|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
bo w relacji napisałaś, że frak więc byłam ciekawa
ja chcę żeby mój tż wyglądał mniej więcej tak czarne guziki w koszuli obowiązkowe, mega mi się podobają. No i pod marynarką szelki |
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro moja sala ma dobre opinie od wielu osób (i jeszcze ani jednej negatywnej nie słyszałam( to raczej mogę im uwierzyć na słowo, że i moje wesele będzie super suknia panny młodej mi się nie podoba, nie mój styl
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Pati a jaką miała fryzurkę? Rozumiem, że adekwatną do całego stylu? Śliczne miała buciki i ta kokardka pod biustem
|
|
|
|
#3245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz macie fryzure młodej Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2013-08-26 o 13:32 |
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#3247 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, dziewczynki!
Nie było mnie znowu cholernie długo, ale już wszystko wraca do normy i będę mieć czas na wizaż. Co u mnie? Zmieniłam tabletki i zaczęłam mieć niesamowite humorki, co zauważyli wszyscy dookoła. Chyba czas wrócić do starych i sprawdzonych. :P Poza tym... byłam na dwóch weselach w sierpniu i na jednym... ZŁAPAŁAM WELON! Pozwólcie, że chamsko skopiuje Wam z mojego bloga co się działo jak już go złapałam bo naprawdę nie mam siły tego pisać. "W tym miesiącu razem z Panem Wysokim obskoczyliśmy dwa wesela. To niestety już koniec imprez tego typu w tym sezonie, ale muszę przyznać, że bawiłam się świetnie. Ciężko mi ocenić które było lepsze, chociaż... czekajcie. W ostatnią sobotę zdarzyło się coś dziwnego. Złapałam welon. Dobrze, BARDZO CHCIAŁAM ZŁAPAĆ WELON. Marzyłam o tym jak o niczym innym bo jeszcze nigdy w życiu nie miałam nawet okazji ŁAPAĆ WELONU. Na pierwszym weselu się nie udało, ale przedwczoraj welon sam wpadł w moje ręce. Sam, samiutki. Ja tylko stałam i patrzyłam. Niestety Pan Wysoki nie został Panem Młodym, ale za to zrobił szopkę stulecia. Ciężko mi to ogarnąć do tej pory, ale byliśmy w centrum całego wesela. Wszystko zaczęło się od tego, że zabawy oczepinowe były poniżej poziomu. Było już tak nisko, że aż głupio było mi tam stać. W pewnym momencie "Pan Młody", który nie był Panem Wysokim zapuszczał się z rękami tak daleko, że Pan Wysoki nie wytrzymał i zrobił rozróbę zespołowi. Poważnie. Facet groził wokaliście. A potem wmawiał mi, że zamawiał piosenkę. Wokalista odrobinę się przestraszył, ale jeszcze zdążył skomentować istotę zazdrości Pana Wysokiego, więc wszyscy, naprawdę wszyscy byli w to wtajemniczeni. A ja dowiedziałam się o tym ostatnia. Widziałam jedynie kątem oka jak PW zapuszcza się w głąb sali i pobiegłam za nim, a za mną trzepotał biały welon. Co na to wszystko Pan Wysoki? To znaczy - oprócz wojny na scenie z zespołem weselnym? Cóż, dowiedziałam się, że "tak miało być". Że to ja "miałam złapać welon" i że to "nie miało prawa mnie ominąć"." Dodatkowo, coraz poważniej zastanawiamy się nad tym, żeby w 2014 roku wziąć ślub cywilny. Nie jestem przekonana do tego pomysłu - to pomysł mojego TŻ. Moi rodzice w pełni go poparli, głównie dlatego, że chcieliby zacząć już w nas "inwestować". To znaczy, chcą kupić nam mieszkanie, a nie zaczną się do tego zabierać, jeśli nie będziemy małżeństwem. Ślub kościelny i wesele odbędzie się w 2015 roku, tak jak miało być. Nie wiem co mam myśleć o tych "dwóch" ślubach. Z jednej strony to chciałabym JUŻ być Jego żoną, ale z drugiej... boję się, że ten idealny ślub kościelny nie będzie już miał TEJ magii. Co o tym sądzicie? PS: Moja kuzynka (najdroższa, prawie jak siostra!) wychodzi za mąż za rok! Będziemy we dwie teraz to wszystko przeżywać <3 PS2: Zabieram się do nadrabiania forum
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem, jak będzie wyglądał mój tż, to też jego ślub i wesele więc nie będę go ubierać w to co ja wybiorę bo to też jego wesele, ale razem wybierzemy stój, w którym będzie wyglądał jak najlepsza dupa na weselu
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja też jakoś taka dzisiaj niedorobiona jestem, lada moment okres dostanę to pewnie temu
No mi się też nie bardzo ten styl podoba...
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sukienka spoko ale ja mam jednak troszkę inną wizję, chcę żeby moja była szersza trochę no i inna góra ale ogólnie mi się podoba bo lubię coś innego tylko nie wiem czy tak wyszło na zdj czy te ramiączka z przodu są troszkę krzywe? czy mnie się już coś w mózgu skrzywiło?
|
|
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widać zbyt wyraźnie, ale piórko we włosach mnie urzekło
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dzisiaj potrójny przypływ uczuć do tż
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała tradycyjnie welon a taką przypinkę mogłabym mieć najwyżej później jak już welon zdejmę
|
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się ma podobać w dniu ślubu a nie sobie więc ma z góry narzucone kryteria ale i tak jemu razem będziemy szukać więc się nie martwię, że go zobaczę w czymś dziwnym
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
tż już ma tą wizję od dawna przedstawioną i bardzo mu się podoba
sam mówi, że te guzki są fajne ale jak mu o tym pierwszy raz powiedziałam to zaczął się nabijać, że on nie chce czarnych guzików tylko żółte i jak podłapał jak mnie ten żart wkurzał to potem przez miesiąc było...no, no koszula z mankietami, spinki gitary (obiecałam że mu kupię ), szelki czarna marynarka z niskim zapięciem i guziki żółte a jaaaa
|
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
A ja walczę ze swoim bo już mi zapowiedział że na nasze wesele on się goli na łyso
A ja go wolę jak ma takie milimetrowe włoski, tak wtedy fajnie seksownie wygląda
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
a co jeśli mu się nie spodoba?
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
. Sprobowalby...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
to ma pecha
ale na szczęście nasz spór odnośnie jego wyglądu ogranicza się do muszka czy krawat. Reszta tego jak ja sobie go wyobrażam mu pasuje
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
mój miał czarne guziki na studniówce :P
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 6
Czesc nadine
Ja tez nie wiem jak Tż bedzie wygladal ale mucha to must have. I na mnie Tż tez byl ostatnio zły, podobno coś mu powiedziałam zanim karetka mnie zabrała, a ja nawet nie wiem kiedy mnie wynosili. Naszczescie mu przeszlo eh.. I wgl pejlin wydaje mi sie czy masz zly humor z podobnego powodu? Tzn Ty w jakiejs radzie jestes nie? U mnie caly dzien stukaja pukaja, remonty a w pt wiercili uhm. Chcialam sie zdrzemnac bo zmeczona jestem tym wszystkim ale sie nie da ![]() A co do ilosci kelnerow to w sumie to chyba tylko od nich zalezy jak sie wyrobia- wg mnie obiad jest najlatwiejszy do podania wiec wcale tak duzo ich wtedy nie trzeba bo tylko polmiski na kilka osob roznosza :p I nie widzialam fot ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3264 |
|
Raczkowanie
|
Hey Kobitki, juz sie przestraszylam, ze w maju nikt slubu nie bierze (eh te zabobony, niby nic ale jednak cos nie daje spokoju)
|
#3265 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym na maltańczyka się raczej nie zdecydowała. Poznałam dwa i są tak bezdennie głupie, że chyba sama zgłupiałabym w ich dłuższym towarzystwie. Cytat:
Widzę, że też jesteś tak wymagająca jak ja i zwracasz uwagę na szczegóły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie to absolutnie niedopuszczalne, żeby były tak obrzydliwe zabawy i w dodatku do wykonania przez obcych dla siebie ludzi Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam, że nie patrzysz na to co Twój facet myśli i uważa i chce ja nie zastanawiam się nad tym w co się go ubierze, wolę zobaczyć jak w tym czy w czymś innym bd wyglądał i wtedy wybierzemy ale nie wiem co z muszką i krawatem podoba mi się muszka a nie wiem jak mojemu hehe
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Mój raczej nie będzie chciał muchy, tylko czarny krawat. No nic, nie będę mu się wcinała do stroju, to może da mi spokój z butami
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój się na wakacje zawsze goli na łyso, tak mu wygodniej, nie mam nic przeciwko ogólnie, ale na wesele chciałabym żeby miał troszkę włosów jednak...
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
, ale w krótkich go akurat lubię .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem też, że jak coś się mojemu nie spodoba to nie będzie się dobrze czuł
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

A ja go wolę jak ma takie milimetrowe włoski, tak wtedy fajnie seksownie wygląda

ja nie zastanawiam się nad tym w co się go ubierze, wolę zobaczyć jak w tym czy w czymś innym bd wyglądał i wtedy wybierzemy