|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Makeup challenge winner
|
Dot.: Drogeria Natura- cz. III
Może spróbuj Revlon Colorstay (na allegro 40 zł lub w Hebe w promocji -40%), chyba że masz uczulenie na kosmetyki na bazie alkoholu.
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-09-08 o 13:30 |
|
|
|
#4022 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mam żadnych problemów ze skórą, czajem cos pojedynczego. Skoro mówisz, ze REVLON pomoze to kupię, w DAUGLASIE cena ok też widziałam przecena na 49zł. Chyba się skuszę.Bo to czerwienienie mnie krępuję, mam nadzieje, ze będzie mieć mega krycie
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gazetkę
Więc tak źle i tak niedobrze ![]() I znowu promocja na produkty Melisy. Wieczorem otwieram tonik i zaczynam testowanko
|
|
|
|
#4024 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-09-08 o 13:29 |
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
używałam affinitone 24h 021nude bourjois 123perfect 53beige clair astor lift me up anti aging foundation 201sand rimmel wake me up 200soft beige będę wdzięczna za pomoc ![]() ![]()
|
|
|
#4026 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
http://www.okayokmakeup.com/2012/08/...y-whipped.html Tu masz porównanie z Colorstay Warm Golden z Rimmel Wake me up soft Beige http://www.indianvanitycase.com/2013...oundation.html Jak widzisz Warm Golden będzie za ciemny. Zobacz, jak się niewiele różnią odcienie w obu wersjach:Sand Beige w wersji dla suchej jest podobny do Golden Beige w wersji dla tłustej. http://its-faaaabulous.de/2013/04/page/2 Dobre krycie z tanich polskich ma też Eveline Art Scenic, ale jego kolory ulegają silnemu utlenianiu. Swatchy nie mam, ale spróbuj kolor naturalny. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...luronowym.html Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-08-23 o 18:03 |
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki ![]() ![]() jeszcze dziś sprawdzę w Dauglasie Sand Beige, a maasz jakiegoś sprawdzonega sprzedawcę na allegro? bo wiem, że tam taniej...i czy możesz ew doradzić odcień tego podkładu KOBO? skoro tani to chociaż będę mieć jako korektor ew, na pojedyncze punkciki
|
|
|
#4028 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kuleczki kobo są jednak o wiele bardziej rozświetlajace niz meteoryty, jak dla mnie kobo to tylko do strategicznych miejsc, a meteoryty na całą twarz sie nadaja![]() Cytat:
Cytat:
jak dla mnei tonik cudowny jest, świetnie pachnie przedewszystim![]() Cytat:
) a reszta strasznie ciemna jest. Jako korektor w tej cenie polecam kamuflaż z catrice
|
||||
|
|
|
#4029 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Masz tu filmik z youtube z Kobo: http://www.youtube.com/watch?v=dHTa0nWGD4o Ta dziewczyna jest zadowolona, ale ona nakłada gąbką i tu się z nią zgodzę. Też masz taki duży trądzik? Jeśli masz po prostu skórę naczynkową, a nie zwykłe rumieńce, to Revlon się nie nadaje, bo zawarty w nim alkohol podrażnia skórę. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-08-23 o 18:16 |
||
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię go od bardzo dawna.
|
|
|
#4031 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=cosmetix;42416783]Kobo jako korektor odpada, bo ciężko się dopasowuje się kolorystycznie z innymi podkładami.
Masz tu filmik z youtube z Kobo: http://www.youtube.com/watch?v=dHTa0nWGD4o Ta dziewczyna jest zadowolona, ale ona nakłada gąbką i tu się z nią zgodzę. Też masz taki duży trądzik? ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- ja w ogóle nie mam trądziku..... to mi się chyba nie nada ....
|
|
#4032 |
|
Makeup challenge winner
|
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------
ja w ogóle nie mam trądziku..... to mi się chyba nie nada ....[/QUOTE]To szpachla ci niepotrzebna. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-08-23 o 19:08 |
|
|
|
#4033 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#4034 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
![]() Dlatego mam wątpliwości co do tego Colorstaya u cekiny, bo zawiera alkohol. Minerały to co prawda duża inwestycja, wliczając dobry pędzel, ale lepiej jest mieć jeden trafiony produkt niż szereg złych. Tanie próbki minerałów można zamówić z Anabelle Minerals. Miłego testowania.
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-08-23 o 19:11 |
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana jesteś *a te próbki mineralne to podkłady czy pudry?
|
|
|
#4036 |
|
Makeup challenge winner
|
Minerały są sypkie, nie zapychają, mają funkcje podkładu, korektora lub różu. Poradzą sobie, jeśli masz czerwoną, ale gładką cerę. Zoili chodziło zapewne o ten:
http://annabelleminerals.pl/sklep/ko...lny-light.html Małe próbki 7,5 zł + przesyłka 8 zł. Nie śpiesz się: przysyłają kupon rabatowy -10% i newslettery z promocjami. Z Amilie próbki po 1.90 zł + przesyłka 7 zł: http://www.amilie.pl/korektory_miner...719/pistachio/ Pędzel: http://makeupbox.pl/h50 Odsyłam do wątków: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=621970&page=52 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=694094&page=2 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=680595&page=18 Żeby nie było za dużego Off Top, wklejam swatche wspomnianego Kobo Matt dostępnego w Naturze: http://strawberrymery25.blogspot.com...azdy-kobo.html Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-08-23 o 22:52 |
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za gazetkę ![]()
|
|
#4038 |
|
Zadomowienie
|
ja polecam minerały, miałam kiedyś z annabelle minerals i były cudowne
a co polecacie z kolei mało kryjącego? nie mam problemów dużych z cerą, raczej chcę wyrównać koloryt i przykryć małe niespodzianki lub niewielkie przebarwienia. coś rozświetlającego, ale bez drobinek Edytowane przez SummertimeSadness Czas edycji: 2013-08-23 o 23:31 |
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Właśnie wróciłam z Natury i pomyślałam, że na Wizażu na pewno znajdę wątek na jej temat no i poczytałam was trochę w mojej drogerii (Galeria Rumia) również pustki w szafach essence i catrice, ale najbardziej zdziwił mnie brak jakichkolwiek balsamów antycellulitowych Eveline wzięłam więc serum Pefecty slim fit. Poza tym dwie DermaSel sole do kąpieli z saszetką olejku z gazetki, dwie musujące pastylki do kąpieli dla dzieci oraz peeling enzymatyczny i maseczka do twarzy w saszetkach Soraya. Wcześniej aktywowałam e-kupon payback, więc dostanę 5 razy więcej punktów ![]() Żałuję, że dopiero teraz odkryłam wasz wątek, ponieważ właśnie szukam jakiegoś rozświetlacza do twarzy a tu czytam, że super nadają się do tego kuleczki Kobo... Dobrze, że nie mam daleko to skoczę po nie na początku przyszłego tygodnia podejrzewam, że raczej nie znikną do tego czasu, bo moja Natura jakoś tłumami nie grzeszy; pewnie dlatego że piętro wyżej znajduje się Rossmann.
|
|
#4041 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4042 |
|
Rozeznanie
|
jak dla mnie Kobo Ideal Cover nie kryje zbyt dobrze i też ciężko mi się go nakłada palcami, jak i pędzlem, za to uwielbiam Kobo Matt!
i czaję się też na Revlon Colorstay 150
|
|
|
|
#4043 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie kupuję korektorów, ani mega kryjących podkadów. Aktualnie uzywam lirene sensitive na zmianę z under20 ale za to wszystkie zmiany skórne tuszuję dermacolem. Jedna tubka na pół z mamą starcza na 2 lata, a cena jest śmieszna w porównaniu do wydajności. Tylko maybelline korektor mineralny był niezły, a tak znikają po 4h wszystkie
|
|
|
|
#4044 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Drogeria Natura- cz. III
Czy któraś z Was się orientuje jak wygląda sytuacja na półkach wyprzedażowych w Gliwicach lub Chorzowie (w sensie te wszystkie rzeczy za grosze typu 2, 99 itd.)? Pewnie takie okazyjne ceny to produkty długo nie postały, ale nadzieja matką głupich
|
#4045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
skorzystam z Twojej pomocy, dzięęęęęęęęęęękuję <3
|
|
|
#4046 |
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam z ostatniej gazetki żel dove i uwielbiam
|
|
|
|
#4047 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4048 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Drogeria Natura- cz. III
Kupiłam rozświetlające perełki Kobo, jutro testowanie
![]() Przy okazji zauważyłam produkty Bell i połasiłam się na lip tint, niestety były już tylko czerwone i pomarańczowe, więc wzięłam czerwony. I nie żałuję wystarczą dwie warstwy aby uzyskać ładny, nie rzucający się kolor ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4050 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wstąpiłam dzisiaj do Natury i trafiłam na promocję pachnących lakierów z MySecret, wzięłam ostatnią buteleczkę niebieskiego. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

(

Więc tak źle i tak niedobrze 

no i poczytałam was trochę
wzięłam więc serum Pefecty slim fit. Poza tym dwie DermaSel sole do kąpieli z saszetką olejku z gazetki, dwie musujące pastylki do kąpieli dla dzieci oraz peeling enzymatyczny i maseczka do twarzy w saszetkach Soraya. Wcześniej aktywowałam e-kupon payback, więc dostanę 5 razy więcej punktów