzien po porodzie weszłam w dzinsy z przed ciazy. Samo zeszło teraz mam z 2/3kg więcej niz przed ciąża, ale mi one nie przeszkadzaja, bo i tak jestem szczupła. Ujędrnienia mi brak, ale ja totalnie nie mam czasu ani siły na cwiczenia, w kółko sama, na głowie mojej dosłownie wszystko, do pomocy nie mam nikogo, zeby mi chociaz młodą ktos wziął za mnie na spacer raz na jakis czas.. eh, trudno, moj cel to sie ujedrnic do przyszłyk wakacji ![]() napisz mi na pw gdzie mieszkasz, bo na opolszczyznie tak? ![]() Dziewczyny, a była ktoras z Was w Szklarskiej Porębie np? Albo gdzies w Kotlinie Kłodzkiej?
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
http://ebutik.pl/product-pol-131901-...nadrukiem.html to malenstwo przyjdzie do mnie na dniach
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Kylie spróbuję nagrać
![]() Pituty już dawno pitutami nie są Ex kilogramami się tak nie przejmuję, bo to się da zrzucic, ale rozstępy... Tak się ich boję, że aż panika, szczególnie jak widziałam na necie trochę zdjęć brzuchów nawilżam się, ale co z tego, jak będą miały się.pojawić to i tak się pojawią, a wiecie, ze mam do nich skłonność boję się, że skóra nie wytrzyma i popęka, a na brzuchu to co ja z nimi zrobię... Chciałabym jeszcze pokazać się w bikini...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wykupilam juz transfer na chomiku 5gb zeby posciagac cwiczenia wiec bede musiala ruszyc w koncu dupke Na szczescie moj mlody na tyle duzy ze moge cwiczyc i przy nim, bo on wtedy siedzi obok i sie bawi albo patrzy co ja robie No albo jak spi ![]() |
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka thermo jest drogi, ale wart każdej kasy, naprawdę
nobla powinien dostać ten, który go skonstruował ![]() Ja startowałam z wagą 52kg/173cm... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
Nie ma sensu sie przejmowac rzeczami na ktore nie do konca mamy wplyw |
|
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
A w Szklarskiej byłam i w Kotlinie też
oba miejsca polecam ![]() Szklarską też zimą ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Ex malutkimi bym się nie przejmowala, ale naoglądałam się takich wielkich ciągnących się przez cały brzuch, takie pręgi dosłownie i to mnie tak przeraża no ale zobaczymy co będzie, na klate i tak bede musiała to wziać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
ex, ja gdy mała sie bawi tez bym teoretycznie mogła znalezc czas- ale mam tyle zajec gdy jestem sama z młodą, że wysiadam i wtedy juz mi sie totalnie nie chce.
Wtedy sprzątam, gotuje, piore, kura domowa a najgorsze jest wnoszenie ciezkich zakupow i kilkanascie kg w postaci córy na 4 pietro dzieki za pw ![]() Kitka- wiem, że wart, widziałam co potrafi... może kiedys uzbieram na niego i ja tez mam troche rozstepów, chociaz sie smarowałam, to jednak geny wygrały.. troche na samym dole brzucha, na pupie i na cycorach teraz, ale to dopiero niedawno mi sie pojawiły, a ja juz długo karmie- na to byłam jednak gotowa psychicznie i jezeli to nie sa takie grube wielkie krechy to ich naprawde nie widac ![]() A mogłabys mi napisac gdzie tam nocowałaś jesli pamietasz? I czy sa tam jakies atrakcje, zeby mozna było cos robic z rocznym dzieckiem
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde jak mi sie nie chce isc do pracy
ale juz zaklepełam sobie tydzien urlopu we wrzesniu
|
|
|
|
#4461 |
|
Konto usunięte
|
Hej Kochane Kobitki
![]() Ja się pakuję i wyjeżdżam z syniem na wieś do rodzinki na kilka dni. Od września szkoła, więc nie będziemy mieli takiej możliwości w najbliższej przyszłości. Miłego tygodnia wam życzę |
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Kitka
Oj, nie martw się na zapas. Kuzyneczka się smarowała jakimś cudakiem od 3. miesiąca na brzuszku i tam rozstępów nie ma, niestety pupy i nóg nie maziała i tam jej wyszły, ale brzusio czysty, więc kosmetyki dają radę. Laski, dajcie mi mobilizacje. Jak mam się do cholery uczyć, ja już nie umiem, a poprawki za pasem. :<
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Nove smaruje całe cielsko, ale kosmetyki niestety nie zawsze dają radę
gdyby tak było to bym się nie martwiła ![]() Ex u mnie niebo znowu bezchmurne i ciepło Renatka oj z rocznym dzieckiem.to nie wiem, jak jeżdżę w góry to albo na stok zimą albo połazić właśnie po górach polecam też Karpacz i okolice, Ojców, ale to tak jak mówię... Ostatnio jak byłam w Ojcowie to się wspinaliśmy na skałkach, więc dla dziecka to raczej nie bardzo.A co do noclegów- jeśli chodzi o lato to najczęściej jeżdżę właśnie we wrzesniu, bo turystów już mniej i większy spokój, wtedy nawet nigdy nic nie rezerwowaliśmy, tylko jechaliśmy i ten dom/pensjonat, który nam się podobał tam zostawaliśmy, żadnego problemu z miejscami po sezonie nie ma ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4465 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zapomnialam Wam powiedziec ze nabylam ostatnio garniera AiK oraz ta odzywke elseve total repair extreme, o ktorej ostatnio widzialam ze pisalyscie
Moj tz natomiast stwierdzil wczoraj ze moje wlosy pieknie pachna- a to zasluga garniera oczywiscie A powiem Wam ze jest wybredny bo inne maski/odzywki mu nie podchodza zapachowo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za to musze mieć motywacje na diete od września i ćwiczenia. Robcie to ze mną :P
|
|
|
|
#4467 |
|
Zadomowienie
|
Kitkulka mam do Ciebie pytanie
![]() Uzywasz jakiegos programu do obrobki zdjec wstawiajac je na instagram? |
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Ex w nocy u nas chłodno, czuć już jesień w powietrzu
![]() Agatko ja potrzebuję motywacji do pisania pracy widzę, że ciężko u nas z zapałem ah no i muszę jechać do szkoly zrobić porządek w dziekanacie, bo mi z jednego wpisali NK, ale to we wrzesniu podjadę ![]() Ania - nie, używam tylko jak już filtrów instagrama ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tam już nawet nie zależy na nie wiadomo czym...ale od września zaczynam jakas diete w sesnie zdrowiej jeść i ćwiczenia bo na wakacjach nie cwicze. Także jesteśmy razem. A Tobie już udało się cos schudnąć czy spełzło na niczym? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

W zeszlym roku chodzilam w takich na jesien, ba, nawet jak snieg lezal na ulicy
Ja na jesien i zime polecam takie wlasnie nizsze koturny, bo wole je od plaskich a sa o niebo wygodniejsze od obcasow.
Polecam nagrywac filmiki z nimi na pamiatke 
Wybacz mi, ale nadrabiam: Wszystkiego NAJLEPSZEGO na nowej drodze zycia, duzo milosci, malo klotni, spokoju z tesciowka, wsparcia w Tz, no i.. dzidziusia!

waga wskazuje 58,5
i chyba zostanę przy zwykłych botkach....
ale spokojnie przyjdzie czas i na to u mnie mam nadzieję.
tylko nie wiem czy ta metoda jest juz wogole w Polsce i ile kosztuje, wiem,że w UK np, jest to refundowane nawet

no ale zobaczymy co będzie, na klate i tak bede musiała to wziać