|
|
#751 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#753 |
|
BAN stały
|
Aż do siebie dojść nie mogę przez wczorajszy wieczór.Istny koszmar to co sie dzieje.Jak nie facet mnie zawiedzie to teraz najlepsza koleżanka.To jest jakiś koszmar
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- To nic,ze facet za miesiąc idzie siedzieć bo handlował narkotykami,do tego na syna ale niby z tamta kobieta nie jest.Mojej kumpeli najwidoczniej to nie przeszkadza.Bylysmy u niego na grilu i tak jakoś mu do łóżka wskoczyła i nie zastanawiała sie co dalej. |
|
|
|
#754 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jak się czujesz w tej telenoweli?
|
|
#755 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#756 | |
|
histoire abracadabrante
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#757 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#758 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ale to nie jest takie łatwe.
|
|
#759 |
|
histoire abracadabrante
|
Wiem, że nie jest łatwe, ale skoro nie ma na kogo liczyć i otacza się ludźmi, którzy mają ją totalnie gdzieś, nawiązują "głębsze" znajomości z osobami z dziwną, podejrzaną przeszłością to chyba lepiej zmienić grono znajomych, poznać innych ludzi, a przynajmniej spróbować. Od czegoś trzeba zacząć.
Sama mam z tym problem, po rozstaniu obudziłam się z ręką w nocniku, przez ostatnie miesiące związku raczej niechętnie wychodziłam do ludzi, a jeśli już to poznawałam znajomych eksa. Teraz jestem sama, stały kontakt utrzymuję z 2 osobami - jedna z nich to moja współlokatorka. Mimo to, staram się organizować sobie czas, załatwiam zaległe sprawy, wynajduję sobie różne zajęcia, integruję się z ludźmi z pracy, odnowiłam też kilka dawnych znajomości, może spotkamy się niebawem. Staram się jakoś żyć, iść do przodu. |
|
|
|
#760 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny. Co tam u was? Wpadam co jakis czas na watek sprawdzic co tam u was i widze ze niektore osoby nadal biora udzial w watku. Ja juz jestem po kolejnym rozstaniu z facetem ale innym niz o ktorym tutaj pisalam i przyznam ze bardzo dobrze sie trzymam i nie mialam takich dolow, rozterek jak po tamtym z ktorym bylam 2 lata. Teraz skupiam sie na sobie i swoim zyciu bo bardzo wiele mam do zrobienia a zwiazki mi tylko przyslanialy moje zyciowe aspiracje. Jest mi aż lżej.. Czasem nie zdajemy sobie sprawy, że druga osoba potrafi tak na nas negatywnie oddziaływać. Mam tu na myśli samopoczucie, marzenia czy nawet konkretne działania które winniśmy robić a tego nie robimy bo jesteśmy sparaliżowani przez druga połówkę.. Jak widać niektóre przemyślenia przychodzą po długim czasie. Ciesze się, że miały miejsca pewne wydarzenia które totalnie odmieniły mój tok myślenia i wreszcie dojrzałam do tego by zauważyć z jakimi ludźmi miałam do czynienia. W tym momencie odsunęłam parę toksycznych osób ze swojego życia i czuje się o wiele lepiej. Radzę to także innym osobom bo niewiele osób zasługuje na miłość. Misz masz ale jestem dumna z siebie
|
|
|
|
#761 |
|
Konto usunięte
|
Och, dziewczyny, jestem dziś spokojna jak mało kiedy
|
|
|
|
#762 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
Co tam słychać dziewczyny
? Widzę,że aż tak dużo was tu nie przybyło, to dobrze.
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
hejjj
![]() nie było mnie tu kilka dni,byłam na wyjeździe. mój ex polubił moje zdjęcie na fejsie. oj oj oj oj oj
|
#765 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój ex też polubił moje zdjęcia z imprezy,na której udawał,że mnie nie widzi
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
|
#766 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aha,dzięki za informację,szkoda,że nie pomyślałeś o tym,jak wypisywałeś,że już Cię nie obchodzę i nie podjąłeś jeszcze decyzji co do naszego związku. Jego zachowanie to jeden wielki absurd i już nawet nie próbuję odpowiadać na pytanie "jak","dlaczego","o co chodzi" itd., bo On chyba sam tego na razie nie wie.
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-08-26 o 17:49 |
|
|
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#769 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale najważniejsze jest to,że jak go zobaczyłam to nic nie poczułam...co ja w nim widziałam?w takim prostaku,ani w głowie ani wyglądu zero po prostu zero dzisiaj jest ten dzień abym to w końcu zakończyła to chore rozmyślanie nareszcie i jestem przez to śilniejsza czuję jeszcze ćmienie tego bólu ale już zdrowieje a nie choruję to on dokonał wyboru...zobaczymy jak nasi na tym wyjdą czas pokaże |
|
|
|
|
#770 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może to typowe dla facetów,mnie to nawet rozczula,bo to musi być przykre tak się miotać w swoim życiu i najpierw robić a potem myśleć,biadaczki ![]() Cytat:
||
|
|
|
#771 |
|
BAN stały
|
A ja znów zaczynam tęsknić za exem
![]() Najlepsze jest to,ze odezwał sie do mnie chłopak,z którym spotykałam sie bez zobowiązań prawie pól roku.Pózniej on wyjechał prawie bez słowa do Angli i wrócił do swojej byłej dziewczny z która był prawie 4 lata.Za miesiąc bedzie w Polsce i pytał mi sie czy sie z nim spotkam i pójdę na kolacje i kolezenskie piwko. Jestem w lekkim szoku.Co on sobie wyobraża,ze bedzie miał szybki seks,chyba lekko zwariował
|
|
|
|
#772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a i ostatnie aby go ktoś czasem nie zalał jak będą razem mieszkać albo jakaś rureczka w podłodze nie pękła itp. takie życie prawda? |
|
|
|
|
#773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#774 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, teraz jest ciężko ale PRZETRWAMY TO i będzie lepiej
![]() mam coś dla Was, mam nadzieję że poprawi Wam humor tak jak mnie ![]() http://www.tekstowo.pl/piosenka,glor...l_survive.html |
|
|
|
#775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dostaną jeszcze za swoje przyjdzie czas i na nich u mnie dzisiaj lepiej |
|
|
|
|
#776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I masz rację, na nic też przyjdzie czas - jest coś takiego jak karma
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aż postanowiłam dołączyć do wątku bo mimo, że od tamtego momentu minęły juz prawie 4 miesiące, ja nadal nie mogę dojść do siebie. Zależało mi na nim bardzo i nadal zależy jednak mnie zranił Nie był uczciwy, wykorzystał mnie a na końcu zostawił bo zachciało mi się innej, niby musiał dokończyć jakieś sprawy Od tamtej pory zero kontaktu i bardzo dobrze, nie chcę go widzieć. Co nie zmienia faktu że zapomnieć nie mogę a inni faceci mnie odrzucają. Staram się robić wszystko by o nim nie myśleć lecz chyba nie do końca mi to wychodzi ![]() Co najgorsze, wydaje mi się że on się teraz świetnie bawi z inną a o mnie już zapomniał, żałować na pewno nie żałuje, nawet o mnie nie myśli...to mnie boli najbardziej, że nic dla niego nie znaczę, to jest dopiero sprawiedliwość Bo tak piszecie że jeszcze ich spotka kara za te ich zachowanie, ja niezbyt w to wierzę, złego diabli nie wezmą. I co tu się bedziemy oszukiwac, to jednak faceci rządzą światem i najlepiej w takich momentach wychodzą Jedyna rada? Czas. Mam nadzieję że za pare miesięcy będzie mi już obojętny jak głaz i tego także Wam życzę
|
|
|
|
|
#778 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dosyć już łez wylałyśmy teraz zaczynam żyć! ja zapisuję się na siłownie od początku września i w końcu zajmę się moim książkami ukochanymi więc zacznę więcej czytać będę miała na to sporo czasu JESTEŚMY SILNE NIE DAMY SIĘ NIKOMU PAMIĘTAJCIE O TYM!![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
....niedawn o myślałam tak ja ty poczytaj trochę na necie różne historie to zobaczysz,że coś w tym jest zawsze można się zmienić zacząć wszystko od nowa ale ludzie nie potrafią... na ogół po jakimś czasie wracają do pierwotne stanu.Powtarzałam to już nie raz i powtórzę znowu" na cudzych łzach szczęścia się nie zbuduję" Trzymaj się będzie dobrze życie kołem się toczy![]() :
Edytowane przez klaudia179654 Czas edycji: 2013-08-26 o 21:14 |
||
|
|
|
#779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widocznie tak musiało być i trzeba to zaakceptować.
|
|
|
|
#780 |
|
Zadomowienie
|
Tak czytając wasze historie i ich dalsze konsekwencje okazuje się jednak, że ten demotywator jest bardzo prawdziwy - http://img4.demotywatoryfb.pl//uploa...asha85_600.jpg
Ciekawa rzecz, prawda? człowiek swoje odcierpi bardzo, ale potem żyje pełnią życia
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

? Widzę,że aż tak dużo was tu nie przybyło, to dobrze.

Bo tak piszecie że jeszcze ich spotka kara za te ich zachowanie, ja niezbyt w to wierzę, złego diabli nie wezmą. I co tu się bedziemy oszukiwac, to jednak faceci rządzą światem i najlepiej w takich momentach wychodzą