Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-25, 20:45   #4441
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Lavia ja uwielbiam koturny, dobrze wyprofilowane sa wygodne nawet takie 13cm W zeszlym roku chodzilam w takich na jesien, ba, nawet jak snieg lezal na ulicy Ja na jesien i zime polecam takie wlasnie nizsze koturny, bo wole je od plaskich a sa o niebo wygodniejsze od obcasow.

Kiteczko zazdroszcze Ci tych kopniaczkow Polecam nagrywac filmiki z nimi na pamiatke

Bunny kochana wygladalas cudownie!!! Wloski piekne, suknia tez, a figura mniam mniam- nic tylko schrupac panne mloda Ostatnio nie bylam na biezaco z watkiem i zapomnialam ze masz slub Wybacz mi, ale nadrabiam: Wszystkiego NAJLEPSZEGO na nowej drodze zycia, duzo milosci, malo klotni, spokoju z tesciowka, wsparcia w Tz, no i.. dzidziusia!

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-08-25 o 20:47
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 20:50   #4442
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
To na pewno przejściowe masz piękny kolor, szkoda go

bawię się z dzieckiem ja stukam w brzuszek, a bobo mi kopniaczki cudak mój mały
Pewnie przejsciowy bo przez ten susz to moje włosy okropnie wygladaja ostatnio

eeeej ale to słodkie, zaczynam sie bac o siebie
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 20:53   #4443
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Kiteczko zazdroszcze Ci tych kopniaczkow Polecam nagrywac filmiki z nimi na pamiatke
muszę zacząć, ale zawsze jak mnie kopie i się przekręca to zapominam, bo się gapię zafascynowana
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Pewnie przejsciowy bo przez ten susz to moje włosy okropnie wygladaja ostatnio

eeeej ale to słodkie, zaczynam sie bac o siebie
budzi się w Tobie matczyny zwierz?

przyznam Wam się - przytyłam już 6,5 kg waga wskazuje 58,5
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 21:00   #4444
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Lavia ja uwielbiam koturny, dobrze wyprofilowane sa wygodne nawet takie 13cm W zeszlym roku chodzilam w takich na jesien, ba, nawet jak snieg lezal na ulicy Ja na jesien i zime polecam takie wlasnie nizsze koturny, bo wole je od plaskich a sa o niebo wygodniejsze od obcasow.

Bunny kochana wygladalas cudownie!!! Wloski piekne, suknia tez, a figura mniam mniam- nic tylko schrupac panne mloda Ostatnio nie bylam na biezaco z watkiem i zapomnialam ze masz slub Wybacz mi, ale nadrabiam: Wszystkiego NAJLEPSZEGO na nowej drodze zycia, duzo milosci, malo klotni, spokoju z tesciowka, wsparcia w Tz, no i.. dzidziusia!
Ja to bym chętnie sobie kupiła takie koturny na jesień ale mój Tż mówi że są okropne i mnie zniechęca głupek .... i chyba zostanę przy zwykłych botkach....

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
muszę zacząć, ale zawsze jak mnie kopie i się przekręca to zapominam, bo się gapię zafascynowana

No to już konkretna waga fasolka szybko rośnie

ehh ja to już też bym chciała ślub jak Bunny i bobo jak Kitka..... ale spokojnie przyjdzie czas i na to u mnie mam nadzieję.
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 21:08   #4445
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Lavia w tygodniu, w ktorym jestem dzieciatko wazy juz ok pół kilograma! klopsik

Doczekasz sie swojego, nawet sie nie obejrzysz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-26, 07:07   #4446
Renatka89
Zakorzenienie

Hej

bunny- kopara mi opadła Pięknie, naturalnie wyglądałas! Sukienka booooska! Jeszcze raz szczęścia!

Kitka- mi sie tak marzy ten thermo.mix , ale kurcze najzwyczzajniej nie mam na niego funduszy.. Ale fajne to to
A dzidzia juz duza, kg sie nie martw

Lavia, powodzenia w 1 dniu pracy
Stary 2013-08-26, 07:25   #4447
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

hello
Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

KYLIE
domyślam się jakie to dziwne uczucie :P i teraz znowu się zdecydujesz na spirale?
W sumie chyba ją można wyjac kiedy się chce?

Biedna ze dziś do pracy, ale minie szybko

A ja napilam się zimnego Karmi 3 dni temu i od 2 dni nie mogę mowic. Mam taki głos że masakra...wlasciwie szepcze. Kiedy to minie? Pocieszcie mnie, z własnego doświadczenia jeśli takie macie...
Zastanawiam sie jeszcze nad norplantemtylko nie wiem czy ta metoda jest juz wogole w Polsce i ile kosztuje, wiem,że w UK np, jest to refundowane nawet
Na bolace gardełko tak jak dziewczyny pisałay herbatka z miodkiem i cytrynka i przejdzie
Cytat:
Renatka ja jednak konserwantów unikam przed ciążą dobrze się odzywiałam więc teraz też nie ma problemu jakoś specjalnych zachciewajek nie mam raz w miesiącu pozwalam sobie na kfc a ze dwa razy zjadłam zupkę amino, coś jak chińska.

Mi znowu krew z nosa w nocy poleciała, ale czytałam, ze to się może zdarzać i nie ma powodów do obaw
Nie wytrzymalam i zjadłam wczoraj Guseppe moje ukochane...pyszne było

Cytat:
Kurcze, a były jeszcze jakieś wkładki nie? Dobrze pamiętam ?

Mi od rana odbija Jutro do pracy, grrr To bedzie ciezki tydzien
Powodzenia w pracy, ja sie lacze z Toba w bolu, bo ja dzisiaj tez do roboty

Cytat:
Bożeee, ledwo te kłaki rozczesałam Jak tak dalej pójdzie to do sciecia po prostu
Kurcze to faktycznie cos nie teges
Ja nastomiast przylaczam sie do fanek Fructis Goodbye Damage, wloski sa cudowne po tej odzywce
I polecam Ci rowniez sprobowac

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
dziewczynki kochane wpadlam do was na moment
wszystko ze mna dobrze, slub byl udany- choc byly momenty nerwow i oczywiscie plakalam jak bobr chyba jako jedyna, choc i moj dziadek plakal i starsza...
bylo cudownie, fotki dalam na blogu, tylko kilka z mojego aparatu, gdy bede miec lepsze i wiecej na pewno bede jeszcze pokazywac

dziekuje za zyczenia, pw, sms, kylie piekna kartka!
i uciekam dalej, wroce za kilka dni
Bunny serduszko nasze wygldałaś przecudownie
A mąz jaki dumny
czekam na wieksza relacje z niecierpliwoscia
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 07:39   #4448
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

KITKA
ja to miałam pisać jak Renatka ze mi się marzy ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ a nie slub czy cos

Gardło jak może być lepiej jak ciagle pije zimne piwo...
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 07:49   #4449
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Ja również odstawilam tabsy i nie żałuję. Wcale nie miałam przynajmniej jak na razie skutków ubocznych po odstawieniu ich a czuję się mniej nerwowa, nie mam takich wahań nastrojów jak po tabsach i mam większą ochotę na sex
Na pewno dobrze ci to zrobi, odpoczniesz sobie od hormonów - Ty i twoja wątroba

Też się mocno zastanawiałam kiedyś nad tą spiralą - cena powala ale może rzeczywiście warto założyć ją sobie na kilka lat i mieć święty spokój... ale z drugiej str słyszałam, że jak ma się tendencję do różnych zakażeń i zapaleń tam to nie jest to polecana metoda. To prawda? Póki co kupiliśmy z Tż-tem całe pudłko durexów przez all więc mamy zapas
Ja zadnych infekcji podczas uzywania wkladki nie mialam
Cena moze wydawac sie zaporowa,ale jak policzysz sobie powiedzmy roczny koszt tabletek i pomnoz to razy 5 (lat stosowania spirali) to rachunek jest prosty

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

piękna z was para, a Ty wyglądałaś cudownie w tej kiecuszce wszystkiego naj na nowej drodze życia

dziewczynki dokonałam tego cudu i chyba już mogę nazwać się blondynką wrzucam foty koloru a do albumu wrzucę z buźką
Szogun ,wiadome w sumie bylo,że nie wytrzymasz
Cytat:
ale się nie dziwię włoski mają super kolor

jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiii, Tata przywiózł mi od rybaków świeże fląderki JEZUS, JEZUS, zjem wszystkie z frytkami ale moje dziecię się ucieszy, znowu spać mi nie da
kurcze ja nie przepadam z rybami
tzn, moze bym jadła ale te osci...
boje sie osci,bo kiedys, jak bylam mała to mi sie w podniebienie wbila i mam traume do dzis

Cytat:
Ja mam dylemat...... iść 3ciego do tego fryza czy nie...... w sumie kolor mam niezły teraz ale coś z cięciem by się przydało zrobić
Jesli wloski potrzebuja podciecia to mozesz im zafundowac podciecie
Ja sie zawziełam i zapuszczam grzywke i bede robic przedzialek po srodku,a potem tylko pazurki od wysokosci brody zrobie, nie tykam nozyczek poki celu nie osiagnenawet w sumie nie mam potrzeby koncowek podcinac, bo te moje klaki wiecznie mi sie jakies krotkie wydaja, jakby skubane w miejscu staneły

Cytat:
dokładnie jak z bajki, ja to gębę rozdziawiłam, tak cudownie i chyba już z 5 razy byłam na blogu Bunny pooglądać fotki Bunny będę Twoim stalkerem
Pociesze Cie,że miałam w pracy ta same banie i zamiast sie babami na sklepie zajac to ja Bunny ogladałam

Cytat:
Eks i tata
Mama przyniosła mi paczke ciastek holenderskich w czekoladzie, i zaraz chyba paczki nie bedzie
Kocham holenderskie z czekolada

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
nooooo! Dokładnie, włosy cud miód Bunny mogę Twoje zdjęcie na tapetę? ale kieca wyszła idealnie, jakże się cieszę, że ta z allegro nie wypaliła, to był znak z niebios

nutella pycha i zdrowa nie ma konserwantów i innych świństw, jedz na zdrówko aż Cię zemdli

jedz na zdrówko też

ja idę wcinać kaszę jaglaną taką papkę z mlekiem i bananem zmiksowanym taka sytuacja
O kurcze, nie wiedziałam,że Nutella taka zdrowa
Zaczne ja leczniczo na kolana moze stosowac

Cytat:
Ja wogol w pracy bede miala stresujacy tydzien, eh

Wogóle to wam powiem że przez ten susz na głowie mam coraz wieksza ochote sobie przyciemnic to 8-7 poziomu
Kochana powstrzymaj sie z ta decyzja, bo mozesz pozniej załowac
Zmien moze odzywki,szampon jakies serum sylikonowe na konce aby sie lepiej rozczesywały

Cytat:
To na pewno przejściowe masz piękny kolor, szkoda go

bawię się z dzieckiem ja stukam w brzuszek, a bobo mi kopniaczki cudak mój mały
matko, jak to musi slodko wygladac
Prosze nagraj nam to kiedys

Cytat:
ja tez kocham koturny, sa bardzo wygodne i w sumie fajnie izoluja zimna od podloza
Ja juz sobie upatrzyłam jedne bezowe od tego goscia co mi na pw wyslalas i po 10-tym na pewno je zamowie

Cytat:

No to gratuluje kilogramów
A jak twoje pituty,że tak niedyskretnie zapytam, jaki rozmiar juz masz?

Wczoraj ubrałam pierwszy raz ten stanik z Kingii Soreda i troche jednak nie wygodny jak dla mnie
Stary 2013-08-26, 07:51   #4450
Ninedin
Zakorzenienie

Hej

Paulina fajny kolor ci wyszedł po tej mieszance. Taki naturalny Moje po iluś tam farbowaniach alfą wyszły prawie białe. Masz może foto na zewnątrz, w świetle słonecznym?
Asiu widzę, że wróciłaś do jaśniejszych, a miałam ci pisać, że bardzo pasuje ci taki ciemny
bunny bardzo ładna sukienka i mega włosy
Stary 2013-08-26, 07:53   #4451
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:

Oj tak, tez tak mialam, ale potem udalo mi sie kilka filmikow na tel nagrac- niestety tel padl i filmiki przepadly Ale mam za to filmik jak moj maly powiedzial pierwszy raz "mama" nieswiadomie jeszcze, jak byl malutki Uwielbiam go ogladac

I nie martw sie kilogramami Ja przytylam okolo 20kg (z tym ze ja mialam straszne zachcianki i niczego sobie nie zalowalam ) i z 48kg przed zrobilo sie 68,9kg przed porodem samym A jakos miesiac- dwa po porodzie wazylam juz z 58kg (poza tym moj mlody wazyl prawie 4kg a ja przeciez malutka ), no a potem dzieki diecie zeszlam do 53-52kg Aktualnie znowu przytylam ale to dlatego ze niczego sobie nie odmawiam No ale dzisiaj posciagam cwiczenia i ponagrywam na plyte i zaczne po 20-40 minut dziennie na poczatek cwiczyc zeby w ogole zaczac sie ruszac

Cytat:
Ja to bym chętnie sobie kupiła takie koturny na jesień ale mój Tż mówi że są okropne i mnie zniechęca głupek .... i chyba zostanę przy zwykłych botkach....
Moj tz nawet nie wie jakie buty zamowilam (poza tym nie wie tez ze przyjda dwie pary a nie jedna ), bo gdybym miala sie go radzic w kwestii butow to obcasow ani koturn nigdy bym nie zalozyla Wiem z doswiadczenia ze lepiej go postawic przed faktem dokonanym- najpierw bedzie marudzil a potem sie przyzwyczai

Powodzenia w pierwszym dniu pracy!
Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
hello

Zastanawiam sie jeszcze nad norplantemtylko nie wiem czy ta metoda jest juz wogole w Polsce i ile kosztuje, wiem,że w UK np, jest to refundowane nawet
Na bolace gardełko tak jak dziewczyny pisałay herbatka z miodkiem i cytrynka i przejdzie

Nie wytrzymalam i zjadłam wczoraj Guseppe moje ukochane...pyszne było
Guseppe Nie rob mi smaka My z tz wczoraj pojechalismy jakos 30km od naszego miasta tylko i wylacznie po to zeby zjesc pizze w da grasso na obiad

Mowisz o tym implancie co sie daje w ramieniu/przedramieniu i wyglada jak taki patyczek? Z tego co czytalam na necie to u nas koszt tego wynosi okolo 900zl Ale zaklada sie go na 3 lata wiec wychodzi podobnie jak tabsy

Poza tym w UK antykoncepcja jest darmowa, nie to co u nas :P

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-08-26 o 07:55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 08:00   #4452
Renatka89
Zakorzenienie

ex, ja przytyłam jakieś 26kg w ciąży A startowałam z waga 50kg/ 170cm.. wiec z patyka zrobiła sie kluska a tydzien po porodzie weszłam w dzinsy z przed ciazy. Samo zeszło teraz mam z 2/3kg więcej niz przed ciąża, ale mi one nie przeszkadzaja, bo i tak jestem szczupła. Ujędrnienia mi brak, ale ja totalnie nie mam czasu ani siły na cwiczenia, w kółko sama, na głowie mojej dosłownie wszystko, do pomocy nie mam nikogo, zeby mi chociaz młodą ktos wziął za mnie na spacer raz na jakis czas.. eh, trudno, moj cel to sie ujedrnic do przyszłyk wakacji

napisz mi na pw gdzie mieszkasz, bo na opolszczyznie tak?

Dziewczyny, a była ktoras z Was w Szklarskiej Porębie np? Albo gdzies w Kotlinie Kłodzkiej?
Stary 2013-08-26, 08:04   #4453
exclusivee
Zakorzenienie

http://ebutik.pl/product-pol-131901-...nadrukiem.html to malenstwo przyjdzie do mnie na dniach Zakochalam sie od pierwszego wejrzenia

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-26, 08:05   #4454
kitkulka
Zakorzenienie

Kylie spróbuję nagrać
Pituty już dawno pitutami nie są urosły dwa rozmiary, 70 D mam, ale niedługo będę musiała wymienić, bo trochę już zaczyna mnie cisnąc.

Ex kilogramami się tak nie przejmuję, bo to się da zrzucic, ale rozstępy... Tak się ich boję, że aż panika, szczególnie jak widziałam na necie trochę zdjęć brzuchów nawilżam się, ale co z tego, jak będą miały się.pojawić to i tak się pojawią, a wiecie, ze mam do nich skłonność boję się, że skóra nie wytrzyma i popęka, a na brzuchu to co ja z nimi zrobię... Chciałabym jeszcze pokazać się w bikini...

Stary 2013-08-26, 08:11   #4455
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
ex, ja przytyłam jakieś 26kg w ciąży A startowałam z waga 50kg/ 170cm.. wiec z patyka zrobiła sie kluska a tydzien po porodzie weszłam w dzinsy z przed ciazy. Samo zeszło teraz mam z 2/3kg więcej niz przed ciąża, ale mi one nie przeszkadzaja, bo i tak jestem szczupła. Ujędrnienia mi brak, ale ja totalnie nie mam czasu ani siły na cwiczenia, w kółko sama, na głowie mojej dosłownie wszystko, do pomocy nie mam nikogo, zeby mi chociaz młodą ktos wziął za mnie na spacer raz na jakis czas.. eh, trudno, moj cel to sie ujedrnic do przyszłyk wakacji

napisz mi na pw gdzie mieszkasz, bo na opolszczyznie tak?

Dziewczyny, a była ktoras z Was w Szklarskiej Porębie np? Albo gdzies w Kotlinie Kłodzkiej?
Ja mialam czas ze zeszlam do 52-53kg, ale potem znowu utylam, a teraz jak mieszkam z tz to juz calkiem- nie odmawiamy sobie niczego wiec rzecz jasna pizza, slodycze, chrupki, mc, napoje gazowane, piwko etc. sa w moim "menu" dosc czesto Ale wykupilam juz transfer na chomiku 5gb zeby posciagac cwiczenia wiec bede musiala ruszyc w koncu dupke Na szczescie moj mlody na tyle duzy ze moge cwiczyc i przy nim, bo on wtedy siedzi obok i sie bawi albo patrzy co ja robie No albo jak spi

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-26, 08:15   #4456
kitkulka
Zakorzenienie

Renatka thermo jest drogi, ale wart każdej kasy, naprawdę nobla powinien dostać ten, który go skonstruował

Ja startowałam z wagą 52kg/173cm...

Stary 2013-08-26, 08:16   #4457
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Kylie spróbuję nagrać
Pituty już dawno pitutami nie są urosły dwa rozmiary, 70 D mam, ale niedługo będę musiała wymienić, bo trochę już zaczyna mnie cisnąc.

Ex kilogramami się tak nie przejmuję, bo to się da zrzucic, ale rozstępy... Tak się ich boję, że aż panika, szczególnie jak widziałam na necie trochę zdjęć brzuchów nawilżam się, ale co z tego, jak będą miały się.pojawić to i tak się pojawią, a wiecie, ze mam do nich skłonność boję się, że skóra nie wytrzyma i popęka, a na brzuchu to co ja z nimi zrobię... Chciałabym jeszcze pokazać się w bikini...

Kochana ja mam rozstepy, takie malutkie po bokach brzucha, na posladkach kilka, i na udach, ale w sumie nie widac tego az tak bardzo. Przyzwyczailam sie juz, i wiem tez ze jesli schudne tak jak bym tego chciala to nie beda mi one w ogole przeszkadzac Nie ma sensu sie przejmowac rzeczami na ktore nie do konca mamy wplyw

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-26, 08:25   #4458
kitkulka
Zakorzenienie

A w Szklarskiej byłam i w Kotlinie też oba miejsca polecam
Szklarską też zimą

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Ex malutkimi bym się nie przejmowala, ale naoglądałam się takich wielkich ciągnących się przez cały brzuch, takie pręgi dosłownie i to mnie tak przeraża no ale zobaczymy co będzie, na klate i tak bede musiała to wziać

Stary 2013-08-26, 08:31   #4459
Renatka89
Zakorzenienie

ex, ja gdy mała sie bawi tez bym teoretycznie mogła znalezc czas- ale mam tyle zajec gdy jestem sama z młodą, że wysiadam i wtedy juz mi sie totalnie nie chce. Wtedy sprzątam, gotuje, piore, kura domowa a najgorsze jest wnoszenie ciezkich zakupow i kilkanascie kg w postaci córy na 4 pietro
dzieki za pw

Kitka- wiem, że wart, widziałam co potrafi... może kiedys uzbieram na niego
i ja tez mam troche rozstepów, chociaz sie smarowałam, to jednak geny wygrały.. troche na samym dole brzucha, na pupie i na cycorach teraz, ale to dopiero niedawno mi sie pojawiły, a ja juz długo karmie- na to byłam jednak gotowa psychicznie i jezeli to nie sa takie grube wielkie krechy to ich naprawde nie widac a jak bedziesz o siebie dłaba to raczej na takie mega wielkie szanse są małe.. spokojnie, nie myśl o tym

A mogłabys mi napisac gdzie tam nocowałaś jesli pamietasz? I czy sa tam jakies atrakcje, zeby mozna było cos robic z rocznym dzieckiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 08:37   #4460
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Kurde jak mi sie nie chce isc do pracy
ale juz zaklepełam sobie tydzien urlopu we wrzesniu
Stary 2013-08-26, 08:50   #4461
201606240916
Konto usunięte

Hej Kochane Kobitki

Ja się pakuję i wyjeżdżam z syniem na wieś do rodzinki na kilka dni. Od września szkoła, więc nie będziemy mieli takiej możliwości w najbliższej przyszłości.

Miłego tygodnia wam życzę
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 10:06   #4462
exclusivee
Zakorzenienie

Ale dzis zimno

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-26, 10:27   #4463
novelove
Zakorzenienie

Kitka
Oj, nie martw się na zapas. Kuzyneczka się smarowała jakimś cudakiem od 3. miesiąca na brzuszku i tam rozstępów nie ma, niestety pupy i nóg nie maziała i tam jej wyszły, ale brzusio czysty, więc kosmetyki dają radę.

Laski, dajcie mi mobilizacje. Jak mam się do cholery uczyć, ja już nie umiem, a poprawki za pasem. :<
Stary 2013-08-26, 10:59   #4464
kitkulka
Zakorzenienie

Nove smaruje całe cielsko, ale kosmetyki niestety nie zawsze dają radę gdyby tak było to bym się nie martwiła

Ex u mnie niebo znowu bezchmurne i ciepło

Renatka oj z rocznym dzieckiem.to nie wiem, jak jeżdżę w góry to albo na stok zimą albo połazić właśnie po górach polecam też Karpacz i okolice, Ojców, ale to tak jak mówię... Ostatnio jak byłam w Ojcowie to się wspinaliśmy na skałkach, więc dla dziecka to raczej nie bardzo.
A co do noclegów- jeśli chodzi o lato to najczęściej jeżdżę właśnie we wrzesniu, bo turystów już mniej i większy spokój, wtedy nawet nigdy nic nie rezerwowaliśmy, tylko jechaliśmy i ten dom/pensjonat, który nam się podobał tam zostawaliśmy, żadnego problemu z miejscami po sezonie nie ma

Stary 2013-08-26, 12:35   #4465
exclusivee
Zakorzenienie

Zapomnialam Wam powiedziec ze nabylam ostatnio garniera AiK oraz ta odzywke elseve total repair extreme, o ktorej ostatnio widzialam ze pisalyscie Zapach ma obledny, narazie uzylam jej tylko raz i w sumie jest ok Moj tz natomiast stwierdzil wczoraj ze moje wlosy pieknie pachna- a to zasluga garniera oczywiscie A powiem Wam ze jest wybredny bo inne maski/odzywki mu nie podchodza zapachowo

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Hej Kochane Kobitki

Ja się pakuję i wyjeżdżam z syniem na wieś do rodzinki na kilka dni. Od września szkoła, więc nie będziemy mieli takiej możliwości w najbliższej przyszłości.

Miłego tygodnia wam życzę
Nawzajem, bawcie sie dobrze

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Laski, dajcie mi mobilizacje. Jak mam się do cholery uczyć, ja już nie umiem, a poprawki za pasem. :<
Ucz sie nove bo cie opaluje

Cytat:
Nove smaruje całe cielsko, ale kosmetyki niestety nie zawsze dają radę gdyby tak było to bym się nie martwiła

Ex u mnie niebo znowu bezchmurne i ciepło

Renatka oj z rocznym dzieckiem.to nie wiem, jak jeżdżę w góry to albo na stok zimą albo połazić właśnie po górach polecam też Karpacz i okolice, Ojców, ale to tak jak mówię... Ostatnio jak byłam w Ojcowie to się wspinaliśmy na skałkach, więc dla dziecka to raczej nie bardzo.
A co do noclegów- jeśli chodzi o lato to najczęściej jeżdżę właśnie we wrzesniu, bo turystów już mniej i większy spokój, wtedy nawet nigdy nic nie rezerwowaliśmy, tylko jechaliśmy i ten dom/pensjonat, który nam się podobał tam zostawaliśmy, żadnego problemu z miejscami po sezonie nie ma

Zazdraszczam Chociaz z drugiej strony lepiej mi sie spi jak jest chlodniej , za to w ciagu dnia marzne

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-26, 13:00   #4466
Agatau88
Zakorzenienie

Ja za to musze mieć motywacje na diete od września i ćwiczenia. Robcie to ze mną :P
Stary 2013-08-26, 13:04   #4467
anias2
Zadomowienie

Kitkulka mam do Ciebie pytanie
Uzywasz jakiegos programu do obrobki zdjec wstawiajac je na instagram?
anias2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:10   #4468
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ja za to musze mieć motywacje na diete od września i ćwiczenia. Robcie to ze mną :P
Agatko ja tez planuje zaczac cwiczyc i zdrowiej sie odzywiac (co by na nastepne wakacje wygladac dobrze i niczego sobie nie odmawiac) wiec wirtualnie jestem z Toba

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-26, 13:12   #4469
kitkulka
Zakorzenienie

Ex w nocy u nas chłodno, czuć już jesień w powietrzu

Agatko ja potrzebuję motywacji do pisania pracy widzę, że ciężko u nas z zapałem ah no i muszę jechać do szkoly zrobić porządek w dziekanacie, bo mi z jednego wpisali NK, ale to we wrzesniu podjadę

Ania - nie, używam tylko jak już filtrów instagrama

Stary 2013-08-26, 13:13   #4470
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko ja tez planuje zaczac cwiczyc i zdrowiej sie odzywiac (co by na nastepne wakacje wygladac dobrze i niczego sobie nie odmawiac) wiec wirtualnie jestem z Toba
Ja sobie niczego nie odmawiam wciąż
Mi tam już nawet nie zależy na nie wiadomo czym...ale od września zaczynam jakas diete w sesnie zdrowiej jeść i ćwiczenia bo na wakacjach nie cwicze. Także jesteśmy razem. A Tobie już udało się cos schudnąć czy spełzło na niczym?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości