Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-26, 23:37   #2851
di94
Raczkowanie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Dziewczyny dzięki za opinie Folwarku
Do jutra

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
di94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-26, 23:37   #2852
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Relacja z przymiarek. Niestety w żadnym salonie nie można było robić zdjęć.
Na pierwszy rzut salon CARMEN - obsługa bardzo miła, pomocna. Zmierzyłam z 15 sukienek jak nie więcej w większości Nablę.

W ostateczności zapisane mam trzy sukienki:
http://www.slubnesuknie.com.pl/amethyst.html#49 - fajnie leżała, ale nie było jakiegoś wielkiego wow. Cena 3000 zł
http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#26 - w tej było dużo lepiej, ma pięknie zdobiony gorset, który super wygląda bez bolerka. Jest w niej jakiś delikatny pazur. Cena 3450 zł
Zauważyłam, że w tych delikatnych, lejących się sukniach ginę - a w lidii było dobrze.
Poprzednia faworytka Lena - mierzyłam i została odrzucona.
Trzecia sukienka kosztuje 2900 zł - niestety nie mogę rozszyfrować nazwy napisanej przez Panią z salonu.

Salon WHITE:
Wybrałam zupełnie inne sukienki niż w Carmen, powiedziałam Pani że chcę sukienkę w której nie będę wyglądała jak dziecko (przeważnie dają mi max. 20 lat). Wybrałam z katalogu kilka modeli księżniczek - mama od razu byłą na nie.
1) sincerity 3673 - niestety wujek google pokazuje inną suknię niż mierzyłam moja była typową księżniczką z długim trenem i mocno zdobionym gorsetem. Podobno aż mi się oczy świeciły w niej. Była piękna i ja wyglądałam w niej super c. ok. 4000 możliwość rabatu -40%
2) http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,17709.html również bardzo mi się podobała. Zdobiony pas wyglądał super. c. 3990 zł kolekcja 2014
3) http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4837.html w tej było coś nie tak, za bardzo delikatna dla mnie po zmierzeniu poprzednich
4) http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4810.html - ślicznie podkreślała ramiona i dekolt, zdobiony pas wydłużał sylwetkę.

Salon MADONNA ul. Wilcza - p. Kasia
Rozpoczęłam mierzenie od http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...ALGmhAinDwmIkt Od razu przepadłam piórka przy dekolcie wyglądają obłędnie, jest leciutka pomimo ogromnej ilości materiału, tren długi. Tylko jej cena 5990 zł. (pronovias barbate)
Kolejna była delikatniejszą wersją pronovais - delikatniejszy dół miała, tak samo pióra na dekolcie - kolekcja famosa - nie mogę znaleźć zdjęcia w internecie.
Ostatnia miała być zaskoczenie i tak się stało http://img05.tablica.pl/images_tabli...ice_rev001.jpg (famosa pompeya) Zupełnie inna od pozostałych. Pod spodem warstwa przylegająca do ciała - tak delikatna rybka, na wierzchu dwa poziomy, długi tren. Tej warstwy pod spodem nie widać dopóki nie stanie się w świetle. Na chwilę obecną byłaby numerem 1 (chyba) cena 2790 zł

Reasumując - na chwilę obecną zupełnie nie wiem co wybrać

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-08-26 o 23:39
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 01:33   #2853
ParisParisienne
Rozeznanie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez martucha0205 Pokaż wiadomość
co myslicie o tych zaproszeniach? kupowaliscie moze na allegro? http://m.allegro.pl/przedmiot,piekne...472122540.html
zaryzykowalabym tylko jesli ma dobre opinie. nie wiem jak Wam, ale mi wszystko z allegro wydaje sie takie troche podejrzane

anka1897 suknie sa piekne!!! dla mnie osobiscie najlepsze jest 4 z salonu white. ale ja patrzylam pod siebie i pod swoja figure....

jestem zalamana wizazystkami. Nie wiem jak szukac, gdzie i kogo....
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 02:10   #2854
martucha0205
Rozeznanie

anka 1897 jak dla mnie ta ostatnia jest przepiekna ma w sobie to cos ♥♥♥

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

a co do tych zaproszen jednak nie opinie nie sa zachwycajace s wy w jaki sposob zamawiacie zaproszenia? jakies fajne stronki bo ja znalazlam ale zdecydowanie nie dam 8zl za 1 zaproszenie

---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

ParisParisienne moze w twoim miescie jest jakas fajna wizazystka ja mam zamiar wlasnie pochodzic i poszukac popytac i umowic na probny makijaz

razem od 26/08/2006
zareczeni od 29/04/2010
slubujemy 16/08/2014
martucha0205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 06:13   #2855
tinyheart
Rozeznanie

anka Ja tam uwielbiam piora na sukniach wiec moje typy znasz :P Ale bardzo ladne sa nr 2 i 4 z salonu white

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 06:37   #2856
poznanianka1990
Zakorzenienie

Witam się z rana

anka1897, szkoda, że nie masz zdjęć w sukniach, bo byłoby nam łatwiej ocenić, która najbardziej Ci pasuje.
Jeśli chodzi o mój typ to mi się najbardziej podoba suknia nr 2 z Nabli Reszta kompletnie nie w moim typie.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 06:48   #2857
misia880
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

wracajac do tematu nazwisk 3 polonistow w tym pani prof - nie odmieniaja mojego nazwiska bo sie nie da xd ale widocznie oni sie nie znaja ;p
gdyby ktos odmienil uznalabym ze to nie moje nazwisko ;p bo brzmi bez sensu

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ----------

anka mnie sie podoba suknia nr 2

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 07:25   #2858
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Relacja z przymiarek.

http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,17709.html
ta jest PRZE-PIE-KNA
Stary 2013-08-27, 07:31   #2859
aniuska18032
Zakorzenienie

Odniosę się do kilku poruszonych temtów

Podziękowania : my będziemy dziękowali tylko rodzicom, planujemy nagrać dla nich jakiś filmik (ale nie będziemy go puszczali w czasie wesela) do tego jakiś kosz z łakociami a w trakcie wesela zrobimy światełko dla rodziców

Prezenty dla gości: jestem przeciwna wszystkim figurkom, dla mnie to beznadziejny pomysł ja mam jak już pisałam winietki w stylu papierowych torebek z koronką do których wrzucimy po kilka np. migdałów w czekoladzie lub jakiejś polewie albo krówki - coś w tym stylu oraz napis w stylu "dziękujmy za przybycie"
U mnie też się w sumie daje ciasto po weselu ale nie wiem czy my będziemy dawać z tego względu, że nie wiem czy upieczemy sami tyle tego żeby rozdawać, porozmawiamy jeszcze na ten temat

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 07:37   #2860
Lemon_Drop
Zadomowienie

[QUOTE=KasiaK_080290;42466 251]wierszyka zamiast kwiatów też nie będę miała(nie podobają mi się ), jeśli już to dodamy zdanie: "zamiast kwiatów z przyjemnością napijemy się Waszego ulubionego wina"
w ogóle zaobserwowałam ostatnio, że PM coraz mniej kwiatów dostają u mnie w regionie nawet jeśli nie ma sugestii w zaproszeniach

nie będę ukrywać, że wolałabym dostać butelkę wina, którą z przyjemnością wypiję do kolacji, więc jeśli nie napiszemy to może będziemy sugerować jeśli goście zapytają [COLOR=Silver]
Też zauważyłam, że nawet jesli nie ma wierszyka, to ludzie sami wręczają jakiś inny upominek zamiast kwiatów. Ja bym chciała wino lub książkę, zastanawiamy się jeszcze nad przyborami szkolnymi (kredki, bloki, farby itp.), które potem zawieźlibyśmy do szkoły specjalnej. Tylko w tej sytuacji będziemy musieli zrobić jakąś wkładkę do zaproszenia.
Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
JEDNYM SŁOWEM WESELE TO OLBRZYMI WYDATEK... Błagam Boga żeby się tylko zwróciło )) bo niektórzy moi znajomi, u których byliśmy na weselach mówili, że jeszcze na tym zarobili heheh... ale wesele robili w "remizie" wszystko sami... i nie mieli np. foto profesjonalnego tylko kamerzyta miał lustrzanke i cykał, barmanów... i sam koszt sali niższy...
Ja nawet na to nie liczę - z tego co rozmawiałam ze znajomymi, to nikomu całość się nie zwróciła. Zresztą nie po to robię wesele żeby jeszcze na tym "zarobić"
Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ah mialam jeszcze pytac, lepiec upic na butelke zawieszki czy przyklejac etykiety, fakt faktem wódke i wino biore od wuja, wiec zaplacimy za tyle ile zejdzie, ale sama nie wiem co lepiej wyglada, zazwyczaj na weselach widze jednak etykiety.
Dla mnie to zbędny wydatek więc butelki będą gołe ,ale etykiety wygodniejsze, bo podczas nalewania nic się nie plącze między palcami hehe
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
zapisujemy się z tż na kurs tańca towarzyskiego ja jestem beztalenciem, więc może chociaż trochę nauczę się tańczyć do wesela a poza tym fajnie razem spędzimy czas
say-hello: Będziecie mieć indywidualne lekcje czy w grupie?
Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
zaryzykowalabym tylko jesli ma dobre opinie. nie wiem jak Wam, ale mi wszystko z allegro wydaje sie takie troche podejrzane
Nie ma się czego bac, moja siostra zamiawiała z all i wszystko było ok Ale fakt - komentarze trzeba przejrzeć, i zawsze można zamówić próbki.
Cytat:
a co do tych zaproszen jednak nie opinie nie sa zachwycajace s wy w jaki sposob zamawiacie zaproszenia? jakies fajne stronki bo ja znalazlam ale zdecydowanie nie dam 8zl za 1 zaproszenie
Prawdopodobnie zamówię na all, i na pewno nie będę przepłacać - 2zł/szt max!

Aaaa! I chciałam się pochwalić że w sobotę idę na pierwszą rundę za suknią!

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
ŚLICZNA!!!

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-08-27 o 07:40
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 07:42   #2861
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Odniosę się do kilku poruszonych temtów

Podziękowania : my będziemy dziękowali tylko rodzicom, planujemy nagrać dla nich jakiś filmik (ale nie będziemy go puszczali w czasie wesela) do tego jakiś kosz z łakociami a w trakcie wesela zrobimy światełko dla rodziców

Prezenty dla gości: jestem przeciwna wszystkim figurkom, dla mnie to beznadziejny pomysł ja mam jak już pisałam winietki w stylu papierowych torebek z koronką do których wrzucimy po kilka np. migdałów w czekoladzie lub jakiejś polewie albo krówki - coś w tym stylu oraz napis w stylu "dziękujmy za przybycie"
U mnie też się w sumie daje ciasto po weselu ale nie wiem czy my będziemy dawać z tego względu, że nie wiem czy upieczemy sami tyle tego żeby rozdawać, porozmawiamy jeszcze na ten temat
miałam Ci juz wczoraj pokazac, ale mi wyleciało z głowy - prosze:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg winietki.jpg (27,3 KB, 37 załadowań)

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 07:43   #2862
TysiaBB1989
Rozeznanie

anka1897 - ta ostatnia jest przepiękna
TysiaBB1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:18   #2863
Isusia91
Raczkowanie

Witam

Byłam wczoraj na mieście z przyjaciółką(świadkową) i zaszłyśmy do 3 salonów sukien w 2 kompletnie żadna mi się nie podobała( w jednym dziewczyna lat ok.22 ubrana w szorty, że pół dupy jej było widać, t-shirt, siedziała na sofie, jadła bułkę, przeglądała fejsa i pyta się w czym nam pomóc ) w tym 3 spodobała mi się jedna suknia - mam jej zdjęcie ale nie wyraźne środa- czwartek będzie dla mnie rozmiar, bo w salonie miała tylko rozmiar 32 cena, aż w szoku byłam 2400 kupno, 1500 wypożyczenie.. I jeśli suknię kupię to dostanę do sukni bolerko i welon gratis
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P030813_1917.jpg (81,1 KB, 63 załadowań)
Stary 2013-08-27, 08:20   #2864
nasturcja1308
Rozeznanie

Anka wszystkie są ładne, ale najbardziej przypadły mi do gustu 2 z salonu White i ostatnia
Isusia suknia zapowiada się ciekawie czekam na zdjęcie na Tobie

Edytowane przez nasturcja1308
Czas edycji: 2013-08-27 o 08:22
nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:20   #2865
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość

Co do podziekowań dla gosci... beda robic chinskie ciasteczka z wrozba.

JEDNYM SŁOWEM WESELE TO OLBRZYMI WYDATEK... Błagam Boga żeby się tylko zwróciło )) bo niektórzy moi znajomi, u których byliśmy na weselach mówili, że jeszcze na tym zarobili heheh... ale wesele robili w "remizie" wszystko sami... i nie mieli np. foto profesjonalnego tylko kamerzyta miał lustrzanke i cykał, barmanów... i sam koszt sali niższy...
Również chcę ciasteczka z wróżbą. Będziesz zamawiała gotowe czy w domu robiła?

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
A zrobiłam własnoręcznie jedną różyczkę na próbę i chyba jednak zrobię wszystkie z różyczkami Z braku zielonej tasiemki zrobiłam własną (białą tasiemkę pomalowałam zielonym zakreślaczem) i doskonale udaje zieloną
pięknie Ci to wyszło, wygląda jak z allegro jak ja bym chciała chociaż troszeczkę takich zdolności posiadać, z moim talentem musimy wszystko kupić

Cytat:
zapisujemy się z tż na kurs tańca towarzyskiego ja jestem beztalenciem, więc może chociaż trochę nauczę się tańczyć do wesela a poza tym fajnie razem spędzimy czas
super

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Witam się z rana

anka1897, szkoda, że nie masz zdjęć w sukniach, bo byłoby nam łatwiej ocenić, która najbardziej Ci pasuje.
Jeśli chodzi o mój typ to mi się najbardziej podoba suknia nr 2 z Nabli Reszta kompletnie nie w moim typie.
też żałuję, że nie można robić zdjęć W sumie większość sukni można znaleźć w internecie więc uszyć na wzór można bez problemu

Cytat:

Na all będę zamawiała Na początek próbki, wtedy zobaczę jak osoba wywiązuje się z zobowiązania i jaka jest jakość papier, wykonanie.

Stary 2013-08-27, 08:21   #2866
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Suknia nie w moim stylu, ale rzeczywiście przepiękna
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:24   #2867
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
ja troche nie rozumiem tego trendu z wymyslaniem czegos na sile w ramach podziekowan - byle nie kwiaty. (...)
Ja wiem, ze zaraz sie oburzycie, ze po co wydawac kase na "cos takiego", ale zastanowcie sie, czy najprostsze gesty nie sa jednak najpiekniejsze?
Jak dla mnie kosz jest bardziej praktyczny. Rodzice TŻ mają 140 km do domu, zostawiają nam samochód więc wracają do domu autokarem i w transporcie te kwiaty mogłyby się połamać lub zwiędnąć. Też uważam że prezenty drogie, jak wycieczki, biżuteria itp to trochę za dużo.

Cytat:
Napisane przez Yellow Me Pokaż wiadomość
Mamy umowę z salą
Gratulacje!

Odmiana nazwisk temat trudny. Wszystkie nazwiska się odmieniają ale moja rodzina twierdzi że nasze nie Odgrzebię stare zaproszenia które rodzice dostali i sprawdzę jak były pisane. Wolę ominąć zasady pisowni niż narazić się na oburzenie całej rodziny. Moja rodzina nie jest jakaś tam "uczona", w większości to prości wiejscy ludzie (nie urażając nikogo) więc tłumaczenie że takie są zasady nie pomoże.

Cytat:
Napisane przez di94 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przesam link do naszj "sali" weselnej
http://www.folwark.waw.pl/
Czekam na opinie jestem gotowa
Ładnie. Ale dla mnie mało weselnie. Miejsce fajne na jakiś obiad, na wesele nie dodasz dekoracji bo oszpecą salę, trochę zagracona ta sala tymi trofeami itp.
Cytat:
Moge spytać gdzie idziecie? My też planujemy, podobno Robert Melon jest dobry.

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Piękne te winietki
Nie mój styl wesela, ale będą wyglądać obłędnie do pasteli i stylu romantico

Zrobiłam wczoraj ostateczną listę gości. Z planowanych 80 osób wyszło... 127 + 9 dzieci za 50% ceny

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 08:35   #2868
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isusia91 Pokaż wiadomość
Witam

Byłam wczoraj na mieście z przyjaciółką(świadkową) i zaszłyśmy do 3 salonów sukien w 2 kompletnie żadna mi się nie podobała( w jednym dziewczyna lat ok.22 ubrana w szorty, że pół dupy jej było widać, t-shirt, siedziała na sofie, jadła bułkę, przeglądała fejsa i pyta się w czym nam pomóc ) w tym 3 spodobała mi się jedna suknia - mam jej zdjęcie ale nie wyraźne środa- czwartek będzie dla mnie rozmiar, bo w salonie miała tylko rozmiar 32 cena, aż w szoku byłam 2400 kupno, 1500 wypożyczenie.. I jeśli suknię kupię to dostanę do sukni bolerko i welon gratis
Ładna do tego czerwone buty Czekamy na zdjęcia jak się w niej prezentujesz

:
Stary 2013-08-27, 08:48   #2869
201605100
Konto usunięte

Cześć

anka1897 szkoda, że zdjęć nie pozwolili robić mi się podoba z salonu white nr 2 ale my możemy sobie pisać co nam się podoba...

My też pójdziemy na kurs tańca u nas to TŻ wyszedł z taką inicjatywą, tylko, że on chciał iść na naukę układu pod pierwszy taniec przemówiłam mu do rozsądku i pójdziemy najpierw na kurs tańca użytkowego, a potem na naukę jakiegoś układziku
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 09:03   #2870
Opiumalfa
Zakorzenienie

Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Swietne winietki!!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 09:17   #2871
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość

Ależ super! a to jakiś kurs ogólny czy typowo dla PM?
na razie idziemy na taki zwykły kurs tańca towarzyskiego, żeby się trochę z tym obyć tż kiedyś tańczył ze swoją byłą, a ja nigdy
Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Salon MADONNA ul. Wilcza - p. Kasia
Rozpoczęłam mierzenie od http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...ALGmhAinDwmIkt Od razu przepadłam piórka przy dekolcie wyglądają obłędnie, jest leciutka pomimo ogromnej ilości materiału, tren długi. Tylko jej cena 5990 zł. (pronovias barbate)
Kolejna była delikatniejszą wersją pronovais - delikatniejszy dół miała, tak samo pióra na dekolcie - kolekcja famosa - nie mogę znaleźć zdjęcia w internecie.
Ostatnia miała być zaskoczenie i tak się stało http://img05.tablica.pl/images_tabli...ice_rev001.jpg (famosa pompeya) Zupełnie inna od pozostałych. Pod spodem warstwa przylegająca do ciała - tak delikatna rybka, na wierzchu dwa poziomy, długi tren. Tej warstwy pod spodem nie widać dopóki nie stanie się w świetle. Na chwilę obecną byłaby numerem 1 (chyba) cena 2790 zł

wszystkie modele z madonny ! tą drugą z piórami chyba mierzyłyśmy podobną ja się w niej zakochałam. a ta trzecia też piękna, ale jak z wygodą? ja mierzyłam coś podobnego i w porównaniu do tej z piórami czyłam się jak w pancerzu
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość

say-hello: Będziecie mieć indywidualne lekcje czy w grupie?
w grupie na indywidualne chcemy iść przed samym ślubem, żeby ktoś nam wymyślił choreografię do pierwszego tańca

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

Moge spytać gdzie idziecie? My też planujemy, podobno Robert Melon jest dobry.

idziemy do Dance Fusion (koło SKM Zaspa), bo jest bliziutko nas cena też chyba w porządku - 80zł za 4 zajęcia w miesiącu za 1 osobę. jak nam się nie spodoba, to będziemy szukać czegoś innego
a tego pana Melona sprawdzę zaraz w internecie

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-08-27 o 09:23
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 09:18   #2872
docik10
Zakorzenienie

Nie będę miała babeczek, tylko tradycyjny tort, ale te babeczki wpadły mi w oko

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-09-09 o 08:47
Stary 2013-08-27, 09:22   #2873
Aasikk
Zadomowienie

Hej dziewczyny! chciałbym wam pokazać nasze zaproszenia.
jestem ciekawa waszych opinii.
Do zmiany są wierszyki o winach i pieniążkach (muszą się lepiej "uzupełniać")
chciałam pokazać projekt.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00072.jpg (79,3 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie_w.jpg (122,7 KB, 51 załadowań)
Stary 2013-08-27, 09:23   #2874
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aasikk Pokaż wiadomość
troszeczkę nie w moim stylu, ale super, że jest ręcznie robione
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 09:25   #2875
madzixx88
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

można dołączyć do grona PM 2014? nasz dzień to 3.05.2014

wczoraj byłam pierwszy raz w salonie obejrzeć suknie i mam już jedną faworytkę
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 09:25   #2876
docik10
Zakorzenienie

Cytat:

Uwielbiam ręcznie robione rzeczy Są zawsze oryginalne, przez to, że ktoś włożył w to serce i sporo pracy Dla mnie bomba, gratuluje pomysłu

:
Stary 2013-08-27, 09:25   #2877
201605100
Konto usunięte

Verunka ładne winietki, takie klimatyczne
Aasikk zaproszenia nie w moim stylu, ale całkiem, całkiem
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 09:26   #2878
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

można dołączyć do grona PM 2014? nasz dzień to 3.05.2014

wczoraj byłam pierwszy raz w salonie obejrzeć suknie i mam już jedną faworytkę
witamy
Opowiadaj o was Kiedy się poznaliście, jak wyglądały zaręczyny i co macie już załatwione do ślubu? Masz zdjęcie sukni ?

:
Stary 2013-08-27, 09:28   #2879
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
wszystkie modele z madonny ! tą drugą z piórami chyba mierzyłyśmy podobną ja się w niej zakochałam. a ta trzecia też piękna, ale jak z wygodą? ja mierzyłam coś podobnego i w porównaniu do tej z piórami czyłam się jak w pancerzu
nie czuć, że wewnętrzna warstwa jest bardziej dopasowana, ale ona tez nie przylega do ciała idealnie jak rybka. Mierzyłam jeszcze jedną z piórami - ona miała dodatkowo pas ze srebrną aplikacją -dziewczyna przede mną ją kupiła Ta druga byłaby kompromisem pomiędzy barbate a nablą. Tylko mojej mamie się pióra nie podobają
Na razie jestem zakochana we wszystkich

Stary 2013-08-27, 09:29   #2880
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo ładne!

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości