|
|
#3931 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM
Intrygujący
Oj chyba tak, ale co dziwne - jak to powiedziałam to zaczęłam się śmiać I nie mogłam przestać, choć w pewnym momencie to był śmiech przez łzyazbra Ja czekam chyba aż coś mnie... Złamie. Tylko nie wiem co i kiedy. |
|
|
|
#3932 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja uwielbiam rozmawiac i poznawac ... niestety nie spotkalam jeszcze laski (facetow jak sie otworza jest wicej) ktoraby z taka swoboda i otwartoscia mowila o pewnych rzeczach ... np o seksie - nawet nie wchodzac w swoje intymne szczegoly ... kiedys znajomy mi rzucil komplement ze mysle jak facet ... lubie patrzec na wszystko z psychologicznego punktu i znac odpowiedzi ... wyszukiwac 8 dno dlatego marzy mi sie taka rozmowa ... spotkanie niefizyczne ... bylby to dla mnie ogromny prezent ... ale musze byc cierpliwa ...sesji zazdroszcze ![]() ooo to widze ze my "ciut" starsi ... ale ja nigdy nie zwazalam zbytnio na wiek ... wszystko zalezy od dojrzalosci konkretnego czlowiek ![]() ps czy Twoja kobieta tez podczytuje co piszesz ?? pozdrow ja serdecznie ... powiedz ze nie jest osamotniona co do obaw o swoje zachowania i ciesze sie ze nie tylko ja tak mam ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- [1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;42455664azbra Ja czekam chyba aż coś mnie... Złamie. Tylko nie wiem co i kiedy.[/QUOTE] ja sie staram opanowywac ... hmmm stawac sie lepsza slejvka ... uczyc sie i byc lepsza dla Pana meza ... ale czasem to taki odruch ... ehhh i juz jest "po ptakach"
|
|
|
|
|
#3933 |
|
Konto usunięte
|
Mój Pan za to czasem lubi jak się stawiam, u niego wszystko zawsze "zależy". Od nastroju, od pogody itp
Dlatego ja się tym nie przejmuję, tylko po prostu nieposłuszeństwo boli
|
|
|
|
#3934 |
|
Raczkowanie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;42455892]Mój Pan za to czasem lubi jak się stawiam, u niego wszystko zawsze "zależy". Od nastroju, od pogody itp
Dlatego ja się tym nie przejmuję, tylko po prostu nieposłuszeństwo boli [/QUOTE]moj tez mowi ze lubi ze jestem taka niepokorna ... i nudne by bylo jakbym byla taka idealna ... ale ja staram sie do tego dazyc i byc lepsza ... dla niego ... i siebie
|
|
|
|
#3935 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Raczkowanie
|
Kotko- to czemu pisałaś ze zawieszasz błoga? Ja już tam nie zaglądałem a tu taka niespodzianka. Biorę sie za czytanie.
Azbra-taka otwarta kobieta to skarb ![]() moja tz/suka nie czyta tego forum (mam nadzieję). Mówiłem jej ze czytam i udzielam sie na forum ale nie mówiłem na którym, ona nie pytała dość stanowczo, wiec chyba nie wie. Dziękuję za pozdrowienia i dobre słowo. Jak przekaze to sie będzie zapewne dopytywać kim ty jestes i czy sie znamy :p
|
|
|
|
#3938 |
|
Raczkowanie
|
intrygujacy mam nadzieje ze nie namieszam tymi pozdrowieniami
|
|
|
|
#3939 |
|
Raczkowanie
|
Ona wie ze tylko ona jest dla mnie ważna i żadna kobieta tego nie zmieni
poza tym staram sie ja w tym upewniąc czynami.Mam już nawet pomysl na piątkowa sesje- w plenerze, i na 95% będą jacys ludzie
|
|
|
|
#3940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajnie tak odczuwac czyjes zaangazowanie i poczucie bezpieczenstwa ![]() podzielisz sie pomyslem ?? ja lubie plener ... ale raczej by mnie stresowalo jakbym wiedziala na 95 % ze tam ktos sie pojawi hi hi
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Raczkowanie
|
Tak mi sie wydaje ze ktoś sie pojawi. Stary kompleks hoteli niedaleko nas. Przywiązana na stojąco krzyżem, właśnie po to by ja było widać (mówiłem ze to nasza fantazja?) reszta to już będzie dostępna dla nas i widowni
byłe nie padało i nie było zimno.I tak myślę ze może zacząć spacerem na smyczy w gorsecie i krótkiej mini... Potem związac ręce z tylu, zdjąć mini... Eh... Do piątku mój plan kilka razy za pewne ulegnie zmianie i rozbudowaniu
Edytowane przez Intrygujacy26 Czas edycji: 2013-08-26 o 15:29 |
|
|
|
#3942 |
|
Raczkowanie
|
intrygujacy dziekuje za podzielenie sie
piekna rzecz ... przywiazanie krzyzem (na X) jest tez dla mnie super fajne ... rozumiem rozbudowanie i zmiany ... ale to jest w tym super fajne ...mam pytanie czy wymyslasz i dodajesz / rozbudowujesz sam i robisz gotowy dla swojej su czy ja wtajemniczasz wczesniej lub pozwalasz jej tez cos dodac - z twoja aprobata badz nie ... aaa jak su jest na smyczy ... idzie na 2 czy 4 nogach ?? jak cos zbyt wchodze w Wasza intymnasc czy cos takiego to mow ... to jest wlasnie ta moja ciekawosc i chcec poznawania ... |
|
|
|
#3943 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3944 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałam to napisać.
Przeglądam sobie wizaż, skaczę po różnych tematach. Tu o paznokciach, tam o makijażu, tu o pocztówkach i nagle jestem tu. Czytam, czytam, czytam i nagle to oświecenie: Jak ja tu kuźwa trafiłam. Proszę nie odbierać jakoś negatywnie tej wypowiedzi, po prostu sama się z siebie śmieję.
|
|
#3946 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;42463049]kto by pomyślał
[/QUOTE]Oj tam, oj tam. Ja naprawdę nie wiem, bo do lubienia BDSM mi daleko.
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
mrrrrrauu
Cytat:
jaaaaaaaaaaaa też tak chcę! Kotko: zazdroszczę takich siniaków... ![]() Nephasis: tak się zastanawiałam już wcześniej - a jak wyjmujecie później te zszywki? ![]() Nephasis, azbra: ja tez tak mam (z tym zrobieniem czegoś, czego nie powinnam). Tyle, że u mnie tu chodzi o gryzienie... baaardzo ciężko mi to pohamować jak jestem w transie, więc Pan czasami zostaje ukąszony wielokrotnie w trakcie 1 seksu (za każdym razem skapnę się co zrobiłam dopiero po tym jak to się stało...) i wtedy Pan jest baaaardzo zły. ![]() azbra: ja tak szczerze o BDSM-ie na żywo rozmawiałam (poza TŻtem) z 1 facetem (jego ex przyjacielem), jego też to baaardzo pociąga, niestety jego obecna partnerka (czyt. laska, z która się przespałam) brzydzi się takimi zabawami. Bardzo fajnie się gadało, strasznie nakręciliśmy siebie nawzajem opowiadając co robiliśmy/co chcielibyśmy robić. No i jakieś 6h później nastąpił koniec znajomości z pewnego powodu ![]() Także znam ten ból. Też chciałabym/chcielibyśmy znać inną parę z którą można o tym normalnie na żywo pogadać. Mój Pan wczoraj wrócił po kilku dniach nieobecności. Było lanie w tyłek, ale tylko ręką dobre i to, choć za mały ból... TŻ ma jakieś opory po tamtym moim napadu płaczu, choć ciągle przekonuję, że to było cudowne uczucie. W buzię nie dostałam z wiadomych powodów (szczęka) i też mi tego brak. Ale tak mnie przeleciał... mrrrr tak głęboko i mocno.... byłam taka mokra na dole, że aż ze mnie leciało TŻ był dziś u klientki <ma ślady na rękach po wczoraj> i: babka: oo chyba ma pan kotka, prawda? TŻ: kocice ![]() |
|
|
|
|
#3949 |
|
Raczkowanie
|
Co do spotkań i rozmów - od dłuuuuższego czasu planuję się wybrać na sinprezę w krakowie i/lub warszawie, ale chciałbym z moją, tylko ciągle terminy nam nie pasują. Natomiast możliwość spotkania "swoich" na żywo jest kusząca, dodatkowo to są najzwyklejsze nieformalne spotkania bez afiszowania się.
Może rozejrzyjcie się za takimi w swojej okolicy, albo zorganizujcie nawet? Zdarzało mi się odezwać do kogoś ot, tak, by pogadać, ale bez urazy - polskie fora BDSM są przesycone ludźmi na żenującym poziomie, naprawdę ciężko spotkać kogoś, z kim rozmowa nie przypominałaby przebijania się przez stertę błędów i na dodatek mają jakąś wiedzę i doświadczenie, większość brzmi jak napaleni 12latkowie i dziewice po grayu, eh. To jedyny temat z jakąś kulturą rozmowy, zawsze możecie na priv rozmawiać bardziej prywatnie - byleby ten temat nie umarł
|
|
|
|
#3950 |
|
Raczkowanie
|
Vallarr Bottega oj pogadalabym na zywo z kims powaznie ... i to nawet nie tylko o BDSM ... ja jeszcze bardzo raczkujaca w tym temacie i chetnie bym sie nauczyla ... ale ogolnie lubie poznawac, dowiadywac sie ... wiec nawet ogolnie o seksie tez bym chcetnie pogadala ...
udalo mi sie raz z facetem rozmawiac tak otwarcie ... ale laski takiej na luzie gadajacej jeszcze nie spotkalam ... ale wierze ze kiedys takowa spotkam ![]() Bottega kup ten bambus ... dodaj kokardke usiadz w pozycji slejvki i podaruj Panu mmm piekny widok ... nawet jak dla mnie slejvki ... moze sie uda :P
|
|
|
|
#3951 |
|
Konto usunięte
|
Bottega Zszywki wyjmuje się prosto - one się nie zaginają w ciele, bo nie mają twardego podłoża. Są tylko wbite tymi "ramionkami", więc Pan chwyta za zszywkę i ciach - nie ma
Boję się momentu w którym postanowi sprawić mi lanie ze zszywkami wbitymi w pośladki ![]() Ja o BDSM i seksie w ogóle mogę pogadać z przyjaciółką, ona też lubi takie zabawy ![]() azbra Zainspirowałaś mnie tym podarunkiem z bambusa
|
|
|
|
#3952 |
|
Raczkowanie
|
No na żywo może być problem, bo odległości i tak dalej, ale skype istnieje i ma się dobrze
Nawet w profilu mam razem z gg i już kilka osób skorzystało Faceci chyba bardziej lubią gadać, ale patrząc na niektóre kobiety w tym temacie czy ogólniej forum - wątpie by miały jakiekolwiek opory przed rozmową. Ale i tak chcę się wybrać na sinprezy, nowa strona sinclubu ma fajny kalendarz, nawet wczoraj była jakaś w lublinie, 2 tyg temu w krakowie i poznaniu. |
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: masochistki
Tak sobie dalej przeglądam ten wasz wątek (
) i trafiłam akurat na fragmenty jak mówiliście o tym quizie, więc i ja go sobie zrobiłam, ale nic zaskakującego nie wyszło. Ale może to i lepiej.
|
|
#3954 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja wcale tak o was nie pomyślałam. Mnie czasami G. zaskoczy swoją dominacją (i siebie przy okazji też). Tzn. do was to nie ma nawet, co porównywać, ale jak na nas to czasem jest aż nadto.
|
|
#3956 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chciałam tylko zwrócić uwagę, że czasem początkowa niechęć, czy zdziwienie, przeradza się w styl życia
|
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie już przeraża, że lubię jak on uderzy mnie po twarzy.
|
|
|
#3958 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;42469833]a zapewne tak polubisz, że prosić o to będziesz
[/QUOTE]To mi chyba nie grozi. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- O kurde. Co było drugie?
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

I nie mogłam przestać, choć w pewnym momencie to był śmiech przez łzy

dlatego marzy mi sie taka rozmowa ... spotkanie niefizyczne ... bylby to dla mnie ogromny prezent ... ale musze byc cierpliwa ...