|
|
#3481 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 6
Cytat:
Nie smakuje Wam to taką je.bitną chemią? ![]() Haha, to u mnie lawenda była drugim typem po słonecznikach i owocach ![]() Cytat:
Jednak to bezcenna krótka chwila takiego zachwytu, który chcę zachować tylko dla nas (dlatego jak przyjedzie do mnie to poproszę żeby przyszedł sam do mojego pokoju, a nie zejdę do salonu pełnego ludzi).Cytat:
Ja bym pewnie zrobiła z nich winietki i na słodkim stole byłoby mnóstwo wariacji truskawek w czekoladzie, na patykach itd Cytat:
|
||||
|
|
|
#3482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak krawat to znowu same śledziki Ale wy i tak będziecie mieć mundur nie ;> Wgl witam bo przerwie ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
pisałam już tu kiedyś że marzą mi się takie truskawki w czoko z patyczkiem takim drewnianem z wypalanymi nazwiskami O.. dobry pomysł z tą informacją w zaproszeniach! chociaż sami z TŻtem już mniej więcej myśleliśmy jak moglibyśmy to zrobić
|
||
|
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nawet na studniówkę mu nie pokazałam szybciej kiecki i pamiętam to miłe zaskoczenie jak mnie pierwszy raz zobaczył wtedy a co dopiero będzie w dniu ślubu!
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wgl suknia dopasowana do sylwetki w 100 %.. i tak będzie zaskok bo emocje a jak nie to wpier$#%#%l
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-08-27 o 13:14 |
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
nie, ani troszkę
ja lubię takie rzeczy, Tż zresztą też ![]() sosy do makaronów też bardzo lubimy z tej serii ogólnie nam nie przeszkadzają takie rzeczy z torebek
|
|
#3486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no fakt Ja marzę że mama mi pomoże się ubrać.. widuję ją tak rzadko a jest dla mnie tak bliską osobą.. pewnie się z tysiąc razy przy tym porycze :P |
|
|
|
|
#3488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my jednak mieszkamy dość daleko od siebie, tzn +/- 30 km i tak to zostanie.. nie wiem czy nadal będziemy wynajmować mieszkanie w krk.. ale wtedy przejechać 80 km do kościoła to też bez sensu.. bo ślub w naszych stronach A wiecie co.. tak ostatnio mówiłam wam o tym strasznie drogim kamerzyście którego znalazłam.. a wcześniej rozmawiałyśmy o tym że kamerzyści reklamują swój sprzęt np mówią że mają taki sam którymi był nagrywany Dr House.. ten drogi napisał że ma sprzęt porównywalny do tego którym kręcili serial Majka :P |
|
|
|
|
#3490 |
|
Zadomowienie
|
joasia
witam ![]() Z mundurem to jeszcze nie wiadomo A zwykły garniak na cywilny jest potrzebny
|
|
#3491 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja to ogólnie uważam, że facet w muszce jest seksowny dużo bardziej niż w krawacie
![]() Cytat:
a co do całości wypowiedzi wiesz co ja na ten temat myślę ![]() u nas to zależało od tż, bo mnie było obojętne generalnie ale on się jasno określił, że nie chce mnie widzieć w sukni przed ślubem ani nie chce nawet widzieć samej sukni więc tak będzie ![]() Cytat:
a co do deserów to ja miesiąc temu zrobiłam to https://wizaz.pl/kulinaria/przepis,3...skawkami-light tylko brzoskwinie zamiast truskawek i bez żelatyny i potem byłam wściekła bo trzeba było jeść ze szklanki bo nie chciało z niej wyleźć! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tam też był pierwszy i drugi plan widoczny dość ładnie wiem, bo jak statystuję na drugim planie to mnie tak dokładnie nie widać ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() widziałam kilka takich filmików z przygotowań ^^
|
|||||
|
|
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
ex fajny ten deser
I wiem co o tym myślisz A co do Majki :P to w sumie już nie wiem które porównanie lepsze xD Majka czy House! :P A wgl kiedy wpadasz do krk? :P może wpadniesz na kawę? :P bo piwo chyba jednak odpada haha xD |
|
|
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
No dla mnie wszystkie rzeczy z proszku są blee, nie jem żadnych sosów, bitej śmietany, fixów, kremów i innych obrzydliwości
W dodatku trochę się na tym znam i zawsze poznam, czy coś jest z proszku czy nie zolla pewnie mogłaby się profesjonalnie na ten temat wypowiedzieć. Poza tym uważam, że jest cała masa tak prostych dań czy deserów do zrobienia, że nawet całkowity debil kulinarny sobie poradzi i nie ma sensu faszerować się chemią ![]() Co do ubierania sukni to ja nie chcę, żeby mi moja mama pomagała, wolę druhnę Nie jestem z mamą blisko, od zawsze trzymałyśmy się na dystans i mimo że czasami wydaje mi się, że próbuje to zmienić, to jednak już trochę za późno. Tak samo nie chciałabym z nią wybierać sukni, bo obie mamy kompletnie inny gust i wiem, że będzie bardzo nieprzyjemnie. Ale chyba ostatecznie do jednego salonu ją zabiorę, żeby miała wspomnienie o wybieraniu sukni ślubnej z córką
|
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko idę na piwo z koleżanką tż i jej nowym chłopakiem ze Szwecji trochę się boję bo ja mogę ang słuchać ale stresuję się rozmawiać w tym języku ale zostaję do czwartku jakoś do wieczoraaaa ale Ty nie jesteś przypadkiem unieruchomiona i czy przypadkiem nie wydaje mi się, że nie lubisz kawy? ![]() ![]() w ogóle tilusia pisała do mnie wczoraj co z tym spotkaniem krakowianek ale mówiła też że ma dużo roboty i jest rzadko w krk a ja jej mówiłam, że się z Tobą mijamy ciągle ![]()
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do gustu.. to mama zależy kiedy ^^ bo mi zawsze z Włoch ciuchy jakieś przywozi ;p i czasami są mega fajne a czasami szkoda gadać :P najgorsze jestże jak są takie "szkoda gadać", to ciuchy które sobie kupiła są świetne :P No i ja niestety z mamą nie miałabym zbytnio kiedy chyba chodzić.. zawsze są tak krótko w pl.. ![]() A co do druhen :P to nie chciałabym biednym mówić żeby przyjechały wcześniej skoro ślub i tak dość wcześnie planuję :P jeszcze by się biedactwa nie wyrobiły!! np na ślub rok temu jedna z takich druhenek którą chciałabym - dotarła dopiero pod kościół.. a ja z drugą koleżanką czekałyśmy na jedną z nas pod jej domem.. aż się popłakałam jak widziałam wtedy naszą kochaną PMke wychodzącą z domu ![]() Cytat:
No nei lubię kawy ale kawę mam ^^ :P no i jestem unieruchomiona dzisiaj nie dostałam się do lekarza a jutro niby się umówiłam do prywatnego.. ale nie wiem czy pójdę bo nawet rentgena nie maja ponoc ;p to ustalimy jakąś dobrą datę żeby tilusia mogła i Beezee też :P |
||
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
ale to Tobie pomaga mama albo druhna a Twojemu tż świadek i gitara
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
bo wiem tylko który blok może Ci coś trzeba przynieść na nudę? ![]() ![]() a teraz spadam na pocztę po moją spódnicę, która pewnie okaże się szmatą ale warto było spróbować będę potem na tel to jak coś daj znać
|
|
|
|
|
#3500 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie totatlnie bez sesnu żeby ich ściągać do nas i potem musieliby na 2 auta jechać z którymi nie ma co zrobić później, bo nie ma opcji żebym zrezygnowała z tego że jedziemy sami autem no rodzice od razu też jadą na miejsce. Poza tym mnie to nie przeszkadza i taki mam plan
|
#3501 | |||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Cytat:
Z pogoda sa takie zawirowania, ze nie da sie ustalic, kiedy bedzie cieplo. No i kurde chcialabym miec jaka kwietniowa PM-ke obok siebie ![]() Cytat:
![]() to mam Ci nie pokazywac fot ze swojego wesela? ![]() Ale wam sie na goraca dyskusje wieczorem zebralo
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie sugeruję się pogodą jeśli chodzi o ślub
Obecnie wszystko może się zdarzyć, nawet śnieg w lipcu lub sierpniu
|
|
|
|
#3503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I te suknie ślubne co mi się podobają mama komentuje jako "stóg siana" A sama na swoim ślubie tiulowy dół miła i diadem z pereł ![]() Także też jej pewnie nie wezmę... |
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to beda dziewczyny od poczatku, jedną beda u mnie czesac bo jej kolezanka mnie bedzie czesac wiec ja od razu też no i mama bo u niej bede spać wiec inna sytuacja ![]() pokazywać ja u siebie ich nie chcę ale obejrzę chętnie
|
|
|
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Moja za to uważa, że wszystko co ładne jest skromne. Tylko że ta skromność się bardzo dziwnie przejawia
Poza tym nie podobają jej się koronki, bo uważa że są majtkowe
|
|
|
|
#3506 |
|
na przekór do celu
|
Ok
Ostatnio coraz czesciej sie zastanawiam, jak ta moja dekoracja bedzie wygladac na sali... Bo - wiem, ze wiele z was czegos takiego nie planuje, a na watku z kiczami weselnymi to o czym ja mysle uwazane jest za kicz, ale mniejsza - chcialabym pasy materialu pod sufitem, jednak nie wiem czy przez ten moj szafirowy nie uzyskam efektu ciezkiego sufitu. Tak samo, nie spotkalam jeszcze w 100% odpowiadajacej mi dekoracji za mlodymi. Nie chce niczego na wzor oltarzyka, ale golej sciany tez nie chce...
|
|
#3507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na nude mam i książkę i w końcu laptopa więc już się nie nudzę a mieszkanie :P ostatni numerek - to w tym wszytskim jest chyba najgorsze ^^ mieszkać na 4 piętrze z nogą w szynie ^^Cytat:
z tym i ja mam "problem":P |
||
|
|
|
#3508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale pod kątem rodzice, teściowa, świadkowie itp to ich nie będzie no chyba że mi się coś odmieni w co wątpię ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- A co do sukni to moja mama zna mój gust i na szczęście go podziela więc gdyby chodziła ze mną to nie było by problemu. A jeszcze lepszy gust ma mój tata. No suma sumarum obiecałam mu że ja już wybiorę wstępnie 2 to mu dam znać i też przyjadą bo chcą mieć w tym swój udział chociażby delikatny Zresztą na komers mój i studniówkę to sukienki wybierał mi tata A teraz jego powinność przejął mój kochany TŻ
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
U PM2013 nowa relacja Antilii
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Siema Malwina
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

) bo aż kupiłam o to:
Nie smakuje Wam to taką je.bitną chemią? 

:P
Ja bym pewnie zrobiła z nich winietki i na słodkim stole byłoby mnóstwo wariacji truskawek w czekoladzie, na patykach itd 

a co dopiero będzie w dniu ślubu!

07.02.2015r.
W dodatku trochę się na tym znam i zawsze poznam, czy coś jest z proszku czy nie 
dzisiaj nie dostałam się do lekarza