Panny Młode 2015 cz. 6 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-26, 13:24   #3241
pati0090
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez Beezee Pokaż wiadomość
Ładnie wyglądali
też mi się podobało! orginalnie bardzo

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:25   #3242
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
\tak to smoking
bo w relacji napisałaś, że frak więc byłam ciekawa

ja chcę żeby mój tż wyglądał mniej więcej tak
czarne guziki w koszuli obowiązkowe, mega mi się podobają. No i pod marynarką szelki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6201_1288883736_4cd2ce1828b2c.jpg (36,8 KB, 19 załadowań)
Stary 2013-08-26, 13:26   #3243
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
heheh a ja z uwagi, że niedługo moje zwracam na wszystko uwage

a tu zdjecia na chwile
moje też "niedługo" ale jakoś mi taka wiedza nie potrzebna skoro moja sala ma dobre opinie od wielu osób (i jeszcze ani jednej negatywnej nie słyszałam( to raczej mogę im uwierzyć na słowo, że i moje wesele będzie super

suknia panny młodej mi się nie podoba, nie mój styl zresztą wydaje mi się, że jest troszkę niedopasowana. A pan młody fajnie wyglądał, ale frak to nie jest

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:26   #3244
Malwina_89
Zakorzenienie

Pati a jaką miała fryzurkę? Rozumiem, że adekwatną do całego stylu? Śliczne miała buciki i ta kokardka pod biustem

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:26   #3245
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
bo w relacji napisałaś, że frak więc byłam ciekawa

czarne guziki w koszuli obowiązkowe, mega mi się podobają. No i pod marynarką szelki
sorki pomyłka!!
teraz macie fryzure młodej

Edytowane przez pati0090
Czas edycji: 2013-08-26 o 13:32
Stary 2013-08-26, 13:27   #3246
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
ooo czarne guziki w koszuli obowiązkowo mam nadzieję, że mój na muchę się zgodzi (chyba, że mu pasować nie będzie ale to się okaże w przyszłości ) i czarny garnitur to też obowiązkowo

BLOG

Stary 2013-08-26, 13:28   #3247
n91adine
Zadomowienie

Cześć, dziewczynki!
Nie było mnie znowu cholernie długo, ale już wszystko wraca do normy i będę mieć czas na wizaż.

Co u mnie?
Zmieniłam tabletki i zaczęłam mieć niesamowite humorki, co zauważyli wszyscy dookoła. Chyba czas wrócić do starych i sprawdzonych. :P

Poza tym... byłam na dwóch weselach w sierpniu i na jednym... ZŁAPAŁAM WELON!
Pozwólcie, że chamsko skopiuje Wam z mojego bloga co się działo jak już go złapałam bo naprawdę nie mam siły tego pisać.

"W tym miesiącu razem z Panem Wysokim obskoczyliśmy dwa wesela. To niestety już koniec imprez tego typu w tym sezonie, ale muszę przyznać, że bawiłam się świetnie. Ciężko mi ocenić które było lepsze, chociaż... czekajcie.
W ostatnią sobotę zdarzyło się coś dziwnego.
Złapałam welon. Dobrze, BARDZO CHCIAŁAM ZŁAPAĆ WELON. Marzyłam o tym jak o niczym innym bo jeszcze nigdy w życiu nie miałam nawet okazji ŁAPAĆ WELONU. Na pierwszym weselu się nie udało, ale przedwczoraj welon sam wpadł w moje ręce. Sam, samiutki. Ja tylko stałam i patrzyłam.
Niestety Pan Wysoki nie został Panem Młodym, ale za to zrobił szopkę stulecia. Ciężko mi to ogarnąć do tej pory, ale byliśmy w centrum całego wesela.
Wszystko zaczęło się od tego, że zabawy oczepinowe były poniżej poziomu. Było już tak nisko, że aż głupio było mi tam stać. W pewnym momencie "Pan Młody", który nie był Panem Wysokim zapuszczał się z rękami tak daleko, że Pan Wysoki nie wytrzymał i zrobił rozróbę zespołowi.
Poważnie. Facet groził wokaliście.
A potem wmawiał mi, że zamawiał piosenkę.
Wokalista odrobinę się przestraszył, ale jeszcze zdążył skomentować istotę zazdrości Pana Wysokiego, więc wszyscy, naprawdę wszyscy byli w to wtajemniczeni.

A ja dowiedziałam się o tym ostatnia. Widziałam jedynie kątem oka jak PW zapuszcza się w głąb sali i pobiegłam za nim, a za mną trzepotał biały welon.

Co na to wszystko Pan Wysoki? To znaczy - oprócz wojny na scenie z zespołem weselnym? Cóż, dowiedziałam się, że "tak miało być". Że to ja "miałam złapać welon" i że to "nie miało prawa mnie ominąć"."

Dodatkowo, coraz poważniej zastanawiamy się nad tym, żeby w 2014 roku wziąć ślub cywilny. Nie jestem przekonana do tego pomysłu - to pomysł mojego TŻ. Moi rodzice w pełni go poparli, głównie dlatego, że chcieliby zacząć już w nas "inwestować". To znaczy, chcą kupić nam mieszkanie, a nie zaczną się do tego zabierać, jeśli nie będziemy małżeństwem. Ślub kościelny i wesele odbędzie się w 2015 roku, tak jak miało być.
Nie wiem co mam myśleć o tych "dwóch" ślubach. Z jednej strony to chciałabym JUŻ być Jego żoną, ale z drugiej... boję się, że ten idealny ślub kościelny nie będzie już miał TEJ magii.

Co o tym sądzicie?

PS: Moja kuzynka (najdroższa, prawie jak siostra!) wychodzi za mąż za rok! Będziemy we dwie teraz to wszystko przeżywać <3

PS2: Zabieram się do nadrabiania forum
n91adine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:29   #3248
Beezee
Zakorzenienie

Ja nie wiem, jak będzie wyglądał mój tż, to też jego ślub i wesele więc nie będę go ubierać w to co ja wybiorę bo to też jego wesele, ale razem wybierzemy stój, w którym będzie wyglądał jak najlepsza dupa na weselu
Stary 2013-08-26, 13:30   #3249
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Hej ja też jakoś taka dzisiaj niedorobiona jestem, lada moment okres dostanę to pewnie temu My się wczoraj z Tż-tem pokłóciliśmy ale przed snem jakoś się zmusiłam żeby go przeprosić i się pogodzić, chociaż to nie jest do końca moja wina ta kłótnia, no ale było minęło.

No mi się też nie bardzo ten styl podoba...
Stary 2013-08-26, 13:30   #3250
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Pati a jaką miała fryzurkę? Rozumiem, że adekwatną do całego stylu? Śliczne miała buciki i ta kokardka pod biustem
ja też chcę pas z kokardką ale trochę inny kształt będzie mieć no i raczej będzie szafirowy

sukienka spoko ale ja mam jednak troszkę inną wizję, chcę żeby moja była szersza trochę no i inna góra ale ogólnie mi się podoba bo lubię coś innego tylko nie wiem czy tak wyszło na zdj czy te ramiączka z przodu są troszkę krzywe? czy mnie się już coś w mózgu skrzywiło?
Stary 2013-08-26, 13:30   #3251
Malwina_89
Zakorzenienie

Nie widać zbyt wyraźnie, ale piórko we włosach mnie urzekło

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2013-08-26, 13:33   #3252
Beezee
Zakorzenienie

a ja mam dzisiaj potrójny przypływ uczuć do tż
Stary 2013-08-26, 13:33   #3253
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widać zbyt wyraźnie, ale piórko we włosach mnie urzekło
ja bym chciała tradycyjnie welon a taką przypinkę mogłabym mieć najwyżej później jak już welon zdejmę

Stary 2013-08-26, 13:34   #3254
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem, jak będzie wyglądał mój tż, to też jego ślub i wesele więc nie będę go ubierać w to co ja wybiorę bo to też jego wesele, ale razem wybierzemy stój, w którym będzie wyglądał jak najlepsza dupa na weselu
a mój będzie wyglądał tak jak ja będę chciała mi się ma podobać w dniu ślubu a nie sobie więc ma z góry narzucone kryteria ale i tak jemu razem będziemy szukać więc się nie martwię, że go zobaczę w czymś dziwnym

BLOG

Stary 2013-08-26, 13:34   #3255
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam dzisiaj potrójny przypływ uczuć do tż
czemu?

Stary 2013-08-26, 13:34   #3256
existence
Zakorzenienie

tż już ma tą wizję od dawna przedstawioną i bardzo mu się podoba sam mówi, że te guzki są fajne ale jak mu o tym pierwszy raz powiedziałam to zaczął się nabijać, że on nie chce czarnych guzików tylko żółte i jak podłapał jak mnie ten żart wkurzał to potem przez miesiąc było...no, no koszula z mankietami, spinki gitary (obiecałam że mu kupię ), szelki czarna marynarka z niskim zapięciem i guziki żółte a jaaaa i bardzo miał duży ubaw
Stary 2013-08-26, 13:35   #3257
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
tż już ma tą wizję od dawna przedstawioną i bardzo mu się podoba sam mówi, że te guzki są fajne ale jak mu o tym pierwszy raz powiedziałam to zaczął się nabijać, że on nie chce czarnych guzików tylko żółte i jak podłapał jak mnie ten żart wkurzał to potem przez miesiąc było...no, no koszula z mankietami, spinki gitary (obiecałam że mu kupię ), szelki czarna marynarka z niskim zapięciem i guziki żółte a jaaaa i bardzo miał duży ubaw
czarne guziki wyglądają bosko!

Stary 2013-08-26, 13:40   #3258
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

A ja walczę ze swoim bo już mi zapowiedział że na nasze wesele on się goli na łyso A ja go wolę jak ma takie milimetrowe włoski, tak wtedy fajnie seksownie wygląda A on nie chce
Stary 2013-08-26, 13:40   #3259
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
a mój będzie wyglądał tak jak ja będę chciała mi się ma podobać w dniu ślubu a nie sobie więc ma z góry narzucone kryteria ale i tak jemu razem będziemy szukać więc się nie martwię, że go zobaczę w czymś dziwnym
a co jeśli mu się nie spodoba?
Stary 2013-08-26, 13:42   #3260
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
A ja walczę ze swoim bo już mi zapowiedział że na nasze wesele on się goli na łyso A ja go wolę jak ma takie milimetrowe włoski, tak wtedy fajnie seksownie wygląda A on nie chce
Mój notorycznie mowi, ze sie zgoli na lyso. Ma kategorycznie zabronione i narazie sie nie skusil na zgolenie . Sprobowalby...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-26, 13:43   #3261
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
a co jeśli mu się nie spodoba?
to ma pecha a tak poważnie to wiem w czym mu pasuje i zazwyczaj go ubieram we wszystko więc no ale na szczęście nasz spór odnośnie jego wyglądu ogranicza się do muszka czy krawat. Reszta tego jak ja sobie go wyobrażam mu pasuje

BLOG

Stary 2013-08-26, 13:43   #3262
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
czarne guziki wyglądają bosko!
mój miał czarne guziki na studniówce :P
Stary 2013-08-26, 13:43   #3263
joasia-a
Zakorzenienie

Odp: Panny Młode 2015 cz. 6

Czesc nadine

Ja tez nie wiem jak Tż bedzie wygladal ale mucha to must have.

I na mnie Tż tez byl ostatnio zły, podobno coś mu powiedziałam zanim karetka mnie zabrała, a ja nawet nie wiem kiedy mnie wynosili. Naszczescie mu przeszlo eh..

I wgl pejlin wydaje mi sie czy masz zly humor z podobnego powodu? Tzn Ty w jakiejs radzie jestes nie? U mnie caly dzien stukaja pukaja, remonty a w pt wiercili uhm. Chcialam sie zdrzemnac bo zmeczona jestem tym wszystkim ale sie nie da

A co do ilosci kelnerow to w sumie to chyba tylko od nich zalezy jak sie wyrobia- wg mnie obiad jest najlatwiejszy do podania wiec wcale tak duzo ich wtedy nie trzeba bo tylko polmiski na kilka osob roznosza :p

I nie widzialam fot

Stary 2013-08-26, 13:44   #3264
TocCatarzyna
Raczkowanie

Hey Kobitki, juz sie przestraszylam, ze w maju nikt slubu nie bierze (eh te zabobony, niby nic ale jednak cos nie daje spokoju)
Stary 2013-08-26, 13:45   #3265
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olusia92 Pokaż wiadomość
Witam

Dobrze widzę że jest jedna nowa Pm-ka? Witam w naszym gronie

Dwa tygodnie mnie nie było a tu już za chwile wątek będzie na wykończeniu. Jakoś tyle się u mnie działo (nie koniecznie dobrego), że nie miałam kiedy tu na dłużej wejść. Miałam moment zawahania co do ślubu i tego wszystkiego bo strasznie Tż mnie zdenerwował i o mały włosy mogło się wszystko skończyć. Po prostu on czasem mnie wkurza zachowując się jak małe dziecko, nic czasem mu się nie da przegadać a potem chodzi naburmuszony gorzej niż baba Czasem się czuje jak w klatce, nigdzie nie wychodzimy ze znajomymi, chyba że z jego kolegami, bo z moimi to w ogóle bo za nimi nie przepada a ja muszę być heppi jak mam iść z jego kolegami, choć nie mam nawet z nimi o czym pogadać (chyba nic dziwnego że dziewczyna nie będzie non stop gadała i słuchała o autach, chyba że to ja jestem dziwna). No ale w końcu coś do Tż doszło i nawet przeprosił, że w ogóle nie słucha tego co ja mówię i co chce robić. Na razie jest ok, zobaczymy co będzie dalej. Jeszcze jest jedna sprawa (nie dotyczy Tż, tylko moich sąsiadów) ale nie chce o niej pisać na forum

Dziewczyny który piesek lepszy shih tzu czy maltańczyk?
Dobrze, że już wszystko ok
Ja bym na maltańczyka się raczej nie zdecydowała. Poznałam dwa i są tak bezdennie głupie, że chyba sama zgłupiałabym w ich dłuższym towarzystwie.

Cytat:
+
*dobre jedzenie
*piękna sala
*ślub w stylu amerykańskim
*BMW X6 do ślubu
*cudooooowny zespól
*muzyka dla każdego
*drink bar
*pyszny tort
*pyszna świnia choć mega późna
*salsa zatańczona przez młodych na otwarcie 2 dnia!

-
*młoda chodziła smutna jakby to był pogrzeb nie wesele
*brak koloru przewodniego
*młodych na sali było strasznie mało
*niezorganizowanie noclegu, sami sobie płaciliśmy
*świniak o 2 w nocy!
* ścisk na sali
*źle usadzeni goście, każdy mega narzekał. Ja miałam siedzieć koło przyjaciółki z którą się znam od zawsze to ja usadzili w drugim końcu sali. Sama się do nas przesadziła
*dziadek 80letni młodego mnie za cycka złapał

jak coś mi się przypomni napiszę!
Fajnie opisane Widzę, że też jesteś tak wymagająca jak ja i zwracasz uwagę na szczegóły

Cytat:
to super cena jak do bukietu moim zdaniem możliwe, że się na takie zestawienie zdecyduję szkoda, że nie znam żadnego kwiatka w kolorze miętowym
Wydaje mi się, że są goździki w jasnozielonym miętowym odcieniu

Cytat:
heheh a ja z uwagi, że niedługo moje zwracam na wszystko uwage

a tu zdjecia na chwile
Buu, nie zdążyłam

Cytat:
Napisane przez n91adine Pokaż wiadomość
Poza tym... byłam na dwóch weselach w sierpniu i na jednym... ZŁAPAŁAM WELON!
Pozwólcie, że chamsko skopiuje Wam z mojego bloga co się działo jak już go złapałam bo naprawdę nie mam siły tego pisać.
Wiesz co, szczerze to mu się wcale nie dziwię Gdybym ja złapała welon, a Tż nie i byłabym zmuszona do jakichś obleśnych zabaw z obcym facetem, to nie wiem kogo pierwszego Tż by stłukł - tego faceta czy wodzireja Jak dla mnie to absolutnie niedopuszczalne, żeby były tak obrzydliwe zabawy i w dodatku do wykonania przez obcych dla siebie ludzi

Cytat:
Ty tak serio, czy to ironia?

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:46   #3266
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
to ma pecha a tak poważnie to wiem w czym mu pasuje i zazwyczaj go ubieram we wszystko więc no ale na szczęście nasz spór odnośnie jego wyglądu ogranicza się do muszka czy krawat. Reszta tego jak ja sobie go wyobrażam mu pasuje
a no to tak to tak myślałam, że nie patrzysz na to co Twój facet myśli i uważa i chce ja nie zastanawiam się nad tym w co się go ubierze, wolę zobaczyć jak w tym czy w czymś innym bd wyglądał i wtedy wybierzemy ale nie wiem co z muszką i krawatem podoba mi się muszka a nie wiem jak mojemu hehe
Stary 2013-08-26, 13:46   #3267
Malwina_89
Zakorzenienie

Mój raczej nie będzie chciał muchy, tylko czarny krawat. No nic, nie będę mu się wcinała do stroju, to może da mi spokój z butami

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Stary 2013-08-26, 13:47   #3268
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Mój notorycznie mowi, ze sie zgoli na lyso. Ma kategorycznie zabronione i narazie sie nie skusil na zgolenie . Sprobowalby...

Mój się na wakacje zawsze goli na łyso, tak mu wygodniej, nie mam nic przeciwko ogólnie, ale na wesele chciałabym żeby miał troszkę włosów jednak...
Stary 2013-08-26, 13:50   #3269
magda_mjt
Zakorzenienie

Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez ANTERIA Pokaż wiadomość
Mój się na wakacje zawsze goli na łyso, tak mu wygodniej, nie mam nic przeciwko ogólnie, ale na wesele chciałabym żeby miał troszkę włosów jednak...
Mój zawsze chce, ale ja go gole zawsze, wiec zawsze jest to minimalna długość (bodajże 3mm), ale na mniej sie nie zgodzę :P. Niektórym to pasuje, mój by wyglądał beznadziejnie bez wlosow ;P. Za to jak ma dłuższe to tez masakra, wiec ciagle mu na te 3mm przycinam. Żmudna robota , ale w krótkich go akurat lubię .

Stary 2013-08-26, 13:51   #3270
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
Mój raczej nie będzie chciał muchy, tylko czarny krawat. No nic, nie będę mu się wcinała do stroju, to może da mi spokój z butami
hehe zobaczymy jak u na będzie. nam muszka nawiązuje do nazwiska mojego brat miał muszkę ale nie pamiętam czy się mojemu podobało
wiem też, że jak coś się mojemu nie spodoba to nie będzie się dobrze czuł

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości