|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Dziwi mnie wizażanka, która ma bloga w podpisie i jeszcze dodaje jego adres pod każdym postem przed "wysłane z mojego icośtam"
jezu jakie to głupie haha, na pewno wejdę jak tak wpycha na siłę:d |
|
|
|
#3722 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42473528]Albo komentowanie tylko pierwszego posta podczas gdy cały wątek ma już parę stron a z szafy zaczęły wypadać trupy Ja to sobie wyobraża,: "o kochanie, co jest w tej torebce, to dla mnie? Z jakiej to okazji? zaraz, co to za patyczek, mówisz, że test ciążowy? Będziemy mieli dziecko?...chwila czy ty czasem nie musiałaś na to sikać... muszę iść umyć ręce." ![]() Dziwi mnie, że boje się zombiaków. Rany, żebym nawet nie dała rady obejrzeć połowy pierwszego odcinka serialu bo mnie cykor oblatuję. Będę próbować obejrzeć to za dnia.[/QUOTE] Post jest z godziny 8 Zombiaki mi nie straszne, boję się za to długowłosych dziewczynek
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tak czytam wątek o homemakingu i dowiaduję się, że normalnym jest grzebanie w prywatnych rzeczach swojego dziecka i WYRZUCANIE ich, bo przecież nie są dziecku potrzebne (te gazetki Bravo, plakaty, ubrania, itp.), to
Nie rozumiem tego, dziwi mnie to, nie wiem jak można tak myśleć, że można decydować za swoje dziecko czy dana gazetka, karteczka, bluzeczka jest do wyrzucenia. Moja mama nigdy nie otwierała nawet moich szuflad, a jak skończyłam gimnazjum nawet nie wchodziła do mojego pokoju - pranie zostawiała na biurku, które stało przy wejściu Nie, że ja jej tak kazałam, sama nie chciała. Po co ma włazić i grzebać, sprzątać za mnie? Jakbym jej zaproponowała "posprzątaj za mnie, bo jestem jeszcze nieletnia i nie umiem" to by mnie śmiechem zabiła chyba. Mój pokój, mój burdel - ja sprzątam.---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- I jeszcze tekst, że ktoś jak najdłużej nie chce aby jego dzieci gotowały, bo mogą się wrzątkiem polać
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-08-27 o 12:54 |
|
|
|
#3724 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3725 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() Moja mama nosi zółte martensy w kwiatki Ma 48 lat
|
|
|
#3726 |
|
Konto usunięte
|
Mój ojciec najbardziej lubi chodzić w czerwonych trampach, bez skarpetek i w podartych spodniach (że tak specjalnie, nie to, że stare). Dwa lata starszy od twojej mamy ^^
|
|
|
|
#3727 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
też będziemy takie fajne
|
|
|
#3728 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie będziemy jeszcze fajniejsze
I będziemy miały schron.
|
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 30tkę na karku i jak wspomniałam ostatnio w pracy, że musiałam odesłać glany (kupione przez internet), bo jednak były za duże a mniejszego rozmiaru nie ma to usłyszałam od koleżanek: "No chyba Cię popier..., jakieś eleganckie kozaki byś sobie kupiła a nie takie buciska!"
|
|
|
|
#3730 |
|
Konto usunięte
|
Finlora, możesz spokojnie przyjść na herbatę do naszego schronu
|
|
|
|
#3731 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Ja sobie ostatnio taką koszulkę kupiłam http://ememe.pl/product-pol-1561-Pla...-t-shirt-.html
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, a jeśli się przyznam, że od ponad 10 lat olewam obowiązującą modę, ubieram się głównie na czarno i chodzę w (najczęściej) czarnych spódnicach niemal do ziemi?
Też mnie przyjmiecie? ![]() Jeśli chodzi o buty to niestety nie mam wyboru i najczęściej muszę kupować to co akurat jest w moim rozmiarze, a nie to co mi się podoba ![]() Mam 34, w porywach 35
|
|
|
|
#3733 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ostatnio zapytala czy jak pojedziemy razem na konwent w przyszłym roku (no, czasem bywa), to czy może zrobić cosplay czy będzie mi robiła tym siarę Trzynastki w szpilkach - mniejszy obcas jest ok, wielkie szpile niet. Ale ja sama nosiłam, bo jak powiesz nastce "nie", to ona zrozumie "błagam, zrób to" I to wcale nie była chęć dodania sobie lat, tylko punktów atrakcyjności Ale ja w sumie do dziś mam uwielbienie to lekko zdzirowatych strojów, pewne rzeczy chyba nie mijają z wiekiem.Cytat:
![]() Cytat:
Drobne, długowłose małe Azjatki - D: Cytat:
|
||||
|
|
|
#3734 |
|
Konto usunięte
|
Finlora, teraz to mozesz nawet zanocowac
Ale co do tych ciuchow to niepotrzebne dodawanie sobie lat i powagi jednak mnie troche dziwi. Moja kolezanka, obecnie 26 ale nawet jak miala 20 to wygladala wlasna matka. I zeby miala jeszcze prace, ktora wymagala odpowiednich ubran ale nie, byla studentka, na uczelnie mogla nosic co chciala, po uczelni tym bardziej. To wolala garsonki, kostiumy, zakiety, perly itd. No ale co kto lubi. |
|
|
|
#3735 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
![]() Moja mum też ma glaniory, ale jednak woli swoje martensy ![]() Cytat:
|
|
|
#3736 |
|
Konto usunięte
|
Za Litwę z Hetalii
|
|
|
|
#3737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3738 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Ja wiem, ze nie powinnam tego ciagnac, ale mozecie mi napisac w skrocie co i dlaczego mialoby byc sciema w TYM watku? Jestem w polowie i nie wiem, o co chodzi.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3739 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#3740 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Bo najpierw autorka powiedziała, że nie wie na co dokładnie matka wydaje pieniądze a potem napisała, że codziennie wypala paczkę papierosów i pije jedno piwo (matka, nie autorka). Rozumiesz, jak nie napiszesz WSZYSTKIEGO w pierwszym poście to kłamiesz
|
|
|
|
#3741 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Uff, moge dalej nosic trampki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze dobrane do stroju to moim zdaniem ok.
Mam podejście, że jeśli coś dobrze leży, nie wygląda tandetnie i ogólnie komuś pasuje, to niech 14-latka nosi czółenka i marynarkę a 50-latka trampki, rurki i bluzkę ze śmiesznym nadrukiem.
|
#3743 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Przypomnialo mi sie cos. Przez trzy lata studiow dziwila mnie matka jednej z dziewczyn. Przychodzila czasem na przerwach przynosila dziewczynie kanapki i herbate w termosie (ogolnie nie wiem, czy wiecie, termos jest passe, wiem, bo uzywam), a jak dziewczyna szla do biblioteki, to matka przynosila jej ksiazki o stolika. Dziewczyna nie pracowala, a studiowala dwa kierunki zaocznie. To mnie dziwilo i nadal dziwi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziwią mnie ciężarówki, które myślą, że są komunikacją publiczną i jeżdżą pasem dla busów i auta, które się wpychają przede mną na pas bo myślą, że jak rower to ustąpi
|
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczegół, że ledwo garnek z wodą w ręce utrzyma, a gdy robię coś z wzrątkiem to stoi nade mną i ciągle powtarza "uważaj! nie poparz się!". Masakra, od kilku lat mieszkam poza domem i gotuję codziennie, ale ona nadal uważa, że jestem początkująca w gotowaniu
|
|
|
|
|
#3747 |
|
Zakorzenienie
|
O, no i najpierw dała do zrozumienia, że kasa na weekend w Zakopcu była jej, potem, że jej faceta.
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I pewnie połowa wątku nie ma sensu :P |
|
|
|
|
#3749 |
|
Konto usunięte
|
Chwast, nie utajnianie tylko zwyczajnie odpowiadała na pytania
Nie przyszło jej do głowy żeby coś napisać i pisała o tym dopiero jak ktoś ją zapytał.
|
|
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

Pewnie nie myślały o tym.

Nie rozumiem tego, dziwi mnie to, nie wiem jak można tak myśleć, że można decydować za swoje dziecko czy dana gazetka, karteczka, bluzeczka jest do wyrzucenia. Moja mama nigdy nie otwierała nawet moich szuflad, a jak skończyłam gimnazjum nawet nie wchodziła do mojego pokoju - pranie zostawiała na biurku, które stało przy wejściu
Nie, że ja jej tak kazałam, sama nie chciała. Po co ma włazić i grzebać, sprzątać za mnie? Jakbym jej zaproponowała "posprzątaj za mnie, bo jestem jeszcze nieletnia i nie umiem" to by mnie śmiechem zabiła chyba. Mój pokój, mój burdel - ja sprzątam.