Masochistki - nasz świat BDSM - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-26, 22:02   #3961
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: masochistki

Cytat:
Napisane przez SekretnyWachlarz Pokaż wiadomość
To mi chyba nie grozi.

oj tam, ja Ci tego wręcz życzę.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 22:04   #3962
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;42469907]
oj tam, ja Ci tego wręcz życzę.[/QUOTE]

Niedługo moje urodziny, więc w ramach urodzin te skromne, ale jakże od serca płynące życzenia przyjmę.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 22:06   #3963
201612280917
Konto usunięte

Cytat:
O kurde. Co było drugie?
Zaczął mnie zmuszać do robienia loda, bardzo głębokiego. Potem już się posypały po kolei wszystkie rozkoszne i bolesne praktyki.
201612280917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 22:07   #3964
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RozowaKotka Pokaż wiadomość
Zaczął mnie zmuszać do robienia loda, bardzo głębokiego. Potem już się posypały po kolei wszystkie rozkoszne i bolesne praktyki.
Hm... to mi jeszcze przypomniało, że lubię jak mu się czasem wymsknie wyliż go albo coś podobnego.

Treningi

Stary 2013-08-26, 22:11   #3965
201612280917
Konto usunięte

Cytat:
Hm... to mi jeszcze przypomniało, że lubię jak mu się czasem wymsknie wyliż go albo coś podobnego.
Wiesz, możesz być uległa i nie być masochistką może tak się od tego wzbraniasz, bo to kojarzy ci się tylko z bólem. Uległość to nie tylko ból.
Stary 2013-08-26, 22:16   #3966
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, możesz być uległa i nie być masochistką może tak się od tego wzbraniasz, bo to kojarzy ci się tylko z bólem. Uległość to nie tylko ból.
Ja bólu nie cierpię to fakt, po prostu lubię mieć świadomość, że on ma nade mną przewagę, nawet mu to mówiłam. To kiedyś raz mnie związał, więcej nie powtórzył. Wczoraj nawet coś mu napomknęłam, że kiedyś, pewnego dnia, bla, bla, bla.

Treningi

Stary 2013-08-26, 22:25   #3967
slaaave13
Zadomowienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;42368367]dostałam ostatnio propozycję, aby przejść, (choć na 1 sesję) na 2 stronę i...nie chcę.[/QUOTE]
ja tez sobie tego nie wyobrazam

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
slaaave13 tylko czytalam ze taki bialy ciezko schodzi - jakby ktos chcial usuwac ... no ale nie po to sie robi tattoo
dotyk crossa i płomien crossa mi srednio przypasowal ...
chyba najbardzie w klimat bdsm przystan posluszenstwa i to sama praktycznie tylko polskie realnia i polska autorka szkola zon duzo delikatniejsze ... ale fajnie sie czyta
dziekuje zapisze w moim spisie książek do przeczytania

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Zamilkło wiec zadam głupie pytanie:
- czy używanie owadów w trakcie sesji to zoofilia?
I jakie jest wasze podejście do zoofili?

Kiedyś czytałem o sesji w ktorej uległy został przywiązany z zasłonietymi oczami do drzewa w lesie w pozycji na kolanach, plecami do drzewa, a jego strategiczne miejsca wysmarowano miodem co zwabilo mrówki, owady latajace i pełzajace... Tak mi sie przypomniało :p nie planuje na razie takiej sesji
Ja z moim podejściem do tych małych robaczków które doprowadzają mnie od szału powiedziałabym kategoryczne nie, szczególnie to wysmarowanie miodem!

Cytat:
eee tam ... wszystko w sklepach nie specjalistycznych, wiec tanio
obroze w zoologicznym, lancuch w zelaznym - tam tez kupuje sznury , a sukienka w lumpeksie :0
a bambus w ogordniczym ... w kwiaciarniach tez moze byc ... moj jest krotki - za 1,50 ale takie dluugie taz byly za 6 zl i kupie je potem do krepowania rak i nog
uwielbiam robic rzeczy za male pieniadze hi hi a potem patrze ze takie cos kosztuje w setkach ...
nawet nie wiedziałam, że to takie tanie, chyba muszę się wybrac na skromne zakupy

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
Nephasis, azbra: ja tez tak mam (z tym zrobieniem czegoś, czego nie powinnam). Tyle, że u mnie tu chodzi o gryzienie... baaardzo ciężko mi to pohamować jak jestem w transie, więc Pan czasami zostaje ukąszony wielokrotnie w trakcie 1 seksu (za każdym razem skapnę się co zrobiłam dopiero po tym jak to się stało...) i wtedy Pan jest baaaardzo zły.
że się wtrącę tutaj, ja też gryzę, drapię, czasem niechcący zrobię malinke albo wbiję paznokcie, a to strasznie później wygląda u Tż na rękach, plecach, na szyi...

Witam masochistki ponownie

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Ja bólu nie cierpię to fakt, po prostu lubię mieć świadomość, że on ma nade mną przewagę, nawet mu to mówiłam. To kiedyś raz mnie związał, więcej nie powtórzył. Wczoraj nawet coś mu napomknęłam, że kiedyś, pewnego dnia, bla, bla, bla.
Ja też kiedyś nie wyobrażałam sobie, żeby mogła lubić ból albo że on mnie będzie podniecał... A uderzenia w twarz sobie nie wyobrażałam, dopóki tego nie zaznałam, dopóki o to sama nie zaczęłam prosić...
Mnie obecny Pan jeszcze ani razu nie związał bo nie mamy do tego odpowiedniego łóżka/ustawienia łóżka, ale może niedługo Chociaż i tak jest bardzo silny i uwielbiam jego silne dłonie.
Stary 2013-08-26, 22:30   #3968
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
Ja też kiedyś nie wyobrażałam sobie, żeby mogła lubić ból albo że on mnie będzie podniecał... A uderzenia w twarz sobie nie wyobrażałam, dopóki tego nie zaznałam, dopóki o to sama nie zaczęłam prosić...
Mnie obecny Pan jeszcze ani razu nie związał bo nie mamy do tego odpowiedniego łóżka/ustawienia łóżka, ale może niedługo Chociaż i tak jest bardzo silny i uwielbiam jego silne dłonie.
My ostatnio łóżka też nie mamy, bo aby znaleźć miejsce dla siebie chodzimy na działkę. Lubię nasze nocne kąpiele na dworze.

Treningi

Edytowane przez SekretnyWachlarz
Czas edycji: 2013-08-26 o 22:35
Stary 2013-08-27, 07:36   #3969
Intrygujacy26
Raczkowanie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM

Tam gdzie sie wybieramy to sa po części ruiny, zaniedbany teren, wiec opcja na 4 odpada.tylko na 2 lapKach niestety.
W domu 4, ale ona tego bardzo nie lubi, bo głupio wyglądają siniaki na kolanach w spódniczkach...

Moja uległa nie wie przeważnie co szykuje, ale wie ze coś. Wczoraj dałem jej znać zeby przygotowała sobie sucze ubranie takie i takie i ze w piątek popołudniu ma mieć dla mnie czas. Nie lubię zdradzać moich planów. W końcu ona jest dla mojej przyjemnosci, wiec ona nie musi wiedzieć? :P a tak na serio, to preferuje nie wiedzę Suki, moim zdaniem zwiększa doznania

Z tego co kojarzę, to zarys sesji podała tylko raz i go spełniliśmy. Musiałem go podrasowac ale było bardzo 'przyjemnie'

Ja też jestem za spotkaniem, wiem ze w Katowicach będzie, jak ktoś chętny mogę powiedzieć co i jak jak bede wiecej wiedział.

Szkoda ze ta polska taka duża bo zrobilibyśmy spotkanie z wizaza
Intrygujacy26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:13   #3970
azbra
Raczkowanie

[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;42466961]azbra Zainspirowałaś mnie tym podarunkiem z bambusa [/QUOTE]

ciesze sie bardzo i sie polecam

ciekawe czy dla Pana tez taki widok jest az tak bardzo piekny ... jak ja go odbieram ... intrygujacy Ty jestes Pan ... czy widok kleczacej przed toba slejvki czekajacej na ciebie - tak z zaskoczenia jest taki ??

intrygujacy napisz jak bedziesz cos wiecej wiedziec o takiej imprezie w Katowicach ... z gory dzieki ...

slaaave13 duzo fajnych rzeczy mozna kupic nie w sklepach specjalistycznych i za smieszne pieniadze ...
a wiazanie niekoniecznie przeca do lozka musi byc :P

SekretnyWachlarz pewne rzeczy tkwia w czlowieku od zawsze ... i trzeba czegos aby je wydobyc ... ja delikatne elementy - wiazanie oczy, krepowanie dloni itp mialam zawsze ... wiec moze i u Ciebie ..... hi hi
azbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:53   #3971
senira666
Zakorzenienie

Cytat:
slaaave13 duzo fajnych rzeczy mozna kupic nie w sklepach specjalistycznych i za smieszne pieniadze ...
a wiazanie niekoniecznie przeca do lozka musi byc :P
ja sporą część zabawiek kupiłam w zwykłych sklepach. a np. sznury i łańcuchy kupuje w praktikerze czy obi
Stary 2013-08-27, 08:59   #3972
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
ja sporą część zabawiek kupiłam w zwykłych sklepach. a np. sznury i łańcuchy kupuje w praktikerze czy obi
dokladnie i cieszy to jeszcze bardziej przez to hi hi
gratulacje suwaczka
Stary 2013-08-27, 09:41   #3973
Intrygujacy26
Raczkowanie

azbra, Pan to też człowiek- mnie by sie bardzo podobało. Swojej mówiłem kilka razy ze chciałbym ją kiedyś zastać u nas w domu nagą, związana, zakneblowana, ale cały czas czekam. (w sieci jest dużo stron self bondage). Ja lubię jak mogę coś zdjąć z suni, np pończochy i gorset- nagość nie jest jedynym czynnikiem podniecenia. Ja wolę równiez jak jest mocno umalowana, tak suczo.

Możecie również wyjąc i poukładac kilka ulubionych zabawek które chiałybyście zeby Pan użył

Eh, początki i przekraczanie granic każdego dnia. Czy to nie były piękne czasy? Pozazdrościć.
Stary 2013-08-27, 10:53   #3974
azbra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Intrygujacy26 Pokaż wiadomość
Możecie również wyjąc i poukładac kilka ulubionych zabawek które chiałybyście zeby Pan użył

Eh, początki i przekraczanie granic każdego dnia. Czy to nie były piękne czasy? Pozazdrościć.
tak robie
i uwielbiam robic Panu mezowi niespodzianki ... cos kupic ... cos wymyslec ... dla niego dla poznania doznan ... ja mam czasem taki natlok pomyslow ze musze zapisywac ... bo za malo czasu na eksperymenty ...
a dlaczego piszesz w czasie przeszlym "byly" nie wierze ze juz wszystko za wami ... kwestia wyobrazni
Stary 2013-08-27, 11:01   #3975
Intrygujacy26
Raczkowanie

Bo początki już dawno za mna i moja sunia
Stary 2013-08-27, 11:18   #3976
milena_mi
Przyczajenie

heja

ja mam z kolei też różne fantazje na temat bdsmu, no ale jakoś ostrożnie do tego z partnerem podchodzimy. co do uległości to jak najbardziej lubię, ale lubię też dominować. co do uległości to lubie jak mnie mocno trzyma za pośladki, za szyje a szczegółnie za włosy od tyłu,
co do dominacji to lubię jak rękoma nic nie może zrobić i tylko ja nad nim jestem i robię z nim co chce.
co do mocniejszych doznań to lubię wsuwać paluszka do odbytu, no i cały czas mnie korci że spróbować ze straponem, tylko nie wiem jeszcze jak mu zasugerować, pracuję nad tym
milena_mi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 12:40   #3977
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Cytat:
SekretnyWachlarz pewne rzeczy tkwia w czlowieku od zawsze ... i trzeba czegos aby je wydobyc ... ja delikatne elementy - wiazanie oczy, krepowanie dloni itp mialam zawsze ... wiec moze i u Ciebie ..... hi hi
Pożyjemy, zobaczymy.
Dzisiaj G. był i było bardzo, bardzo fajnie. Doczekałam się moich klapsów i innych takich.

Treningi

Stary 2013-08-27, 13:29   #3978
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez milena_mi Pokaż wiadomość
heja

ja mam z kolei też różne fantazje na temat bdsmu, no ale jakoś ostrożnie do tego z partnerem podchodzimy. co do uległości to jak najbardziej lubię, ale lubię też dominować. co do uległości to lubie jak mnie mocno trzyma za pośladki, za szyje a szczegółnie za włosy od tyłu,
co do dominacji to lubię jak rękoma nic nie może zrobić i tylko ja nad nim jestem i robię z nim co chce.
co do mocniejszych doznań to lubię wsuwać paluszka do odbytu, no i cały czas mnie korci że spróbować ze straponem, tylko nie wiem jeszcze jak mu zasugerować, pracuję nad tym
swojego czy jego?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 13:40   #3979
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Skoro Milena pisze o strap-on w przyszłości, to chyba jego...
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 14:39   #3980
Intrygujacy26
Raczkowanie

Co do sexu analnego to najlepiej porozmawiać szczerze. Najwyzej powie ze nie chce, albo ze kiedyś.

Albo zdominuj i przelec. :P

początkowo może mieć opory,
ale to naprawdę bardzooo przyjemne dla faceta. Stymulacja prostaty daje niesamowite erekcje i orgazmy wiec to polubi.

Tylko nie za ostro na początek, tyłek musi sie rozciągnac. Daj mu czas i jak dla mnie obowiązkowa lewatywa.
Stary 2013-08-27, 15:03   #3981
Kurlik
Przyczajenie

Cytat:
choliwcia nie wiem juz jak doradzic
Jesli chodzi o rade, to jakby sie cos takiego komus jeszcze przytrafilo, to polecam kilka dobrych dni zupelnej abstynencji...nawet nie bylo dotykania , takiego zwyklego, an buziaka, ani usmiechu (a ciezko mi bylo, bo ja zazwyczaj strasznie sie lepie i smieje, jak glupi do sera)...nawet rozmowy nam sie przez tem czas nie kleily.
Potem samo poszlo, zwlaszcza, ze ja niecierpliwa i jakos sie musialam rozladowac.

No nic, nie chodzilo o to, ze sie boi, ale o to, ze wystraszylam go mowieniem o podduszaniu... tylko, ze nie pamietam abym o tym mowila w odniesieniu do mnie
Wiec, jeszcze nie wszystko stracone. Wczoraj zostalam porzadne lanie przez kolano (choc nie jest to zupelnie to, co mialam na mysli) i dzis czuje sie zdecydowanie lepiej. W razie jakichs postepow nie omieszkam poinformowac.
Czy macie jakies stronki ( nie jakies straszne z krwawiacymi dziewczynami, czy duszonymi), ktore moglabym mu podsunac w ramach "kursu", ewentualnie stronki z opowiadaniami (w jezykach: angielskim, wloskim, hiszpanskim ewentualnie francuskim; po polsku za dlugo by zeszlo)?

Wiem, ze to glupio tak troche pytac, ale co innegomoge zrobic?
Kurlik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 15:34   #3982
Vallarr
Raczkowanie

GG do Vallarr Send a message via Skype™ to Vallarr

Subspaceland, oczywiście. Znacząca większość. Choć tam korzystają dużo z X crossów czy haków. Swoją drogą taki hak za mną chodzi od dłuższego czasu, planuję nawet kupić worek bokserski by zamaskować prawdziwe przeznaczenie haka w mieszkaniu
Vallarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 15:40   #3983
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Vallarr Pokaż wiadomość
Subspaceland, oczywiście. Znacząca większość. Choć tam korzystają dużo z X crossów czy haków. Swoją drogą taki hak za mną chodzi od dłuższego czasu, planuję nawet kupić worek bokserski by zamaskować prawdziwe przeznaczenie haka w mieszkaniu
Zawsze możesz powiedzieć, ze miałeś w planach kwiatek (zwisajacy z sufitu), ale się rozmyśliłeś
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 18:43   #3984
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
To o mnie
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 19:13   #3985
Kurlik
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Vallarr Pokaż wiadomość
Nie rozumiem dlaczego nie polaczyc przyjemnego z pozytecznym.
JA nie moge sie doczekac az w koncu sie gdzies osiedlimy bardziej na stale, wowczas worek bokserki to MUST, a hak zawsze znajdzie podwojne zastosowanie.
Poza tym, Margot, co to mialby byc za kwiatek? chyba nie

Wczesniej pisaam bez wczesniejszych ogledzin. Otoz na jednym z posladkow znalazlam 3 przesliczne , fioletowe siniaki, cala w skowronkach pobieglam do mojego M i...zobaczylam jego przerazona mine.
Dodam, ze nieraz sama, przez przypadek nabijalam sobie gorsze; ale strasznie sie tym przejal i znowu bylismy o kroczek od zmiany kursu.

Chyba nie moge sie z nim dzielic moja roadoscia.

A co do dyskusji o uleglosci i masochizmie. U mnie tez bardziej przewaza uleglosc, ale bol tez musi byc. W ramach rozsadku, ale byc musi. Na przyklad na zszywacz bym sie (chyba) w zyciu nie odwazyla. Na rozge, bambus, pas, reke owszem, ale nie uderzenie w twarz (zbyt duze ryzyko uszkodzenia trwale twarzy, miesni , nerwow, zebow), no ijakos slady tam ciezko wytlumaczyc (nie gram w siatke, tenisa czy cus).
Kurlik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 19:14   #3986
Bottega
Zakorzenienie

melduję zrobienie RTG stawu szczękowo-żuchwowego. Wyniki za 2 dni.
Kotkowa wersja "oberwałam piłką grając w siatkówkę" idealnie się sprawdziła

Kotko, kiedy jakaś sesja z Panem?

azbra: mi ogólnie tutaj brakuje dobrej kumpeli do pogadania. Zostawiłam wszystkich w moim rodzinnym mieście i jakoś z nowymi ludzmi nie umiem się zgrać. Tzn. z facetami tak (np. z kolegami TŻta, którzy teraz są też i moimi dobrymi kumplami), wręcz bardzo tak, ale to nie to samo co psiapsióła. :/

Co do bycia uległą lub masochistką (albo to i to) - ja zdecydowanie wolę masochizm. Podobno jestem też masochistką psychiczną :P Ogromną przyjemność sprawia mi ból, a sama uległość już nie do końca... lubię się buntować.

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2013-08-27 o 19:16
Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 19:35   #3987
201612280917
Konto usunięte

Cytat:
melduję zrobienie RTG stawu szczękowo-żuchwowego. Wyniki za 2 dni.
Kotkowa wersja "oberwałam piłką grając w siatkówkę" idealnie się sprawdziła

Kotko, kiedy jakaś sesja z Panem?
Bardzo się cieszę, że się przydałam a spotkanie... chyba w piątek. Aż się boję, bo z niego jest taki sadysta że prawdopodobnie znowu będę mieć poważny problem z siadaniem przez kilka dni.

Jeszcze spotykam się z koleżankami w czwartek i bardzo żałuję, że Pan nie pozwala mi założyć spódniczki, bo ślady nadal nie zeszły i mój siniak na udzie widać z daleka. Szkoda, bo już słyszę te zawstydzające komentarze, szczególnie od mojej ulubionej koleżanki, która mnie ciagnęła za włosy
Stary 2013-08-27, 21:24   #3988
Vallarr
Raczkowanie

GG do Vallarr Send a message via Skype™ to Vallarr

No jasne, że worek też będzie wykorzystywany, ale przede wszystkim rodzina i kulturalni znajomi muszą mieć wiarygodne wytłumaczenie. Hak wg Gan Raptora z nawado.pl powinien mieć wytrzymałość 5x waga podwieszanej osoby, więc wygląda tak jakby "troszkę" solidniej niż na kwiatek Strasznie mnie kręci wizja mojej ze związanymi rękami i wyprężonej pod hakiem, na podwieszanie przyjdzie jeszcze czas
Vallarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:40   #3989
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Co do bycia uległą lub masochistką (albo to i to) - ja zdecydowanie wolę masochizm. Podobno jestem też masochistką psychiczną :P Ogromną przyjemność sprawia mi ból, a sama uległość już nie do końca... lubię się buntować.
Ja wlasnie bolu nie lubie. Za to uwielbiam byc ulegla. Znowu marze o "gwalcie", poddaniu sie, kiedy jestem tylko "zabawka" do zaspokajania potrzeb.
Lubie byc ponizana rowniez psychicznie (ale tylko w sprawach seksu). Jesli bol, to tylko lekki i tylko podczas seksu (same zabawy bez penetracji nic dla mnie nie znacza).
Lubie byc zdominowana w lozku. Ale nie taka lekka dominacja typu kajdanki czy unieruchomienie, ale cos wiecej.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 22:16   #3990
Jenna Vain
Przyczajenie

Dot.: Koniec BDSM w związku. Co dalej?

Dla mnie sprawa jest prosta - za każdym razem (choćby człowieka darzyć nie wiadomo jaką miłością i nie wiadomo jakim zaufaniem) należy po pierwsze spisać umowę. Wiem, że to, co powiem, wyda się zbyt przesadne, ale po drugie, żadnych kompromisów, negocjacji czy przekonywania drugiej osoby do czegoś - trzeba znaleźć wspólne punkty, inaczej to nie wyjdzie. Po trzecie, jakiekolwiek naruszenie zasad oznacza definitywny koniec związku - choćby był nie wiadomo jak dobry. Przekonałaś się sama, że tutaj nie ma żartów, stąpa się po bardzo cienkiej linie i na granicy. Nie można sobie pozwolić na jakiekolwiek odbezpieczenie zabezpieczenia. Jeśli ktoś chce przestrzegać zasad (a jeśli twierdzi w dodatku, że tak kocha), to będzie ich przestrzegał. Moja rada to nie "obiecywać jutra". Czyli nie w stylu "będę z tobą już zawsze / jak zrobisz coś nie tak, to będę wyrozumiała", tylko "chcę być z tobą, ale takie są zasady i mam nadzieję, że rozumiesz dlaczego są ważne - jeśli coś schrzanisz, to to będzie koniec".
Jenna Vain jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości