|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
haha a noo
![]() ![]() ja też! ![]() Wróciłam, powiem Wam, że patrzyłam jak dziewczyny jedzą pizzę i tyle
|
|
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty twardzielu
|
|
#3455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz motywatora ![]() ![]() Cytat:
![]() Widzisz Ty tak masz jak sobie odpuścisz, a ja mam takie sensacje po zdrowym jedzonku ![]() Łoj, biedna Ołkidołki już mi troszkę lepiej ![]() Dżonka, jesteś wielka! taka pokusa, a Ty taaaaka twarda, noooo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Dżo podziwiam
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:11 ---------- tak cho.lernie mi się nie chciało dziś ćwiczyć, ale zebrałam du.pkę w troki, bo 2 dni przerwy miałam i zrobiłam: - 30min treningu siłowego z butelkami wody 1,5l ![]() a jutro po południu jadę na miasto z przyjaciółką, potem wracamy do mnie i robimy sobie nockę "parapetówkę" ![]() dobranoc!
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
blaszok oo jak fajnie, uwielbiam takie babskie posiadówy
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Takie niewielkie
![]() Ide do pracy do TZ chyba wiem cztj się to dziś skończy![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieńńń dooobry
![]() TŻ pojechał do pracy, a ja już zasnąć nie mogłam... dziś ma dyżur, więc znów chata wolna chyba upiekę jakieś muffinki, bo muszę ją czymś poczęstować możecie polecić coś sprawdzonego? W sumie mam jedne upatrzone, ale może zmienię zdanie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ooo, super impreza ja też mam dzisiaj babskie, dwuosobowe spotkanie ![]() Czym?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
|
|
|
|
#3462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oooooooo widzisz, fajnie, fajnie ![]() Cytat:
![]() Hej, wstałam o 7 (chcę się powoli przestawiać na coraz to wcześniejsze wstawanie ) piję herbaty, za godzinę śniadanie
|
||
|
|
|
#3463 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooooo :xD boję się pytać dalej
Cytat:
http://www.mojewypieki.com/przepis/m...we-z-orzechami tylko na zakupy muszę iść a niezbyt się czuję... bo zapomniałam Wam powiedzieć, ale wczoraj przed północą dostałam @ super dni się szykują ![]() Ja umyłam łeb i popijam kawusię
|
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już na szczęście jestem po![]() zaraz obczaję ten link ![]() ilość cukru mnie tam przeraża
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-08-27 o 07:49 |
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oczywiście tyle nie dam
zresztą i tak nie zamierzam ich jeść
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
hejka!
u mnie na wadze 54,6 ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- tak szybko? ![]()
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
super
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3469 | |
|
Konto usunięte
|
Hejka
Cytat:
Ja teraz codziennie piję i wtedy czuję się bardzo dobrze przez cały dzień. Czasem to miałam tak, że choćbym jadła kurczaka czy sałatę i tak mnie żołądek bolał więc wolę załagodzić ![]() Dziewczyny wiecie, że ja podczas @ nie puchnę tak jak przy owulacji? Normalnie jajnik mnie napierdziela, jestem jak balon i mi wzrosło 2kg, które nie wiem czy zganiać na to czy się zacząć martwić ![]() Po wczorajszych ćwiczeniach tak mnie bolą poślady, ale to dobrze bo lubię zakwasy od czasu do czasu Po karuzeli jak mnie też poobijało łopatki, ramiona, mam takie małe krwiaki jakbym dostała czymś ![]() Pora na śniadanie
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Zadomowienie
|
Hej, też już wstałam
![]() Brzuch już trochę mniejszy po wczorajszym dniu bez obżerania się, ale na wadze 80,8 Ehh, tyle wysiłku na marne. No cóż, moja własna głupota, ale teraz się zepnę w sobie i może 7 szybko wróci ![]() Na śniadanie planuję zjeść 2 "paszteciki" z ciasta francuskiego z łososiem i szpinakiem. Wiem, że wybór taki sobie, ale zostało po rodzinnym zjeździe i trzeba dojeść, bo szkoda tego łososia. No i to w końcu śniadanie, potem już absolutne zero węgli. Przeważnie jeżdżę na rowerze nad zalew i z powrotem, to jest jakieś 20km i bardzo mnie już nudzi ta droga, ale wybudowali jeszcze odcinek dookoła zalewu i chcę dziś przetestować o ile nie będzie padać, także zrobiłabym coś koło 30km Kooocham rower ![]() Heroine, ja kiedyś robiłam takie nieco dietetyczne muffinki z marchewką i pierzynką z jakiegoś serka i szczerze polecam, tylko nie mogę ich odnaleźć. Sporo tego w necie, także jak znajdziesz jakiś fajny przepis to możesz spróbować ![]() Dzo, brawo za wytrwałość ![]() Co do introwertyków - oessu jakie to prawdziwe http://demotywatory.pl/3927235Idę jeść i się ogarniać na ten rower, tylko cholercia nie wiem co z tym deszczem :P
|
|
#3471 | ||
|
Zakorzenienie
|
no ja też się cieszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to piąteczka ![]() byłam z siebie b. dumna
|
||
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już na szczęście jestem po ![]() ja idę zaraz na śniadanko, potem chwilka przerwy, poćwiczę, wykąpię się i jadę na miaaaaacho ![]() chudzinko ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42474005] Po wczorajszych ćwiczeniach tak mnie bolą poślady, ale to dobrze bo lubię zakwasy od czasu do czasu Po karuzeli jak mnie też poobijało łopatki, ramiona, mam takie małe krwiaki jakbym dostała czymś ![]() Pora na śniadanie [/QUOTE]dawno nie miałam zakwasów, chlip ![]() siniaki po karuzeli - no tego to jeszcze nie było
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3474 | ||
|
Zakorzenienie
|
168/170 cm
![]() nie martw się, już stopuję [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42474005] Widzisz Ja teraz codziennie piję i wtedy czuję się bardzo dobrze przez cały dzień. Czasem to miałam tak, że choćbym jadła kurczaka czy sałatę i tak mnie żołądek bolał więc wolę załagodzić ![]() Dziewczyny wiecie, że ja podczas @ nie puchnę tak jak przy owulacji? Normalnie jajnik mnie napierdziela, jestem jak balon i mi wzrosło 2kg, które nie wiem czy zganiać na to czy się zacząć martwić ![]() [/QUOTE] mowa o rumianku ? ![]() mam to samo, na @ puchnę ok. 05kg a na owulację to oesuniu Cytat:
Cytat:
polecam gorącą kąpiel na zakwasy i siniaki
|
|
|
#3475 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() szykuje się imprezka babska ![]() ![]() Cytat:
7 na wadze na pewno szybko wróci,już nie dużo brakuje ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() ja z tego bloga moje wypieki ostatnio piekłam czekoladowe z wiśniami |
||||
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
kasia
|
|
#3477 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42474963]Tak o rumianku
Czyli jednak wszystko ze mną ok i to chwilowe [/QUOTE]ja zawsze wiem, kiedy mam owu. jestem wściekła, nadęta, jem wszystko i ciągle, puchnę a na wadze o wiele więcej, za to @ przechodzę spokojnie ![]() dzisiaj chyba sobie wypiję
|
|
#3479 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Waga jest głupia. Jest wiele czynników, które na nią wpływa i nie możesz zawsze się nią kierować. Wahania wagi 1-2 kg na dzień to dość normalne. Także nie załamuj się i walcz dalej. Wiem, jak takie coś może zdołować niestety. Zwłaszcza ostatnio. Ale gorszy jest przyrost w cm (dzisiaj u mnie na brzuchu pod pępkiem). Ale nie można się poddawać. ![]() U mnie na śniadanie ok. 100g kaszy jaglanej z jabłkiem, 1/4 łyżeczką cynamonu oraz łyżeczką miodu zagryzane 4 waflami ryżowymi. Od dawna nie zjadłam tak dużego śniadania. Ale stwierdziłam, że będę się kierować zasadą: Śniadanie jedz jak król, obiad jak książę, kolację jak żebrak Także węgle górują w śniadaniu, kolacja białkowa (tak u mnie sprawdzało się najlepiej), a obiad wyśrodkowany. Ale jednak postaram się, by węgle za bardzo nie przeważały nad białkiem.
|
|
#3480 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też wypiję sobie za jakiś czas
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

)

ale byłam twarda
nie skończyłam nawet nadrabiac... Chyba ciagle mam osłabiony organizm 

ja też mam dzisiaj babskie, dwuosobowe spotkanie 

) piję herbaty, za godzinę śniadanie
a niezbyt się czuję... bo zapomniałam Wam powiedzieć, ale wczoraj przed północą dostałam @
super dni się szykują
ja już na szczęście jestem po
naprawdę!