Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-26, 10:04   #4741
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Kotku myślę, że możesz dać jakąś płytę pomiędzy właśnie w wanilii może. Jest tego dużo i w Ikei na pewno znajdziesz coś co Cię zainspiruje
Są też w róznych kolorach z rónymi motywami, więc może akurat coś Ci podpasuje do dodatków jakie planujesz.

ja w kuchni mam grzejnik. Ale jest pod oknem, więc w niczym nie przeszkadza. I podłogówkę mam na części płytek. Nie wiem dlaczego ktoś tak wymyślił, ale tak mam Więc jak grzejnik Ci przeszkadza to się go pozbądź a zrób podłogówkę

Ana ja też mieszkałam w domu przez całe życie. Od kilku lat mieszkam w blokach i moi rodzice mieli dokładnie takie samo podejście jak ja.
Można być praktycznym jeśli chodzi o meble jeśli tylko to Ci się podoba to czemu nie! Ale szkoda, że od razu dałaś mi do zrozumienia, że się nie znam bo mam tylko mieszkanie i nie wiem jak to jest sprzątać większe powierzchnie.
Może mi to rodzice wpoili i wolę mniejszy powierzchniowo domek i mieć dokładnie tak jak mi się podoba. Ale nie każdemu muszą się podobać ciemne podłogi, ciemne meble i płytki w połysku.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 10:17   #4742
kotekk81
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
cioteczki - stoję !!!
ale ona jest sliczna!!! no i brawo za stanie!!! klask i:
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Kotku myślę, że możesz dać jakąś płytę pomiędzy właśnie w wanilii może. Jest tego dużo i w Ikei na pewno znajdziesz coś co Cię zainspiruje
Są też w róznych kolorach z rónymi motywami, więc może akurat coś Ci podpasuje do dodatków jakie planujesz.

ja w kuchni mam grzejnik. Ale jest pod oknem, więc w niczym nie przeszkadza. I podłogówkę mam na części płytek. Nie wiem dlaczego ktoś tak wymyślił, ale tak mam Więc jak grzejnik Ci przeszkadza to się go pozbądź a zrób podłogówkę
no wlasnie problem w tym ze teoretycznie takie wlasnie waniliowe plytki mi sie podobaja i fajnie mozna kombinowac z dodatkami i zmieniac co jakis czas kolor dodatkow. chyba ze zrobilabym takie plytki np zdjecie czarno-biale jakis talerzy/kubkow czy czegos zwiazanego z kuchnia np jakies napisy.... no i chyba ta sciane bez mebli bym pomalowala ewentualnie przy stole jakas fototapete bym walnela

a ten grzejnik to chyba bedzie przeszkadzal bo mamy go pod parapetem i tam chcemy zrobic blat z szafkami to jak bedzie grzejnig grzal to w szafce ze tak powiem haha............musze pogadac z tym kolesiem co nam bezie robil remont jak on to widzi...bo taka podlogowka to kuszaca jest nie powiem

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 10:23   #4743
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Asiuk jakis czas temu pytalam ale moglo Ci umknac wiec zapytam raz jeszcze W przyszlym roku chcemy dobudowac Mai pokoj nad gankiem i zaczynak sie rozgladac za jakims architektem ktory by mi pyknal projekt. Masz moze namiary na kogos takiego?? Wiesz ile mniej wiecej ta przyjemnosc moze kosztowac?? Ten pokoj to nic wielkiego.......
Ja bym Ci mogła coś takiego zrobić
O kosztach musiałabym porozmawiać z szefem, trzeba wziąć pod uwagę koszt sporządzenia mapy do celów projektowych u uprawnionego geodety.
Macie tam plan miejscowy, czy trzeba będzie składać wniosek o warunki zabudowy?

Gocha, gratulacje dla małej

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 10:25   #4744
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Gocha brawa dla małej a ona taka śliczna

Jak Ty zrobiłaś te zdjęcie? Że te tło jest białe?
ściana jest białą :P
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 10:26   #4745
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Witam się i melduję że żyję!
Było cudownie!!! W sobotę wycieczka zaczęła się od zwiedzania grot, z których wydobywany jest piasek kwarcowy. Potem zaczął się spływ - rzeką Drzewiczką. Przed nim jednak organizator nas nastraszył - mówiąc że ma nadzieje że na spływie nie ma ludzi, którzy by pierwszy raz płynęli że rzeka jest trudna, dużo przeszkód, przenoski, powalone drzewa i szybki nurt... Miałam ochotę zrezygnować, bo nawet nie wiedziałam jak do tego ustrojstwa wsiąść Ale jak się okazało to był najmniejszy problem potem się zaczęło wjeżdżanie w krzaczory, gałęzie z lewej, z prawej adrenalina muszę powiedzieć ale całkiem dobrze nam szło... Niestety bez wywrotek innych () uczestników się nie obyło. Na spływie było zaliczonych około 10 wywrotek... Napierając bokiem na przeszkodę ludzie się odchylali i nabierali wody, a potem to już wiadomo co... także łatwo nie było, ale przygoda niesamowita!!! Gałęzi, drzew w brud. Momentami trzeba było się położyc do tyłu, aby przepłynąć pod drzewem. A innym razem organizatorzy z ratownikami pomagali przepłynąc przez położone drzewo - rozpęd.... i dawaj, a oni jeszcze popychali Wieczorem był zapewniony posiłek,a potem jeszcze ognisko z kiełbaskami W niedzielę o 8-9 śniadanie, my połamani że szok... a o 10 wyjazd na drugą część spływu -tym razem rzeką Luciążą ta rzeka była już znacznie mniej rwąca, choć to nie oznacza że przeszkód mniej

W sumie przepłynęliśmy 30 km i.... zapisaliśmy się na kolejny spływ
super!

Cytat:
cioteczki - stoję !!!
Cytat:
wow
Slicznie
Stary 2013-08-26, 10:26   #4746
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
cioteczki - stoję !!!
brawo!!!

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ana ja też mieszkałam w domu przez całe życie. Od kilku lat mieszkam w blokach i moi rodzice mieli dokładnie takie samo podejście jak ja.
Można być praktycznym jeśli chodzi o meble jeśli tylko to Ci się podoba to czemu nie! Ale szkoda, że od razu dałaś mi do zrozumienia, że się nie znam bo mam tylko mieszkanie i nie wiem jak to jest sprzątać większe powierzchnie.
Może mi to rodzice wpoili i wolę mniejszy powierzchniowo domek i mieć dokładnie tak jak mi się podoba. Ale nie każdemu muszą się podobać ciemne podłogi, ciemne meble i płytki w połysku.
To u mnie całkiem odwrotnie. Moja mama po wybudowaniu domu wybierała jasne parkiety, bo jej się podobały ale również dlatego że są praktyczne... meble jeśli ciemne to z innym kolorem pomieszane (np. heban). Być może to wynikało z tego, że w bloku przejechaliśmy się na ciemnych meblach, na których było widać dosłownie wszystko, każdy najmniejszy włosek, kurzyk.

Podobają mi się ciemne podłogi, ciemne płytki i połysk... ale co z tego jak za chwilę to przeklnę... mam coś z pedantki może dlatego ale tylko coś, bo dopuszczam do tego, aby był bałagan... np. w czasie sesji.

Jak wycieram kurze i widzę, że dosłownie przy przetarciu kolejne włoski spadają na mebel, to mnie jas.ne coś bierze i się we mnie gotuje aż kipi i te meble mogłyby być najpiękniejsze na świecie, a w takich momentach miałabym ochotę zrzucić je z tego choćby 4 piętra

Zdaje sobie sprawę, że i ciemne i jasne, matowe i błyszczące, wszystko zbiera kurz.... ale czego oczy nie widzą...

No i absolutnie nie chciałam Ci dać do zrozumienia, że się nie znasz... wręcz odwrotnie chciałam dać do zrozumienia, że to nie tak że jestem leniem to potęgi entej i wybieram to na czym brudu nie widać, bo sprzątam raz na miesiąc bo w pewnym momencie tak się poczułam

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-08-26 o 10:32
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 10:33   #4747
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Bika, Aaby podobnie nigdy nie wchodzę do kogoś w butach i nie lubię jak mi się ktoś w nich pakuje
No właśnie, zaraz mają do mnie przyjść chłopy montować tv, i tak sie zastanawiam, co będzie mniejszym złem, wpuścić ich w butach i kazać je zdjąć
Ciekawe co sami zrobią, jak zobaczą turlającą się po podłodze Emilię....

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
cioteczki - stoję !!!
Gratulacje

Moja Gwiazda od wczoraj staje bez podtrzymywania się..... to jest masakra jakaś, bo stoi, stoi a potem leci..... trzeba ją łapać, bo już nieźle jest poobijana
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 10:34   #4748
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ja bym Ci mogła coś takiego zrobić
O kosztach musiałabym porozmawiać z szefem, trzeba wziąć pod uwagę koszt sporządzenia mapy do celów projektowych u uprawnionego geodety.
Macie tam plan miejscowy, czy trzeba będzie składać wniosek o warunki zabudowy?
powaznie??!! to by byla rewelacja bo Tobie to akurat ufam mysle ze szczegoly to juz bedziemy na privie rozmawiac bo po co zasmiecac watek

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 10:38   #4749
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
trzeba ją łapać, bo już nieźle jest poobijana
moja od kąd raczkuje to też się nabawiła już kilku guzów i siniakow
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 10:40   #4750
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
moja odkąd raczkuje to też się nabawiła już kilku guzów i siniakow
No niestety, tego się nie da uniknąć.....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-08-26, 10:48   #4751
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
brawo!!!

To u mnie całkiem odwrotnie. Moja mama po wybudowaniu domu wybierała jasne parkiety, bo jej się podobały ale również dlatego że są praktyczne... meble jeśli ciemne to z innym kolorem pomieszane (np. heban). Być może to wynikało z tego, że w bloku przejechaliśmy się na ciemnych meblach, na których było widać dosłownie wszystko, każdy najmniejszy włosek, kurzyk.

Podobają mi się ciemne podłogi, ciemne płytki i połysk... ale co z tego jak za chwilę to przeklnę... mam coś z pedantki może dlatego ale tylko coś, bo dopuszczam do tego, aby był bałagan... np. w czasie sesji.

Jak wycieram kurze i widzę, że dosłownie przy przetarciu kolejne włoski spadają na mebel, to mnie jas.ne coś bierze i się we mnie gotuje aż kipi i te meble mogłyby być najpiękniejsze na świecie, a w takich momentach miałabym ochotę zrzucić je z tego choćby 4 piętra

Zdaje sobie sprawę, że i ciemne i jasne, matowe i błyszczące, wszystko zbiera kurz.... ale czego oczy nie widzą...

No i absolutnie nie chciałam Ci dać do zrozumienia, że się nie znasz... wręcz odwrotnie chciałam dać do zrozumienia, że to nie tak że jestem leniem to potęgi entej i wybieram to na czym brudu nie widać, bo sprzątam raz na miesiąc bo w pewnym momencie tak się poczułam
mi tam jasna podloga sie strasznie kurzyi to jest bardzo widoczne
W domu to zawsze jest sporo do sprzatania

Cytat:
No niestety, tego się nie da uniknąć.....
tak jeszcze bedzie przez kilka lat...
Stary 2013-08-26, 11:02   #4752
ButterBear
Zakorzenienie

Gosiu, brawa dla Ewuni!

No i już 12. Jeszcze 4 h i do domu

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 11:03   #4753
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Dodaja, pewnie, że oczarujesz! Nie może być inaczej! Będę trzymać kciuki!

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Dodaja wcinam cały czas krakersy słone i jakoś funkcjonuje ale jest ciężko... Nie mam w ogóle apetytu. Ale i tak najgorsza z tego wszystkiego jest senność. Cały czas wyglądam mniej więcej tak:
Wcinaj, wcinaj

A ziewanie przejdzie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Bedzie dobrze!Trzymam kciuki

Cytat:
Witam się i melduję że żyję!
Było cudownie!!! W sobotę wycieczka zaczęła się od zwiedzania grot, z których wydobywany jest piasek kwarcowy. Potem zaczął się spływ - rzeką Drzewiczką. Przed nim jednak organizator nas nastraszył - mówiąc że ma nadzieje że na spływie nie ma ludzi, którzy by pierwszy raz płynęli że rzeka jest trudna, dużo przeszkód, przenoski, powalone drzewa i szybki nurt... Miałam ochotę zrezygnować, bo nawet nie wiedziałam jak do tego ustrojstwa wsiąść Ale jak się okazało to był najmniejszy problem potem się zaczęło wjeżdżanie w krzaczory, gałęzie z lewej, z prawej adrenalina muszę powiedzieć ale całkiem dobrze nam szło... Niestety bez wywrotek innych () uczestników się nie obyło. Na spływie było zaliczonych około 10 wywrotek... Napierając bokiem na przeszkodę ludzie się odchylali i nabierali wody, a potem to już wiadomo co... także łatwo nie było, ale przygoda niesamowita!!! Gałęzi, drzew w brud. Momentami trzeba było się położyc do tyłu, aby przepłynąć pod drzewem. A innym razem organizatorzy z ratownikami pomagali przepłynąc przez położone drzewo - rozpęd.... i dawaj, a oni jeszcze popychali Wieczorem był zapewniony posiłek,a potem jeszcze ognisko z kiełbaskami W niedzielę o 8-9 śniadanie, my połamani że szok... a o 10 wyjazd na drugą część spływu -tym razem rzeką Luciążą ta rzeka była już znacznie mniej rwąca, choć to nie oznacza że przeszkód mniej

W sumie przepłynęliśmy 30 km i.... zapisaliśmy się na kolejny spływ
Widzisz, mówiłam,że będzie fajnie

Gocha pięknie Ewunia stoi

Nie mam dziś mocy
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 11:06   #4754
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, zaraz mają do mnie przyjść chłopy montować tv, i tak sie zastanawiam, co będzie mniejszym złem, wpuścić ich w butach i kazać je zdjąć
Ciekawe co sami zrobią, jak zobaczą turlającą się po podłodze Emilię....
Mam tak samo niektórzy nawet proponują ściągnięcie butów, ale jak mam ściągać jak sama nie znoszę, gdy ktoś nie ściąga...

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
mi tam jasna podloga sie strasznie kurzyi to jest bardzo widoczne
W domu to zawsze jest sporo do sprzatania
U nas nie widać kłaczków ani na jasnych panelach ani na jasnym parkiecie w kuchni na jasnych mazanych płytkach też nie widać zaś na korytarzu... są mazane ale ciemniejsze (nie bardzo ciemne) takie rudawe, pomarańczowe, jasny brąz... gdyby nie dywan, codzienne odkurzanie murowane

Masz rację stąd u mnie nacisk na produkty praktyczne

aaa i dlatego szczytem moich marzeń jest podłoga ciemna na której aż tak nie widać... też mi się bardzo podoba ciemna... myślę nad merbau... ale właśnie nie wiem czy nie położę jej tylko w salonie i jadali i ew. tylko tam będę latała na mopie

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-08-26 o 11:08
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 11:36   #4755
onyks
Zakorzenienie

Gosia, ale super! Nataszce jeszcze daleko do takiego etapu

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 11:39   #4756
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
U nas nie widać kłaczków ani na jasnych panelach ani na jasnym parkiecie w kuchni na jasnych mazanych płytkach też nie widać zaś na korytarzu... są mazane ale ciemniejsze (nie bardzo ciemne) takie rudawe, pomarańczowe, jasny brąz... gdyby nie dywan, codzienne odkurzanie murowane

Masz rację stąd u mnie nacisk na produkty praktyczne

aaa i dlatego szczytem moich marzeń jest podłoga ciemna na której aż tak nie widać... też mi się bardzo podoba ciemna... myślę nad merbau... ale właśnie nie wiem czy nie położę jej tylko w salonie i jadali i ew. tylko tam będę latała na mopie
Ja to pod tym względem jestem bezproblemowa. Jak zaczęliśmy z tż remontować i pojechaliśmy do sklepu to chyba nastawiał się na długie dywagacje. A ja raz, dwa, trzy i wsjo wybrane. W szoku był ! Ale tak samo mam z ubraniami czy butami ! Podoba mi się, mierzę i wychodzę

Czas na kawkę! Kto pije ze mną?
Stary 2013-08-26, 11:44   #4757
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Prawie wypiłąm
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-08-26, 11:45   #4758
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Prawie wypiłąm

Stary 2013-08-26, 11:47   #4759
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Ja! Idę wstawić wodę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 11:49   #4760
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Ja! Idę wstawić wodę
No od razu lepiej się kawkę pije

Swoją drogą, nie lubię sama jadać i pić kawy... No, ale jak mus to mus!

W sobotę siostry stwierdziły, że jestem pyskata i zmierzła- zaproponowały, że kupią mi zwierzątko
Stary 2013-08-26, 12:02   #4761
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

W sobotę siostry stwierdziły, że jestem pyskata i zmierzła- zaproponowały, że kupią mi zwierzątko

Na jakiej podstawie doszły do takiego wniosku
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-08-26, 12:11   #4762
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
no od razu lepiej się kawkę pije :d

swoją drogą, nie lubię sama jadać i pić kawy... No, ale jak mus to mus!

W sobotę siostry stwierdziły, że jestem pyskata i zmierzła- zaproponowały, że kupią mi zwierzątko :d
:d

Stary 2013-08-26, 12:11   #4763
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Na jakiej podstawie doszły do takiego wniosku
Sama nie wiem. Kilka razy uniosłam głos i krzyknęłam, kiedy mi przerywały

Wiesz, zawsze byłam ich małą siostrą, one były dla mnie autorytetem, a teraz przyszedł czas, że 'wyrosłam' i mam swoje zdanie. Ja czasami mam wrażenie, że mój wiek kompletnie do mnie nie pasuje. Chyba zbyt często czuję się nadal małą dziewczynką...

Ależ przemyślenia
Stary 2013-08-26, 12:32   #4764
metkaa
Zakorzenienie

czesc

Cytat:
Wojtuś z dziadkami na festynie. pierwszy raz na koniku
super,

mysia dobrze ze choc troche odpoczelas,

onyks super, ze sprzet wybrany,

Gucia super, ze weekend sie udał,

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
My powoli chyba wcyhodzimy na prostą...tzn. dziewczyny...

Natala
dobrze, ze wszystko dobrze, wracaj szybko do formy,

Dodaja trzymam kciuki,

kotek zdrowka,

Ana super,

Cytat:
cioteczki - stoję !!!

u nas wczorajsze popoludnie bardzo przyjemne tyle ze pod wieczor szymek zaczal smarkac a dzis wyglada jak maly buraczek, teraz spi ale jak on oddycha, masakra
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:34   #4765
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hej

blonde - haha no tak o buciki mi chodzilo

magda - dzięki!

mala - trzymam kciuki , aby Cie ruszylo

abby - a jaka była zdziwiona jak jej powiedziałam ze nie może.

onyks - super ze zakupy udane

Gucia - wlasnie nie wiem skad ludzie maja takie pomysły Dzisiaj wrzuce fotke Lilou

Super ze wypad w góry udany!

malenstfo - to dobrze ze z dizewczynakmi jest lepiej

butter - no wlasnie drogie , jak maz zobaczyl to pierwsze co powiedział " za to cos , dalas tyle kasy?!?! "

asiuk

twin-maid - ja wybrałam serducho i bobasa z wygrawerowanymi imionami chlopakow A Ty masz aniołka na sznurku ?

ana - w stanach już mnie nic chyba nie zdziwi

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:45   #4766
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
cioteczki - stoję !!!

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
butter - no wlasnie drogie , jak maz zobaczyl to pierwsze co powiedział " za to cos , dalas tyle kasy?!?! "

twin-maid - ja wybrałam serducho i bobasa z wygrawerowanymi imionami chlopakow A Ty masz aniołka na sznurku ?
Tak, aniołka mam na cienkim, liliowym sznurku.

Mój Tż też nie rozumiał mojego zachwytu nad Lilou. Powiedział dokładnie to, co Twój Mąż Zabciu Jednak sam mi kupił na gwiazdkę a potem dostałam nowe zawieszki na Dzień Kobiet od moich dwóch chłopaków
Stary 2013-08-26, 14:00   #4767
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość

Tak, aniołka mam na cienkim, liliowym sznurku.

Mój Tż też nie rozumiał mojego zachwytu nad Lilou. Powiedział dokładnie to, co Twój Mąż Zabciu Jednak sam mi kupił na gwiazdkę a potem dostałam nowe zawieszki na Dzień Kobiet od moich dwóch chłopaków
Wszyscy faceci chyba tak maja A ja wygląda później sytuacja z dodaniem nowej zawieszki? Trzeba im odeslac brasoletke czy samemu się robi?

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 14:10   #4768
metkaa
Zakorzenienie

mala jak jest?
trzymam kciuki
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 14:16   #4769
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
mala jak jest?
trzymam kciuki
Właśnie też o niej myślę

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 14:26   #4770
ButterBear
Zakorzenienie

Żabciu, no widzisz, ja się nie dziwię reakcji męża, bo ceny są lekko chore. Ale też mi się podobają te bransoletki

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości