|
|
#2911 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mundial 2014 - część III
Cytat:
![]() Lamela jak i Muriel nie zapewnią LFC 20 bramek na sezon. Nie ten typ napastnika ![]() Milan....1-1 na wyjeździe to bardzo dobry wynik i nie jestem zaskoczony grą. Spodziewałem się takiego właśnie meczu. Całkowicie inne oblicze pokaże Milan za tydzień na San Siro
|
|
|
#2912 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, jutrzejszy mecz Barcy z Atletico będzie dziwny
|
|
|
|
|
#2913 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się cieszę, będę mieć jakieś nowe kanały sportowe w ramach abonamentu w Neostradzie
Xabi Alonso kontuzjowany i wypada z gry może i nawet na 3 miesiące, no pięknie
|
|
#2914 |
|
Raczkowanie
|
Barca przeciwko Villi, Villa przeciwko Barcy
|
|
#2915 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Mundial 2014 - część III
Nom, ciezko mi sie bedzie przyzwyczaic
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- David w koszulce Atletico ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2916 |
|
Zadomowienie
|
Chelsea nie zagrała wielkiego meczu, a 3 punkty zainkasowała
![]() Wyrachowany futbol Mourinho kontra ofensywny futbol Pelegriniego ![]() Premier League będzie ciekawe w tym sezonie ![]() Legia 1-1. Muszę przyznać że wynik mają dobry w kwestii rewanżu na Ł3 ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- KORONECZKA KIELCE w Superpucharze Hiszpanii?
|
|
#2917 |
|
Wtajemniczenie
|
David ku*wa jak mogłeś nam strzelić bramkę?!
Mam konflikt interesów, bo z jednej strony chcę żeby Barca wygrała a z drugiej fajnie, że David dobrze zaczyna grę w Atletico... ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Ale padaka Nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem, ale chyba już Legię mi się lepiej oglądałoStrasznie dużo kopaniny, Atletico jakoś mega nabuzowane i dobrze w defensywie grają więc Barca to się przy piłce niespecjalnie utrzymuje, w polu karnym ich jak mrówków, autobus postawiony, ciężko rozegrać cokolwiek. Nie lubię takiej gry, strasznie ciężka, kupa fauli i przepychanek, Costa jeszcze standardowo pajacuje... A Simeone to tam chyba w drugiej połowie popuści ![]() Niech ich Tata jakoś ogarnie, bo jeśli nie to będzie dalej taki piach, chyba wejdzie Cesc, ostatni mecz zagrał super ale wiadomo że Levante to nie Atletico. Rosell patrz kogo za ile sprzedałeś... ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Wiedziałam, kuwa wiedziałam że Neymar wejdzie i strzeli ![]() Żebym tylko jeszcze na Coste nie musiała patrzeć ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Końcówka, po golu dla Barcy, już lepsza, Atletico w końcu siadł, no bo ileż można takim nakręconym być Wynik zdecydowanie lepszy niż gra ![]() Jak się ładnie tulili na koniec z Davidem
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2918 |
|
Zadomowienie
|
Po Busqetsie przyszedł czas na Jessice....yy sorki Jordi Albę
![]() http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...gif?1377122879
|
|
#2919 |
|
Raczkowanie
|
Wczorajszy mecz był, powiedzmy sobie szczerze- nudny. połowa meczu to były faule. Barca straszna padakę grała, Pedro tylko biegał, Iniesta był mało widoczny, Messi to samo.
Nie mam za złe Villi że strzelił nam bramkę, cieszę się że pokazał na co go jeszcze stać. I nie mam mu za złe że celebrował bramkę, miał do tego prawo. A brameczka pierwsza klasa Ogólnie smutno było go widzieć w innym trykocie niż bordo- granatowym ![]() Gdy po meczu wszyscy piłkarze Barcy garnęli się by uściskać Davida, albo zamienić z nim chociaż słowo, najzwyczajniej w świecie poleciały mi łzy. Czekam na mecz na Camp Nou, i trzymam kciuki za Barcę!
|
|
#2920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oby na CN było lepiej. A teraz czas na Ikerowe pudelkowe plocie ![]() http://www.sportfan.pl/artykul/to-ju...arcelona-45165 Zarówno Iker jak i de Gea byliby przeze mnie baaaaardzo mile widziani w brameczce I w ogóle mam nadzieję, że Xabi w miarę szybko dojdzie do siebie, bo właśnie dziś doczytałam o tym złamaniu |
|
|
|
|
|
#2921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja wczoraj popaczyłam na I połowę Legii, ale aż mnie oczy bolały i nawet kibicowałam bardziej tej rumuńskiej drużynie
Uwielbiam poza tym komentarze naszych podczas meczu (zawsze te same, niezależnie czy gra reprezentacja Polski czy właśnie jakaś polska drużyna): musimy się utrzymywać więcej przy piłce. Nosz kuwa, ale mi odkrycie ![]() Cytat:
No co, fryzurę mu rozwalił ![]() Cytat:
![]() A Xabi już po operacji, teraz pozostaje czekać... W ogóle to przeczytałam, że jak zwykle "wiarygodne" źródła już potwierdzają, że Bale jest piłkarzem Realu...
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rumuńska prasa już porównuje Legię do Chelsea Komentatorzy to myślałam, że zaraz popuszczą z wrażenia, znaczy no ja rozumiem że podnieta bo polska drużyna doszła już TAK daleko ( |
|
|
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Komentatorzy by byli pewnie nieźle rozdarci między ich bóstwem Lewym a polską drużyną
|
|
|
#2924 | |
|
Raczkowanie
|
My się śmiejemy a może długo układał tę fryzurę. Może serio go bolało, może mu włosa wyrwał Alba, wiesz że cię uwielbiam, ale zjedz Snickersa!---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
Już nie mogę się doczekać aż Lewy odejdzie z mojej Borussii, skończy się ta męka
|
|
|
#2925 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale fakt, to by było niezłe, podnieta stulecia (ja się śmieję ale z mojej strony na pewno - Piszczu+Hummels jeszcze Kosecki znowu by |
|
|
|
|
|
#2926 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=e3SKAfS4yTQ Szczerze...nie wiem jak można być takim patafianem
U nich w Atletico to jest na porządku dziennym, czy tylko jeden taki pajac im się trafił...![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Wielkie brawa dla Śląska Szkoda, że sił starczyło tylko na jedną połowę, zresztą po czerwonej kartce już wiadomo było, że z takim przeciwnikiem to pozamiatane. A ileż okazji mieli, szczególnie w pierwszej połowie, gdyby to tylko wykorzystać... No ale nie ma co gdybać. Przyznam, że grą mnie zachwycili, wiedziałam, że ostatnio bardzo spoko ale aż tak dobrej gry z Sevillą się nie spodziewałam A to co Gikiewicz wyrabiał w pierwszej połowie to ja nie mam pytań. Klasa, klasa, klasa
|
|
|
|
|
#2927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://img.sadistic.pl/pics/396b9ff20bc0.gif To ja już wolę oglądać futbol siłowy czy nawet "boiskowe chamstwo" niż taki cyrk na kołach. Zwłaszcza w wykonaniu jednego z lepszych lewych obrońców na rynku. Gość przynosi wstyd klubowi i temu sportowi, podobnie jak płci męskiej .
|
|
|
|
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż, Jordi jest wyjątkowo "delikatny"
![]() Ale zgadzam się, że to aż śmiesznie wygląda. Zdecydowanie powinien przestać się bawić w te teatralne zagrywki
|
|
#2929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak poważnie to straciłem resztki szacunku dla tego pajaca i też wolę twardy i męski futbol, a nie takie teatralne zagrywki Jessici
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Bale podobno wylądował dziś w Madrycie... no to czekam na oficjalne info
Ciekawe ile w końcu zabulili za niego, oby to tylko nie było wyrzucenie kasy w błoto.Dawno fotek nie było ![]() 1. Ramos nareszcie wygląda jak człowiek: nie ma blondu, nie ma grzywy http://31.media.tumblr.com/a6bc9864c...cjxo2_1280.jpg2. masz Ikerku trochę żelu na włosy http://24.media.tumblr.com/b0b5f8e76...7wxo1_1280.jpg3. komu lodzika? http://24.media.tumblr.com/007544643...bzvo1_1280.png
|
|
#2931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi, jako kibica FCB, strasznie jest wstyd za niego i mam nadzieje, że Tarzan go ustawi do pionu.
|
|
|
#2932 |
|
Raczkowanie
|
Oho, jak się okazuje Tottenham odcięty od Bale'a jest niczym ryba bez wody. Niemiłosiernie się męczyli ze Swansea i gdyby nie ten karniak (w tej sytuacji niezasłużony, ale sędzia widocznie chciał za wszelką cenę naprawiać swój błąd, gdy nie wskazał na wapno w stykowej sytuacji), to pewnie nie wbiliby tego gola. Na plus z transferów to jak na razie przede wszystkim Paulinho, choć nie udało mu się zamienić na bramkę żadnej z sytuacji, jakie miał. Oj, trochę wody upłynie, zanim zastąpią Walijczyka i nauczą się grać bez niego, zwłaszcza w meczach gdy nic się nie klei, a kiedy to Gareth przejmował ciężar zdobycia gola na siebie (co mu się najczęściej udawało). No i jeszcze Chelsea podkradła im Williana (huehuehue, karma Koguciki, karma
), więc muszą na szybkości szukać innego grajka, a to mogą wykorzystać inne kluby i wydoić z nich tyle, ile się da, skoro zainkasują niebotyczną kwotę za najdroższego piłkarza świata.A beniaminek z Cardiff właśnie sprawił niespodziankę i zlał wicemistrza, City.
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
hej wróciłam z wakacji więc jestem z Wami,w piątek wyjeżdżam na weekemd
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#2934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak to mówi stare piłkarskie porzekadło: ,,Jak się da, to trzeba doić frajerów". W sobotę ruszyła Serie A i jedyna sensacja to....porażka Milanu Wpi*du z taką grą. Znowu się zaczyna rozdawanie punktów jak w zeszłym sezonie.
|
|
|
#2935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale się wczasujesz, zazdroszczę Ja w tym roku nigdzie nie byłam i już raczej nie pojadę.Cytat:
Ja wczoraj zaczęłam oglądać jak Lazio grało z kimśtam ale byłam tak padnięta, że zasnęłam szybko a tak się ciekawie zapowiadało. Ledwo pare minut meczu, a się faulowali równo ![]() Dziś Realu chyba też nie obejrzę, do kitu
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
ja się wczasuję bo mam urlop w pracy a poza tym od 2 września będę bezrobotna
cieszę się z pozycji Lechii Gdańsk - 1 miejsce i jej gry
2017 : picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim, idealny wątek dla mnie.
Pozwolę sobie dolączyć jako wielka fanka Barcelony i ogólnie dobrej piłki nożnej. No i jako wrocławianka, kibicuję z całego serca Śląskowi. Ależ z nich byłam dumna po ostatnich meczach w pucharach, pięknie grali. Nie zasłużyli na tak wysoką przegraną z Sewillą. Ciekawe jak tam dzisiaj spisze się Legia.. |
|
|
|
|
#2938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() blekitnams, cześć, mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawić w tym wątku
|
|
|
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy na naszym wesołym wąteczku ![]() Ja wczoraj nie obejrzałam Realu, ale cieszy mnie wygrana 1-0 (Benzi strzelił ), choć podobno gra nie była rewelacyjna Najbliższy mecz we czwartek, tym razem już muszę obejrzeć!
|
|
|
#2940 |
|
Rozeznanie
|
Ten mecz Schalke to był jakiś horror, czerwona kartka, dwie stracone bramki i dziwaczne zachowanie trenera, który wpuszcza na boisko zawodnika, zawodnik ten zalicza asystę, generalnie robi na tym boisku przez pięć minut więcej niż reszta pomocników od pierwszej minuty, po czym 9 minut po wpuszczeniu go na boisko zostaje ściągnięty, mimo braku kontuzji. No ja rozumiem, że chłopak ma 17 lat, ale skoro świetnie sobie radzi, to jaki w tym sens?
![]() Ogólnie, wynik lepszy niż gra. Ważne, że jakimś cudem ten awans do LM jest. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

Nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem, ale chyba już Legię mi się lepiej oglądało

jeszcze Kosecki znowu by
U nich w Atletico to jest na porządku dziennym, czy tylko jeden taki pajac im się trafił...
Mi, jako kibica FCB, strasznie jest wstyd za niego i mam nadzieje, że Tarzan go ustawi do pionu.