stare znajome z wątku Tżtówki 2009 :) - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-26, 19:24   #4891
Ayrine
Zakorzenienie

Dot.: stare znajome z wątku Tżtówki 2009 :)

Cytat:
Napisane przez pannanika Pokaż wiadomość
Oni w ogóle Cię nie pytają, tylko sprawdzają sami przy pierwszym oddaniu. Jak teraz byłam, to był ze mną kolega, który już raz oddawał. I tam dawali takie opaski na rękę z kodem kreskowym, który był potrzebny na każdym etapie oddawania, i on miał na niej wpisaną grupę a ja nie.
teraz tak się zastanawiam, czy mogłabym oddać krew skoro jadę na psychotropach jakby nie patrzeć to jest substancja która cały czas krąży we krwi, skoro biorę tabletki codziennie rano i wieczorem
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 19:26   #4892
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Catherrine* Pokaż wiadomość
Aha, no to wszystko tak jak piszą
Ja to tak naprawdę (aż wsyd..) nie badam się wcale, nawet jeśli chodzi o morfologię itp., więc sama jestem ciekawa swojego stanu zdrowia

Dobrze, że o tym przypomniałaś, bo kiedyś to myślałam i o oddaniu krwi, i o zarejestrowaniu się jako potencjalny dawca szpiku, a teraz to zapomniałam o wszystkim..
Jako dawca jestem zarejestrowana, bo akurat na UW na kampusie była rejestracja, to się przeszłam Też tylko jedna ankieta i jedna fiolka krwi. 15 minut to trwało.

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
teraz tak się zastanawiam, czy mogłabym oddać krew skoro jadę na psychotropach jakby nie patrzeć to jest substancja która cały czas krąży we krwi, skoro biorę tabletki codziennie rano i wieczorem
A nawet nie wiem...
Stary 2013-08-26, 19:28   #4893
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candiess Pokaż wiadomość

Jakie miejsce i jaki motyw? Zdradzisz? :
wrzucałam już kiedyś ten motyw ale specjalnie dla Ciebie zrobię to jeszcze raz robię też na plecach, ale na wysokości talii wiem, że może być ciężko rozczytać, więc: "Sometimes it's the tough moments that help you realize who you've finally become", a dla tych, co nie lubią angielskiego, w wolnym tłumaczeniu: "To trudne chwile pomagają Ci zrozumieć, kim się ostatecznie stałeś"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Tattoo 2.jpg (21,5 KB, 6 załadowań)
Stary 2013-08-26, 22:35   #4894
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

W końcu wróciłam z pracy!
Niestety nie wypakowałam się jeszcze do końca, nie miałam weny dzisiaj. Mam jakiegoś doła na dodatek
Lecę teraz spać
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 22:48   #4895
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hejo
a ja sie dzisiaj zjarałam w pracy

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:37   #4896
pannanika
Zakorzenienie

Czeeeść
Stary 2013-08-27, 11:16   #4897
Ayrine
Zakorzenienie

hello
jeszcze tylko 104 posty! no z moim to już 103 i nowy wątek
Stary 2013-08-27, 11:23   #4898
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
hello
jeszcze tylko 104 posty! no z moim to już 103 i nowy wątek
Trzeba go wreszcie wykończyć, no ile można

Ej, jestem pod wrażeniem ile można zrobić, jak się nie śpi do 12 tylko wstanie koło 9 xD
Stary 2013-08-27, 12:19   #4899
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba go wreszcie wykończyć, no ile można

Ej, jestem pod wrażeniem ile można zrobić, jak się nie śpi do 12 tylko wstanie koło 9 xD
teach me my master! jak mam wolne to nie ma bata, żebym wstała przed 10:00...
Stary 2013-08-27, 12:32   #4900
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
teach me my master! jak mam wolne to nie ma bata, żebym wstała przed 10:00...
Mój przyjaciel się nudził w drodze do pracy zaczął do mnie pisać smsy o 7:30... I to tak jeden po drugim, z tekstami typu "no czemu jeszcze śpisz?" xD Oczywiście się obudziłam i już później nie mogłam zasnąć, to poprzewalałam się w łóżku jeszcze z godzinę i wstałam xD

Sama z siebie za cholerę bym nie wstała xD
Stary 2013-08-27, 14:20   #4901
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Mój przyjaciel się nudził w drodze do pracy zaczął do mnie pisać smsy o 7:30... I to tak jeden po drugim, z tekstami typu "no czemu jeszcze śpisz?" xD Oczywiście się obudziłam i już później nie mogłam zasnąć, to poprzewalałam się w łóżku jeszcze z godzinę i wstałam xD

Sama z siebie za cholerę bym nie wstała xD
muszę poszukać przyjaciół
Stary 2013-08-27, 14:25   #4902
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
muszę poszukać przyjaciół
Wiesz, tylko pytanie czy kogoś, kto Cię w wolny dzień budzi przed ósmą rano można jeszcze nazwać przyjacielem
Stary 2013-08-27, 19:50   #4903
*Catherrine*
Zakorzenienie

Przed 8-mą rano, hohoho, niektórzy już max o 5:30 muszą wstawac..
Ale ja nawet jak mam dzień wolny to wstaję ok. 8, bo czuję, że tracę czas, a tyyle mam do zrobienia. A jak nie mam to wymyślę coś i już mam

Dziewczyny, macie jakiś sprawdzony tekst na natrętnych podrywaczy, z którymi nie macie ochoty nawet gadac, a co dopiero umawiac się (!) ? Bo ja wymiękam, nie wiem co mam mówic.. robię się czerwona i tyle.. Dziś jakiś koleś mnie w autobusie zagadał, później chciał się umawiac, a później powiedział, że się jeszcze spotkamy w autobusie.. help chyba sobie kupię obrączkę
Stary 2013-08-28, 21:03   #4904
candiess
Zakorzenienie

Dzisiaj byłam pierwszy dzień sama na sklepie i było nawet ok Na szczęście nie ma wielu klientów, więc mogę poczytać książkę albo pouczyć się angielskiego... Szukam jeszcze czegoś na weekendy, ale pewnie będzie ciężko, bo wolą studentów

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Przed 8-mą rano, hohoho, niektórzy już max o 5:30 muszą wstawac..
Ale ja nawet jak mam dzień wolny to wstaję ok. 8, bo czuję, że tracę czas, a tyyle mam do zrobienia. A jak nie mam to wymyślę coś i już mam

Dziewczyny, macie jakiś sprawdzony tekst na natrętnych podrywaczy, z którymi nie macie ochoty nawet gadac, a co dopiero umawiac się (!) ? Bo ja wymiękam, nie wiem co mam mówic.. robię się czerwona i tyle.. Dziś jakiś koleś mnie w autobusie zagadał, później chciał się umawiac, a później powiedział, że się jeszcze spotkamy w autobusie.. help chyba sobie kupię obrączkę
Też wolę wstać rano

Jak tam Twoja rozmowa o pracę? Nic nie pisałaś na ten temat

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hejo
a ja sie dzisiaj zjarałam w pracy
Hej Co tam u Ciebie?

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
wrzucałam już kiedyś ten motyw ale specjalnie dla Ciebie zrobię to jeszcze raz robię też na plecach, ale na wysokości talii wiem, że może być ciężko rozczytać, więc: "Sometimes it's the tough moments that help you realize who you've finally become", a dla tych, co nie lubią angielskiego, w wolnym tłumaczeniu: "To trudne chwile pomagają Ci zrozumieć, kim się ostatecznie stałeś"
A to widziałam tamto zdjęcie Myślałam, że robisz drugą dziarę Swoją drogą fajny cytat

candiess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:27   #4905
*Catherrine*
Zakorzenienie

ooo, pamiętasz rozmowa pozytywnie, w piątek idę tam ponownie, będzie też 3ci wspólnik do kompletu - też chce mnie poznac dogadamy szczegóły i może już umowę podpiszemy.. tak mi powiedzieli

fajnie, że u Ciebie też wypaliła ta praca niecały etat tam masz, tak?
Stary 2013-08-28, 21:39   #4906
ffb13763ddeb19d95255f96b349e2f21757b5e15_67b67088155fe
Konto usunięte

Czesc Dziewczny!
Przepraszam, ze sie tak nie odzywam, ale sie bardzo pochorowałam, nawet nie mam siły nadrabiać. Sama do końca nie wiem, co mi jest. Ale jeden lekarz powiedzial, ze mam zapalenie przydatków, drugi ze to zapalenie nerki, jutro ide jeszcze do gina, moze on to rozstrzygnie. Pomine juz fakt tego, jak poszlam na ostry dyzur w szpitalu, gdy juz doslownie umieralam z bolu i kobieta malo, ze mnie odeslala z kwitkiem, to jeszcze nawrzeszczała.. biorę już antybiotyki takze jeszcze kilka dni i moze wroce do siebie i bede sie czesciej odzywac, bo mi Was brakuje bardzo.
ffb13763ddeb19d95255f96b349e2f21757b5e15_67b67088155fe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 21:48   #4907
*Catherrine*
Zakorzenienie

kamona, zdrowiej
Stary 2013-08-28, 21:58   #4908
candiess
Zakorzenienie

Odp: Dot.: stare znajome z wątku Tżtówki 2009 :)

Cytat:
ooo, pamiętasz rozmowa pozytywnie, w piątek idę tam ponownie, będzie też 3ci wspólnik do kompletu - też chce mnie poznac dogadamy szczegóły i może już umowę podpiszemy.. tak mi powiedzieli

fajnie, że u Ciebie też wypaliła ta praca niecały etat tam masz, tak?
To super! Gratulacje Tak ja mam pół etatu tylko dlatego chcę jeszcze coś na weekend. Myślałam jeszcze o nockach, ale nie wiem czy dałabym radę. Zobaczymy jak to będzie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

[1=ffb13763ddeb19d95255f96 b349e2f21757b5e15_67b6708 8155fe;42510159]Czesc Dziewczny!
Przepraszam, ze sie tak nie odzywam, ale sie bardzo pochorowałam, nawet nie mam siły nadrabiać. Sama do końca nie wiem, co mi jest. Ale jeden lekarz powiedzial, ze mam zapalenie przydatków, drugi ze to zapalenie nerki, jutro ide jeszcze do gina, moze on to rozstrzygnie. Pomine juz fakt tego, jak poszlam na ostry dyzur w szpitalu, gdy juz doslownie umieralam z bolu i kobieta malo, ze mnie odeslala z kwitkiem, to jeszcze nawrzeszczała.. biorę już antybiotyki takze jeszcze kilka dni i moze wroce do siebie i bede sie czesciej odzywac, bo mi Was brakuje bardzo. [/QUOTE]

O kurczę Zdrowiej szybko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2013-08-28, 22:12   #4909
*Catherrine*
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: stare znajome z wątku Tżtówki 2009 :)

Cytat:
To super! Gratulacje Tak ja mam pół etatu tylko dlatego chcę jeszcze coś na weekend. Myślałam jeszcze o nockach, ale nie wiem czy dałabym radę. Zobaczymy jak to będzie
Nocki to ciężko... Na weekendy chyba lepiej Może jako hostessa na promocjach albo coś takiego?

Wyrwę się z mojej dotychczasowej pracy jak dobrze pójdzie mi w piątek wszystko, to w pon zanoszę wypowiedzenie
Stary 2013-08-28, 22:35   #4910
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj byłam pierwszy dzień sama na sklepie i było nawet ok Na szczęście nie ma wielu klientów, więc mogę poczytać książkę albo pouczyć się angielskiego... Szukam jeszcze czegoś na weekendy, ale pewnie będzie ciężko, bo wolą studentów

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Też wolę wstać rano

Jak tam Twoja rozmowa o pracę? Nic nie pisałaś na ten temat

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Hej Co tam u Ciebie?

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

A to widziałam tamto zdjęcie Myślałam, że robisz drugą dziarę Swoją drogą fajny cytat

hej
pracuje sobie dalej, jestem strasznie zmeczona i wykonczona juz, wstaje po 5 a w domu jestem koło 20 dopiero. Ale jakos ciagne to dzisiaj dostałam wypłate z 3 tyg i zarobilam tyle co w 3 miesiace w olsztynie wiec mam motywacje
tesknie za mamuska i moja chrzesniaczka, ale za miesiac jedziemy na 2 tyg do Pl :jupi :

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-28, 23:16   #4911
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:

no to właśnie to będzie druga dziara bo pod zegarkiem mam coś innego napisane jak da radę to jeszcze w tym roku chciałabym sobie zrobić ćmę, no ale zobaczymy
Stary 2013-08-29, 00:12   #4912
asiula1306
Zakorzenienie

czeeeeeść ja już w Polsce, w domku i własnym łóżku Było prze-mega, jestem opalona na koniec wakacji, objedzona, opita ale zmęczona bo codziennie musiałam imprezować No i jestem po 30 godzinach podróży. Szkoda tylko że już nie mam w nocy tża przy sobie. To były ostatnie wakacje na luzie, za rok nigdzie nie jedziemy. Ale teraz zabieramy się za dokańczanie formalności z mieszkaniem, ja zamykam sprawy uczelniane i szukam nowej pracy i nowy rozdział w życiu czas zacząć
asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-29, 07:37   #4913
candiess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej
pracuje sobie dalej, jestem strasznie zmeczona i wykonczona juz, wstaje po 5 a w domu jestem koło 20 dopiero. Ale jakos ciagne to dzisiaj dostałam wypłate z 3 tyg i zarobilam tyle co w 3 miesiace w olsztynie wiec mam motywacje
tesknie za mamuska i moja chrzesniaczka, ale za miesiac jedziemy na 2 tyg do Pl :jupi :
Kurcze Szkoda, że tak ciężko pracujesz... Mam nadzieję, że za jakiś czas znajdziesz coś lżejszego. Dobrze, że chociaż pieniądze są ok
My z TŻ zbieramy teraz pieniążki i marzec-maj następnego roku jedziemy do UK Oby się udało...

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
no to właśnie to będzie druga dziara bo pod zegarkiem mam coś innego napisane jak da radę to jeszcze w tym roku chciałabym sobie zrobić ćmę, no ale zobaczymy
No to się popisałam pamięcią Oba ładne

Stary 2013-08-29, 08:23   #4914
enamour
Zakorzenienie

hejo.

kamona, zdrowiej! a moja babcia znów w szpitalu..
Stary 2013-08-29, 10:40   #4915
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
czeeeeeść ja już w Polsce, w domku i własnym łóżku Było prze-mega, jestem opalona na koniec wakacji, objedzona, opita ale zmęczona bo codziennie musiałam imprezować No i jestem po 30 godzinach podróży. Szkoda tylko że już nie mam w nocy tża przy sobie. To były ostatnie wakacje na luzie, za rok nigdzie nie jedziemy. Ale teraz zabieramy się za dokańczanie formalności z mieszkaniem, ja zamykam sprawy uczelniane i szukam nowej pracy i nowy rozdział w życiu czas zacząć
gratulacje oby wszystko się układało jak należy
Stary 2013-08-29, 12:26   #4916
pannanika
Zakorzenienie

Hej hej
Tak bardzo właśnie zmarnowałam pół dnia śpiąc

Kamona zdrowiej szybciutko!

Pochwalę się: skończyliśmy wczoraj mój rower, nawet jeździ na moim instagramie mozecie zobaczyć jak wygląda cały (www.instagram.com/pannanika) a tu wrzucam jeszcze zdjęcie osłony na tylne koło bo tam nie ma :P

I mój blog osiągnął 600 obserwatorów! Nieważne, że 600 jest mój przyjaciel
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-08-28 19.50.06.jpg (115,7 KB, 8 załadowań)
Stary 2013-08-29, 15:50   #4917
candiess
Zakorzenienie

Cytat:
Hej hej
Tak bardzo właśnie zmarnowałam pół dnia śpiąc

Kamona zdrowiej szybciutko!

Pochwalę się: skończyliśmy wczoraj mój rower, nawet jeździ na moim instagramie mozecie zobaczyć jak wygląda cały (www.instagram.com/pannanika) a tu wrzucam jeszcze zdjęcie osłony na tylne koło bo tam nie ma :P

I mój blog osiągnął 600 obserwatorów! Nieważne, że 600 jest mój przyjaciel
Ale fajowy

Stary 2013-08-29, 15:54   #4918
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
Ale fajowy
Jaram się nim niesamowicie, szkoda, że już nie zdążę na nim pewnie porządnie pojeździć
Stary 2013-08-29, 18:23   #4919
*Catherrine*
Zakorzenienie

Cytat:
Jaram się nim niesamowicie, szkoda, że już nie zdążę na nim pewnie porządnie pojeździć
nie widzę go na tym insta.. ale tylna osłona fajna skąd taką wzięłaś? sama malowałaś?

zdążysz pojeździc!
Stary 2013-08-29, 19:31   #4920
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
nie widzę go na tym insta.. ale tylna osłona fajna skąd taką wzięłaś? sama malowałaś?

zdążysz pojeździc!
http://instagram.com/p/dkK1xgONvB/ tu jest

Osłona kupiona na allegro, ręcznie malowana, ale nie przeze mnie, przez co była najdroższą z nowych części do roweru

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości