|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
nie widziałam tego
![]() Cytat:
![]() trzymaj się Cytat:
![]() nou co się dzieje? |
||
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. X
http://twoje-seriale.pl/mietosze-jak...a-jesien-2013/ patka, proszę
|
|
|
|
#1983 |
|
Konto usunięte
|
Bo ta tępa stara dzida (no przepraszam, dosadniej się nie da) nie rozumie, że nie wynajmie tego dużego pokoju za więcej jak 900 zł, ba, ja nie wiem czy znajdę kogoś kto 800 za to da. Jak już kogoś znajdę za te 900 zł i nawet by mia pasował to według niej to jest za mało, a ja nie jestem aż taka głupia żeby wziąć 1000-1100 za taki szajs. No i nie zapominajcie, że koniecznie muszą mieszkać dwie osoby, a najlepiej to w ogóle 3 (kto wynajmuje jeden pokój w trzy osoby, wtf
Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2013-08-27 o 12:25 |
|
|
|
#1984 |
|
Konto usunięte
|
Nou wynajmujesz tylko pokój? To czemu masz szukać dla właściciela kogoś do innego pokoju- sprawa właściciela.
Teraz mało osób chce mieszkać po 2 osoby w pokoju(chyba że jakaś para), a co dopiero 3. Mnie jeszcze czeka szukanie pokoju. Ale trochę w mniejszym mieście niż Warszawa. |
|
|
|
#1985 |
|
Konto usunięte
|
Bo jej tutaj nie ma, mieszka na stałe daleko poza Warszawą. Prosiła mnie żeby poszukać, więc się zgodziłam, w końcu nawet jakby ona sama szukała to nie przyjeżdżałaby tutaj na każdą prezentację, tylko wszystko spadłoby na mnie, ja też musiałabym wybrać kto mi w ogóle odpowiada do wspólnego mieszkania. Dla mnie to nie jest problem, tylko chodzi o to, że ona jest za stara żeby zrozumieć realia rynku. Bo ja rozumiem, że taki sam metraż pokoju, ale w nowym bloku i z nowymi meblami może kosztować więcej, ale litości, nie mieszkanie, które remont widziało 15 lat temu. Wkurza mnie, że ona gów.no wie, wyobraziła sobie, że ma tu nie wiem jakie luksusy i nic jej nie mogę przetłumaczyć.
Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2013-08-27 o 12:36 |
|
|
|
#1986 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Jak zrobię wszystko co sobie wyznaczyłam danego dnia to obejrzę serial itp.Nou właściciele mieszkań uważają, że zrobią majątek na wynajmujących i przecież jeszcze łaskę robią, że Ci pozwalają tam mieszkać praktycznie za darmo Jak tam tablet, wymienili Ci baterię?
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
idę zrobić sobie kawę, tabletka i siadam do nauki, zostało mi kilka rozdziałów do doczytania i notatki z wykładów do przejrzenia (ale je mniej więcej umiem)
|
|
|
|
#1988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nou ale tacy są starsi właściciele. Pamiętam babkę u której mieszkałam na początku tamtego roku (wtedy co nie miałam neta i nie udzielałam się przez miesiąc na forum). Babka na początku mówiła, że płacimy ok. 400 zł, potem jak już wprowadziłyśmy się to powiedziała, że prąd jest drogi itp.- 450 zł. Dostałyśmy po jednej malutkiej półce w szafce w kuchni, nie miałyśmy gdzie trzymać swoich rzeczy. Pokoje wynajmowała nam bez umowy, nie chciała nic podpisywać, zakazała nam odzywać się do sąsiadów, nie mogłyśmy długo siedzieć, bo jej to przeszkadzało, kiedyś poszłam myć się o 23 i następnego dnia dostałam za to "ochrzan", że niby sąsiadka to słyszała i dopytywała się, prawie cały dzień miałam mieć zasłonięte okna, jednym słowem porażka Mam nadzieję, że uda to się jakoś załatwić i dasz sobie radę |
|
|
|
|
#1989 |
|
Konto usunięte
|
To niech sama sobie szuka, a do Ciebie tylko zadzwoni jak masz je zaprezentować (tak robił właściciel poprzedniej mojej stancji).
Teraz się zbliża rok akademicki, to może łatwiej będzie kogoś znaleźć, ale raczej nie w takiej cenie ![]() Patka koszmar , że nawet nie można siedzieć do której się chce i się umyć. Płacisz to masz do tego prawo, a nie. Temu wolę w mieszkaniu studenckim wynająć. Jak coś nie pasuje zawsze można ze współlokatorami się dogadać, bądź wykłócić, bo wynajmujecie na tych samych prawach.
Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2013-08-27 o 12:59 |
|
|
|
#1990 |
|
Konto usunięte
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;42479003]To niech sama sobie szuka, a do Ciebie tylko zadzwoni jak masz je zaprezentować (tak robił właściciel poprzedniej mojej stancji).
Teraz się zbliża rok akademicki, to może łatwiej będzie kogoś znaleźć, ale raczej nie w takiej cenie ![]() Patka koszmar , że nawet nie można siedzieć do której się chce i się umyć. Płacisz to masz do tego prawo, a nie. Temu wolę w mieszkaniu studenckim wynająć. Jak coś nie pasuje zawsze można ze współlokatorami się dogadać, bądź wykłócić, bo wynajmujecie na tych samych prawach.[/QUOTE]dokładnie, ale na szczęście wraz z kumpelą znalazłam mieszkanie, w którym zostałam na ten rok, bo właściciele bardzo w porządku, teraz nam odmalowali pokój, mam w miarę blisko uczelni i to jest mieszkanie studenckie, więc mogę robić co chcę i o której porze chcę ( z zachowaniem umiaru )
|
|
|
|
#1991 |
|
Konto usunięte
|
Ante- jeszcze nie. Na razie ma status "oczekuje na naprawę", ale to chyba znaczy, że już go do tej naprawy zakwalifikowali i raczej nie odeślą bez niczego, nie?
Ta moja nie jest w sumie aż taka zła- nawet jak czasami bywa w mieszkaniu na parę dni to nigdy niczego nie wylicza i w ogóle się nie wtrąca. Tylko mniemanie ma, że to apartament w Wilanowie co najmniej. Ja to już w ogóle pocieszam się faktem, że jeszcze tylko ostatni rok tułania się po stancjach i bujania ze współlokatorami. Za rok będę szukać kawalerki. Szkoda tylko, że nikt mi nie da kredytu, bo chyba biorąc sama to średnio wiarygodna jestem |
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
nou - chytry dwa razy traci
jeśli mówisz, że sporo zawyża wartość wynajmu mieszkania to będzie miała spory problem ze znalezieniem kogoś.W ogóle to się pogubiłam - ja kojarzę, że we wrześniu mieli się jacyś faceci wprowadzić? |
|
|
|
#1993 |
|
Konto usunięte
|
To już nieaktualne, bo oni na razie nie wracają z tej Anglii.
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Soph bidoku mnie od piątku boli głowa właściwie codziennie...Fan dziewczyny dobrze piszą - nie przejmuj się! Ważne, że Ty jesteś szczęśliwa, a inni zazdroszczą |
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
kawa zrobiona, siadam do nauki
|
|
|
|
#1996 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Patka bardzo mi się podoba motywacyjny filmik z fb
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy dzień pracy za mną. Jestem mile zaskoczona, oby wszystkie takie były
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#1998 |
|
Konto usunięte
|
Na razie jeszcze poczekam parę dni, bo pewnie mają tam mnóstwo tego sprzętu, a naprawiają w kolejności zgłoszenia. Jak pod koniec tygodnia nic się nie zmieni w statusie (mogę sobie w każdej chwili sprawdzić) to będę dzwonić.
|
|
|
|
#1999 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zabieram się za jeden rozdział z PUE jak pies do jeża
|
||||
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Malwina
właśnie, najważniejsze jest to, co ja czuję ![]() Soph trzymaj się biedoku!justka oby tak dalej! ![]() No jakoś mi dziś idzie ta bankowość, robię notatki z jednej książki i już prawie kończę pierwszy wykład, a miałam ich może z 6 ![]() Babcia miała mięso mielone na obiad i zrobiła kotlety mielone. Takie dobre spaghetti by można zrobić, gołąbki nie przepadam za kotletami mielonymi |
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
A ja siedze cała roztrzęsiona, Tżet miał wrócić godzinę temu z pracy, a do domu ma autem 10 min. a od godziny g nie ma a telefon wyłączony. strasznie się martwię, nigdy mu się takie coś nie zdarzyło, nawet jakby został dłużej w pracy to zadzwoniłby z biura.
Ojciec Tżeta pojechał właśnie do jego miejsca pracy mam nadzieję, że nic się nie stało
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
szajn spokojnie nic się nie stało na bank
|
|
|
|
#2003 |
|
Konto usunięte
|
szajn, na pewno wszystko dobrze z tżetem.
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ wczoraj miał zabieg na migdałki, wycinanie, rano jechałam do niego do szpitala z rzeczami, bo nie wiedział, że tam zostanie. i niedawno wrócił ![]()
|
|
|
|
|
#2006 |
|
Konto usunięte
|
Szajn???
![]() Wiem, że to słaby moment, ale po prostu nie mogę. Andrzej z Siedlec egen |
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
patka3008
wysłałam dziś minerały, jutro, lub pojutrze powinny być u Ciebie
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Jeże cycki opalają i na sukces się nastawiają! Motywacyjno - jeżowy wątek cz. XI
Szajn, daj znac. Moze mu jakas nagła sprawa wyskoczyla i nie uprzedził.
Bylam z psem, teraz ciagne dalej. Patka tez mam ciezki rozdzial ale chce ruszyć bo potem sie moze zdrzemne. |
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam z miasta, poczytałam trochę i wzięłam prysznic. teraz piję herbatę i jem wafelki ![]() A za jakąś godzinę idę z przyjaciółką na spacer.
|
#2010 |
|
Zakorzenienie
|
Szajn rozumiem Twój strach. Daj znać.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

, że nawet nie można siedzieć do której się chce i się umyć. Płacisz to masz do tego prawo, a nie. Temu wolę w mieszkaniu studenckim wynająć. Jak coś nie pasuje zawsze można ze współlokatorami się dogadać, bądź wykłócić, bo wynajmujecie na tych samych prawach.

jeśli mówisz, że sporo zawyża wartość wynajmu mieszkania to będzie miała spory problem ze znalezieniem kogoś.