Panny Młode 2015 cz. 6 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-27, 13:05   #3481
mariamarysienka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
bardzo się wysiliłam () bo aż kupiłam o to:
http://www.winiary.pl/produkt.aspx/4...-o-smaku-toffi i zrobiłam wg przepisu i będziemy dzisiaj wcinać do kawki po południu
O rany, z proszku Nie smakuje Wam to taką je.bitną chemią?

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Jak najbardziej gdyby nie lawenda postawiłabym na owoce
Haha, to u mnie lawenda była drugim typem po słonecznikach i owocach

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Ale się wytworzyła dyskusja o ubiorach! :P mój TŻ umie się sam dobrze ubrać.. i ja bez niego też już chyba sobienie wyobrażam szukania sukni :P pewnie po jego garniak też pójdziemy razem i ja jak pisałam to chciałabym żeby miał muszkę pod kolor moich butów jeśli będą kolorowe i skarpetki też.. ale na to to pewnie tylko na sesje się zgodzi :P
Ja na pewno z Tżtem poszukam sukienki na cywilny, a na kościelny chyba wolę, żeby miał zaskoczenie jak mnie zobaczy Jednak to bezcenna krótka chwila takiego zachwytu, który chcę zachować tylko dla nas (dlatego jak przyjedzie do mnie to poproszę żeby przyszedł sam do mojego pokoju, a nie zejdę do salonu pełnego ludzi).

Cytat:
mariamarysieńka mi się bardzo podoba pomysł z owocami niestety moje truskawki nie będą służyły jako dekoracja tak bardzo ale cieszę się że nie musimy zmieniać daty bo dzięki temu będą truskawy!!!
Truskawki są super Ja bym pewnie zrobiła z nich winietki i na słodkim stole byłoby mnóstwo wariacji truskawek w czekoladzie, na patykach itd

Cytat:
Bez winietek też sobie nie wyobrażam ślubu chyba aczkolwiek też boimy się że z tym też będzie problem.. bo w naszych rodzinach raczej się tego nie praktykuje.. ale mamy nadzieję że jednak ludzie połapią się w tym o co chodzi
Wszystko zależy od dobrej organizacji. My już przy zapraszaniu będziemy mówić, że będą winietki i pytać, czy mają jakieś specjalne życzenia odnośnie miejsca Dlatego mam nadzieję uniknąć zaskoczenia na sali i wierzę, że z pomocą kelnerów goście szybko trafią na swoje miejsca i będą zadowoleni

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 13:09   #3482
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzulka_89 Pokaż wiadomość
Mój zaznaczył od raz, żebym mu krzywdy życia nie zrobiła i nie wbiła go w muszkę ;D Jedyne co toleruje to tzw. zwis męski i to najlepiej szeroki a nie śledzik ;D
A mój dobrze wygląda w muszce a jak krawat to znowu same śledziki
Ale wy i tak będziecie mieć mundur nie ;>
Wgl witam bo przerwie

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Truskawki są super Ja bym pewnie zrobiła z nich winietki i na słodkim stole byłoby mnóstwo wariacji truskawek w czekoladzie, na patykach itd

Wszystko zależy od dobrej organizacji. My już przy zapraszaniu będziemy mówić, że będą winietki i pytać, czy mają jakieś specjalne życzenia odnośnie miejsca Dlatego mam nadzieję uniknąć zaskoczenia na sali i wierzę, że z pomocą kelnerów goście szybko trafią na swoje miejsca i będą zadowoleni
Winietki na pewno będą z truskawek pisałam już tu kiedyś że marzą mi się takie truskawki w czoko z patyczkiem takim drewnianem z wypalanymi nazwiskami

O.. dobry pomysł z tą informacją w zaproszeniach! chociaż sami z TŻtem już mniej więcej myśleliśmy jak moglibyśmy to zrobić
Stary 2013-08-27, 13:11   #3483
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
U mnie tak samo,chcę ten element zaskoczenia.No i jak słyszę od koleżanek,że najpiękniejszy moment prócz przysięgi to ten,jak młody widzi je po raz pierwszy w całym ekwipunku i często płacze ze wzruszenia- nieee...nie odpuszczę sobie tego
dokładnie też tak myślę
ja nawet na studniówkę mu nie pokazałam szybciej kiecki i pamiętam to miłe zaskoczenie jak mnie pierwszy raz zobaczył wtedy a co dopiero będzie w dniu ślubu!

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 13:12   #3484
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
U mnie tak samo,chcę ten element zaskoczenia.No i jak słyszę od koleżanek,że najpiękniejszy moment prócz przysięgi to ten,jak młody widzi je po raz pierwszy w całym ekwipunku i często płacze ze wzruszenia- nieee...nie odpuszczę sobie tego
ale jak to ktoś kiedyś na forum na innym wątku skmentował - przymiarki w salonie to nie to samo co ostateczny wygląd w dniu ślubu z dopracowanym makijażem, fryzurą, dodatkami wgl suknia dopasowana do sylwetki w 100 %.. i tak będzie zaskok bo emocje a jak nie to wpier$#%#%l

Edytowane przez joasia-a
Czas edycji: 2013-08-27 o 13:14
joasia-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 13:14   #3485
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
O rany, z proszku Nie smakuje Wam to taką je.bitną chemią?
nie, ani troszkę ja lubię takie rzeczy, Tż zresztą też zresztą tego jeszcze nigdy nie jadłam a inne podobne co próbowaliśmy to były pycha
sosy do makaronów też bardzo lubimy z tej serii ogólnie nam nie przeszkadzają takie rzeczy z torebek

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 13:15   #3486
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
dokładnie też tak myślę
ja nawet na studniówkę mu nie pokazałam szybciej kiecki i pamiętam to miłe zaskoczenie jak mnie pierwszy raz zobaczył wtedy a co dopiero będzie w dniu ślubu!
Noo tylko to będzie w moim wykonaniu mega trudne bo musiałabym prosić kogoś kto przyszedłby i pomógł mi się ubrać
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 13:18   #3487
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Noo tylko to będzie w moim wykonaniu mega trudne bo musiałabym prosić kogoś kto przyszedłby i pomógł mi się ubrać
A bo wy w sumie razem mieszkacie itd no fakt
Ja marzę że mama mi pomoże się ubrać.. widuję ją tak rzadko a jest dla mnie tak bliską osobą.. pewnie się z tysiąc razy przy tym porycze :P
Stary 2013-08-27, 13:20   #3488
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja marzę że mama mi pomoże się ubrać.. widuję ją tak rzadko a jest dla mnie tak bliską osobą.. pewnie się z tysiąc razy przy tym porycze :P
No w sensie że w własnym mieszkaniu, stąd wychodzimy i nie przewidujemy tutaj błgosławieństwa itp. Jak już mnie umalują i uczeszą to się ubieramy i wsiadamy w autko i jedziemy sami
Stary 2013-08-27, 13:29   #3489
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
No w sensie że w własnym mieszkaniu, stąd wychodzimy i nie przewidujemy tutaj błgosławieństwa itp. Jak już mnie umalują i uczeszą to się ubieramy i wsiadamy w autko i jedziemy sami
No to całkowicie rozumiem my jednak mieszkamy dość daleko od siebie, tzn +/- 30 km i tak to zostanie.. nie wiem czy nadal będziemy wynajmować mieszkanie w krk.. ale wtedy przejechać 80 km do kościoła to też bez sensu.. bo ślub w naszych stronach

A wiecie co.. tak ostatnio mówiłam wam o tym strasznie drogim kamerzyście którego znalazłam.. a wcześniej rozmawiałyśmy o tym że kamerzyści reklamują swój sprzęt np mówią że mają taki sam którymi był nagrywany Dr House.. ten drogi napisał że ma sprzęt porównywalny do tego którym kręcili serial Majka :P
Stary 2013-08-27, 13:30   #3490
zuzulka_89
Zadomowienie

joasia witam

Z mundurem to jeszcze nie wiadomo

A zwykły garniak na cywilny jest potrzebny
zuzulka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 13:53   #3491
existence
Zakorzenienie

ja to ogólnie uważam, że facet w muszce jest seksowny dużo bardziej niż w krawacie takie jakieś moje zboczenie

Cytat:
ale jak to ktoś kiedyś na forum na innym wątku skmentował - przymiarki w salonie to nie to samo co ostateczny wygląd w dniu ślubu z dopracowanym makijażem, fryzurą, dodatkami wgl suknia dopasowana do sylwetki w 100 %.. i tak będzie zaskok bo emocje a jak nie to wpier$#%#%l

a co do całości wypowiedzi wiesz co ja na ten temat myślę

u nas to zależało od tż, bo mnie było obojętne generalnie ale on się jasno określił, że nie chce mnie widzieć w sukni przed ślubem ani nie chce nawet widzieć samej sukni więc tak będzie
Cytat:
nie, ani troszkę ja lubię takie rzeczy, Tż zresztą też zresztą tego jeszcze nigdy nie jadłam a inne podobne co próbowaliśmy to były pycha
sosy do makaronów też bardzo lubimy z tej serii ogólnie nam nie przeszkadzają takie rzeczy z torebek
nam też nie
a co do deserów to ja miesiąc temu zrobiłam to https://wizaz.pl/kulinaria/przepis,3...skawkami-light tylko brzoskwinie zamiast truskawek i bez żelatyny i potem byłam wściekła bo trzeba było jeść ze szklanki bo nie chciało z niej wyleźć! ale smakowało nam
Cytat:
mnie będą moje dziewczyny ubierały
Cytat:
A wiecie co.. tak ostatnio mówiłam wam o tym strasznie drogim kamerzyście którego znalazłam.. a wcześniej rozmawiałyśmy o tym że kamerzyści reklamują swój sprzęt np mówią że mają taki sam którymi był nagrywany Dr House.. ten drogi napisał że ma sprzęt porównywalny do tego którym kręcili serial Majka :P
no to chyba też spoko tam też był pierwszy i drugi plan widoczny dość ładnie wiem, bo jak statystuję na drugim planie to mnie tak dokładnie nie widać

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
możecie zawsze się odpicowywać w osobnych pokojach i potem w przedpokoju takie woooow widziałam kilka takich filmików z przygotowań ^^
Stary 2013-08-27, 13:54   #3492
kzb1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
no to chyba też spoko tam też był pierwszy i drugi plan widoczny dość ładnie wiem, bo jak statystuję na drugim planie to mnie tak dokładnie nie widać
A mnie Wajda na statystkę nie chciał
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 13:56   #3493
joasia-a
Zakorzenienie

ex fajny ten deser
I wiem co o tym myślisz
A co do Majki :P to w sumie już nie wiem które porównanie lepsze xD Majka czy House! :P
A wgl kiedy wpadasz do krk? :P może wpadniesz na kawę? :P bo piwo chyba jednak odpada haha xD
Stary 2013-08-27, 13:57   #3494
mariamarysienka
Zakorzenienie

No dla mnie wszystkie rzeczy z proszku są blee, nie jem żadnych sosów, bitej śmietany, fixów, kremów i innych obrzydliwości W dodatku trochę się na tym znam i zawsze poznam, czy coś jest z proszku czy nie zolla pewnie mogłaby się profesjonalnie na ten temat wypowiedzieć. Poza tym uważam, że jest cała masa tak prostych dań czy deserów do zrobienia, że nawet całkowity debil kulinarny sobie poradzi i nie ma sensu faszerować się chemią

Co do ubierania sukni to ja nie chcę, żeby mi moja mama pomagała, wolę druhnę Nie jestem z mamą blisko, od zawsze trzymałyśmy się na dystans i mimo że czasami wydaje mi się, że próbuje to zmienić, to jednak już trochę za późno. Tak samo nie chciałabym z nią wybierać sukni, bo obie mamy kompletnie inny gust i wiem, że będzie bardzo nieprzyjemnie. Ale chyba ostatecznie do jednego salonu ją zabiorę, żeby miała wspomnienie o wybieraniu sukni ślubnej z córką

I love you
I will
I do
Stary 2013-08-27, 13:59   #3495
Malwina_89
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 14:00   #3496
existence
Zakorzenienie

Cytat:
ex fajny ten deser
I wiem co o tym myślisz
A co do Majki :P to w sumie już nie wiem które porównanie lepsze xD Majka czy House! :P
A wgl kiedy wpadasz do krk? :P może wpadniesz na kawę? :P bo piwo chyba jednak odpada haha xD
a wiesz, że dzisiaj? tylko idę na piwo z koleżanką tż i jej nowym chłopakiem ze Szwecji trochę się boję bo ja mogę ang słuchać ale stresuję się rozmawiać w tym języku
ale zostaję do czwartku jakoś do wieczoraaaa ale Ty nie jesteś przypadkiem unieruchomiona i czy przypadkiem nie wydaje mi się, że nie lubisz kawy?
w ogóle tilusia pisała do mnie wczoraj co z tym spotkaniem krakowianek ale mówiła też że ma dużo roboty i jest rzadko w krk a ja jej mówiłam, że się z Tobą mijamy ciągle
Stary 2013-08-27, 14:02   #3497
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:

możecie zawsze się odpicowywać w osobnych pokojach i potem w przedpokoju takie woooow widziałam kilka takich filmików z przygotowań ^^
Już to widzę jak sama usiłuję się ubrać w kiecke
Stary 2013-08-27, 14:07   #3498
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Co do ubierania sukni to ja nie chcę, żeby mi moja mama pomagała, wolę druhnę Nie jestem z mamą blisko, od zawsze trzymałyśmy się na dystans i mimo że czasami wydaje mi się, że próbuje to zmienić, to jednak już trochę za późno. Tak samo nie chciałabym z nią wybierać sukni, bo obie mamy kompletnie inny gust i wiem, że będzie bardzo nieprzyjemnie. Ale chyba ostatecznie do jednego salonu ją zabiorę, żeby miała wspomnienie o wybieraniu sukni ślubnej z córką
Gdybym miała takie relacje to pewnie też bym nie chciała :P
A co do gustu.. to mama zależy kiedy ^^ bo mi zawsze z Włoch ciuchy jakieś przywozi ;p i czasami są mega fajne a czasami szkoda gadać :P najgorsze jestże jak są takie "szkoda gadać", to ciuchy które sobie kupiła są świetne :P
No i ja niestety z mamą nie miałabym zbytnio kiedy chyba chodzić.. zawsze są tak krótko w pl..
A co do druhen :P to nie chciałabym biednym mówić żeby przyjechały wcześniej skoro ślub i tak dość wcześnie planuję :P jeszcze by się biedactwa nie wyrobiły!! np na ślub rok temu jedna z takich druhenek którą chciałabym - dotarła dopiero pod kościół.. a ja z drugą koleżanką czekałyśmy na jedną z nas pod jej domem.. aż się popłakałam jak widziałam wtedy naszą kochaną PMke wychodzącą z domu
Cytat:
a wiesz, że dzisiaj? tylko idę na piwo z koleżanką tż i jej nowym chłopakiem ze Szwecji trochę się boję bo ja mogę ang słuchać ale stresuję się rozmawiać w tym języku
ale zostaję do czwartku jakoś do wieczoraaaa ale Ty nie jesteś przypadkiem unieruchomiona i czy przypadkiem nie wydaje mi się, że nie lubisz kawy?
w ogóle tilusia pisała do mnie wczoraj co z tym spotkaniem krakowianek ale mówiła też że ma dużo roboty i jest rzadko w krk a ja jej mówiłam, że się z Tobą mijamy ciągle
a to smacznego!!
No nei lubię kawy ale kawę mam ^^ :P no i jestem unieruchomiona dzisiaj nie dostałam się do lekarza a jutro niby się umówiłam do prywatnego.. ale nie wiem czy pójdę bo nawet rentgena nie maja ponoc ;p

to ustalimy jakąś dobrą datę żeby tilusia mogła i Beezee też :P
Stary 2013-08-27, 14:11   #3499
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Już to widzę jak sama usiłuję się ubrać w kiecke
ale to Tobie pomaga mama albo druhna a Twojemu tż świadek i gitara

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
a to smacznego!!
No nei lubię kawy ale kawę mam ^^ :P no i jestem unieruchomiona dzisiaj nie dostałam się do lekarza a jutro niby się umówiłam do prywatnego.. ale nie wiem czy pójdę bo nawet rentgena nie maja ponoc ;p

to ustalimy jakąś dobrą datę żeby tilusia mogła i Beezee też :P
w sumie jeśli chcesz to mogę Cię jutro odwiedzić tylko musiałabyś mi podać dokładny adres bo wiem tylko który blok może Ci coś trzeba przynieść na nudę?

a teraz spadam na pocztę po moją spódnicę, która pewnie okaże się szmatą ale warto było spróbować
będę potem na tel to jak coś daj znać
Stary 2013-08-27, 14:14   #3500
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
ale to Tobie pomaga mama albo druhna a Twojemu tż świadek i gitara
Dla mnie totatlnie bez sesnu żeby ich ściągać do nas i potem musieliby na 2 auta jechać z którymi nie ma co zrobić później, bo nie ma opcji żebym zrezygnowała z tego że jedziemy sami autem no rodzice od razu też jadą na miejsce. Poza tym mnie to nie przeszkadza i taki mam plan
Stary 2013-08-27, 14:40   #3501
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
tak poza tym wszystko ok. ale chyba szykuje się zmiana daty ślubu tzn. inny miesiąc, ale to jeszcze do ustalenia. Na razie zostaje kwiecień
Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
Z tą datą jeszcze nic pewnego no ale tak sięzastanawiamy czy kwiecień będzie ciepły? w tym roku był śnieg hihi ale z drugiej strony jeszcze w kwietniu są jakieś tam rabaty na fotografów kamerzystów itp Jeszcze do przemyślenia, ale mam nadzieję, że jednak zostanie ten kwiecień, bardzo bym chciała bo wtedy TŻ ma urodziny i by fajnie się złożyło
O tym, ze przez polowe kwietnia byl snieg, to kazdy pamieta, ale o tym, ze pozniej temperatura dobijala nawet do 20 stopni to juz nikt nie wspomni A pamietacie poczatek czerwca? Bylo zimniej i bardziej deszczowo niz w kwietniu.
Z pogoda sa takie zawirowania, ze nie da sie ustalic, kiedy bedzie cieplo.

No i kurde chcialabym miec jaka kwietniowa PM-ke obok siebie
Cytat:
równie dobrze może być ciepło w listopadzie jeśli wynacznikiem ma być tylko pogoda to bym nie zmieniała miesiąca bo choćby nie wiem co nie przewidzisz prognozy
nic dodac, nic ujac
Cytat:
ja bym chyba padła na zawał jak bym zobaczyła balony
to mam Ci nie pokazywac fot ze swojego wesela?

Ale wam sie na goraca dyskusje wieczorem zebralo
Stary 2013-08-27, 14:51   #3502
mariamarysienka
Zakorzenienie

Ja w ogóle nie sugeruję się pogodą jeśli chodzi o ślub Obecnie wszystko może się zdarzyć, nawet śnieg w lipcu lub sierpniu

I love you
I will
I do
Stary 2013-08-27, 14:53   #3503
kzb1
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak moja. Wszystko co mi się podoba nie podoba się jej, ostatnio mi zdewastowała sukienkę odpruwając od niej taki fajny kwiatowy wzór "bo wieśniacki" i kazała mi ją obszyć albo taśmą ozdobną z pasmanterii w kwiatki taką tylko różową, albo plastikowymi perełkami
I te suknie ślubne co mi się podobają mama komentuje jako "stóg siana"
A sama na swoim ślubie tiulowy dół miła i diadem z pereł
Także też jej pewnie nie wezmę...
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 14:57   #3504
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie totatlnie bez sesnu żeby ich ściągać do nas i potem musieliby na 2 auta jechać z którymi nie ma co zrobić później, bo nie ma opcji żebym zrezygnowała z tego że jedziemy sami autem no rodzice od razu też jadą na miejsce. Poza tym mnie to nie przeszkadza i taki mam plan
aaa to sami w mieszkaniu będziecie? No to chyba że tak u mnie to beda dziewczyny od poczatku, jedną beda u mnie czesac bo jej kolezanka mnie bedzie czesac wiec ja od razu też no i mama bo u niej bede spać wiec inna sytuacja
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
to mam Ci nie pokazywac fot ze swojego wesela?
pokazywać ja u siebie ich nie chcę ale obejrzę chętnie
Stary 2013-08-27, 14:59   #3505
mariamarysienka
Zakorzenienie

Moja za to uważa, że wszystko co ładne jest skromne. Tylko że ta skromność się bardzo dziwnie przejawia Poza tym nie podobają jej się koronki, bo uważa że są majtkowe

I love you
I will
I do
Stary 2013-08-27, 15:07   #3506
viva91
na przekór do celu

Ok Ostatnio coraz czesciej sie zastanawiam, jak ta moja dekoracja bedzie wygladac na sali... Bo - wiem, ze wiele z was czegos takiego nie planuje, a na watku z kiczami weselnymi to o czym ja mysle uwazane jest za kicz, ale mniejsza - chcialabym pasy materialu pod sufitem, jednak nie wiem czy przez ten moj szafirowy nie uzyskam efektu ciezkiego sufitu. Tak samo, nie spotkalam jeszcze w 100% odpowiadajacej mi dekoracji za mlodymi. Nie chce niczego na wzor oltarzyka, ale golej sciany tez nie chce...
Stary 2013-08-27, 15:13   #3507
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
w sumie jeśli chcesz to mogę Cię jutro odwiedzić tylko musiałabyś mi podać dokładny adres bo wiem tylko który blok może Ci coś trzeba przynieść na nudę?

a teraz spadam na pocztę po moją spódnicę, która pewnie okaże się szmatą ale warto było spróbować
będę potem na tel to jak coś daj znać
I jak tam spódnica?
a na nude mam i książkę i w końcu laptopa więc już się nie nudzę a mieszkanie :P ostatni numerek - to w tym wszytskim jest chyba najgorsze ^^ mieszkać na 4 piętrze z nogą w szynie ^^
Cytat:
Ja w ogóle nie sugeruję się pogodą jeśli chodzi o ślub Obecnie wszystko może się zdarzyć, nawet śnieg w lipcu lub sierpniu
nie wiem jak TŻ ale ja bym mogła mieć sesję ślubną w kaloszach np!
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Tak samo, nie spotkalam jeszcze w 100% odpowiadajacej mi dekoracji za mlodymi. Nie chce niczego na wzor oltarzyka, ale golej sciany tez nie chce...
z tym i ja mam "problem":P
Stary 2013-08-27, 15:21   #3508
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
aaa to sami w mieszkaniu będziecie? No to chyba że tak u mnie to beda dziewczyny od poczatku, jedną beda u mnie czesac bo jej kolezanka mnie bedzie czesac wiec ja od razu też no i mama bo u niej bede spać wiec inna sytuacja
No pewnie że inna a czy my będziemy sami w mieszkaniu no jeśli nie liczyć 3 osobowej ekipy video , fotorafki i naszych 2 kocić to tak będziemy sami
Ale pod kątem rodzice, teściowa, świadkowie itp to ich nie będzie no chyba że mi się coś odmieni w co wątpię

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

A co do sukni to moja mama zna mój gust i na szczęście go podziela więc gdyby chodziła ze mną to nie było by problemu. A jeszcze lepszy gust ma mój tata. No suma sumarum obiecałam mu że ja już wybiorę wstępnie 2 to mu dam znać i też przyjadą bo chcą mieć w tym swój udział chociażby delikatny Zresztą na komers mój i studniówkę to sukienki wybierał mi tata A teraz jego powinność przejął mój kochany TŻ
Stary 2013-08-27, 15:44   #3509
mariamarysienka
Zakorzenienie

U PM2013 nowa relacja Antilii

I love you
I will
I do
Stary 2013-08-27, 15:53   #3510
Beezee
Zakorzenienie

Siema Malwina

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości