|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
\
Cytat:
my wczoraj w koncu kupilismy chodnik na przedpokój (7 metrów) i do łazienki ach ;] ale nie chce juz nic takiego ttutaj kupować, ja juz mam wizję kupowania rzeczy do naszego przyszlego domku, wczoraj bylismy w komfrocie i na pewno bedziemy miec w sypialni taka zarabistą grubą wykladzine aaaaach
|
|
|
#2342 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za samodzielne spanie w łóżeczku ![]() mam nadzieję, że go zabolało ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() póki co próbujemy ale z marnym skutkiem... na pewno przejściowe to TAKI ETAP
|
||||
|
|
|
#2343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Ahahaha
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
http://m.youtube.com/watch?v=CLIPLiQ...%3DCLIPLiQDIk0 |
||
|
|
|
#2344 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Kija - jeju, biedna Anulka, mam nadzieję że szybko jej przejdzie. A smarujesz jakimś fenistilem czy czymś żeby nie swędziało tak?
Cytat:
Spróbowałabym na Twoim miescu kaszkę bezmleczną holle jaglaną robioną na bebilonie pepti zamiast tego słodkiego ulepka. Cytat:
Cytat:
![]() Nie marudź, masz chociaż chałupę wysprzątaną Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja bym poszła do lekarza pokazać...może jakiś paproch się dostał na spacerze? Cytat:
Zdjęcie półroczniaka poproszę ![]() Cytat:
Cudny Widzę że włoski mu pojaśniały jak Igiemu---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Nawijko dzwoniłaś?
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah przeczytałam Twoje dwie ostatnie notki i znowu się wzruszyłam. Tak pięknie piszesz... I tyle wspomnień wróciło
|
|
|
|
#2346 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
co do ciasta wyszlo super, dobrze, ze tesciowie przyszli do malej, bo pomogli zjesc. duza blache zrobilam, gdyby nie oni to ja bym musiala je oszatkowac z tego przepisu robilam http://magda-kucharzy.blogspot. com/2013/05/kruche-ciasto-z-owocami-i-beza.html Cytat:
O w morde Pstryniu .. ja myslalam, ze pobodka mojej o 5,40 to hardcore ... normlanie szacun, bo o 6 moja po mnie lazila i szarpala za fraki, a ja ledwo oko moglam otworzyc ...Cytat:
![]() Cytat:
kurde a ja od dzis planuje diete i zdrowe zywienie, a Ty tu o takich pysznosciach piszesz ... kazdy ze skladnikow tego cudenka uwielbiam, wiec razem musza smakowac nieziemsko Cytat:
Lady, ale Pietraszko jest slodziak, taki maly łobuziak, nie wiem dlaczego mi sie tak kojarzy. Moze dlatego, ze własnie takie anioleczki z wygladu lubia rozrabiac na maxa ![]() U mnie dzisiaj 1 z gorszych nocy, jestem u rodzicow od 3 dni i spimy sobie z mala razem na materacu ... dzis w nocy budzila sie praktycznie za kazdym razem jak probowalam jej wyjac cycka, albo co jakis czas nagle zaczynala krzyczec albo plakac ... poprostu tragedia ... jestem polamana cala, bo musialam lezec na boku z cyckiem w jej paszczy, jedyne co moglam zrobic to zmieniac strone na ktorej leze ... kurde dawno nie bylo takiej nocy. traktowala cyca jak smoczek dzisiaj normalnie kurna niech te zeby juz wyjda w koncu ... Laski dajecie rade z maluchami wychodzic na spacery w wozku, bo z moja jest ciezko, chwile posiedzi porozglada sie, a potem zaczyna sie wyginanie, przekrecanie na brzuch i wstawianie. przypiecie pasami = mega histeria ...
|
|
|
#2347 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
w weekend brak czasu u mnie na komputer wiec teraz powoli nadrabiam ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42421726] mają, obie ![]() ale starszej muszę nizoralem zrobić porządek [/QUOTE] to mnie pocieszylas bo moja cora tez wlasnie ma ;/ ale to chyba nie do konca jest normalne? mowisz ze nizoralem myjesz glowke i to pomaga??ale znika na jakis czas i pozniej znow sie pojawia? bo chcialabym sie tego calkiem pozbyc... [QUOTE=nancykenator;424218 94 aha my zmieniamy pieluszkę co ok 2-3 h , w nocy wcale ewentualnie raz [/QUOTE]ja tez wlasnie tak zmieniam jak Ty Cytat:
Cytat:
![]() brawa ![]() dziekujemy dziekujemy Cytat:
dziekujemy Cytat:
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Powinna dac rade, jak sie zapelni pojemnik, to zatrzymuje sie i trzeba oczyscic. |
|
|
|
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
brawa
![]() u nas nadal zebow brak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na jednym z oddzialow nie ma miejsca, lekarka bedzie sprawdzac na innym, za godzine mam dzwonic. |
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
kurna, gdzies mi zjadlo cytaty!! a nadrobila wrrr jeszcze k. musze nadrobic.
chyba dzis zrobie sobie dzien piżamy i nie składania łóżka ........ Aska, ach no widzisz, tak to jest jak sie ma troche 'swojego miejsca' moge sobie na spokojnie działac i mi nikt nie wtraca sie.. czuje się, jakbym miala kaca, bez kitu, glowa boli i suszy. A przeciez nic nie pilam, zero alko.
|
|
#2353 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam sily cytowac, na nic nie mam sily szczerze mowiac. W moja G. jakis diabelek wstapil, nie moge sobie z nia poradzic. Dzisiaj o 7 rano urzadzila mi histerie bo chciala jesc lody zamiast sniadania
|
#2354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Niesamowite moja córka już z pół godziny bawi sie sama w lozeczku i nawet nie kończy! Więc miałam czas poczytać
Cytat:
Cytat:
Cytat:
buziaki za pół roczku!! O panie.... u nas pobudka przed 7 a w nocy jedna pobudka, ciekawe co ma na to wpływ minął etap czy zmiana mleka.... Lecę do sklepu zrobię sobie pancakes ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam ćwiczyć
Po zobaczeniu brzucha blogerki postanowiłam ćwiczyć ale tak na serio a nie raz w tygodniu ![]() Chcę płaski brzuch i wcięcie w taliiiiiiii ![]() ![]() Dziecko uspane. Zupa szpinakowa się robi ![]() Dziś mnie nie będzie z Wami. Tż ma wolne.Za godzinkę przyjeżdżają moi rodzice na kawe. Dawno ich nie widziałam bo na wczasach byli. Moja mama jutro idzie do szpitala Potem, popołudniu jedziemy na urodziny do chrześniaka męża. Może trochę uda mi się teraz nadrobić ale nie obiecuję ![]() Nie piszcie dziś dużo
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem mam - nie wiem co dać rodzicom w ramach podziękowania. Macie jakieś pomysły? Co Wy dawaliście? |
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia mojej półrocznej gwiazdki w Klubie
![]() Bokeh piękna noc za Wami! Oby już tak zostało ![]() Illusion nasze noce troszkę lepsze. Jedna-dwie pobudki i śpi do 6-7. Więc nawet bardzo dobrze. W ciągu dnia jest też taka rozkoszna, uśmiechnięta, bawi się, próbuje pełzać w tył, ale słabo jej wychodzi
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
U nas pobudka o 7. Mój syn wsadził mi palec do nosa i pazurem rozciął mi chrząstke ![]() Także dzionek zaczęliśmy pięknie ![]() Teraz dopiero wstał i włazi mi na głowę... Aaak nie widzę
|
#2361 | |
|
Zakorzenienie
|
a to zalezy na ktora mam
![]() zazwyczaj mialam na 8.00 to tak 6.30/6.45 Cytat:
kochana twoja chociaz hwile posiedzi a u nas dooopa :/ spacery czesto ale na raczkach, innej opcji nie ma wozek generalnie narazie poszedl w odstawke ![]() super tesciowa ![]() a ta roomba swietna ale cena powalajaca ![]() heh, ja nigdy nie zastanawaim sie co moge dodac tylko dodaje to co mam pod reka
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zadomowienie
|
meneg
za raczkowaniehje za zebolafewcia Za pol roczku ![]() Iffonka dla Bartusia
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
o, a co sie stalo? pislaas? bi nie pamietam....
zdrowka dla mamy Cytat:
![]() ----- mlody spi to lece mu obiadek zrobic ponoc niedaleko nas ma powstac farma indycza. bedzie komu podkradac indyki dla malego
|
|
|
|
|
#2364 |
|
Zadomowienie
|
lady
A lira rozklada sie na plasko? Bo w opisach na necie jeeni napisali ze tak drudzy ze na polezaco Na necie lira za 478 no ale jak kupisz na miejscu to odrazu serwis jakby cos kija Oby Anulce szybko przeszlo szaja Jak w pracy? Ponawiam pytanie jaka paste kupujecie dla maluszkow do zabkow?? |
|
|
|
#2365 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Black witaj spowrotem
Szaja za powrót do pracynawijko za badania. I oby pobyt w szpitalu szybko minął jesteśmy z WamiCytat:
Dziś zrobiłam dla nas szpinakową i Darii też tylko bez przypraw. Cytat:
wysłałam Ci maila na PW ![]() ![]() Cudne te Twoje dzieci ![]() A Ciebie tu nie poznałam. Zaje.biaszczo Ci w tym kolorku Cytat:
przykro mi strasznie trzymam kciuki za poprawę ![]() Cytat:
![]() 2.ojjj TAK :/ Cytat:
|
|
#2366 |
|
Zadomowienie
|
Moja Niunia ostatnio ciagle by tylko przy cycusiu siedziala, ostatnio mam dosc juz moje cycki tymbardziej
I boje sie co to bedzie z odstawieniem chyba serca mi peknie bo Ona tak lubi Dziewczyny moj komp nie da sie naprawic tzn. Tak ale koszt przewyzszy jego wartosc Pisze caly czas z tableta ake jak chce dodac zdjecie to olik sie nie wgrywa, czyli na tablecie nie mozna????? |
|
|
|
#2367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
jutro w SP PAMPERSY PO 29ZL!!!!!!! 62 SZTUKI CZWÓREK
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
czas obniżyć łóżeczko
|
#2370 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziękuję bardzo za odpowiedzi odnośnie mojej siostry i waszych podobnych doświadczeń
Lady Ja NIENAWIDZĘ tej kołysanki Już od miesiąca jej nie stosuję ale dziś mi przypomniałaś i poszła w ruch Kija-Biedna Anulka ![]() Mała-Ojjj wiem co znaczy cały dzień z jojczkiem, każda z nas to czasem ma, człowiek ma ochotę pójść płakać w poduszkę Ale wyjdą nam te ostatnie zębiska i będzie trochę spokoju![]() Sylwia Nie wiem czy znam silniejszą babeczkę od Ciebie. Rany kobieto, Ty jeszcze masz czas i ochotę tu do nas zaglądać ![]() Dziś miałyśmy ostatnie pneumo. Żuliana mnie osikała jak miałam ją gołą na rękach Dostałyśmy skierowanie na krew (mała coś rączkę zaciska) i od razu poszłyśmy do labu. Rany jaka okropność pobierać Maluszkowi krew![]() Jeszcze jak nie ma prawie żadnych żyłek Starałam się zachować zimną krew i jakoś dałyśmy radę chociaż co się Mała nacierpiała to jej ![]() Dobrze, że byłyśmy w nosidle bo powrotny spacer troszkę ją ukoił. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

Fajna sprawa. 

niezywa jestem
potem nie chcialo mi sie go juz karmic w fotelu i zatargalam do nas do lozka. Ciekawe, czy by dalej w lozeczku spal?
za samodzielne spanie w łóżeczku 
ale odkad wrocil do pracy (pobudka 4.30) to mlody od tego momentu bardziej czujniej spi :/
to tera musze cos upichcic i zaprosic t. na kawe i cicacho
kurde a ja od dzis planuje diete i zdrowe zywienie, a Ty tu o takich pysznosciach piszesz ... kazdy ze skladnikow tego cudenka uwielbiam, wiec razem musza smakowac nieziemsko 

Ale wyjdą nam te ostatnie zębiska i będzie trochę spokoju