|
|
#3961 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: masochistki
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;42469907]
![]() oj tam, ja Ci tego wręcz życzę.[/QUOTE] Niedługo moje urodziny, więc w ramach urodzin te skromne, ale jakże od serca płynące życzenia przyjmę.
|
|
#3963 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3965 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bólu nie cierpię to fakt, po prostu lubię mieć świadomość, że on ma nade mną przewagę, nawet mu to mówiłam. To kiedyś raz mnie związał, więcej nie powtórzył. Wczoraj nawet coś mu napomknęłam, że kiedyś, pewnego dnia, bla, bla, bla.
|
|
#3967 | |||||
|
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;42368367]dostałam ostatnio propozycję, aby przejść, (choć na 1 sesję) na 2 stronę i...nie chcę.[/QUOTE]
ja tez sobie tego nie wyobrazam Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Witam masochistki ponownie ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
A uderzenia w twarz sobie nie wyobrażałam, dopóki tego nie zaznałam, dopóki o to sama nie zaczęłam prosić... ![]() Mnie obecny Pan jeszcze ani razu nie związał bo nie mamy do tego odpowiedniego łóżka/ustawienia łóżka, ale może niedługo Chociaż i tak jest bardzo silny i uwielbiam jego silne dłonie.
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Treningi 2016: 117/100 2017: 71/100 Edytowane przez SekretnyWachlarz Czas edycji: 2013-08-26 o 22:35 |
|
|
|
|
#3969 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM
Tam gdzie sie wybieramy to sa po części ruiny, zaniedbany teren, wiec opcja na 4 odpada.tylko na 2 lapKach niestety.
W domu 4, ale ona tego bardzo nie lubi, bo głupio wyglądają siniaki na kolanach w spódniczkach... Moja uległa nie wie przeważnie co szykuje, ale wie ze coś. Wczoraj dałem jej znać zeby przygotowała sobie sucze ubranie takie i takie i ze w piątek popołudniu ma mieć dla mnie czas. Nie lubię zdradzać moich planów. W końcu ona jest dla mojej przyjemnosci, wiec ona nie musi wiedzieć? :P a tak na serio, to preferuje nie wiedzę Suki, moim zdaniem zwiększa doznania ![]() Z tego co kojarzę, to zarys sesji podała tylko raz i go spełniliśmy. Musiałem go podrasowac ale było bardzo 'przyjemnie' Ja też jestem za spotkaniem, wiem ze w Katowicach będzie, jak ktoś chętny mogę powiedzieć co i jak jak bede wiecej wiedział. Szkoda ze ta polska taka duża bo zrobilibyśmy spotkanie z wizaza
|
|
|
|
#3970 |
|
Raczkowanie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;42466961]azbra Zainspirowałaś mnie tym podarunkiem z bambusa
[/QUOTE]ciesze sie bardzo i sie polecam ![]() ciekawe czy dla Pana tez taki widok jest az tak bardzo piekny ... jak ja go odbieram ... intrygujacy Ty jestes Pan ... czy widok kleczacej przed toba slejvki czekajacej na ciebie - tak z zaskoczenia jest taki ?? intrygujacy napisz jak bedziesz cos wiecej wiedziec o takiej imprezie w Katowicach ... z gory dzieki ... slaaave13 duzo fajnych rzeczy mozna kupic nie w sklepach specjalistycznych i za smieszne pieniadze ... a wiazanie niekoniecznie przeca do lozka musi byc :P SekretnyWachlarz pewne rzeczy tkwia w czlowieku od zawsze ... i trzeba czegos aby je wydobyc ... ja delikatne elementy - wiazanie oczy, krepowanie dloni itp mialam zawsze ... wiec moze i u Ciebie ..... hi hi |
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3972 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Raczkowanie
|
azbra, Pan to też człowiek- mnie by sie bardzo podobało. Swojej mówiłem kilka razy ze chciałbym ją kiedyś zastać u nas w domu nagą, związana, zakneblowana, ale cały czas czekam. (w sieci jest dużo stron self bondage). Ja lubię jak mogę coś zdjąć z suni, np pończochy i gorset- nagość nie jest jedynym czynnikiem podniecenia. Ja wolę równiez jak jest mocno umalowana, tak suczo.
Możecie również wyjąc i poukładac kilka ulubionych zabawek które chiałybyście zeby Pan użył ![]() Eh, początki i przekraczanie granic każdego dnia. Czy to nie były piękne czasy? Pozazdrościć. |
|
|
|
#3974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i uwielbiam robic Panu mezowi niespodzianki ... cos kupic ... cos wymyslec ... dla niego dla poznania doznan ... ja mam czasem taki natlok pomyslow ze musze zapisywac ... bo za malo czasu na eksperymenty ... a dlaczego piszesz w czasie przeszlym "byly" nie wierze ze juz wszystko za wami ... kwestia wyobrazni
|
|
|
|
|
#3975 |
|
Raczkowanie
|
Bo początki już dawno za mna i moja sunia
|
|
|
|
#3976 |
|
Przyczajenie
|
heja
ja mam z kolei też różne fantazje na temat bdsmu, no ale jakoś ostrożnie do tego z partnerem podchodzimy. co do uległości to jak najbardziej lubię, ale lubię też dominować. co do uległości to lubie jak mnie mocno trzyma za pośladki, za szyje a szczegółnie za włosy od tyłu, co do dominacji to lubię jak rękoma nic nie może zrobić i tylko ja nad nim jestem i robię z nim co chce. co do mocniejszych doznań to lubię wsuwać paluszka do odbytu, no i cały czas mnie korci że spróbować ze straponem, tylko nie wiem jeszcze jak mu zasugerować, pracuję nad tym
|
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj G. był i było bardzo, bardzo fajnie. Doczekałam się moich klapsów i innych takich.
|
|
|
#3978 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3979 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Skoro Milena pisze o strap-on w przyszłości, to chyba jego...
|
|
|
|
#3980 |
|
Raczkowanie
|
Co do sexu analnego to najlepiej porozmawiać szczerze. Najwyzej powie ze nie chce, albo ze kiedyś.
Albo zdominuj i przelec. :P początkowo może mieć opory, ale to naprawdę bardzooo przyjemne dla faceta. Stymulacja prostaty daje niesamowite erekcje i orgazmy wiec to polubi.Tylko nie za ostro na początek, tyłek musi sie rozciągnac. Daj mu czas i jak dla mnie obowiązkowa lewatywa.
|
|
|
|
#3981 |
|
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o rade, to jakby sie cos takiego komus jeszcze przytrafilo, to polecam kilka dobrych dni zupelnej abstynencji...nawet nie bylo dotykania , takiego zwyklego, an buziaka, ani usmiechu (a ciezko mi bylo, bo ja zazwyczaj strasznie sie lepie i smieje, jak glupi do sera)...nawet rozmowy nam sie przez tem czas nie kleily.
Potem samo poszlo, zwlaszcza, ze ja niecierpliwa i jakos sie musialam rozladowac. No nic, nie chodzilo o to, ze sie boi, ale o to, ze wystraszylam go mowieniem o podduszaniu... tylko, ze nie pamietam abym o tym mowila w odniesieniu do mnie ![]() Wiec, jeszcze nie wszystko stracone. Wczoraj zostalam porzadne lanie przez kolano (choc nie jest to zupelnie to, co mialam na mysli) i dzis czuje sie zdecydowanie lepiej. W razie jakichs postepow nie omieszkam poinformowac. Czy macie jakies stronki ( nie jakies straszne z krwawiacymi dziewczynami, czy duszonymi), ktore moglabym mu podsunac w ramach "kursu", ewentualnie stronki z opowiadaniami (w jezykach: angielskim, wloskim, hiszpanskim ewentualnie francuskim; po polsku za dlugo by zeszlo)? Wiem, ze to glupio tak troche pytac, ale co innegomoge zrobic? |
|
|
|
#3982 |
|
Raczkowanie
|
Subspaceland, oczywiście. Znacząca większość. Choć tam korzystają dużo z X crossów czy haków. Swoją drogą taki hak za mną chodzi od dłuższego czasu, planuję nawet kupić worek bokserski by zamaskować prawdziwe przeznaczenie haka w mieszkaniu
|
|
|
|
#3983 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3985 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
JA nie moge sie doczekac az w koncu sie gdzies osiedlimy bardziej na stale, wowczas worek bokserki to MUST, a hak zawsze znajdzie podwojne zastosowanie. Poza tym, Margot, co to mialby byc za kwiatek? ![]() Wczesniej pisaam bez wczesniejszych ogledzin. Otoz na jednym z posladkow znalazlam 3 przesliczne , fioletowe siniaki, cala w skowronkach pobieglam do mojego M i...zobaczylam jego przerazona mine. Dodam, ze nieraz sama, przez przypadek nabijalam sobie gorsze; ale strasznie sie tym przejal i znowu bylismy o kroczek od zmiany kursu. Chyba nie moge sie z nim dzielic moja roadoscia. A co do dyskusji o uleglosci i masochizmie. U mnie tez bardziej przewaza uleglosc, ale bol tez musi byc. W ramach rozsadku, ale byc musi. Na przyklad na zszywacz bym sie (chyba) w zyciu nie odwazyla. Na rozge, bambus, pas, reke owszem, ale nie uderzenie w twarz (zbyt duze ryzyko uszkodzenia trwale twarzy, miesni , nerwow, zebow), no ijakos slady tam ciezko wytlumaczyc (nie gram w siatke, tenisa czy cus). |
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
melduję zrobienie RTG stawu szczękowo-żuchwowego. Wyniki za 2 dni.
Kotkowa wersja "oberwałam piłką grając w siatkówkę" idealnie się sprawdziła ![]() Kotko, kiedy jakaś sesja z Panem? ![]() azbra: mi ogólnie tutaj brakuje dobrej kumpeli do pogadania. Zostawiłam wszystkich w moim rodzinnym mieście i jakoś z nowymi ludzmi nie umiem się zgrać. Tzn. z facetami tak (np. z kolegami TŻta, którzy teraz są też i moimi dobrymi kumplami), wręcz bardzo tak, ale to nie to samo co psiapsióła. :/ Co do bycia uległą lub masochistką (albo to i to) - ja zdecydowanie wolę masochizm. Podobno jestem też masochistką psychiczną :P Ogromną przyjemność sprawia mi ból, a sama uległość już nie do końca... lubię się buntować. Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2013-08-27 o 19:16 |
|
|
|
#3987 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a spotkanie... chyba w piątek. Aż się boję, bo z niego jest taki sadysta Jeszcze spotykam się z koleżankami w czwartek i bardzo żałuję, że Pan nie pozwala mi założyć spódniczki, bo ślady nadal nie zeszły i mój siniak na udzie widać z daleka. Szkoda, bo już słyszę te zawstydzające komentarze, szczególnie od mojej ulubionej koleżanki, która mnie ciagnęła za włosy
|
|
|
|
|
#3988 |
|
Raczkowanie
|
No jasne, że worek też będzie wykorzystywany, ale przede wszystkim rodzina i kulturalni znajomi muszą mieć wiarygodne wytłumaczenie. Hak wg Gan Raptora z nawado.pl powinien mieć wytrzymałość 5x waga podwieszanej osoby, więc wygląda tak jakby "troszkę" solidniej niż na kwiatek
Strasznie mnie kręci wizja mojej ze związanymi rękami i wyprężonej pod hakiem, na podwieszanie przyjdzie jeszcze czas
|
|
|
|
#3989 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lubie byc ponizana rowniez psychicznie (ale tylko w sprawach seksu). Jesli bol, to tylko lekki i tylko podczas seksu (same zabawy bez penetracji nic dla mnie nie znacza). Lubie byc zdominowana w lozku. Ale nie taka lekka dominacja typu kajdanki czy unieruchomienie, ale cos wiecej. |
|
|
|
|
#3990 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Koniec BDSM w związku. Co dalej?
Dla mnie sprawa jest prosta - za każdym razem (choćby człowieka darzyć nie wiadomo jaką miłością i nie wiadomo jakim zaufaniem) należy po pierwsze spisać umowę. Wiem, że to, co powiem, wyda się zbyt przesadne, ale po drugie, żadnych kompromisów, negocjacji czy przekonywania drugiej osoby do czegoś - trzeba znaleźć wspólne punkty, inaczej to nie wyjdzie. Po trzecie, jakiekolwiek naruszenie zasad oznacza definitywny koniec związku - choćby był nie wiadomo jak dobry. Przekonałaś się sama, że tutaj nie ma żartów, stąpa się po bardzo cienkiej linie i na granicy. Nie można sobie pozwolić na jakiekolwiek odbezpieczenie zabezpieczenia. Jeśli ktoś chce przestrzegać zasad (a jeśli twierdzi w dodatku, że tak kocha), to będzie ich przestrzegał. Moja rada to nie "obiecywać jutra". Czyli nie w stylu "będę z tobą już zawsze / jak zrobisz coś nie tak, to będę wyrozumiała", tylko "chcę być z tobą, ale takie są zasady i mam nadzieję, że rozumiesz dlaczego są ważne - jeśli coś schrzanisz, to to będzie koniec".
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

może tak się od tego wzbraniasz, bo to kojarzy ci się tylko z bólem. Uległość to nie tylko ból.

nie wiem juz jak doradzic