|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
gratuluję witam się wieczornie z bałaganem nie z tej ziemi w chałupie, niech ta przeprowadzka już się skończy
|
|
|
|
|
#933 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i nie mam prostownicy ;p musze kupic sobie nowa.Dziewczeta dziekuje za kciuki wszytsko jest ok. zapis w karcie ciazy 2/1/0,5, czyli szyjka dluga jak byla, rozwarcie zewnetrzne tak jak bylo 3 tyg temu:1, no i pojawilo sie rozwarcie wewnetrzne na 0,5. powiedziala, ze na tym etapie ciazy to juz moze byc. ciaza donoszona. corcia glowka w dol serduszko pieknie bije. za tydzien mam sie zglosic do szpitala na ktg.Mam odstawic magnez i nospe, pozostac przy zelazie i witaminach. Pozalilam sie na zaparcia i zapisala mi jakies ziolowe tbletki boldalolin. zobaczymy... eh,,, jakos nie dociera do mnie ze to moze byc juz lada moment .... Edytowane przez magbes Czas edycji: 2013-08-26 o 20:40 |
||||
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
kwicia przytulam mocno<glasiu> jedna dobra rzecz, ze pojedziecie z mezem na urlopik kolejny
![]() magbes o jaa, to juz lada chwila... ale ja bym juz chciala, zeby byl juz kwiecien a tak w ogole to moze bys sie pochwalila brzuniem?
|
|
|
|
#936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#937 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ułożona jest, to dobrze ![]() ![]() Poza tym posłuchałam Cię i efekt mamy w załączniku! ![]() Nie moge złapać oddechu wprost. Nie wiem co jest ze mną chyba szok mnie ogarnął i targają mną emocje! ja wiedziałam że coś jest nie tak jak zwykle w każdy miesiąc ale nie chciałam dać sie poznać żebyście mnie nie wyśmiały! kłuje w dole cały czas, tak lekko nad wzgórkiem łonowym :P jem kwaśne żelki (!) i to był impuls poprotu niezastanawiając się w sklepie sięgnęłam po nie i wrzuciłam do kosza jakbym sięgała po chleb tak odruchowo i przy kasie tak patrze 'eeeej, żelki!' dużo więcej jem ostatnio i budze sie z takim głodem że normalnie burczy mi w brzuchu. Jutro umówię się do lekarza tak na następny tydzień ) ale mi jest fajnie! dzięki za kciuki bo to przecież jak wcześniej wyczytałam to wizaż zapładnia ale jestem podekscytowana!Jak zakropiłam test to idaca linia zostawila tylko jedną kreske w 'C' no wiec pomyslalam, acha, ok, trudno, polozylam test na umywalce, spuściłam wode i chcąc umyć ręce patrze... A tam druga sie pojawia! po jakiś 30 sekundach od polozenia na umywalce wyszla
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dawno mnie nie było ale czytam was regularnie, heh jestem przeszczęśliwa, bo zmieniliśmy nasze plany i zaczynamy starania już od końca października
mam nadzieję że szybko zleci.Kwitka bardzo mi przykro, mimo wszystko wiem że sobie z tym poradzisz, silna babka z Ciebie mrrrau Gratulacje I ogólnie witam nowe dziewczyny i gratuluje za ciążonym
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
no wiecie co? 2 pozytywne testy jednego dnia
tego jeszcze nie bylo![]() |
|
|
|
#940 |
|
Raczkowanie
|
Santom, kiedy miałaś poprzednią @? który tydzień Ci leci?Ja miałam 27 lipca więc jak lekarz wszystko potwierdzi to już leci mi ... 5tc nie? ![]() No i kandulska też jakoś pamiętam parametry zbliżone do moich więc będzie baby-booom ![]() teraz sie bede do wizyty bać co mi powie, no i jeja żeby jedno było bo od mamy strony tyle bliźniąt było no i ona sama ma bliźniaka, kurcze, żeby było jedno bo z 2 to nie ogrne! patrze i patrze na ten test i nie wierze ![]() ps. nie znaczy to że z dwójki sie nie bede cieszyła! żeby nie było!
|
#941 |
|
Zadomowienie
|
Szaleją dziewczyny!!!!
![]() Nie bądź taka skromna Santom nie dość, że jesteś kierowniczką wątku to jeszcze Twój test otworzył worek z II Brawa dla matki założycielki
|
#942 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wolę tutaj do Nas zajrzeć i zapytac jak coś mnie nurtuje ![]() Cytat:
fajna z niej babkaCytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=mmmmmmmmmmmmmmmmmmm mrau;42468628 Jak zakropiłam test to idaca linia zostawila tylko jedną kreske w 'C' no wiec pomyslalam, acha, ok, trudno, polozylam test na umywalce, spuściłam wode i chcąc umyć ręce patrze... A tam druga sie pojawia! po jakiś 30 sekundach od polozenia na umywalce wyszla [/QUOTE]![]() No proszę, dwa testy nowych koleżanek pozytywne
|
|
#943 |
|
Zadomowienie
|
Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Mmmmmrau wiedzialam, ze u Ciebie cos sie swieci. Super! Gratki wielkie!
Wlasnie gotujemy dwa wielkie gary wody co by sie wykapac.
|
#944 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
dużo oszczędniej bedzie
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny jednego dnia takie wspaniałe wiadomości gratuluje Wam z całego serca
Kwitka kochana trzymaj się Eh ale nam się worek z fasolkami rozwiązał. jak tak dalej pójdzie to nie długo wszytskie zaciążymy |
|
|
|
#946 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc
|
#947 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Gratki:-D Cytat:
Cytat:
tego Wam z całego serca życzę i kibicuje każdej z Was!!!!:-* dobranoc:-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#948 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz
Nieeee, za mala wanna :p
|
#949 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
haha kiedyś to nikogo nie dziwiło że sie w jednej wodzie kąpało ![]() trafne spostrzeżenie! obowiązkowo razem! przyjemne z pożytecznym ![]() Cytat:
dobranoc!
|
|
#950 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
pieeeeeknie!!! gratuluje! jakie mocne krechy ![]() ja sie wystrachalam i spanikowalam:P bo bedac w wc zobaczylam rozowy sluz az zadzwonilam do mojej gin,,, ale uspokoila ze to na pewno po badaniu i zeby nie panikowac... uf... |
|||
|
|
|
#951 |
|
Raczkowanie
|
kochane nie bede wszystkich cytowac bo jak wiecie jeszcze słabo mi to idzie
![]() :brzyda l: ale wszystkim Wam Bardzo dziekuję za gratulacje mmmmmmmmmmmmrau GRATULUJE ![]() ![]() ktorego Ty mialaś ost @??? kwitka bardzo mi przykro dziś umówiłam się do gina na 11 września bo stwierdzialm że wcześniej nie ma chyba sensu co?musze jakoś wytrwać te dwa tyg
|
|
|
|
#952 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i na końcu odpowiedz - pod postami mnie dziś nauczyły dziewczyny bo kombinowalam i kombinowalam ale niestety ostatni okres miałam 27 lipca z tym że ja do lekarza sie umówie już jutro na przyszly tydzien tak mysle dwóch sobie upatrzyłam, po opiniach :P więc bede dzwonic ![]() sie zgrałyśmy tak samo dołączyłyśmy do wątku prawie, tak samo testy, no ciekawe czy będziemy tak samo rodzić a jak sie czujesz? bo mnie cały czas ciągnie i czasem zakłuwa! ![]() Cytat:
a przezorny zawsze ubezpieczony! dobrze że dzwoniłaś, aniżeli miałabyś sie martwić cały czas, przynajmiej jesteś spokojna czyli obie jesteście ![]() Mojemu TŻ powiedziałam że szkoda że nie przeżywamy tego razem, obok siebie, ale jak wróci 14 września to robimy test razem tylko po to by poczuł jak to jest zobaczyć dwie kreski!
|
|
#953 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam. Wstałam, nakarmiłam małą i biorę się za nadrabianie was, może teraz z rana mi uśnie, to coś się uda
![]() ---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 05:32 ---------- santom masz bardzo fajną szefową. Mam nadzieję, że szczęście do niej powróci Cytat:
Każdy objaw jest bardzo dobry![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mrau gratulacje. Mam tylko nadzieję, że nie znikniecie zaraz po pozytywnym teście ![]() dokładnie tak!!kwicia chodź no, niech CIę przytulę. Bajka śliczniutka córcia Też mamy strój żabci![]() Luna współczuję przepraw z chrzcinami.... Ja te nie rozumiem, dlaczego odmawiają dzieciom chrztu ![]() ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- Moja gwiazda przespała dziś 7 h Chcę się wziąć za ćwiczenia i nie mam sił... Może po tym zapaleniu piersi??? Ale organizm musi dojść do siebie po 40 st gorączki. Każda wymówka jest dobra nie?? Jestem już po 1 @. Dostałam równo 2 msc po porodzie. I niech nie chrzanią, że jak dziecko jest na samej piersi, to @ przychodzi późno. Chciałabym też zacząć obserwacje cyklu ale się na tym nie znam
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Czuję się wywołana Ostatnio jestem zabiegana, w weekend byliśmy na kolejnym weselu a w tygodniu ogarniamy ostatnie formalności związane z zakupem działki. Ale cały czas Was podczytuję i staram się być na bieżąco ![]() Gratuluję nowym mamuśkom (dwie jednego dnia? Tego jeszcze nie było ), widzę że santom otworzyła worek z fasolkami. Która następna? ![]() Kwitka kochana, nie łam się... Stwierdzam, że mamy prześliczne wątkowe dzieciaczki, ale to pewnie dlatego że takie wyczekane ![]() A u nas powoli przygotowania do powitania maluszka dobiegają końca Wczoraj zaczęłam 37 tc, byłam też u lekarza i mały troszkę przypakował w końcu i waży 2400 g. Szału nie robi, ale najważniejsze że mieści się w normach i raczej już nie grozi mu niska masa urodzeniowa Mam przyjść jeszcze skontrolować wagę za tydzień, ale lekarz był bardzo zadowolony, że w końcu ruszyła Poza tym już od tygodnia mam rozwarcie na 1,5cm, szyjkę przygotowaną do porodu i coraz częściej skurcze, także może wszystko się nawet szybciej rozwiąże Na suwaczku tylko 26 dni do terminu
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
no to dziewczyny jestem tydzien przed Wami, bo moja ostatnia @ byla 20 lipca
wiec dzis u mnie 5t 3dpszczoua nie wierze normalnie ![]() nuna to malusia juz sie uspokaja troche, co? a co do wymowek to nic nie mow, bo ja tez swietna w tym jestem jesli chodzi o obserwacje to przede wszystkim zacznij, tylko bedzie problem u Ciebie, bo masz malutka i wstajesz w nocy, co bedzie zaburzac temperature, ktora juz moze nie byc wiarygodna.nie pamietam wiecej w kazdym razie milego dnia dziewuchy
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się czujesz?? Pszczoua super, że maluszek przypakował
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Re: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Czuje sie super
na dobra sprawe nic mi nie dolega, okresowe bole brzucha juz przeszly, cycki bola spiaca jestem non stop wiec poki co narazie wszystko na swoim miejscu lekarza tutaj mam za tydzien i licze na to, ze uda mi sie wymusic usg na niej i to takie natychmiastowe, wiec trzymajcie kciuki![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#959 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Jakim cudem? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||||
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny czy wy też tak miałyście w ciąży, na końcówce, że bolały Was pachwiny w nogach ? Bo plecy to wiadomo, ale pachwiny ?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

gratuluję
2-gi cykl nie? 

a tak w ogole to moze bys sie pochwalila brzuniem?