Kolorowe buciki do sukni ślubnej - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-01, 06:27   #1111
Ad rem
Zadomowienie

Dot.: Kolorowe buciki do sukni ślubnej

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Mam to samo, też muszę z paskiem ale kolory są przepiękne...
Moje buty będą z materiału, który sobie sama wybrałam, w delikatnym koralowym kolorze. Teraz zastanawiam się tylko, jaką do tego dodać kokardkę - na bok czy z przodu
Śliczny kolor i ja również skusiłabym się na kokardkę z przodu..

Zdecydowałam się wczoraj jednak na skórę naturalną w pięknym czerwonym kolorku i z tyłu bucika ozdoba z czerwonej satynowej tasiemki w kształcie kokardki.. Początkowo zupełnie mi to nie pasowało (skóra i satyna?) ale zobaczyłam na jednym z modeli takie zestawienie i mnie totalnie urzekło
Tak, że pod koniec sierpnia zamawiam buciki!
poniżej załączam czerwone buciki a na kolejnej fotce inne, ale z tą ozdobą, którą dobieram
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg db5fc42b94735f9e76e9244aa864d04d.jpg (426,2 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f0d4c05453da299cac3cac6cd53dd9d2.jpg (533,5 KB, 53 załadowań)

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-01, 08:30   #1112
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Śliczny kolor i ja również skusiłabym się na kokardkę z przodu..

Zdecydowałam się wczoraj jednak na skórę naturalną w pięknym czerwonym kolorku i z tyłu bucika ozdoba z czerwonej satynowej tasiemki w kształcie kokardki.. Początkowo zupełnie mi to nie pasowało (skóra i satyna?) ale zobaczyłam na jednym z modeli takie zestawienie i mnie totalnie urzekło
Tak, że pod koniec sierpnia zamawiam buciki!
poniżej załączam czerwone buciki a na kolejnej fotce inne, ale z tą ozdobą, którą dobieram
jestem ciekawa końcowego efektu pochwal się koniecznie jak już będziesz miała butki myślę, że będzie fajnie

a to ja też wkleję jak myślicie ozdoba środek czy bok? hm?

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2014-01-24 o 15:13
existence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-01, 09:09   #1113
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
jestem ciekawa końcowego efektu pochwal się koniecznie jak już będziesz miała butki myślę, że będzie fajnie

Przepiękny kolor, kocham ten odcień niebieskiego!
Na tym zdjęciu chyba bardziej podoba mi się kwiatek z boku, ale też miałabym na Twoim miejscu trudny wybór
Stary 2013-08-01, 11:48   #1114
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Przepiękny kolor, kocham ten odcień niebieskiego!
Na tym zdjęciu chyba bardziej podoba mi się kwiatek z boku, ale też miałabym na Twoim miejscu trudny wybór
też uwielbiam szafirowy dlatego obowiązkowo został okrzyknięty naszym kolorem przewodnim ale będę go mieszać z białym i miętowym
no właśnie kurcze nie wiem na co się zdecyduję z tym kwiatkiem mam jeszcze czaaas
Stary 2013-08-01, 22:05   #1115
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość

Jasne! na pewno wrzucę fotki
Kwiat na boku wygląda super, wg mnie lepiej niż na środku

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-02, 20:13   #1116
farbstiftka
Zadomowienie

existence a myślałam, że tylko ja tak świruję, że już za butami się rozglądam :p ja mam w planach mix turkusu, różu i bieli. Jeśli chodzi o mój wygląd to chciałam buty turkusowe (najlepiej bardzo wysokie), wiązankę z różowych róż a na łodygach turkusowa aksamitka i makijaż w tonacji różowej. Suknia na bank biała będzie, póki co dopiero "się projektuje" u znajomego, bo szyć mam zamiar zacząć gdzieś na rok przed
farbstiftka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-07, 12:17   #1117
ollka27
Raczkowanie

Cytat:
O Boże.. piękne! Ale mam ten sam problem co existence, paseczek w moim przypadku jest konieczny Wypatrzyłam buciki na stronie bialebuty.pl waham się jeszcze czy zamówić z czerwonej satyny, czy czerwonej skóry.. wiem, że do skóry nie wszystkie dodatki będą pasowały (dodatki na bucie, kokardki i inne cudeńka), z drugiej strony skórzane są uniwersalne i można je potem wykorzystać wiele razy Sama już nie wiem.. Ale mam jeszcze chwilkę bo buciki zamawiam po kolejnej wypłacie.. (teraz suknia mnie zrujnowała )
jeśli mogę Ci coś doradzić to ja też miałam buty z satyny i niestety ich nie doczyściłam, drugi raz kupiłabym ze skóry
ollka27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-08, 16:36   #1118
poldzik
Zadomowienie

ad rem! piekne te twoje buty! moge zapytac gdzie kupilas? (ja juz mam ale czas na zmiany jest ) i jakie maja obcasy? ile cm?
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-10, 06:18   #1119
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ollka27 Pokaż wiadomość
jeśli mogę Ci coś doradzić to ja też miałam buty z satyny i niestety ich nie doczyściłam, drugi raz kupiłabym ze skóry
Dzięki! Zdecydowałam się wlaśnie na skórę Za 18 dni wypłata i zamawiam!

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
ad rem! piekne te twoje buty! moge zapytac gdzie kupilas? (ja juz mam ale czas na zmiany jest ) i jakie maja obcasy? ile cm?
Jeszcze nie kupiłam ale zamówię już niedługo ze strony bialebuty.pl obcas około 5,5cm, na pewno zdam relację jak już je dostanę

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-11, 09:35   #1120
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny!
ja dokładnie rok temu borykałam się z problemem: jakie buty skoro nie białe? Bo to, że nie chcę białych butów wiedziałam nawet wcześniej niż pojawiła się wizja ślubu
Bardzo podobało mi się zastawienie białej sukni z niebieskimi dodatkami, ale w związku z tym, że zeszłoroczny sezon ślubny był dość intensywny, nie chciałam powielać pomysłów koleżanek, które miały właśnie niebieskie i czerwone buty
gdzieś tu - na wizażu znalazłam post o butach zielonych, zamawianych na białebuty.pl. Mam dosć "trudne" stopy miałam wiele obaw, ale o tym pisałam już jakiś czas temu. W każdy razie zdecydowałam się na butki w kolorze zielone jabłuszko, do tego biało-zielony bukiet. Bałam się końcowego efektu, ale w efekcie na weselu robiłam furorę tym zestawieniem. Poniżej zdjęcia efektu koncowego butów, z tym że kolor był bardziej intensywny (musiałam mieć zapięci dodatkowe, bo bałam się ze po kilku godzinach pląsów zgubię buta), bukietu "wzorcowego" i efekt koncowy z sukienką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0148.jpg (147,7 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0147.jpg (167,5 KB, 64 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kwiatki.jpg (50,8 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet2.jpg (89,4 KB, 120 załadowań)
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-11, 20:42   #1121
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
ja dokładnie rok temu borykałam się z problemem: jakie buty skoro nie białe? Bo to, że nie chcę białych butów wiedziałam nawet wcześniej niż pojawiła się wizja ślubu
Bardzo podobało mi się zastawienie białej sukni z niebieskimi dodatkami, ale w związku z tym, że zeszłoroczny sezon ślubny był dość intensywny, nie chciałam powielać pomysłów koleżanek, które miały właśnie niebieskie i czerwone buty
gdzieś tu - na wizażu znalazłam post o butach zielonych, zamawianych na białebuty.pl. Mam dosć "trudne" stopy miałam wiele obaw, ale o tym pisałam już jakiś czas temu. W każdy razie zdecydowałam się na butki w kolorze zielone jabłuszko, do tego biało-zielony bukiet. Bałam się końcowego efektu, ale w efekcie na weselu robiłam furorę tym zestawieniem. Poniżej zdjęcia efektu koncowego butów, z tym że kolor był bardziej intensywny (musiałam mieć zapięci dodatkowe, bo bałam się ze po kilku godzinach pląsów zgubię buta), bukietu "wzorcowego" i efekt koncowy z sukienką
Wow, super! A jak buciki? Wygodne?

30.08.2014
Nasz Dzień

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 08:09   #1122
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Cytat:
Wow, super! A jak buciki? Wygodne?
Dziękuję
Jak na buty na dość wysokim obcasie (9,5 cm) to na pewno wygodne. Przy pierwszym mierzeniu miałam wrażenie, że podeszwa jest nieco twarda dlatego na wszelki wypadek włożyłam żelową wkładkę.
Ok. północy zmieniłam buty na inne - troszkę niższe i "luźniejsze". W butach wytrzymałam 12h, co moim zdaniem było sukcesem (w szpilkach po kilku godzinach czuję ból w podbiciu, a tu 12 h w tym większosć to pląsy na parkiecie:p) Tzn ok północy stopy trochę spuchły i zabolały w podbiciu, więc uznałam ze czas na zmianę butów, zebym następnego dnia mogła normalnie chodzić
W ogóle polecam buty zmienne - nawet jeśli obcas nie będzie niższy to stopa odczuje ulgę, kiedy będzie uciskana w innych miejscach, a juz najlepiej zeby były troszkę szersze, bo stopa niestety trochę puchnie i jest obolała od biegania w szpilach kilkanaście godzin
Stary 2013-08-12, 08:32   #1123
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Jak na buty na dość wysokim obcasie (9,5 cm) to na pewno wygodne. Przy pierwszym mierzeniu miałam wrażenie, że podeszwa jest nieco twarda dlatego na wszelki wypadek włożyłam żelową wkładkę.
Ok. północy zmieniłam buty na inne - troszkę niższe i "luźniejsze". W butach wytrzymałam 12h, co moim zdaniem było sukcesem (w szpilkach po kilku godzinach czuję ból w podbiciu, a tu 12 h w tym większosć to pląsy na parkiecie:p) Tzn ok północy stopy trochę spuchły i zabolały w podbiciu, więc uznałam ze czas na zmianę butów, zebym następnego dnia mogła normalnie chodzić
W ogóle polecam buty zmienne - nawet jeśli obcas nie będzie niższy to stopa odczuje ulgę, kiedy będzie uciskana w innych miejscach, a juz najlepiej zeby były troszkę szersze, bo stopa niestety trochę puchnie i jest obolała od biegania w szpilach kilkanaście godzin
bardzo ładne buciki i fajny kolor
ja planuję taki sam zestaw z moimi tylko właśnie szafirowy tzn. chcę biało szafirowy bukiet w sumie u nas na wątku często przewija się niebieski ale mnie to nie przeszkadza, przecież i tak wizażanki mnie w dniu ślubu wiedzieć nie będą tylko goście weselni a wśród nich o ten kolor jestem spokojna moje mają 6 cm tylko ale to jest najwyższy bezpieczny obcas dla mnie bo ja bardzo nie lubię chodzić w szpilkach i już teraz wiem, że pewnie koło 22 przebiorę na balerinki w ogóle mi nawet przez myśl nie przeszło żeby mieć tylko jedne buty bo to by było samobójstwo tylko teraz tych na przebranie muszę poszukać jeszcze jakichś sensownych bo suknię planuję 7/8 więc będzie je widać.
Stary 2013-08-12, 08:55   #1124
farbstiftka
Zadomowienie

ja kupiłam takie, jak w załączniku
co prawda średnio mi się te ozdóbki podobają i pewnie zmienię je na srebrne, ale kolor mnie urzekł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5443-p turkis (3).jpg (39,5 KB, 41 załadowań)
Stary 2013-08-12, 09:09   #1125
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farbstiftka Pokaż wiadomość
ja kupiłam takie, jak w załączniku
co prawda średnio mi się te ozdóbki podobają i pewnie zmienię je na srebrne, ale kolor mnie urzekł
obcas chociaż i tak wydaje się dość stabilny w porównaniu do zwykłej cienkiej szpilki to ja bym po jednym kroku wybiła sobie zęby i czuła się ogólnie jak na szczudłach zawsze się dziwię jak to jest, że dziewczyny są w stanie śmigać w takich obcasach ja najpewniej się czuję na płaskim albo lekkiej koturnie a kolor faktycznie ładny
Stary 2013-08-12, 09:27   #1126
farbstiftka
Zadomowienie

ja chciałam początkowo właśnie podobną wysokość, ale na szpilce Do ślubu jeszcze mnóstwo czasu, więc może jeszcze znajdę, choć ten obcas z pewnością lepiej się sprawdzi przy pląsach. Nie miałam zamiaru jeszcze kupować, ale przypadkiem znalazłam je na allegro za... 30zł. Więc stwierdziłam, że jak to nie będzie to czego oczekuję to wiele nie stracę
Stary 2013-08-12, 09:37   #1127
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farbstiftka Pokaż wiadomość
ja chciałam początkowo właśnie podobną wysokość, ale na szpilce Do ślubu jeszcze mnóstwo czasu, więc może jeszcze znajdę, choć ten obcas z pewnością lepiej się sprawdzi przy pląsach. Nie miałam zamiaru jeszcze kupować, ale przypadkiem znalazłam je na allegro za... 30zł. Więc stwierdziłam, że jak to nie będzie to czego oczekuję to wiele nie stracę
za taką cenę to też bym się nie zastanawiała z resztą jak potrafisz komfortowo się poruszać w takich butach spokojnie możesz je mieć na co dzień czy na jakieś wesele niekoniecznie swoje więc jakby coś nic nie stracisz
Stary 2013-08-14, 08:25   #1128
misienka
Raczkowanie

U mnie była fuksja

http://imageshack.us/a/img812/8139/ls32.jpg
http://imageshack.us/a/img823/46/s585.jpg
http://imageshack.us/a/img90/6558/7pct.jpg

Edytowane przez misienka
Czas edycji: 2013-08-14 o 08:26
misienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-14, 19:30   #1129
Basia _W
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nina Zyzio Pokaż wiadomość
ja również będę miała kolorowe buty mam sukienkę w kolorze perłowej bieli, a postaniwiliśmy,ze kolorem przewodnim wesela będzie fiolet i ja będe miała fioletowe buty+ bukiet, mój TŻ, fioletowe kwiatki w butonioerce, fioletowe zaproszenia i wystrój sali również w kolorze fioletu wtedy buty będą pasować idealnie
Ja także planuje zakupić fioletowe buciki, gdyż moim kolorem przewodnim wesela także będzie fiolet , a więc fioletowe będą zaproszenia, winietki, świecie, kwiaty, mój bukiet i butonierki itd.. Nie jestem zwolenniczką kupowania butów na przysłowiowy "jeden raz", buty białe całkowicie odpadają, gdyż praktycznie po weselu będą do wyrzucenia. Poza tym za rozsądną kwotę możesz kupić rewelacyjne kolorowe butki, które możesz ubrać także po weselu, a wydać 300 zł na buty na jeden wieczór to moim zdaniem, jak dla mnie wyrzucanie kasy w błoto. Uważam także, ze kolorowe buty stanowią świetny kontrast do sukni i nie ważne, gdzie odbędzie się wesele. Ważne abyś Ty czuła się pewnie i świetnie się bawiła.
Powodzenia!
Basia _W jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 15:41   #1130
Atomoowka
Wtajemniczenie

Dziewczyny czy któraś z Was miała, bądź ma zamiar mieć żółte buty?
Interesuję mnie na obcasie, nie za wysokim. Jeżeli któraś coś to prosze o fotki

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-21, 07:43   #1131
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was miała, bądź ma zamiar mieć żółte buty?
Interesuję mnie na obcasie, nie za wysokim. Jeżeli któraś coś to prosze o fotki
Ja przymierzałam do mojej sukni moje stare, żółte przewygodne szpilki i wyglądało to świetnie ( szarość z żółcią generalnie fajnie wygląda)

Wydaje mi się, że to zależy od koloru Twojej sukni - biała może pasować, ale ecru już dla mnie w żadnym razie

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-21, 08:18   #1132
Panna Migotka 86
Zadomowienie

to też zalezy od odcienia żółtego. Wydaje mi się, że żarówiaste żółte buty będą strasznie biły po oczach, szczególnie ze śnieżnobiałą czy tam diamentowo białą sukienką. Ale ciepły odcień, taki słoneczny albo wpadający w pomarańcz może wyglądać fajnie. Ale znowu wydaje mi się, że suknia do tego raczej śmietankowa powinna być (też biały, ale nie bijący po oczach). Takie "ciepłe" bytu fajnie by wyglądały ze słonecznikami w bukiecie, ale sukienka też taka o lekkim, letnik kroju by pasowała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zółte buty.jpg (11,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zółte buty2.jpg (11,1 KB, 7 załadowań)
Stary 2013-08-22, 11:36   #1133
ollka27
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki! Zdecydowałam się wlaśnie na skórę Za 18 dni wypłata i zamawiam!
no to dobrze , przynajmniej jest szansa że jeszcze je kiedyś założysz
ollka27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-22, 11:52   #1134
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ollka27 Pokaż wiadomość
no to dobrze , przynajmniej jest szansa że jeszcze je kiedyś założysz
Na to licze właśnie, uwielbiam czerwień i na pewno czerwone buciki założę po ślubie jeszcze nie raz (chyba, że sie rozpadną )

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-22, 17:18   #1135
kufatka
Przyczajenie

Dziewczyny, cieszę się, że kolorowe buty mają coraz więcej zwolenniczek . Sama osobiście je uwielbiam, a jeśli do tego dojdą jeszcze kolorowe skarpetki Pana Młodego jest naprawdę super! (oczywiście nie można robić nic na przekór i jeśli Wy lub Wasz wybranek nie przepadacie za odrobiną szaleństwa wybierzcie tradycję). Warto pamiętać, że niektóre kolory są dość sezonowe i wówczas należy zacząć rozglądać się za butami odpowiednio wcześniej (bo ich rozchodzenie przed ślubem to podstawa ). Ja na swoim własnym ślubie wymarzyłam sobie niebieskie odkryte butki, ślub był w maju, butów zaczęłam szukać w październiku i ... okazało się, że kolor i krój jaki chciałam w tym okresie niemalże nie istniał, także skończyło się na butkach zamawianych wg mojego projektu w firmie, która się w tym specjalizuje. Trzymam kciuki za wszystkie kolorowe Panny Młode i za Wasze piękne buty !
Stary 2013-08-23, 08:26   #1136
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kufatka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, cieszę się, że kolorowe buty mają coraz więcej zwolenniczek . Sama osobiście je uwielbiam, a jeśli do tego dojdą jeszcze kolorowe skarpetki Pana Młodego jest naprawdę super! (oczywiście nie można robić nic na przekór i jeśli Wy lub Wasz wybranek nie przepadacie za odrobiną szaleństwa wybierzcie tradycję). Warto pamiętać, że niektóre kolory są dość sezonowe i wówczas należy zacząć rozglądać się za butami odpowiednio wcześniej (bo ich rozchodzenie przed ślubem to podstawa ). Ja na swoim własnym ślubie wymarzyłam sobie niebieskie odkryte butki, ślub był w maju, butów zaczęłam szukać w październiku i ... okazało się, że kolor i krój jaki chciałam w tym okresie niemalże nie istniał, także skończyło się na butkach zamawianych wg mojego projektu w firmie, która się w tym specjalizuje. Trzymam kciuki za wszystkie kolorowe Panny Młode i za Wasze piękne buty !
ja swoje buty kupiłam pod wpływem impulsu w listopadzie 2012 ale już je rozchodziłam przynajmniej teraz sobie spokojnie czekają
Stary 2013-08-23, 13:20   #1137
gornek
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, mimo ze mam slub dopiero w przyszlym roku i to w maju, wiec pogoda nie pewna, chce kupic buty jakos teraz, poniewaz mam duzy problem z butami, doslownie kazde mnie obcieraja, nawet japonki ;/
szukam jakis fioletowych butow, sprawdzonych na nie za duzym obcasie, mozecie polecic jakis dobry sklep, gdzie dostane dobre buty w takim kolorze ?
gornek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-23, 21:53   #1138
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mimo ze mam slub dopiero w przyszlym roku i to w maju, wiec pogoda nie pewna, chce kupic buty jakos teraz, poniewaz mam duzy problem z butami, doslownie kazde mnie obcieraja, nawet japonki ;/
szukam jakis fioletowych butow, sprawdzonych na nie za duzym obcasie, mozecie polecic jakis dobry sklep, gdzie dostane dobre buty w takim kolorze ?
Wcale nie jest za wcześnie na kupno butów Ja mam ślub w sierpniu 2014 i też będe zamawiać na dniach
Dziewczyny bardzo chwalą buty ze sklepu akces z Krk - można przez intenet zamówić, tam robia buty do tańca i wieczorowe/weselne, podobno bardzo wygodne
Ja będę zamawiac z bialebuty.com

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-26, 22:40   #1139
existence
Zakorzenienie

Cytat:
ja swoje kupiłam na casani.pl, mam chabrowe ale widziałam tam też fioletowe można wybrać kolor podeszwy, wysokość obcasa i takie tam.
Stary 2013-08-27, 00:05   #1140
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam identyczny problem i identyczne wymagania co do butów.

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości