|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
my wczoraj oglądaliśmy Dobre Uczynki i nam się podobał
![]() Co do ubierania faceta - zgadzam się we wszystkim z Marysią oczywiście razem pójdziemy wybierać strój ale bez przesady facet to nie dodatek do mnie hehe tylko człowiek, który też ma się czuć wyjątkowo w tym dniu (i w wyjątkowym ubraniu)
|
|
#3392 |
|
Raczkowanie
|
hej
nie pisze, bo obecnie mam problemy życiowe - jak ogarnę ten chaos, dowiem się czego chcę zacznę pisać.. pozdrawiam
|
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co komu do tego? ![]() tak jak Wam pisałam kiedyś o kupowaniu ciuchów z tż i wybieraniu ich. Ja ze swoim tego nie robię, czasem doradzę ale uważam, że jest dorosły i ubrać się umie samodzielnie ale wesele to jest co innego, bardzo ważny dzień dla nas obojga ale nie oszukujmy się, że w kwestiach planowania tego dnia dużo ważniejszy dla mnie i to ja wymyślam całą wizję a tż albo się na nią zgadza albo nie i wspólnie szukamy innego rozwiązania ale jeżeli całe wesele ma jakiś motyw i ja też w ten motyw się mam zamiar wpasować dziwnie by wyglądało jeśli tż by tego nie zrobił dlatego mam zamiar brać czynny udział w wyborze jego ubrania jest mi z tym cudownie i nie mam zamiaru tego zmieniać
|
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
sory, nie mówie że ktokolwiek nawet ma możliwość mnie zmieniać
zadałam pytanie bo tak to zdanie marysia wyraziła jakby to była jakaś straszna, przeokropna rzecz że ojacieniemoge! więc się zastanawiam co ją w tym tak dziwi bo dla mnie to rzecz normalna i to, że mój facet chce dla mnie jak najlepiej i spełniać moją wizję wesela ubierając się zgodnie z moim marzeniem nie musi też znaczyć, że jest cielątkiem
Edytowane przez existence Czas edycji: 2013-08-26 o 20:40 |
|
|
|
#3396 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
wybaczcie długą nieobecność...byliśmy na wakacjach krótko mówiąc w Gdyni- gdzie bardzo chcielibyśmy zamieszkać nasze marzenie!!! ![]() tak poza tym wszystko ok. ale chyba szykuje się zmiana daty ślubu tzn. inny miesiąc, ale to jeszcze do ustalenia. Na razie zostaje kwiecień ![]() przeglądając widziałam, że ktoś pytał o dobre filmy. Ja polecam: Wielki Gatsby/ The Great Gatsby Iluzja Now U see me Panaceum buzka ;*
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o a czemu zmiana daty?
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy ceni w drugiej osobie co innego
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale tak pewnie znasz go lepiej ode mnie żeby takie rzeczy pisać
|
|
|
|
|
#3400 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 6
To ja tylko wpadłam bo mam jedna miłą wiadomość.. 13.06 zostaje, zespol jest nasz ;-)
I mam kule i kompa jupi. W czw bd z wami spamowac juz ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3401 | |
|
Zakorzenienie
|
PS. mam dziś pms, którego nie przechodzę łagodnie (jednym słowem wszystko mnie wk*u*rwia). wszystkie moje dzisiejsze odpowiedzi będą na tyle łagodne na ile się da.
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
Joasia, bardzo się cieszę
|
|
|
#3402 |
|
Konto usunięte
|
hej nie wiecie jak sprawdzic odkad jestem na watku Waszym?
|
|
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 6
brawo joasiu
![]() beezee wiesz co daruj sobie serio ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- [1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4246821 2]hej nie wiecie jak sprawdzic odkad jestem na watku Waszym?[/QUOTE] oj niestety nie wiem
|
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, spokojnie co się z wami dzieje? Nie kłóćcie się, bo to nie ma sensu
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) już nie i dla mnie to bardzo dziwnie zabrzmiało, własnie jakby chciały mieć pełną kontrolę nad wszystkim, a narzeczony w kwestii ślubu i wesela nie ma nic do powiedzenia Poza tym jak już słusznie Beezee zauważyła - wyraziłam swoją opinię, do której mam pełne prawo Cytat:
![]() A czemu zmiana daty będzie? Poćwiczyłam, a teraz siedzę z maseczką na twarzy i maską na włosach |
||
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
Myha wróciłaś początkiem sierpnia, ale chyba gdzieś na początku coś pisałaś i nie wiem dokładnie kiedy co i jak
|
#3407 |
|
Konto usunięte
|
no w pierwszym watku, ale chcialam zobaczyc od kiedy wrocilam na stale
|
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz wejść w "kto ile napisał postów" i tam kliknąć na Twoją liczbę i zobaczysz swoje posty.
|
|
|
|
#3409 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
Ta część minęła wyjątkowo szybko, tak mi się przynajmniej wydaje
|
|
|
|
#3411 |
|
Konto usunięte
|
4.08 dolaczylam ponownie
|
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
dla Cb wszystko.
ja też gdzieś na początku miesiąca dołączyłam heheczy tylko ja się muszę uczyć na kampanię wrześniową?
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ;*** |
|
|
|
|
#3414 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem Wam tak: macie szczęście,że tylko 2 strony naskrobałyście.
Ufff Najpierw o mnie ![]() Po spotkaniu z DJ jestem super ucieszona, w końcu się przekonałam,ze DJ to dobra decyzja na weselu Facet zrobił na Nas wrażenie i gdyby nie to,że mamy umówione jeszcze jedno spotkanie z innym DJ o całego 1000 tańszego to byśmy już dziś podpisali umowę.Jutro jadę do siostry na wieś. Zabieram synka, mamę i jedziemy leniuchować. TŻ zostaje sam w domu, a ja jestem taka gupia,że już tęsknie za Nim ![]() Kzb1 pokaż bukiet Boziu ja kamizelek też nie lubię, a te białe wytłaczane powinny być wycofane ze sprzedaży! Sama nie wiem czy TŻ będzie miał kamizelkę, czarną zniosę. Marysieńka kostium Borata mnie rozwalił kompletnie. Nawet to sobie zwizualizowałam Lolusl strój Twojego TŻ na studniówce musiał porażać. Przepraszam ale wybuchnęłam śmiechem Ja dziś gadałam z TŻ właśnie na temat jego ubioru i o dziwo powiedział,ze zastanawia się nad muchą. A w ogóle to marzy o...... uwaga takich butach gangsterskich z lat 20-30 stych ( nie wiem czy wiecie takie biało-czarne) hahaha no zwariował Talka powodzenia w ogarnianiu chaosu. Ej myha gdzie sprawdzić te posty? A na koniec powiem: nie kłóćta się baby!
|
|
#3415 |
|
Rozeznanie
|
Z tą datą jeszcze nic pewnego no ale tak sięzastanawiamy czy kwiecień będzie ciepły? w tym roku był śnieg hihi
ale z drugiej strony jeszcze w kwietniu są jakieś tam rabaty na fotografów kamerzystów itp Jeszcze do przemyślenia, ale mam nadzieję, że jednak zostanie ten kwiecień, bardzo bym chciała bo wtedy TŻ ma urodziny i by fajnie się złożyło ![]() Ja mam kampanię wrześniową...niestety od jutra trzeba zacząć kuć!!
|
|
#3416 | ||
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Napisałam też wyraźnie,że na codzień "ubieram" tż i chyba to logiczne,że nie robi się czegoś wbrew totalnej woli narzeczonego Bo mam wrażenie,jakbyś próbowała udowodnić,że TŻ nie ma ŻADNEJ woli w tym,a tu chodzi o KONTROLĘ a nie o przejęcie jego umysłu Jak mi powie,że w tym nie wyjdzie w czymś tam bo się źle czuje,to przecież nie zmuszę go,bo najważniejsze,żeby się dobrze czuł,ale z drugiej strony jak uzna,że cudnie będzie w różowym fraku (żartuję oczywiście) to też się nie zgodzę,bo to będzie pogwałcenie mojego zmysłu estetycznego,a raczej też nie o to chodzi w tym dniu,żeby młoda miała niesmak patrząc na młodego. I niestety ale nikt mi nie wmówi,że to totalnie nie ma znaczenia,bo jakby nie miało,to ten wątek by nie istniał Jakby nie patrzyć dyskutujemy o ubiorze swoim,tż,sali itp,a nie o miłości,przysiędze itp ![]() A Gatsby'ego polecam totalnie,przepiękny film ,powiedziałabym że jeden z niewilu lepszych niż książka Cytat:
Do dzisiaj dziękuje niebiosom za to,bo miałabym przerąbane.A co studiujesz?
|
|
#3417 |
|
Zakorzenienie
|
ej dziewczyny luzujcie, my lubimy sobie z Ex wymieniać spostrzeżenia
inżynierię środowiska
Edytowane przez Beezee Czas edycji: 2013-08-26 o 22:30 |
|
|
|
#3418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie masz sporo racji w tym co piszesz i wiadomo że masz do tego prawo, jak każdy ale mimo wszystko jakoś mam wrażenie, że trochę uogólniasz pisząc że narzeczony nie ma nic do powiedzenia przez to, że przyszła żona z nim pójdzie wybrać garnitur, już nie popadajmy w skrajności. W każdym razie ja niemiła nie miałam zamiaru być, to jest internet tutaj każdy może wypowiedź odebrać inaczej. Również wyraziłam swoją opinię właśnie co do tego generalizowania i takiego troszkę wyolbrzymienia sprawy bo ja to tak odebrałam no ale już myślę, że wszystko w tym temacie zostało powiedziane, nie możemy się we wszystkim zgadzać, nie? ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
jeśli wynacznikiem ma być tylko pogoda to bym nie zmieniała miesiąca bo choćby nie wiem co nie przewidzisz prognozy
|
||
|
|
|
#3419 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile bierze jeśli można spytać? Bo skoro macie spotkanie z innym o 1000zł tańszym to albo pierwszy bardzo drogi albo drugi bardzo tani, hehe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

tylko człowiek, który też ma się czuć wyjątkowo w tym dniu (i w wyjątkowym ubraniu)

Bo tutaj już padały teksty w stylu, że np. koniecznie ma mieć takie guziczki lub takie spinki lub koniecznie muszkę, bo jak nie to doświadczy Wielkiego Apokaliptycznego Gniewu (i tu imię PMki) 
nasze marzenie!!! 

) już nie i dla mnie to bardzo dziwnie zabrzmiało, własnie jakby chciały mieć pełną kontrolę nad wszystkim, a narzeczony w kwestii ślubu i wesela nie ma nic do powiedzenia