Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVII - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-26, 21:36   #3931
zoila
Klientka w krawacie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVII

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość
A ja trochę się dziwię nagonki na rowerzystów, sama jeżdżę codziennie do pracy na rowerze i jak na razie to spotykam się tylko ze złym zachowaniem ze strony pieszych/kierowców aut.

Np. piesi potrafią iść po drodze rowerowej i mają gdzieś że równolegle idzie chodnik, a jak się ich szybko minie to jeszcze mają pretensję.
Nie pilnują dzieci/psów którym zdarza się wbiec znienacka na drogę rowerową. Hamowanie z dużej prędkości tylko dlatego że ktoś nie umie iść chodnikiem nie jest przyjemne
Dzisiaj na przejeździe dla pieszych i rowerów samochody dwa razy próbowały wymusić na mnie pierwszeństwo (mimo że miałam zielone), jeden prawie we mnie wjechał i jeszcze miał pretensje

Czasami trzeba jechać po chodniku mimo że jest wąski (np. w Poznaniu są takie ulice że jest tam zbyt ciasno dla rowerów i samochodów, ale zawsze takimi chodnikami jadę powoli i nawet nie "dzwonię" na przechodniów-ewentualnie powiem przepraszam, a i tak często mają pretensję- mimo że ruch rowerowy jest dopuszczony na takich chodnikach).

Zawsze punkt widzenia zależy od tego z której strony się patrzy
Dlatego napisałam, że nie można generalizować i są osoby wykazujące kulturę jazdy. Ja się z tym zgadzam, że piesi i kierowcy nie są święci. Ale nic nie irytuje mnie tak, jak rowerzysta jadący i dzwoniący na pieszego na chodniku, gdy druga część tego chodnika jest wydzieloną ścieżką rowerową. Albo parka rowerzystów, która nagle postanawia zjechać z chodnika na jezdnię na przystanku autobusowym bez oglądania się, podczas gdy w zatoczkę wjeżdża autobus. Mistrzowie świata.
Biegające pieski też mnie denerwują jako pieszego. Nie lubię też, gdy ktoś idzie środkiem drogi i nie ma jak go wyminąć, bo albo się o coś otrę, albo wylezę na ulicę.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 21:43   #3932
kevschaa
Zakorzenienie

Wg mnie największym problemem jest ogólny brak kultury i życzliwości wśród ludzi. Każdy w ruchu myśli tylko o sobie i swojej wygodzie
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 21:47   #3933
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Wg mnie największym problemem jest ogólny brak kultury i życzliwości wśród ludzi. Każdy w ruchu myśli tylko o sobie i swojej wygodzie
Święte słowa . Ale chyba w każdej dziedzinie życia tak jest - jesteśmy egoistami .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2013-08-26, 21:48   #3934
kasiaj85
Moderator

Cytat:
A ja trochę się dziwię nagonki na rowerzystów, sama jeżdżę codziennie do pracy na rowerze i jak na razie to spotykam się tylko ze złym zachowaniem ze strony pieszych/kierowców aut.

Np. piesi potrafią iść po drodze rowerowej i mają gdzieś że równolegle idzie chodnik, a jak się ich szybko minie to jeszcze mają pretensję.
Nie pilnują dzieci/psów którym zdarza się wbiec znienacka na drogę rowerową. Hamowanie z dużej prędkości tylko dlatego że ktoś nie umie iść chodnikiem nie jest przyjemne
Dzisiaj na przejeździe dla pieszych i rowerów samochody dwa razy próbowały wymusić na mnie pierwszeństwo (mimo że miałam zielone), jeden prawie we mnie wjechał i jeszcze miał pretensje

Czasami trzeba jechać po chodniku mimo że jest wąski (np. w Poznaniu są takie ulice że jest tam zbyt ciasno dla rowerów i samochodów, ale zawsze takimi chodnikami jadę powoli i nawet nie "dzwonię" na przechodniów-ewentualnie powiem przepraszam, a i tak często mają pretensję- mimo że ruch rowerowy jest dopuszczony na takich chodnikach).

Zawsze punkt widzenia zależy od tego z której strony się patrzy
co do pogrubionego - o tym właśnie mówię.. jadąc w normalnym ogólnie akceptowalnym tempie na rowerze hamowanie nie jest problemem (jak juz pisałam, sama czasem jeżdżę na rowerze, także empirycznie tego doświadczam).
A z ciekawości spytam - jeździsz też autem?
Pieski i dzieciątka uroczo biegające pod nogami też "uwielbiam"... grrr. Albo rodziny spacerujące całą szerokością chodnika w tempie spacerowym jakby nie mogli parami jedna za drugą... Także to nie jest tak, że wszyscy rowerzyści są be a kierowcy cacy.
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Dlatego napisałam, że nie można generalizować i są osoby wykazujące kulturę jazdy. Ja się z tym zgadzam, że piesi i kierowcy nie są święci. Ale nic nie irytuje mnie tak, jak rowerzysta jadący i dzwoniący na pieszego na chodniku, gdy druga część tego chodnika jest wydzieloną ścieżką rowerową. Albo parka rowerzystów, która nagle postanawia zjechać z chodnika na jezdnię na przystanku autobusowym bez oglądania się, podczas gdy w zatoczkę wjeżdża autobus. Mistrzowie świata.
Biegające pieski też mnie denerwują jako pieszego. Nie lubię też, gdy ktoś idzie środkiem drogi i nie ma jak go wyminąć, bo albo się o coś otrę, albo wylezę na ulicę.
no dokładnie
są fatalni kierowcy i są fatalni rowerzyści, tak naprawdę dużo się mówi o przepisach ruchu drogowego w kontekście kierowców a nic albo bardzo mało w kontekście rowerzystów i stąd nie ma się co dziwić, że oni potem myślą, że robią dobrze...

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 21:55   #3935
kevschaa
Zakorzenienie

Uważam że po drodze rowerowej mogę się rozpędzić i jechać szybko, czasem zdarza mi się rozpędzić do prawie 40km/h i hamowanie z tej prędkości bo pieszy postanowił nagle wskoczyć na drogę rowerową nie jest fajne. Skoro piesi nie wskakują znienacka na ulicę to nie powinni robić tego z drogą rowerową
Od razu zaznaczę że po drogach pieszo-rowerowych aż tak szybko nie jeżdżę, ale nie widzę nic złego w szybkiej jeździe po drodze do tego przeznaczonej
Co do samochodu-jeżdżę okazjonalnie, jakoś większą przyjemność sprawia mi jazda na rowerze. Poza tym to spora oszczędność czasu- rowerem jadę do pracy 30 min, autem prawie godzinę
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 22:01   #3936
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Osobiście uważam, że nam po prostu brakuje tolerancji i kultury. Robimy z igły widły. Ważne, by nikomu nic się nie stało, a to, że ktoś nie przyuważył, musiał zahamować (nie mam na myśli jakiejś sytuacji ekstremalnej) to nie powód, by zaraz się wyzywać, krzyczeń i rzucać fakami.
Jako kierowca, pieszy i rowerzysta uważam, że to właśnie samochody powinny być na pierwszeństwie zawsze. Nie ma co ukrywać, że trudniej zapanować nad maszyną z silnikiem, niż nad własnym ciałem. Myślę, że to byłoby bezpieczniejsze.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
są fatalni kierowcy i są fatalni rowerzyści, tak naprawdę dużo się mówi o przepisach ruchu drogowego w kontekście kierowców a nic albo bardzo mało w kontekście rowerzystów i stąd nie ma się co dziwić, że oni potem myślą, że robią dobrze...
Dokładnie. Kiedyś w podstawówkach była modna karta motorowerowa i coś się tam uczyliśmy o ruchu drogowym, a teraz? Czy coś z tego zostało?

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Święte słowa . Ale chyba w każdej dziedzinie życia tak jest - jesteśmy egoistami .
Czasami trzeba
Ale co jak co, na drodze powinno się liczyć bezpieczeństwo, a nie fochy i nastroje uczestników!
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 22:03   #3937
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Uważam że po drodze rowerowej mogę się rozpędzić i jechać szybko, czasem zdarza mi się rozpędzić do prawie 40km/h i hamowanie z tej prędkości bo pieszy postanowił nagle wskoczyć na drogę rowerową nie jest fajne. Skoro piesi nie wskakują znienacka na ulicę to nie powinni robić tego z drogą rowerową
Od razu zaznaczę że po drogach pieszo-rowerowych aż tak szybko nie jeżdżę, ale nie widzę nic złego w szybkiej jeździe po drodze do tego przeznaczonej
Co do samochodu-jeżdżę okazjonalnie, jakoś większą przyjemność sprawia mi jazda na rowerze. Poza tym to spora oszczędność czasu- rowerem jadę do pracy 30 min, autem prawie godzinę
no i właśnie przepraszam, że tak powiem, ale widzę w Twojej postawie niestety taką brawurę jakiej nie lubię zarówno u kierowców jak i u rowerzystów. Rowerem 40km/h? chyba trochę szybko jak na mój gust, biorąc pod uwagę że w mieście na auto jest ograniczenie prędkości do 50tki... Jazda po drodze pieszo-rowerowej powinna być bezpieczna - dla obu stron. Jesteś kierowcą to wiesz, że obowiązuje zasada ograniczonego zaufania. Zawsze i wszędzie może ci wyjść na drogę pieszy - na drogę, szosę, skrzyżowanie, przejście dla pieszych. Uważam, że przede wszystkim powinno się jeździć z głową...

oczywiście nie obraź sie bo nie mam na celu obrażanie nikogo... tylko po prostu mam wrażenie, że ludzie nie mają wyobraźni czasem - tyle w temacie. A też się mogę wypowiedzieć z każdej z tych perspektyw....

Mój beauty blog

Edytowane przez kasiaj85
Czas edycji: 2013-08-26 o 22:05

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-26, 22:20   #3938
Cholera Naczelna
Raczkowanie

heh, hej dziewczyny, nie było mnie trochę...

a ja dziś z prośbą o trzymanie kciuków... rano najmłodsza ma badania, i okaże się, czy będzie poprawiany przeszczep [po guzie kości]...

i tak jakoś nie mam, gdzie się wywnętrzyć z taką prośbą, a jakoś potrzebuję chyba...

a później obiecuję wrócić z recenzjami, które juz prawie gotowe.
na razie tylko notka o współpracy z nowym portalem blogowym [ogólnoblogowym, nie tylko kosmetycznie, który za miesiąc ma odpalić różne fajne sprawy]
Cholera Naczelna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 22:22   #3939
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez Cholera Naczelna Pokaż wiadomość

a ja dziś z prośbą o trzymanie kciuków... rano najmłodsza ma badania, i okaże się, czy będzie poprawiany przeszczep [po guzie kości]...

i tak jakoś nie mam, gdzie się wywnętrzyć z taką prośbą, a jakoś potrzebuję chyba...

na razie tylko notka o współpracy z nowym portalem blogowym [ogólnoblogowym, nie tylko kosmetycznie, który za miesiąc ma odpalić różne fajne sprawy]
trzymam kciuki!
będzie dobrze!!!

Mój beauty blog
Stary 2013-08-26, 23:23   #3940
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
\

[/COLOR]Widziałam wcześniej dyskusję na temat wosków - ja zamówiłam w ubiegłe-ubiegłe święta kilka wosków YC, chyba 8 i jeszcze 2 mi zostały jakoś zupełnie do mnie nie przemawia taka forma 'aromatyzowania' domu, zdecydowanie bardziej trafiają do mnie zwykłe olejki. Poza tym zwykle nie czuję zapachu jeśli nie stanę przy kominku albo przy świecy zapachowej - jedynym wyjątkiem są waniliowe świece z Ikea, które mi pachną na całe mieszkanie Po inne sięgam rzadko.
Wiesz, może nie trafiłaś z zapachami. Często potrzeba tych mocniejszych, a nie takich w tle. No i z woskami jest tak, że lepiej je najpierw rozpuścić, wyjść z pokoju i do niego wejsć, aby dobrze poczuć zapach. Lub poruszać się, aby były ruchy powietrza.
Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Wjeżdżając na ulicę, rowerzysta uczestniczy w ruchu drogowym = musi znać kodeks drogowy. Większość chyba nawet nie wie co jest, i chyba nie zdaje sobie sprawy jakie sprawia niebezpieczeństwo, nie tylko sobie, ale wszystkim na ulicy. Jeśli nie zna, to niech zejdzie z roweru i idzie po chodniku. Kilkukrotnie byłam świadkiem jak rowerzysta jeździł pod prąd, zmieniał sobie swobodnie pasy,a o sygnalizacji już nawet nie będę wspominać.
Prawda.

Cytat:
Brak ścieżek/ścieżki w fatalnym stanie to duży problem, który ja, pieszy, widzę. Ale uważam, że to nie zwalnia rowerzystów z myślenia. Kierowcy i piesi też mają swoje za uszam...
Też tak myślę.

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Wg mnie powinno sie oceniac produkt wg tego co obiecuje producent... Cena to juz bardziej sprawa indywidualna.
Dlatego nie podaję u siebie cen i tego nie oceniam (od święta wspomnę o tym). To co dla jednego jest tanie, dla innego może być drogie i odwrotnie. No i nie zapominajmy, że czasem można coś kupić bardzo okazyjnie.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Od długiego czasu nie mam nic "wymarzonego", co mi się podoba to kupuję....
Co do YC - to mi przeszło Będę odsprzedawać część "kolekcji".
Może za jakiś czas CI wróci? A z wymarozymi rzeczami to też tak nie mam, bardziej do zakupów mnie kusi prawdziwa promocja.

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość

oczywiście nikt przecież nie mówi, że wśród tańszych firm nei ma dobrych produktów ale szukanie tych perełek czasem kosztuje tyle co kupno jednego droższego pewniaka.
Prawda- zanim kupiłam Harmony czy Bahamę wydałam kupę kasy na jakieś przeciętniaki. Teraz w tę stronę już nawet nie patrzę, bo jestem zadowolona z tego co mam.

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Ja kiedyś nawet myślałam, żeby sprowadzać woski z zagranicy, bo to dobry biznes, ale chyba bym nie podołała
Czy ja wiem czy dobry? Dobry jak zamawiasz całą masę i masz kogoś w usa kto będzie Ci w tym pomagał.

Cytat:
Poza są nieco tańsze, ale jak się je sprowadza to wychodzą cenowo podobnie jak te dostępne tutaj
Wychodzą drożej- chyba, że zamawiasz ogromne ilości.

Cytat:
Jak to? Skoro dziewczyny kupują od jednej osoby, która sprowadza i nie dają więcej niż 7zł/szt? A przecież jemu też musi się to opłacać
Bo ma kogoś w USa, kto chodzi po outletach i zbiera zamówienia aż przyjdą.

Cytat:
Teraz, normalnie po dwa chodzą. Przygarnęłabym kilka zapachów niedostępnych u nas
Jakich?
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 06:25   #3941
dimiti
Zakorzenienie

Cytat:

trzymamy bardzo, bardzo mocno!! aż nam krem nie dopływa ! będzie git
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-27, 06:31   #3942
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Dzień dobry dziewczęta!
Mam nadzieję, że żyjecie lepiej niż ja, coś mnie glowa boli od rana
kurczę, już takie chłodne wieczory i poranki są brr

Cholera Naczelna trzymam kciuki

miłego dnia wszystkim
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 06:50   #3943
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość

Jakich?
Cozy Sweater, Golden Sands, Witches Brew, Pumpkin Buttercream, Blueberry Scone, Napa Valley Sun...

Idę dzisiaj do miasta, więc może kupię sobie jakiś wosk na pocieszenie, bo wypalam resztkę zabójczo mocnego Pink Sands.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2013-08-27, 07:22   #3944
Aswertyna
Rozeznanie

Hej

Cholera kciuki trzymane są!
a ten portal to przypadkiem nie jest Twój? bo ma taką samą nazwę jak Twój Fanpage kiedyś ewentualnie się mogę mylić

Przebiegły Rudy Lis

Mądrale Świata żaby na jęzorach Wam wyrosną !
Aswertyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 07:26   #3945
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymam kciuki
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 07:28   #3946
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Cozy Sweater, Golden Sands, Witches Brew, Pumpkin Buttercream, Blueberry Scone, Napa Valley Sun...

Idę dzisiaj do miasta, więc może kupię sobie jakiś wosk na pocieszenie, bo wypalam resztkę zabójczo mocnego Pink Sands.
Ooo też go planuję zamówić, bo jest u nas dostępny W ogóle idę na wątek YC popytać czy ktoś już palił nowości jesienne i jak pachną

Ja wczoraj topiłam w kominku wosk Bermuda Beach - ostatnie letnie podrygi, bo zbliża się jesień - już szykuję resztki moich jesienno zimowych wosków i zamawiam nowe Uwielbiam jesień

Edytowane przez ewwwa
Czas edycji: 2013-08-27 o 07:38
ewwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 07:37   #3947
pannanika
Zakorzenienie

Ej, powiedzcie mi, a taki wosk to powinien całkiem wyparować z kominka czy w którymś momencie trzeba go wymienić?
Stary 2013-08-27, 07:39   #3948
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannanika Pokaż wiadomość
Ej, powiedzcie mi, a taki wosk to powinien całkiem wyparować z kominka czy w którymś momencie trzeba go wymienić?
Wosk nie wyparuje Topi się jak świeczka gdy go podgrzewasz, a gdy zgasisz kominek to znowu zastyga. Po prostu po jakimś czasie przestaje pachnieć po zapaleniu kominka - wtedy trzeba mu podziękować
Stary 2013-08-27, 07:48   #3949
Aswertyna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Ooo też go planuję zamówić, bo jest u nas dostępny W ogóle idę na wątek YC popytać czy ktoś już palił nowości jesienne i jak pachną

Ja wczoraj topiłam w kominku wosk Bermuda Beach - ostatnie letnie podrygi, bo zbliża się jesień - już szykuję resztki moich jesienno zimowych wosków i zamawiam nowe Uwielbiam jesień
podrzuć link

Przebiegły Rudy Lis

Mądrale Świata żaby na jęzorach Wam wyrosną !
Aswertyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-27, 07:50   #3950
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aswertyna Pokaż wiadomość
podrzuć link
Do wątku? KLIK
Stary 2013-08-27, 08:20   #3951
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Wosk nie wyparuje Topi się jak świeczka gdy go podgrzewasz, a gdy zgasisz kominek to znowu zastyga. Po prostu po jakimś czasie przestaje pachnieć po zapaleniu kominka - wtedy trzeba mu podziękować
A no widzisz
Nie no, bo myślałam, że może to się wypali po prostu, tak jak świeczka
To mój już się chyba nadaje do wywalenia :P

A bezpieczniej go wyskrobać czy podgrzać i wylać? :P
Stary 2013-08-27, 08:22   #3952
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:

Serio, jest u nas Cozy? Myślałam, że tylko November Rain, Lake Sunset, Vanilla Chai i Salted Caramel do nas trafiły

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Wsadzić kominek na kilka minut do zamrażarki (po ostygnięciu wosku) i podważyć nożem

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2013-08-27, 08:23   #3953
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Serio, jest u nas Cozy? Myślałam, że tylko November Rain, Lake Sunset, Vanilla Chai i Salted Caramel do nas trafiły

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Wsadzić kominek na kilka minut do zamrażarki (po ostygnięciu wosku) i podważyć nożem
Na to to już w życiu bym nie wpadła! Co ja bym bez Was zrobiła, ja nie wiem
Stary 2013-08-27, 08:25   #3954
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Wystarczy nacisnąć palcem na boku
Stary 2013-08-27, 08:26   #3955
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
A no widzisz
Nie no, bo myślałam, że może to się wypali po prostu, tak jak świeczka
To mój już się chyba nadaje do wywalenia :P

Tak jak zoila napisała do zamrażarki i potem nawet nie trzeba noża tylko mocno paluchami krawędź wosku nacisnąć to odskoczy
Cytat:

Chyba wszystkie widziałam Cozy na bank jest i on chyba najbardziej by mi pasował, bo czytałam na stronie YC komentarze pod tymi jesiennymi zapachami i wyeliminowałam Lake sunset i November rain
Stary 2013-08-27, 08:28   #3956
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Wystarczy nacisnąć palcem na boku
Muszę spróbować. Zawsze działałam nożem albo widelcem
Cytat:

Tak jak zoila napisała do zamrażarki i potem nawet nie trzeba noża tylko mocno paluchami krawędź wosku nacisnąć to odskoczy

Chyba wszystkie widziałam Cozy na bank jest i on chyba najbardziej by mi pasował, bo czytałam na stronie YC komentarze pod tymi jesiennymi zapachami i wyeliminowałam Lake sunset i November rain
November Rain mocno pachnie suchymi liśćmi, ale Lake mi się nawet podobał. Na Świecie zapachów jako jesienną kolekcję pokazuje tylko te 4, które wcześniej wymieniłam, nie ma Cozy i Pumpkin.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2013-08-27, 08:30   #3957
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odkąd mam kominek z YC, to wystarczy chwilę potrzymać w zamrażarce i nacisk palca wystarcza, żeby wyskoczył Z rossmannowskim kominkiem było gorzej
Stary 2013-08-27, 08:31   #3958
pannanika
Zakorzenienie

Niech przyjdzie wrzesień i jakieś pieniądze, prooszę Też bym sobie dokupiła trochę zapachów
Stary 2013-08-27, 08:32   #3959
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:

ja nakupiłam wosków a został mi 1 tea-light
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:33   #3960
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:

November Rain mocno pachnie suchymi liśćmi, ale Lake mi się nawet podobał. Na Świecie zapachów jako jesienną kolekcję pokazuje tylko te 4, które wcześniej wymieniłam, nie ma Cozy i Pumpkin.
Paluchami spróbuj!

November Rain pachnie suchymi liśćmi? To chyba coś dla mnie
A Lake nie jest duszący?
Idę poszukać strony z Cozy no bo gdzieś to widziałam

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości