|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
|
|
|
|
#1952 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
choco - Tżet ma takie same odczucia i powiedział, że jak przekroczą granicę to zareaguje. Ale najgorsze jest to, że oni nam naprawdę pomagają, więc nie wypada narzekać, ale czuję się osaczona po prostu. Np. ojciec Tżeta ma dziś przyjść pomóc przy domu ciężkie rzeczy nosić i ok. Ale okazuje się, że mama Tżeta bez zapytania też sobie wpadnie posiedzieć. Wkurzam się, czuje się mało komfortowo w swom domu. Tżet jest już w pracy i zadzwoni do niej, że ja mam dziś co robić i ma nie przychodzić bo będzie siedzieć sama. Chamsko, ale co robić
![]() nie cytujcie. |
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
szajn, szkoda, że nie zapytali się Was, czy sobie tego życzycie...
Jakieś 2 tygodnie temu rozmawiałyśmy Ja już na dobre wróciłam z wakacji i przeraża mnie perspektywa wolnego miesiąca ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Mam taaakie zaległości na wątku i w klubie, że nie wiem, kiedy to wszystko nadrobię
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szajn masz rację. Tylko że jestem osobą, która przejmuje się trochę takimi kwestiami i taką, która chciałaby w zgodzie ze wszystkimi żyć, a wiem że to jest niemożliwe. Wiem, że przestanę się przejmować dopiero, gdy przestanę cokolwiek czuć do exa. Katuszka mój ex umywa ręce, bo nie potrafi przyznać się do prawdziwego powodu naszego rozejścia się. Wiedziałam, że luzie mówić będą na ten temat, ale nie sądziłam, że pojawią się moim zdaniem żałosne publiczne hejty. Ja nie komentuję życia tej koleżanki i tego co zrobiła (a zrobiła niedawno coś nie coś) ani związku tego chłopaka, bo to nie moja sprawa. A tu widzę wielka solidarność się nagle pojawiła, bo biedny P. cierpi, bo zerwał z dziewczyną i dziwi się, że ona próbuje sobie życie ułożyć.Gdyby to moje słowo było ostatnie, gdybym to ja zerwała to mogłoby to inaczej wyglądać. A to on ostatnie zdanie powiedział. a co do wyrobienia sobie opinii, nie powinnam się przejmować zdaniem dziewczyny, która mentalnie jest na poziomie 2 gimnazjum i zmienia facetów jak rękawiczki i chłopaka, który widział mnie 5 razy na oczy. Chociaż trochę zabolało. Edytowane przez fanstyle Czas edycji: 2013-08-27 o 09:50 |
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuu to jest ostatnio cztery razy w tygodniu tż w wakacje chyba więcej śpi u mnie niż w domu ![]() Cieszę się, że mam taką spoko mamę, której to nie przeszkadza
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
kat, ja mam w głowie cały czas, że wakacje kończą się w końcem sierpnia, a przecież studenci mają jeszcze miesiąc wolnego!
jak planujesz go spędzić?Dużo by mówić o tej sytuacji, może w Klubie opowiem, ale nie chcę Was ju za bardzo męczyć, bo u mnie wiecznie jakieś komplikacje życiowe
|
|
|
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam na autobus, miłego dnia jeże
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłego dnia szajn może powiedz, że Tobie już to przeszkadza, że nie czujesz swojej prywatności? pomóc rodziców jest ok, ale są granice
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
życzę Wam miłego dnia Jeżyki
![]() Idę pozmywać i pouczyć się trochę
|
|
|
|
#1961 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy
hejo
Cytat:
![]() też to sobie pomyślałam Cytat:
Cytat:
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;42474203]Dobra dzisiaj skończe 7 wykład, wezmę się za 8. Bo drugi przedmiot jeszcze czeka! Zainstalowałam sobie time cośtam w przeglądarce. Najwięcej czasu na wizazu siedzę .[/QUOTE]brawo! ![]() ja też to miałam, ale potem jak potrzebowałam dłużej posiedzieć na wizażu to mi blokowało, wkurzyłam się i odinstalowałam to miłego! Tobie również wróciłam z rynku, powoli kupuję rzeczy na "imprezkę", która jednak odbędzie się w niedziele Wczoraj skończyłam PRS, jeszcze zostały mi 3 rozdziały z PUE i powtarzam całość
|
|||
|
|
|
#1962 |
|
Miss Pudernica
|
Fan nie ma co się nimi przejmować, bo to nie ich sprawa, poza tym najłatwiej jechać na innych jak samemu nie jest się fair. Mieliście z ex czas na dogadanie się, nie udało się i teraz każde idzie w swoją stronę. A że to świeża sprawa i mówiłaś ex o A. to znajomym opowiedział swoją wersję i wybielił siebie.
Shine delikatna sprawa, bo przecież nie chcecie źle, ale myślę że dobrze Tż zrobił ![]() Źle się dziś czuję, mam @ i mi niedobrze
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2013-08-27 o 10:30 |
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie mają to do siebie, że sami lubią kogoś oceniać nie mając pojęcia jak było naprawdę, zobaczą zdjęcie, ktoś im coś powie a potem wygląda to tak jak wygląda a te komentarze świadczą tylko o nich, mogli pomyśleć sobie co chcieli ale po co takie akcje robić?nie przejmuj się i ciesz się życiem! nikt inny go za Ciebie nie przeżyje
|
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamierzam też przysiąść nad angielskim, bo wakacje za granicą uświadomiły mi, jak ogromne mam braki.Jak tylko masz ochotę się wygadać, to śmiało ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Jeże, wpadnę później, to nadrobię klub A teraz lecę się szykować, bo mam umówione spotkanie. Buziaki ;*
|
|
|
|
|
#1965 |
|
Konto usunięte
|
![]() shine moim zdaniem Twój TŻ dobrze zrobił, bo wtedy jego rodzice powinni zrozumieć, że trochę "jest ich za dużo" u Was i możecie nie czuć się z tym dobrze. I jak tylko chcesz to pisz, poczujesz się lepiej, że będziesz miała się komuś wygadać
|
|
|
|
#1966 | |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() hej kateel Bo mam częste drętwienia, skurcze itd. Byłam u gina, powiedziała że to niedobór magnezu. ale nie zrobiła żadnych badań więc... ![]() Ja mam dzisiaj w planach ćwiczenia i może przysiądę trochę do niemieckiego, bo prawie nic już nie pamiętam.:< |
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Ja siedze nad karnym ale bokiem mi juz to wychodzi. Nie bylam zle nastawiona do tego przedmiotu, ale przez humorki profesorki powoli ogarnia mnie niesmak. Jak sie uczycie tego co wam nie podchodzi? Po prostu zacisnac zeby i naprzód?
|
|
|
|
#1968 |
|
Konto usunięte
|
cuciola jak mam taki problem z przedmiotem to robię sobie dzień przerwy od nauki i następnego dnia biorę się do roboty, bo wiem, że i tak będę się go uczyć i tak, a przecież trzeba go zaliczyć
|
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Ale dopiero co jestem po wakacjach a juz mam chwile zwątpienia 'po co takie ciezkie studia wybralam'
|
|
|
|
#1970 | |
|
Konto usunięte
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;42471916]Jeżyki które zrezygnowały z tabletek anty, miałyście jakieś niemiłe objawy po odstawieniu?
[/QUOTE]Chyba nie, ja wręcz czułam się dużo lepiej, lżejsza byłam Okres ci się może spóźnić, chociaż też nie ma reguły - ja dostałam wtedy co bym dostała gdybym brała dalej.Cytat:
Cześć ![]() Dzisiaj godzinę wcześniej przyszłam do pracy, bo miałam rzeczy do zrobienia na szybko. Ale przecież sobie odbiję wychodząc wcześniej, bo dzisiaj sama jestem
|
|
|
|
|
#1971 |
|
Zakorzenienie
|
zamiast ruszyć z czymkolwiek to kiszę na wizażu i żrem winogrona
|
|
|
|
#1972 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to może pomoże http://bartekpopiel.pl/zeby-mi-sie-c...acja-do-nauki/ |
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to uwielbiam spot czołówki TVNu
|
|
|
|
#1974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
cuciola ja sobie wtedy obiecuję coś dla siebie. Np. jak się nauczę i dobrze zdam to kupię sobie torebkę, która mi się podoba. Albo małymi kroczkami - jak nauczę się jednego rozdziału to zjem batona
często pomaga ![]() Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie. Jesteście niesamowite!
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
Seriale
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() znowu mnie dopadł ból głowy, od wieczora wymiotowałam do prawie 2 nad ranem... na szczęście jest już lepiej, wymioty minęły. wczoraj byłam u lekarza z wynikami badań, wszystko w porządku. jutro mam egzamin, więc wyszłam wcześniej z pracy i mam zamiar usiąść, bo wczoraj przez ten ból tylko leżałam/spałam i nic nie zrobiłam po powrocie od lekarza i z pracy
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, jakos to trzeba pokonać. Tylko strach mnie zżera na sama mysl więc na razie lepiej sie nie terroryzowac ze to juz za 2 tyg..
|
|
|
|
#1980 |
|
Konto usunięte
|
![]() Kara boska z tym moim mieszkaniem. Jak tylko będzie mnie stać na coś normalnego to się stąd wyprowadzam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

;*

[/QUOTE]