|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zaczytana online
|
Cytat:
|
|
#2283 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam dzisiaj długopis ścieralny, taki przezroczysto-fioletowy..i mam nadzieję, że będzie niebieski bo pani w kasie nie umiała mi na to pytanie odpowiedzieć, a na opakowaniu nie było info na ten temat
![]() Brokuły wielkie i dorodne dziś kupiłam za 3zł i nektarynki, niedojrzałe, ale mi to nie przeszkadza. |
|
|
|
#2285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
alamirka a żyrafa z murzynem też bedzie?
)![]() :brzyda l:
|
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
ale promocja na skitelsy jest dopiero od jutra,to jak mieli jej dziś odliczyć? dzisiaj chyba są w normalnej cenie
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 Edytowane przez delfix10 Czas edycji: 2013-08-27 o 00:43 |
|
|
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42458706]Ja już widziałam, chyba są od 22.08[/QUOTE]
ja bylam w tamtym tyg i tylko dziecięce widziałam.. ale... bylam w srode chyba. sprobuje w tym tyg jeszcze raz ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- ja kokosowych nie widzialam ani razu u siebie ;/ ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ---------- Cytat:
do chleba to chyba lepiej taka z metalowym rantem. a ja wszystkie swoje silikonowe formy mam jakis tanie z marketów (oprócz pociągu z TK), niektore może trochę zmieniły kolor ale nic im nie ma ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- a ja je kochałam ;D zawsze pierwsze wyjadałam ;D
|
|
#2290 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówi, że na lekkie rzeczy się nadaje, ale te szersze się potrafią uginać jak coś więcej położysz EDIT: "ja mam chyba 15 cm szer i 30 cm szer te 15 spoko (na buty, paski, ☠☠☠☠☠☠☠ki..) te szersze na bluzki /swetry na dzinsy... raczej nie"
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2013-08-27 o 08:24 |
|
|
|
|
#2292 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=martyneczkaa3;42471 514]
koniecznie oddaj, brakuje jednej części! Dziekuję dziękuję wczoaj biegusiem poleciałam wymienić.. dorwałam ostatnia sztuke na wymianę Mam tylko nadzieję, że Pani kierowniczka grzecznie odłożyła niekopletny stolik na magazyn czy gdzieś a nie do sprzedania znów.. raz bylam tego świadkiem w jakiejś biedrze...
|
|
|
|
#2293 | ||
|
luckygirl
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz.
Cytat:
ale ten truskawka_arbuz jest dobry Cytat:
Kupilam wczoraj ten stoliczek, jeszcze duzo ich bylo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2294 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przed ślubem oponka rośnie. Już i tak mam ochotę sie dziś wybrać po teczkę harmonijkową dla brothera, bo on jeszcze student a widziałam ze jedną taka miał. ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
Od rodziców dostałam tortownicę, jakąś super-hiper i niestety przywiera spód, bo jest karbowany jak gofrownica |
|||
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np tak, [wiem, ze ciasto spalone ale pokazuję zachowanie kształtu :P ] https://lh5.googleusercontent.com/-w...4/IMG_0815.JPG
|
|
#2296 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
za pierwszym razem jak było coś nie tak z pieprzem to dopiero po kilku dniach od napisania na forum była kartka na drzwiach.....
|
|
#2298 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() u siebie nie zauwazyłam takiej promocji, nieźle
|
|
|
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
na szczęście kupiłam tylko parówki i pierogi! no może nie umrę od 5 parówek
no i cycka kupiłam jednego.....
|
#2300 |
|
Zadomowienie
|
na stronie pisze ze to produkt dnia 27 czyli dzis
|
#2301 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może warto pójść z paragonem do kasy i oddadzą różnice
|
|
#2303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Szału nie ma na te produkty dnia póki co, w tamtym roku moim zdaniem były o wiele lepsze promocje.
|
|
|
|
#2305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2306 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- A no to wszystko jasne już ![]() Spoko, ja myślałam od rana że dziś mamy piątek ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowaly mnie lampki ledowe do szafy. Ma ktos sprawdzają sie?
Mam zawsze ciemno w szafie i nigdy nic nie moge znaleśc. tz zamontowal mi lampkę, ale swieco tylko od góry, takie by sie przydały
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2309 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się trochę na biedronkę obraziłam za to 11.99 za skitlessy
![]() Bo już trudno że o tyle przepłaciłam, w końcu od dzisiaj jest promocja, ale jak je kupowałam to oczywiście nie było przy nich żadnej ceny i pomyślałam sobie że w końcu to "biedronka" więc na pewno nie będą drogie. Szczerze mówiąc spodziewałam się że będą kosztować 8-9 zł, za tyle bym ich nie kupiła. Oczywiście mogłam się dowiadywać o cenę, ale zauważyłam że coraz częściej przy różnych produktach w biedronce nie ma ceny co jest dosyć irytujące. Tak samo jak podnoszenie cen wyprzedażowych- jakiś czas temu kupiłam pomidory suszone za 3.99, ich regularna cena to 4.99, a ostatnio zrobili je za 6.99 ![]() Serio biedronka nie jest taka tania. Kolejny przykład wędliny- mój chłopak zawsze brał z przyzwyczajenia jakąś szynkę z indyka pakowaną (nienajgorsza w smaku,ale bez rewelacji). Przyjrzałam się jej cenie i było to ok 35 zł za kg, więc cena bardziej pasująca do piotra i pawła niż do biedronki. Teraz kupuję w rzeźniku szynkę na wagę za 30zł/kg i jest o niebo lepsza od tej z biedronki. Jedyne co mnie teraz trzyma przy biedronce to gazetki tematyczne i to że jest najbliższym sklepem koło mnie. |
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziś podsłuchałam jak pani z biedronki mówiła znajomemu że poleca mięso od nich bo nie ma żadnych przekrętów w transporcie, mróżonki się nie rozmrażają po drodze i nie przebijają dat :p Powiedziała że ma porównanie bo pracowała w miesnym a tam rózne rzeczy szły :p Skusiłam się na maszynę do lodów wreszcie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Delikatnie pachnie czekoladą, której w oóle nie czuć. W sumie i dobrze, bo juz o smaku czekolady to bym nie zniosła, a tak to chociaż wypiłam do końca

:brzyda l:

Mam tylko nadzieję, że Pani kierowniczka grzecznie odłożyła niekopletny stolik na magazyn czy gdzieś a nie do sprzedania znów.. raz bylam tego świadkiem w jakiejś biedrze...
ale ten truskawka_arbuz jest dobry