Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-25, 21:25   #3691
ladymoonn
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42448953]

dla zainteresowanych sukienka na insta [/QUOTE]
już obejrzana i polubiona

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 21:29   #3692
pati_pz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część

Wygladalas przepieknie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 21:33   #3693
LadyI
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Też zazdroszczę

Maqua, ladymoon, zapomniałam podziękować za odpowiedź o rozmiarówce w Primarku
Maqua, a ceny tych majtek są konkurencyjne w stosunku do np. h&m?

Ileenka, fajne stylizacje wrzuciłaś

po wypłacie zamawiam na allegro te białe trampki a`la conversy, ale gładkie, bez napisów szkoda mi teraz pieniędzy na conversy, a takie buty są idealne na obecną pogodę.
Z myślą o jesieni kupiłam też kaloszki mel by melissa

I poradźcie, oddać słynnego tartana?
Ja bym zostawiła, ale chętnie przygarnę
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 21:54   #3694
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
już obejrzana i polubiona
Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Wygladalas przepieknie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dziękuję
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-25, 22:07   #3695
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Ja bym zostawiła, ale chętnie przygarnę
już mam chętną, w razie gdybym z niej rezygnowała

Migotko, nawet nie pomyślałam o trampkach... wydawało mi się, że ją tylko do eleganckich rzeczy można ubrać (a ja eleganckich spodni w zasadzie nie noszę ). Nie umiem bawić się modą
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 08:29   #3696
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o radę

Zostawić te marynarki czy puścić w świat? Ta druga jest na mnie trochę za duża
Druga jest za duża.
Pierwsza fajna, też ją kiedyś mierzyłam

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;42445702]ale się wybawiłam na weselu, było cudnie [/QUOTE]

Super !
Wyglądałaś super!

Ah dziewczyny! zaszalałam w weekend. Zamówiłam sobie buty do biegania. Czarne nike z różową podeszwą Nie mogę się doczekać aż przyjdą I kupiłam rower stacjonarny, już z myślą o jesieni i zimie

Aga

Edytowane przez Ag4
Czas edycji: 2013-08-26 o 08:41
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 09:08   #3697
Ag4

Dziewczęta, potrzebuję opinii nt sukienki w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg F&F.jpg (13,3 KB, 36 załadowań)

Aga
Stary 2013-08-26, 10:14   #3698
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość

Mam zapisanych kilka fotek Mam nadzieję, że Gabi się na mnie nie pogniewa Zapisałam to zdjęcie w moich inspiracjach, bo według mnie połączenie jeansowej koszuli z białą spódnicą jest genialne! Nie jestem pewna, czy ten niebieski jest jeansem faktycznie na niektórych zdjęciach Osobiście podoba mi się bardzo total look jeansowy i z białym czy jasnym dołem. Myślę, że do ciemnego też może pasować. Koszuli nie mam, ale planuję kiedyś zakup.

Mam nadzieję, że po weekendzie będziesz czuła się lepiej Więcej napiszę później lub jutro, bo dałaś mi do myślenia nad moim własnym życiem...

Dziewczyny- co myślicie o tej koszulce http://mademoisellepatrizia.blogspot...n-my-eyes.html ? Dodaję link do jej zdjęcia znalezionego w sieci, bo w załączniku już nie mogę. Zauważyłam ją w Sinsay i się zastanawiam, czy wrócić. Nie jestem pewna, czy zgadzam się z tym napisem... Znalazłam też tam idealną dłuższą bluzę z kieszeniami Myślę nad kolorem tylko i planuję kupić. Będzie idealna na chłodniejsze luzackie dni
Jak dla mnie jeansowa koszula jest idealnym rozwiązaniem, kiedy nie mam koncepcji w co się ubrać, pasuje prawie do wszystkiego . Ja zazwyczaj łączę ją z pastelami lub czernią .

Koszulka fajna .

Cytat:
Dziewczyny proszę o radę

Tą pierwszą bym zostawiła, drugą puść w świat bo faktycznie jest troszkę za duża .

[

Cytat:

Właśnie- siemię lniane i kozieradka! Tyle dobrego o nich słyszałam. Muszę też zacząć pić siemię lniane! Z czym je pijesz? I kupić kozieradkę!

Pamiętam, że LadyI pisała też o oleju lnianym budwigowym. I drożdże.

Ja Jantar zamawiam w aptece internetowej doz i potem odbieram we wskazanej przeze mnie aptece stacjonarnej.

Też się noszę z kupnem Emu długo i w tym roku je na pewno kupię, bo dość mam tego ciągłego marznięcia.

Tych nudziaków zapragnęłam po zdjęciu Lindy W ogóle to wszystko chciałabym, co ona ma. W jakim kolorze masz ze złotą szpilką? Niebieskie kiedyś mierzyłam i chętnie bym przygarnęła

Więc przybij piątkę, bo te nude na platformie też mam i też są dla mnie mega wygodne Właśnie- też nigdy nie pomyślałabym, że mogą być tak wygodne, bo tak nie wyglądają! Przez tę ich wygodę oczywiście dokupiłam identyczne czarne Te nude kupiłam podczas zimowych wyprzedaży stacjonarnie, a czarne dopiero na allegro, ale udało mi się nowe dorwać za 50zł Tylko ta lakierowana skórka się szybko niszczy... Jak radzisz sobie z ich uszkodzeniami? A do sznurowańców wolę się nie zbliżać, bo jeszcze ich zapragnę i będę miała problem

Dziękuję! Szkoda, że w innych kwestiach nie jestem tak systematyczna

Stacjonarnie bez wcześniejszego zamówienia udało mi się kupić Jantar w aptece doz.

Muszę kupić to cudo, skoro i mojej twarzy może pomóc

Ja zawsze w suche przed snem. Włosy zawsze myję rano, nigdy na noc. Nawet, jeśli gdzieś wychodzą wieczorem i spodziewam się, że nie wrócę przed północą to wtedy też aplikuję w umyte suche włosy i ewentualnie dosuszam suszarką.

Też ostatnio mam problem z twarzą... Non stop coś mi wyskakuje.

Ja jestem obecną aparatką
Kupiłam kozieradkę i po jednym zastosowanie stwierdzam, że nie dam rady jej używać . Strasznie drażni mnie ten zapach, lecę dzisiaj po Jantara .

Też się zastanawiam nad kupnem tych beżowych, bo w sumie żadnych sandałek w tym kolorze nie posiadam . Ze złotą szpilką mam czarne, uwielbiam połączenia złota z czernią .

Oj tak, niestety ten lakierek na platformie, strasznie się gdzieniegdzie pozdzierał na to niestety chyba nie ma żadnego sposobu. Z przodu byłyby idealne gdyby nie fakt, że kiedyś próbowałam złapać "zająca" . Teraz mam kilka malutkich zadrapań, ale zamalowałam je lakierem do paznokci i nawet nie rzuca się to w oczy .

Dotyczy to używania Jantara ?

Edytowane przez emely
Czas edycji: 2013-08-26 o 19:54
emely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 10:18   #3699
Ag4

Dziewczynyt, gdzie kupiłyście swoje jeansowe koszule?

Aga
Stary 2013-08-26, 10:26   #3700
emely
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Stradivarius .
Stary 2013-08-26, 10:43   #3701
mrowka2810
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Stradivarius .
Zara zawsze jest tam co najmniej kilka fasonów jeansowych koszul, więc jest w czym wybierac
mrowka2810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 10:44   #3702
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:

Ah dziewczyny! zaszalałam w weekend. Zamówiłam sobie buty do biegania. Czarne nike z różową podeszwą Nie mogę się doczekać aż przyjdą I kupiłam rower stacjonarny, już z myślą o jesieni i zimie
Ja też zamówiłam kolejną parę melissek i mało jajka nie zniosę. Poza tym kupiłam ostatnio sandałki w RI, fajną bluzkę w h&m i czekam na czarną ołówkową spódnicę z Zary

Zaraz się wybieram do sklepu z rosyjskimi kosmetykami. Podobno niedaleko mojego domu otworzyli taki
Stary 2013-08-26, 10:52   #3703
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też zamówiłam kolejną parę melissek i mało jajka nie zniosę. Poza tym kupiłam ostatnio sandałki w RI, fajną bluzkę w h&m i czekam na czarną ołówkową spódnicę z Zary

Zaraz się wybieram do sklepu z rosyjskimi kosmetykami. Podobno niedaleko mojego domu otworzyli taki
Z jakiego sklepu i jaki model? też mam fazę na Melissy.
Stary 2013-08-26, 11:05   #3704
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
jaki model?

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 11:16   #3705
Ag4

Nike free xt. Chyba. Nie znam się za dobrze, tyle zapamiętałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nike.jpg (16,2 KB, 19 załadowań)

Aga
Stary 2013-08-26, 11:42   #3706
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Warszawianki, macie podobno świetny Bio Bazar na Żelaznej, z certyfikowaną żywnością, bywacie? Marzy mi się coś takiego w okolicy, ja zresztą mam porządnego hopla na punkcie dobrego i ładnie podanego jedzenia. Jeśli któraś a Was lubi "gary" mogę podać listę blogów, którymi podpieram się na co dzień
Nie wiedziałam, a mieszkałam kiedyś na Żelaznej i to bardzo blisko. Muszę się tam wybrać!

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;42439391]Z rycyną na włosy lepiej uważać - może przesuszać i efekt wtedy mamy odwrotny do zamierzonego. Co innego w mieszankach. Tutaj więcej informacji: http://www.anwen.pl/2013/04/olej-rycynowy-na-wosy.html[/QUOTE]

W wolnej chwili zapoznam się z tym.

Cytat:
Ileenka, fajne stylizacje wrzuciłaś

po wypłacie zamawiam na allegro te białe trampki a`la conversy, ale gładkie, bez napisów szkoda mi teraz pieniędzy na conversy, a takie buty są idealne na obecną pogodę.
Z myślą o jesieni kupiłam też kaloszki mel by melissa

I poradźcie, oddać słynnego tartana?
Wrzucę za jakiś czas też jesienne i zimowe, bo powoli żegnam się z letnimi ubraniami i szukam inspiracji na zbliżające się pory roku. Też możecie wrzucić

Świetny zakup Gdybym nie miała kaloszy z Decathlona to też rozglądałabym się za nimi, bo są naprawdę niezawodne. Ja z myślą o jesieni planuję kupić czarne trampki na niewielkiej koturnie i płaskie czarne botki do codziennego biegania na uczelnię. Oczywiście podobają się modele z Zary Trampki z ćwiekami przegapiłam podczas tej wyprzedaży i chyba będę szukać na allegro, a idealne czarne skórzane botki ze złotymi elementami dojrzałam na stronie, ale ich cena przeraża Nosicie takie trampki? Może widziałyście podobne w innym sklepie?

Marynarkę koniecznie zostaw! Zdecydowanie pasuje do eleganckich zestawów, ale z trampkami, jak pisała Migotka też będzie świetnie wyglądać. Plus samo połączenie kolorów

Co prawda konta nie mam, ale podejrzałam i wyglądałaś naprawdę bosko

Cytat:
Jak dla mnie jeansowa koszula jest idealnym rozwiązaniem, kiedy nie mam koncepcji w co się ubrać, pasuje prawie do wszystkiego . Ja zazwyczaj łączę ją z pastelami lub czernią .

Koszulka fajna .

Kupiłam kozieradkę i po jednym zastosowanie stwierdzam, że nie dam rady jej używać . Strasznie drażni mnie ten zapach, lecę dzisiaj po Jantara .

Też się zastanawiam nad kupnem tych beżowych, bo w sumie żadnych sandałek w tym kolorze nie posiadam . Ze złotą szpilką mam czarne, uwielbiam połączenia złota z czernią .

Oj tak, niestety ten lakierek na platformie, strasznie się gdzieniegdzie pozdzierał na to niestety chyba nie ma żadnego sposobu. Z przodu byłyby idealne gdyby nie fakt, że kiedyś próbowałam złapać "zająca" . Teraz mam kilka malutkich zadrapań, ale zamalowałam je lakierem do paznokci i nawet nie rzuca się to w oczy .

Dotyczy to używania Jantara ?
Więc jeansową koszulę dopisuję do mojej listy must have

Dziękuję! Ale koszulkę chyba oddam. Jakoś nie jestem do niej przekonana, a skoro mam wątpliwości na początku to oznacza, że nie powinnam jej była kupować.

Tak, złoto z czernią Uwielbiam też połączenie granatu z złotym

Żywego zająca? Jakim dokładnie lakierem zamalowałaś? Nie pomyślałam o tym sposobie.

Tak, to dotyczyło Jantara
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3490719172.jpg (52,0 KB, 9 załadowań)

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

Edytowane przez lleenka
Czas edycji: 2013-08-26 o 11:57
lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 13:59   #3707
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Jaki model Cię interesuje? Ja mam granatowe kulki i jasne szpilki Jason Wu
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 14:31   #3708
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Granatowe kulki i serca Lychee.
Stary 2013-08-26, 14:36   #3709
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tę moją w Bershce na wyprzedaży, za 39zł chciałam kupić też jasną wersję, ale skoro mam z Zary "Mołkową"...:rolleyes :
Cytat:
Dziewczęta, potrzebuję opinii nt sukienki w załączniku
Fason mi się podoba, kolor mógłby być żywszy, ale nie wiem czy przekonuje mnie materiał?
Cytat:
Nie wiedziałam, a mieszkałam kiedyś na Żelaznej i to bardzo blisko. Muszę się tam wybrać!

Wrzucę za jakiś czas też jesienne i zimowe, bo powoli żegnam się z letnimi ubraniami i szukam inspiracji na zbliżające się pory roku. Też możecie wrzucić

Świetny zakup Gdybym nie miała kaloszy z Decathlona to też rozglądałabym się za nimi, bo są naprawdę niezawodne. Ja z myślą o jesieni planuję kupić czarne trampki na niewielkiej koturnie i płaskie czarne botki do codziennego biegania na uczelnię. Oczywiście podobają się modele z Zary Trampki z ćwiekami przegapiłam podczas tej wyprzedaży i chyba będę szukać na allegro, a idealne czarne skórzane botki ze złotymi elementami dojrzałam na stronie, ale ich cena przeraża Nosicie takie trampki? Może widziałyście podobne w innym sklepie?

Marynarkę koniecznie zostaw! Zdecydowanie pasuje do eleganckich zestawów, ale z trampkami, jak pisała Migotka też będzie świetnie wyglądać. Plus samo połączenie kolorów

Dziękuję! Ale koszulkę chyba oddam. Jakoś nie jestem do niej przekonana, a skoro mam wątpliwości na początku to oznacza, że nie powinnam jej była kupować.

Żywego zająca? Jakim dokładnie lakierem zamalowałaś? Nie pomyślałam o tym sposobie.

Ja niestety nie wcisnęłam łydki w te z decathlonu... może jeszcze kiedyś spróbuję np. z rozmiarem 38, ale trochę głupio mi się siłować z butem na sklepie

aa, myślałam, że odwiedziecie mnie od zostawienia sobie tej marynarki... mam ich ze 20 i kupuję kolejne

Również mam deficyt butów jesiennych, te adidasy na koturnie z Z. ogólnie mi się podobają, ale są takie...masywne w dodatku chyba nie mam zbyt wielu rzeczy, które by pasowały. Przydałyby mi się porządne botki, jakie były Lasockiego w CCC rok temu, czarne na obcasie. Tylko gotówki brak
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 14:58   #3710
Ag4

Cytat:

Fason mi się podoba, kolor mógłby być żywszy, ale nie wiem czy przekonuje mnie materiał?
Na żywo kolor jest bardzo ładny
Tylko właśnie ten materiał nie bardzo mi się podoba :/
Kupiłam ją pod wpływem impulsu jeszcze zimą, miałam ubraną raz (na wigilę) i od tej pory wisi w szafie :/ Dobrze, że postawiłam sobie bana na takie impulsywne zakupy

Dziękuję za namiary na koszule jeansowe, rozejrzę się! Widziałam ostatnio bardzo ładne w sklepie chińskim, ale nigdy tam nic nie kupiłam oprócz skarpetek i getrów chodzenia po domu i jakoś nie mam przekonania. Boję się, że będzie to ciuch do pierwszego prania.

Aga
Stary 2013-08-26, 15:07   #3711
emely
Rozeznanie

Cytat:

Mam tak samo, zawsze gdy przy zakupie mam wątpliwości to potem oddaję . Wczoraj kupiłam mangową, szarą bluzę i debatuje nad nią intensywnie .

Nie, nie żywego , kiedyś wracając z imprezy, tak mi było spieszno do samochodu, że poplątały mi się nogi .
Zwykły lakier do paznokci, było to dość dawno i niestety nie pamiętam firmy, ani koloru.

Kupiłam Jantara , na ile starcza taka buteleczka ?
Stary 2013-08-26, 15:17   #3712
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Granatowe kulki i serca Lychee.
Kulki jescze są dostępne, ale serca gorzej już w fajnej cenie znaleźć
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 16:16   #3713
lleenka
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny proszę o radę

Obie puściłabym w świat, ale mogę się nie znać, bo nie mam żadnej białej marynarki Zawsze uważałam, że źle mi z białym przy twarzy.

Cytat:
Jaką bluzę?

Cytat:
Nike free xt. Chyba. Nie znam się za dobrze, tyle zapamiętałam
Gdzie je zamówiłaś i w jakiej są cenie? Od dawna planuję kupić porządne buty i zacząć biegać.

Co do sukienki- fason, jak najbardziej mi się podoba i kolor, ale tak, jak Olcia napisała- mam wątpliwości co do tego materiału.

Cytat:
Ja tę moją w Bershce na wyprzedaży, za 39zł chciałam kupić też jasną wersję, ale skoro mam z Zary "Mołkową"...:rolleyes :

Ja niestety nie wcisnęłam łydki w te z decathlonu... może jeszcze kiedyś spróbuję np. z rozmiarem 38, ale trochę głupio mi się siłować z butem na sklepie

aa, myślałam, że odwiedziecie mnie od zostawienia sobie tej marynarki... mam ich ze 20 i kupuję kolejne

Również mam deficyt butów jesiennych, te adidasy na koturnie z Z. ogólnie mi się podobają, ale są takie...masywne w dodatku chyba nie mam zbyt wielu rzeczy, które by pasowały. Przydałyby mi się porządne botki, jakie były Lasockiego w CCC rok temu, czarne na obcasie. Tylko gotówki brak
Też się często z nimi siłuję Mam je w rozmiarze, który noszę i czasami żałuję, że nie wzięłam większego, bo mogłabym wtedy dodatkowo założyć zimą jeszcze grubszą skarpetę i ocieplacze.

Co do tartana to spróbuj zestawić go tak, jak pisałyśmy i np. tak, jak Linda: do białej/ jasnej góry, jeansów lub wosków, trampek i wtedy zdecydować, czy dobrze się czujesz w takim wydaniu I oczywiście nam się pokaż

Tak, wydają się masywne, jak większość butów na koturnie, ale czytałam, że są wygodne i te ćwieki ostatnio zaczęły mi się podobać, bo mogą zrobić cały look I pasowałyby do moich rękawiczek z ćwiekami Te Lindy chyba też wyglądają na toporne?

Właśnie- muszę w typowo obuwniczych sklepach przejrzeć botki. Też przydałyby mi się porządne czarne botki na obcasie płaskie skórzane tym bardziej!

Cytat:
Mam tak samo, zawsze gdy przy zakupie mam wątpliwości to potem oddaję . Wczoraj kupiłam mangową, szarą bluzę i debatuje nad nią intensywnie .

Nie, nie żywego , kiedyś wracając z imprezy, tak mi było spieszno do samochodu, że poplątały mi się nogi .
Zwykły lakier do paznokci, było to dość dawno i niestety nie pamiętam firmy, ani koloru.

Kupiłam Jantara , na ile starcza taka buteleczka ?
Też mnie korci, żeby kupić jakąś bluzę

Och, wieki nie byłam na imprezie

Mi wystarcza na około tydzień Też go dzisiaj odbiorę, bo dostałam smsa, że moje wczorajsze zamówienie na dozie już jest do odbioru. Zamówiłam też siemię lniane, kolejne opakowanie Biotebalu i naftę kosmetyczną.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg red_IMG_9843_Clutch+Estampado+Piel+Piton+Comprar+Barato+Calidad+Blog+Accesorios+Espa%C3%B1a.jpg (59,1 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0063a1.jpg (85,1 KB, 98 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1965ab.jpg (30,0 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1998ab.jpg (28,5 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1897s.jpg (98,6 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6187as.jpg (113,8 KB, 81 załadowań)

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 16:55   #3714
nikisa
Zakorzenienie

Moge prosić o adres bloga tej dziewczyny?

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 17:02   #3715
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
Moge prosić o adres bloga tej dziewczyny?
http://psilovefashion.cosmopolitan.fi/

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 17:56   #3716
nikisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 18:04   #3717
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
jaki model?
Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość

Cytat:
Obie puściłabym w świat, ale mogę się nie znać, bo nie mam żadnej białej marynarki Zawsze uważałam, że źle mi z białym przy twarzy.

Jaką bluzę?

Gdzie je zamówiłaś i w jakiej są cenie? Od dawna planuję kupić porządne buty i zacząć biegać.

Mi wystarcza na około tydzień Też go dzisiaj odbiorę, bo dostałam smsa, że moje wczorajsze zamówienie na dozie już jest do odbioru. Zamówiłam też siemię lniane, kolejne opakowanie Biotebalu i naftę kosmetyczną.
granatowe kulki

Bluzka bardzo podobna do tej z Zary (nie mogę znaleźć zdjęcia na stronie:/), ale ma pionowe 'pęknięcie' przy dekolcie, jestem z niej bardzo zadowolona. Kupiłabym jeszcze inne kolory, ale jest tylko khaki, a to wybitnie nie moje klimaty

No i kupiłam kilka kosmetyków:brzyda l:..

1. maseczka nawilżająca do twarzy 'brzoskwinia i sake'
2. szampon - papryczka chilli
3. maska odżywcza - Rosyjska Bania - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-jagodowa.html
4. drożdżowa maska do włosów - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-wzrostu.html
5. serum zatrzymanie młodości do 35 roku życia - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-35-lat.html
6. czarny szampon - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...lupiezowy.html

Poza tym: oczyszczające płatki na brodę i czoło Marion - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-i-czolo.html oraz 'zabieg laminowania' Marion - http://esentia.pl/p/marion-zabieg-la...gladkie-wlosy/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vivienne-westwood-melissa-lady-dragon-globe-sapphire-3.jpg (47,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bluzka.jpg (29,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg maseczka.jpg (10,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szamponchil.jpg (38,6 KB, 9 załadowań)
Stary 2013-08-26, 18:24   #3718
miucca
Raczkowanie

Cytat:
granatowe kulki

Bluzka bardzo podobna do tej z Zary (nie mogę znaleźć zdjęcia na stronie:/), ale ma pionowe 'pęknięcie' przy dekolcie, jestem z niej bardzo zadowolona. Kupiłabym jeszcze inne kolory, ale jest tylko khaki, a to wybitnie nie moje klimaty

No i kupiłam kilka kosmetyków:brzyda l:..

1. maseczka nawilżająca do twarzy 'brzoskwinia i sake'
2. szampon - papryczka chilli
3. maska odżywcza - Rosyjska Bania - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-jagodowa.html
4. drożdżowa maska do włosów - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-wzrostu.html
5. serum zatrzymanie młodości do 35 roku życia - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-35-lat.html
6. czarny szampon - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...lupiezowy.html

Poza tym: oczyszczające płatki na brodę i czoło Marion - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-i-czolo.html oraz 'zabieg laminowania' Marion - http://esentia.pl/p/marion-zabieg-la...gladkie-wlosy/
Świetne zakupy Granatowe kulki to wg. mnie najpiękniejszy model melissek A jak już wypróbujesz te wszystkie cudeńka do włosów, podziel się koniecznie swoją opinią
miucca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 18:27   #3719
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Mam identycznie.

Kochana, a może poszukajcie z TŻem dodatkowej pracy i wynajmijcie mieszkanie..? Albo wróćcie do miasta w którym studiowaliście i zacznijcie od początku..?

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Ja bym obie puściła w świat
Od października TŻ wybiera się na mgr, ja chyba też zrobię tego mgr, bo im później tym mniejsze chęci będą. A więc bezie więcej pracy = mniej czasu... Chyba poproszę o podwyżkę

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Kochana trzymaj się!
Nie ma szans żebyście z TŻ wynajęli coś razem? Nawet mały pokój by wystarczył na początek
Co do pracy to daje Ci ona satysfakcję? Bo ja też teraz będę mało zarabiać, ale przynajmniej robię to co lubię. Jeśli praca Ci nie odpowiada może warto się nie poddawać i ciągle szukać czegoś nowego?
Najważniejsze żeby te problemy nie odbijały się negatywnie na Waszym związku. Wspierajcie się nawzajem i traktujcie to jako sytuację przejściową.
Hmm... czy daje mi satysfakcję? Lubię to co robię, chodź nie powiem jest baaardzo rutynowa praca i czasami mnie już nuży. No ale cieszę się, że w ogóle jest. Przeglądam co jakiś czas te ogłoszenia o pracę, ale powiem Ci, że chęci z mojej strony są tylko jakoś ostatnio odwagi zabrakło. Co jeśli zmienię na gorsze, tego się obawiam.
Na szczęście oboje siebie rozumiemy i staramy się wspierać nawzajem.

Szukam szukam i znaleźć nie mogę...
Widziałyście gdzieś jeansy w takim kolorze ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9417386122_66245dbbc7_c.jpg (509,2 KB, 124 załadowań)
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 18:34   #3720
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Stradivarius, jak dla mnie jest idealna, klasyczna nie żaden grounge

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:

polecam serum do twarzy Babuszki Agafii. Ja używam tego do 35 r. Jest rewelacyjny! Buzia dobrze nawilżona i gładziutka jak pupa niemowlaka

o te: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-35-lat.html

EDIT: o! dopiero doczytałam, że je kupiłaś

Edytowane przez 201606210931
Czas edycji: 2013-08-26 o 18:45
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości