|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
hej lejdis
sorrryyyyyy ze tak wpadam i wypadam dzisiaj babel dal popalic, w koncu o 18 urzadzil histerioze iii....zasnal na noc.w mieszkaniu syf, musze zrobic ciasto, a padam na ryjec chcialam wam tylko pokazac cosik (bloga znalazlam u szajki w komemtarzach chyba) zerknijcie na zdj tego bobaska w pierwszej notce z gory, przez jakis czas sie ludzilam, ze to zdjecie z zimy, niestety, podpis rozwial moje watpliwosxi "tak wyglasalem wczoraj na dworku" - czyli 23 sierpnia cos jeszcze na temat przegrzewania dzieci? ![]() http://www.mamimunka.blogspot.com/ kopnijcie mnie w d.upe, bardzo was prosze babel spi znowu w lozeczku, ciekawe, moze kiedys cala nocke tak przespi?
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-08-26 o 19:28 |
|
|
|
#2552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zawsze obrony byly ok 20stego (tak maja na innych seminariach), a tu nagle zonk :/ Bardzo niefajnie ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Ale nawet panie z dziekanatu mowily, ze to tylko formalnosc.... TZ ma do piatku L4, musze sie spiac i skonczyc. Chociaz ostatnio jak pojechalam pisac, to musialam po 20min wracac - z telefonu slychac bylo jedynie wrzaski Kuby, TZta calkowicie zagluszal. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-08-26 o 19:31 |
|||
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Lejdi, oj tam, przecież teraz chłody przyszły.
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje dziewczyny Jestem mile zaskoczona i wzruszona zarazem ![]() Hje-oj będzie Tugeza ![]() Bokeh-portal społecznościowy
|
|
#2555 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja, i ja! Cytat:
Ehh ja mam wrażenie że jeszcze się powiększam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno znajdzie się jakieś wyjście i będzie po Twojej mysli!
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Pisać, pisać. ![]() |
|
|
|
#2558 |
|
Lurker ;)
|
.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-08-30 o 13:32 |
|
|
|
#2559 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawijko, a to Wy nie macie tak, że termin obrony jest ustalany dopiero po oddaniu i akceptacji prac? przecież to jeszcze musi promotor i recenzent przeczytać
ja tak miałam. Ale wracając do obrony to naprawdę formalność. Mam nadzieję, że uda Ci się to jakoś ogarnąć. |
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Filip w pogoni za myszką
http://www.youtube.com/watch?v=9KOa_...ature=youtu.bemyślałam nad tym ,ale TŻ nie mieszka sam, podnajmuje mieszkanie jeszcze dwóm gościom i jakoś nie widzę się tam na dokładkę z Filipem; no a gdybyśmy chcieli sami tam mieszkać, to mogłoby być trochę ciężko, bo to jest duże mieszkanie, w dość dobrym miejscu i opłaty są wysokie, także koszty byłyby bardzo duże, a nam teraz każdy grosz się przyda, bo ta budowa no i takie błędne kołoCytat:
|
|
#2561 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa takie buty ![]() Cytat:
![]() Nawijko, trzymam kciuki żebys zdąrzyła ! ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
i jak fajnie się juz porusza tak szybko siada. Hania jeszcze robi to w mega zwolnionym tempie
|
|
#2562 |
|
Lurker ;)
|
Mala najlepszego
Nawijka dasz rade, Ty, ta ktora przejechala cala Polske koleja, nie da rady napisac pracy i sie nauczyc? No pewnie, ze obronisz na 5!
|
#2563 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Nawijko, a nie masz tam w czytelni ksero lub takiego urządzenia, które skanuje od razu na pena ? Ja też pisałam prace z takich książek, które udało mi się znaleźć dopiero w bibliotece sejmowej, niestety mogłam korzystać tylko na miejscu lub właśnie zrobić xero/skan
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mam za sobą baaaaaaaaardzo pracowity dzień. Poczytałam Was troszkę, ale padam na pyszczek ![]() Dziękuję za wszystkie buziaczki dla Blaneczki!!! Córcia przesyła całuski dla Was i dla Waszych dzieciaczków Gocha ale spryciara z Ewci ![]() Meduzza trzymam kciuki za wyniki a pociąg pierwsza klasa ![]() Nawijko mam nadzieję, że chociaż będziecie mieli salę osobna, żeby nam się Kubuś nie rozchorował I nie schizuj, Kubuś to okaz zdrowia! ![]() Lenova może spróbuj ją usypiać gdzieś indziej? Masz taką możliwość?? Szkalnko ogromne brawa za obroty! I przesyłam moc uścisków za zdrówko Ewci ![]() Black Blanka tez nienawidziła leżeć na brzuszku, histerii dostawała. A teraz Jej się odmieniło bardzo lubi. Myślę, że na Oliwię też przyjdzie czas Deli jaka piękna fryzura Amelki ![]() Silver trzymam mocno kciuki za mamę. ![]() Cała już Ty lepiej nie wpadaj, a zachodź świadomie ![]() Hje ![]() ![]() ![]() Iffonka za pół roczku ![]() Bijkora trzymam kciuki i wysyłam całą moją wiedzę!!! Szaja nie zabieraj dziecka do szkoły Koszmary będzie miała Chociaż powiem Ci, że jak czasem z Blanką wstąpię do mamy do szkoły, to jest zachwycona więc wiem o czym mówisz ![]() Mała laska jesteś i koniec! Jutro będzie lepiej I sto lat!Laurko, gratulacje zębów! Marsi udanych wakacji! Little przytulam mocno Co teraz?? Poszukaj normalnej niani, albo jakiejś studentki.
|
|
|
|
#2565 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, odebrałam dziś w rossie paczkę, b fajne body kurka siwa. Załatwiłam ostatecznie sprawy o których pisałam w k., dostarczyłam już wsjo i teraz mam czekać na pismo
Wczoraj urządziłam sobie tugezę i do 1 w nocy oglądałam serial Nadrobiłam ale już nie mam siły cytować... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
nawijko, bedzie dobrzr kochana, zepniesz poslady i dasz rade
w koncu kto jak nie Ty!!!! ![]() mala, wszystkiego najlepszego kochana ![]() bokeh, padlam z opowiesci o schodach ja jak bylam mniejsza to tez se po takich schodach smigalam to mnie nakrzyczal ochroniarz i teraz mam traume ![]() debrah, kolejna cudna notka na blogu
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
Little, z rodzina najlepiej na zdjęciach... nie wiem co Ci poradzić, chciałabym Ci pomoc jakbym była bliżej to bym Ci zostawała z dzieckiem na te 2 h i oczywiście za free!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
ciasto mi sie piexze, trzymajcie kciuki pliiissssssss
|
#2569 |
|
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
Nadrobiłam weekend i dziś, ale nie mam siły cytować. To co ostatnio wyprawia Pietrek to się wykończyć można Odkąd zaczął wstawać nie mogę od niego odejść na minutę, bo ciągle się wspina i bardzo ładnie mu już to wychodzi, tylko taka szalonka z niego, że odrazu się puszcza i chce iść Także dzień spędzam na wędrowaniu za nim od kanapy do fotela, później do ławy, do ściany, do okna balkonowego... i łapaniu go w locie Ja już bym chciała, żeby choć trochę na rękach posiedział, ale on niema na to czasu Ja nie wiem skąd dzieci biorą siłę ![]() Mało, sto lat dla Ciebie Kochana Buziaki dla Blanki i Bartusia Nawijko, ma nadzieję, że uda Ci się wszystko ogarnąć na czas Silver, kciuki za mamę ![]() Laurko, pisałaś, że nagrałaś filmik jak Michaś raczkuje To ja nie rozumiem czemu jeszcze nam go nie pokazałaś I gratki za ząbki Marsi, udanych wakacji Wszystkie zdjęcia i filmik z pociechami są absolutnie cudowne, piękne mamy dzieciaczki na wątku
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i moja helo kitty
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nadrobiłam tak pi razy drzwi, ale nie dam rady cytowac, bo młody mnie dzis wykonczył- tylko MOJE rece było wporzo.....
zapamiętałam: BLANECZCE Fewciowej buziale od ciotki sie należą za pół roczku NAWIJKO kochana, wierze w Ciebie-dasz rade! HOPE- Dadus rozrabiaka na sto fajerek SZAJA, trzymam kciuki za Dorke, za pierwszy dzien bez mamy LAURKO- za zębole Michasiowe ![]() SILVER- kciuki za mamę MAŁA- urodzinowe buziale jestes swietną laską i koniec!jeszcze tylko na szybko skrobne w klubie i uciekam, nie szalejcie jutro za bardzo
|
|
|
|
#2572 |
|
Wtajemniczenie
|
Heja
![]() Nadrobiłam Was tak na szybko ale wybaczcie padam na twarz i nie cytuję, pracowity dzień za mną ehhh ![]() Blanka dziś zasnęła spokojniej trochę ale na naszym łóżku ofc, łóżeczko ją gryzie. Mała wszystkiego naj naj naj !!!! Nawijko wierze w Ciebie, że dasz rade ! ![]() Charlizz dobrze, że już wszystko załatwiłaś. Czekamy razem z Tobą na pozytywne pisemko I trzymam kciuki jutro za Bijkorę ! ![]() spaaaaaaać ... |
|
|
|
#2573 |
|
Lurker ;)
|
.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-08-30 o 13:31 |
|
|
|
#2574 | |||
|
Zakorzenienie
|
o tak, zgadzam się
![]() Podrzuć mi maila ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki są! Co pieczesz? Cytat:
Mała śpi, zasnęła 19.30 ale już jednak pobudka była. Bokeh, Silver, Deli : maile poszły. ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Nancy: ty chyba też chciałaś bloga, zarzuć mailem. I wrzuć mi do klubu przepisy na ciasto i sałatkę
|
|||
|
|
|
#2575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno będzie pyszne. Cytat:
![]() Gdzie tam, Misiek na razie tylko jeździ na brzuchu, ale zaczyna podnosić się na kolankach ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
A Bokeh : zapomniałam,m Haniulka cudowna!
Deli: Amelka powala kitką piekna kobieta to będzie
|
|
|
|
#2578 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za zębolka ![]() i dla Michasia za piękne zjedzenie zupki z rybką
|
||||
|
|
|
#2579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę mocno trzymać kciuki a co do szpitala, może to i lepiej, może zwolni się miejsce na obserwacyjnym,będzie dobrze Cytat:
skądś to znam
|
||
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.

iii....zasnal na noc.

Mała wszystkiego dobrego z okazji urodzin! Pociechy z Oskarka
Jestem mile zaskoczona i wzruszona zarazem 

za jutro.
To tak bardziej dla mojej wygody jest w sumie.
za zebole

skądś to znam