|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Magda ;)
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() Ex ja też ostatnio byłam w banku, bo skapnęłam się niedawno,że karte kredytową miałam ważną do czerwca ![]() ![]() ![]() a czemu tą rybę gotować chcesz? Ja bym wsadziła w folii do piekarnika, ostatnio tak dorsza robiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W bulce tartej nie chce bo to podobno niezdrowe i kaloryczne, stad gotowanie na parze :P A szkoda mi piekarnika wlaczac na maly kawaleczek fileta, bo tz je w bulce tartej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() BUNNY te zdjęcia dalas sliczne i ta sukienka wyszla mega fajna ![]() A jak Ci się w niej chodziło? Nic się nie podwijało nic nie marszczyło? Niie obsuwała się? Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Zadomowienie
|
Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Blond princesska co do mojej fryzury to wlosy poprostu wszystkie sa obciete na rowno taki bob
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() To nie wiem czy ta ryba będzie dobra ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A odrost nie rzucił mi się w oczy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Zakorzenienie
|
Ex
-Ja już nawet się nie denerwuję, jak stoję gdzieś w kolejce. Ostatnio jak ekuz wyrabiałam, to ponad godzinę straciłam, w głupim sklepie, czy na dojazd do szkoły, cały czas jeden wielki korek. ![]() -Wybrałam z 5. par butów, super. -Uwielbiam rybkę na parze i z piekarnika. ![]() No, ale już nie jem. Agatka ![]() ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-08-27 o 13:06 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ja ekuz wyrobiłam w jakieś 3 minuty, normalnie nie wierzyłam,że tak szybko pójdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może i ja sobie to zaloze i uda z plazy-w moim wypadku zajmą cały obiektyw i przeslonia reszte wiec efekt będzie murowany ![]() Musze sprobowac ![]() aaa i wiem ze nie mialas nic zlego, Kochana nawet mi to przez myśl nie przeszło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
anias2 mam filety z dorsza
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-27 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Bunny włoski mega.Nie mogę się na nie napatrzyć ![]() ![]() Anias2 a czym farbowałaś jak miałaś włoski na poziomie 12? ![]() Ex no tak to jest w tych bankach.Może następnym razem uda Ci się wszystko szybko załatwić ![]() Anka86 miłego odpoczynku ![]() Czeko twoje włoski prezentują się slicznie ![]() A mnie dopada chyba jesienna chandra.Czuję już jesień w powietrzu i jakoś tak smutno mi ![]() Edytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2013-08-27 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() a fason kiecki Bunny przecudowny ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4545 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale mysle ze na moja figure byl dobrze dobrany. tez masz dlugie wlosy, jak bym ci wyprostowala bys zobaczyla jakie dlugie i boskie masz, bo prostownica to nie prostowanie ![]()
![]() |
#4546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() minusy to na pewno bylo to ze gorset "odbil" mi prawe pluco/żebra i jak juz kiecke z ulga zdjelam po powrocie do domu to jak lezalam w lozku i oddychalam to co wdech czulam bol w klatce piersiowej ![]() no i jak mnei juz pijani goscie "macali" to mi rozwalili kiecke, kilka tych faldek puscilo i wygladala jak pofalowana- to sie da zszyc, na razie brak mi weny. trzeba przylapac pojedynczo nitką. a tak to wszystko dobrze bylo z kiecka, bylam bardzo zadowolona, bo czulam sie w niej naprawde piekna no i wszyscy faceci na przyjeciu do mnei podchodzili i prawili mega komplementy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no a poza tym to przed slubem, na poczatku przyjecia, w usc i po powrocie do domu bardzo zle sie czulam- bylam na duzych dawkach lekow- bo oczywiscie stres dopadl mnie z milion razy wiekszy niz na maturze/egzaminach itp. i nei dalabym rady dotrzec na slub bez lekow, wiec uspokajajace i te paralizujace prace jelit wzielam w podwojnej dawce... mimo to musialam 2x szukac kibla bo az z nerwow na wymioty mnei bralo i mialam takie fazy- a to mega niedobrze i pusty odruch a to tak slabo ze juz czulam ze upadne... to bylo wielokrotnie niestety. do tego tesciowka odwalila numer zeby nas rozstroic totalnie- to wam napisze- ze celowo spoznila sie na slub, przez to musielismy opoznic ceremonie, bo w dodatku brat tz nie wzial dowodu i ona go wiozla(dowod)! i musialam samego kierownika urzedu blagac o dodatkowy czas z 5 minut, bylam bardzo zestresowana, az mi lzy szly ![]() a na koniec okazalo sie ze moja sis tez dowodu nei wziela i musialam zmienic swiadkowa na moja e. na slubie z nerwow to tak sie trzeslam ze jak powtarzalam przysiege to sie zacielam i dopiero po 3 kombinacji powiedzialam ja... jak mialam podejsc i podpisac papier to prawie zemdlalam idac i siadajac obok kierownika urzedu... ale jego rozbrajajacy usmiech mi pomogl, mega sympatyczny facet, chyba widzial co sie dzieje ze mna...bo probowal nas rozbawiac tekstami i duzo mi to dalo. no a jak juz wyszlismy zeby mozna bylo zlozyc zyczenia to przy chrzestnych rozryczalam sie strasznie i do konca zyczen juz tylko plakalam i moja e tez... dopiero w resto sie opanowalam, wszystko bylo za szybko, ze stresu nawet nei slyszalam tresci zyczen ani nei pamietalam kto mi co dal ![]() nie pamietam nic totalnie jakbym na super haju byla... jak doszlismy do resto- 50m drogi, to powiedzialam do tz ze jesli mialabym jeszcze kiedys brac slub to tylko po cichu bez zadnych uroczystosci bo czulam sie tak zle, ze ciut a karetke by mi trzeba bylo ![]() serce myslalam ze mi odleci... albo stanie. wiec po powrocie do domu jak juz lezalam w lozku to tylko czulam slabosc, znow odruch wymiotny i dreszcze- trzeslo mna okrutnie... na imprezie jakos bylo, bo wodki sobie nei zalowalam ale nic nie jadlam 2 doby wiec wiadomo jaki byl efekt gdy trzezwialam- kac potworny a jelita myslalam ze z siebei sama wypruje... do tego stres w resto bo nas przekrecono ;/ dzis juz czuje sie dobrze- pierwszy dzien, odespalam i w ogole. powiem wam ze tesciowa nie ukrywala nienawisci, jesli rozmawiala np z moja mama to ja jawnie obrazala i wszedzie szerzyla swoj jad, ze nikt z nia gadac nei chcial i ludzie od niej uciekali wrecz ![]() odkad wrocila do siebie do domu, tz nei ma z nia kontaktu i stwierdzil ze nigdy jej nei zapomni tego co wyprawiala. dzis podobno ma jechac do wloch spowrotem...
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Blond Princesska
Też nie. Toż to też żywy zwierzak jest. Fuksiara! Samo wyrobienie to chwila moment w sumie, ale jak tych ludzi jest miliony, to nie ma co się dziwić, że trwaa i trwaaa
#4548 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boże czyli jednak teściówka jak zwykle musiała ci coś odwalić - nawet w tak ważny dla WAS dzień ! To jest już szczyt chamstwa inaczej się tego nie da nazwać.... Dobrze, że Tż nie ma z nią kontaktu od tej pory. Niech jedzie do tych Włoch i nie wraca. Nie dziwie ci sie, że miałaś stresa a - wkońcu slub bierze się tylko raz w życiu i chciałaś żeby wszystko dobrze wypadło a tu jeszcze taka akcja z tym dowodem i zmianą świadka..... ![]() Teraz skapnęłam się, że miałaś ślub tego samego dnia co moja bliska była przyjaciółka na którym niestety nie byłam bo po pierwsze jesteśmy troche skłócone, a po drugie miała ślub nad morzem i zaprosiła tylko swoją rodzinę - nikogo ze znajomych. A powiedz mi planujecie podróż poślubną jakąś ? Jeśli tak to dokąd ? ![]()
![]() |
#4549 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a z tymi dowodami to masakra, gdzie oni głowy mieli? ![]() Teściową nie masz się co przejmować już, TŻ jest tylko Twój, a ona niech sobie wraca do siebie i więcej Wam głowy nie zawraca ![]() wyglądałaś prześlicznie, na zdjęciach żadnego stresu i zmartwienia po Tobie nie widać ![]() Nove no niby tak,ale niektórzy wegetarianie jedzą ![]() ![]() no tak wyrobienie chwilkę, gorzej było jak musiałam zebrać papiery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zadomowienie
|
Bunny, wyjątkowo jadowity egzemplarz Ci się trafił
![]() Jedyny plus, że daleko ma swoją norę i częstymi, nie zapowiedzianymi wizytami nękać Was nie będzie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamy problem z lola- nei ma jej komu zostawic z nia znow ciezko jechac... do tego z tego stresu ze kilkadni siedziala wiele godzin w lazience sama znow sie "uwstecznila' i znow wszystko nam niszczy ![]() ![]() ![]() wiec teraz chcemy pojezdzic na wycieczki takie zeby na noc do domu wrocic, poza tym kasowo dosyc ciezko nam idzie po slubie...kilka osob nei dalo zadnego prezentu, nawet kwiatka... postanowilismy pojechac zima w gory na ferie moze... jak kase dozbieramy. no i jeszcze sprawy urzedowe, tz wraca do pracy od poniedzialku, ja chcialam w weekend moze robic urodziny ale jak calkiem zdrowotnie wysiade to dupa...no i jutro mam jechac zmieniac dowod... ![]() Cytat:
![]() moja sis to mysle ze celowo nei wziela, bo chciala zeby to e. byla mi swiadkowa, bo z sis sie dzien przed slubem ostro poklocilam ;/ zdjecia widzicie jak juz sie pozbieralismy... ale te co plakalam sa tragiczne ![]()
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Princesska
Wiesz, niektórzy 'wegetarianie' też jedzą drób, bo chyba kura to nie zwierze. ![]() Dieta wegetariańska ma wiele rodzai: laktowowegetarianizm (czyli bez mięsa, ryb też, ale z uwzględnieniem jajek, mleka i ogólnie tych odzwierzęcych produktów), laktowegetarianizm (brak jajek), owowegetarianizm (tylko jajka z całej gamy produktów od zwierząt), witarianizm (tylko świeże produkty, nie piją nawet kawy, herbaty), weganizm czyli totalnie brak tych odzwierzęcych, frutarianizm-to jest zdrowo przegięte, bo dodatkowo jeszcze nie jedzą żadnych warzyw i owoców, które mogłoby 'uśmiercić' roślinę. Nie wiem co oni jedzą, chyba kamienie. ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-08-27 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widziała twojego dziadzia na zdjeciu, bardzo elegancki pan z niego ![]() Na pewno byl wzruszony do granic mozliwosci. Teraz najwazniejsze zebys doprowadziła sie do porzadku ze zdrowiem cieszyla sie nowym zyciem i szła do przodu. Wszystko co najlepsze przed Toba ![]() Przede wszystkim musisz zaczac cos jesc,bo tak daleko nie zajedziesz, i dobrze o tym wiesz ![]() Narazie jakies lekkie rzeczy, po przegłodziłas sie i na dodatek jeszcze wode cisnełas ![]() ![]() AniaAga ciesze sie ,że kotek zostanie z Wami ![]() Tylko mam prosbe, wrzuc mi czasem jakies zdjecie kici ![]() Ja dopiero z łózka sie zwlekłam, miałam migrene od rana i musialam sie jakos doczolgac do apteki po painkillera ![]() Miała jakies dreszcze, zimno mi, a to wszystko z @ jeszcze w tle ![]() Nie wracam do tych tabletek, absolutnie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze ze wszystko koniec końców sie udalo i mozecie sie teraz cieszyc soba ![]() Moje kłaki dzisiaj maja dzien dobroci dla mnie chyba. Postanowiły byc całkiem miekkie i całkiem dac sie rozczesac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
Wtajemniczenie
|
Bunny, tak Ci współczuję tego, co musiałaś przejść
![]() ![]() w sobotę farbowałam włosy londą 12/61 i 10/1 pół na pół na oxy 12%, nałożyłam na 50 minut na odrost, do farby, która mi została dolałam 100ml wody i nałożyłam na resztę włosów na 10 minut. no i nie wiem sama, co myśleć ![]() ![]() Edytowane przez beatusia10 Czas edycji: 2013-08-27 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Przyszly juz do mnie zarowno buty jak i bluzka
![]() ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-27 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokazuj i no szybcikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Problem w tym ze niestety nie mam jak bo aparat mi padl miesiac temu nad jeziorem bo piachu sie do niego nasypalo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Współczuję teściowej.Jak ona mogła na ślubie własnego syna tak się zachować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunny a dałoby radę u mnie uzyskać taki kolor jak na fotkach na oksy 9 na farbach z alfy?Jak tak to jakie numerki mi proponujesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Bunny Ciebie to zawsze coś spotka ![]() ![]() A co do włosów to wiesz, że obciąć musiałam, aby pozbyć się tych zniszczeń po ombre ![]() W końcu spróbowałam klopsików w Ikea, Jezu jakie to smaczne ![]() Kupiłam swetrzysko - pelerynkę w Bershce i dwie pary grubych legginsów z zamkami na nogawkach, granatowe i czarne, ale chyba jeszcze kupię beżowe ![]() Niestety nadal nie mam pomysłu na buty, stwierdziłam jednak, że muszę mieć płaskie, bo mnie już teraz plecy pobolewają to co to będzie później... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.