|
|
#2431 | |
|
BAN stały
|
Dot.: rurki
Cytat:
moje tak samo ale minęło kilka miesięcy i się w końcu dopasowaliśmy - ja i spodnie (przy czym nie wiem czy bardziej ja czy one ) ale: nie trać nadziei!
|
|
|
|
|
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
ladnie w czarnych
|
|
#2433 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#2434 |
|
Konto usunięte
|
Bo długim namyśle, przegotwaniach i radzeniu się w tym wątku (kilka stron wcześniej) ja też wczoraj kupiłam swoje pierwsze rurki
Osławione czarne z Pull&Bear (jak wiadomo są mega płytkie ale skusiła mnie cena i grubość materiału)....wyglądam w nich trochę dziwnie mimo, że nosze 36, ale mam krutkie nogi troche, szerokie biodra i grube łydki (są opiete bardzo na łydkach) Ale i tak będe je nosiła...chyba
|
|
|
|
|
#2435 |
|
Zadomowienie
|
a ile kosztowały?
|
|
|
|
|
#2436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
).
|
|
|
#2437 |
|
Konto usunięte
|
69 zł
To były najtańsze jakie znalazłam i jedyne niebardzo zwężane (przymierzyłam bardzo wiele par i niektóre wogole nie chciały przejsć mi przez łydki ) a przeszłam cały pasaż Grunwaldzki....wogole to zauwazyłam, że w sklepach coraz wiecej dzwonów...Cool Girl - jeśli szukas rurek takich bardziej na lato z cieńkiego materiału to widziałam fajne w Terranovie za 99 zł (praktycznie takie same jak te z Pull&Bear które ma na sobie na zdjeciu któras wizażanka stronę wczeniej tylko nie tak płytkie już)....tylko ze miały dziwną rozmiarówkę bo XS były na mnie za duże i to sporo (a normalnie są bardzo opięte aż za abrdzo i wolę S) tak że można mieć problemy z dopasowaniem rozmiaru. |
|
|
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wczoraj widzialam ciekawe rurki z podwyzszonym stanem. W kolorze granatowym, gora bardzo podobna do tej ze zdjecia ponizej. Nie mialy szelek.
Pozniej widzialam na ulicy dziewczyne w identycznych, na prawde oryginalnie wygladala, ale mam wrazenie, ze wysoki stan podkreslal jej szerokie biodra. Co sadzicie o takich spodniach? Podobaja Wam sie? Zdjecie pozyczylam z watku Megan, ktora poszukuje w/w spodnicy.
|
|
#2441 |
|
Zadomowienie
|
wysoki stan takze wydłuza nogi ale najczecie pupa w nich neiciekawie wyglada
|
|
|
|
|
#2442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Wysoki stan stanowczo nie (przede wszystkim dla mnie-osoby z szerszymi biodrami)
|
|
#2444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2445 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
I moim zdaniem w tych czarnych wyglądasz ślicznie
|
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli nici .
|
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zgadzam się rownież z tym, że podkreślają szerokie biodra, dlatego też noszę do nich głownie longi...nie wiem co bedzie teraz latem ![]() Masz swietną figurę więc napewno wyglądalabys w nich extra anies
|
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
cos takiego, tylko rurki?ciekawe
ogolnie wysoki stan wydluza nogi![]() jejku, ona ma na tym zdjęciu taką boską koszulkę... |
|
|
|
|
#2449 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie należe do osób bardzo szczupłych, a wczoraj kupilam rurki
nie mogłam sie powstrzymac takie ładne były dodam foto żebyście ocenily jak w nich wygladam tylko szczerze prosze!
|
|
|
|
|
#2450 |
|
Przyczajenie
|
Z początku rurki mi się nie podobały. Teraz jak najabrdziej
More is less. Edytowane przez Juteczka Czas edycji: 2007-05-01 o 21:57 Powód: zmiana |
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam wrażenie, że pupa zaczyna mi się na plecach ;-p We wszystkich spodniach z niższym stanem widać mi... Kupiłam sobie teraz niskie rybaczki, jeszcze nie wiem jak będę się w nich schylała i siadała ![]() Ps. rurki z wysokim stanem kupiłam w Zarze
|
|
|
|
|
|
#2452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladnie leza skad i za ile?
|
|
|
#2453 |
|
Wtajemniczenie
|
z jakiegoś stoiska w domu handlowym
za 70 zł :P tylko że jeszcze są bardzo "sztywne" bo są bez żadnego dodatku stretchu czy lycry musze je troche rozbic :P
|
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Moje nowe - z Bershki.
Mogę chodzić? Bo patyk jak widać nie jestem ![]() Mówiąc szczerze, to będę chodzić co byście nie napisały, bo czuję się w nich bardzo dobrze, ale warto znać zdanie innych, prawda?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
#2455 |
|
Zadomowienie
|
przypominaja mi rurki firmy lee. ile kosztowaly twoje? moim zdnaiem fajnei wygladasz
oj tez niska jestem
|
|
|
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
a mam do was takie pytanie
jak nosicie te rurki, to czy jak sie nacylicie to widac wam eee no .. rowek ? hehe bo mi widac i to konkretnie i nie wiem co z tym zrobic
|
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
129 zł.Isa mi nie widać, bo jak wspominałam - jestem mała, więc tą przestrzeń od pasa do hmmm... końca ud... też mam dość krótką, chociaż w tych ostatnich jest tak na styk i wierzę, że ktoś wyższy mógłby mieć z tym problemy. Zostaje Ci chyba 'umiejętne' schylanie, albo longi, longi, longi ![]() Mam jedne rury z H&M, które mają taki troszkę wyższy stan. Znaczy na mnie jest wyższy, a na 'normalnych' ( ) ludziach pewnie będzie taki, że schowa rowek Nie są bardzo wąskie, takie standartowe, kosztowały niedużo bo 79 zł
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chocia zkieszenie mi sie nie podobaja jak elza, ale ogolnie spodnie ok![]() Ja moje wkleje wieczorem - nowy nabytek ktory juz obiecalam wczesniej, ale aparatu nie bylo
|
|
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby wysoki stan ma optycznie wydłużać...hmmm....a ze spódnicami pewnie podobnie? Mia Ty chyba masz spódnice ołówkowe z wysokim stanem, co sądzisz? Cytat:
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
Moje obiecane juz dawno temu
chyab to rurki....
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

ale minęło kilka miesięcy i się w końcu dopasowaliśmy - ja i spodnie (przy czym nie wiem czy bardziej ja czy one
) ale: nie trać nadziei! 

Ale i tak będe je nosiła...chyba
).
) a przeszłam cały pasaż Grunwaldzki....wogole to zauwazyłam, że w sklepach coraz wiecej dzwonów...