|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Do tych którym się udało!
Czasami każdą/każdego z nas opuszcza całkowicie nadzieja.
Niech wpiszą się tu wszystkie dziewczyny, które osiągneły coś własną pracą albo w totalnie ekstremalnych warunkach. Wygrałyście z cellulitem, pogrubiły się Wam włosy, nauczyłyście się do matury w 1 dzień, wysmukliłyście nogi bez nabywania mięśni, wyleczyłyście trądzik, wyprostowałyście zęby. Dodajcie trochę otuchy, i pokażcie niedowiarkom że się da .(Bo się da prawda? )
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Do tych którym się udało!
Jak się wierzy mocno w coś i wytrwale do tego dąży to MUSI SIĘ UDAĆ
Ja się trzy lata temu wreszcie nauczyłam pływać . Pomyślałam, że musi mi się udać. Trenowałam, chodziłam na basen i dzisiaj umiem dobrze pływać .Nic innego nie przychodzi mi do głowy Pozdrawiam
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Moze moja historia wyda sie glupia ale co tam.
Bardzo chcialam miec zdjecia z pilkarzami z naszej reprezentacji. no i tak wierzylam ze sie uda, wmawialam sobie ze sie uda i gdy pojechalam na mecz, poszlam pod hotel, tam stalam poltorej godziny w zimnie i mam
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje Dziewczyny
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Oleczka wcale nie głupia.
Sama chciałabym takie zdjęcie !!! Ja natomiast bardzo chciałam skoczyć na bungee, ale za każdym razem jak stawałam to nie mogłam, aż pewnego razu skoczyłam. Pomyślałam a co mi zależy, najwyżej lina się odczepi, ale raz się żyje!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
raz udało mi sie schudnac 10 kilo
![]() [a potem znowu tyle przytyć, ale to pomińmy;]] |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
No więc mi się udało dawno temu schudnąć 24 kg. Co więcej, od tego czasu nie przybyło mi ani kilograma
.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze staram się wierzyć, że się uda - nie jestem typem niedowiarka
zawsze staram się robić coś w kierunku wytyczonego celu – bo ten sam nie przyjdzie owszem - są chwile podłamania, ale nie zawsze jest się na szczycie - ważne by umieć się podnieść a co mi się udało? wiele :p a największy sukces - wybrano mnie spośród tysięcy kandydatów na stanowisko do pracy w budżetówce, a ponadto byłam trzecia na liście w województwie (na 75 osób) - pokonując rosłych mężczyzn. Teraz walczę o utrzymanie się na tym miejscu. Schudnąć też mi się udało, pozbyć cellulitu też, ale co to za wyzwania
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
A dziękuję bardzo
Cytat:
O jaaaa cię! To dopiero osiągnięcie . Jestem pełna podziwu
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
udało mi się w dużej mierze wyjść z nerwicy,albo raczej udało mi się zacząć radzić z nią..
|
|
|
#11 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mi ciążyła od dośc dawna pewna sprawa,noi wkońcu ją załatwiłam.I byłam z siebie dumna,że o jedną sprawe mam mniej do załatwienia. Lecz zostały mi jeszcze z dwie i już wyjde na prostą.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
hm... wszytsko jest mozliwe z prawidlowym podejsciem. ja mam wymarzona sylwetke xD
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
uwierzyłam, że chemia nie jest taka straszna i mogę ją zdać na maturze. Zdałam całkiem nieźle
poszłam na studia związane z chemią, uwierzyłam w siebie, że potrafię ją zrozumieć i zaliczyć. Zrozumiałam, zaliczyłam i załapałam się na zerówkę Teraz już nie jest dla mnie taka straszna, a wręcz jest przedmiotem, z którego sobie najlepiej radzę i pomagam z niego innym
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I chyba nawet nie chcę
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
gratuluje
fajnie sobie tak poczytać o sukcesach innych, motywuje
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Gdy byłam młodsza byłam o wiele bardziej ambitna niż teraz
![]() Tak cięzko harowałam, że udało mi się dostac nagrodę Prezydenta mojego miasta a co za tym idzie - kasa, kasa, kasa . Udało mi się wygrać wiele konkursów recytatorskich - a to dzięki mojej cięzkiej pracy ![]() Udało mi się wyjśc z pewnej choroby bez pomocy psychologów Udało mi się osiagnąć wymarzoną sylwetkę ![]() Udało mi się wyćwiczyć moją silną wolę ![]() W sumie to trzeba mocno wierzyć, że coś się uda i zacząć dążyć do tego celu a naprawdę wiele można dokonać
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Nauczyłam się wędkować
Dla mnie to prawdziwy sukces, zwłaszcza, że nigdy bym siebie o podobne talenta tudzież pasje - nie podejrzewała.
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
przezwyciężyłam stare nawyki, zaczęłam się zdrowo odżywiać i biegać wieczorami.
jak w czerwcu zdam egzamin na piątkę, to znów się tu wpiszę
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu jak się chce to jest się w stanie wszystko zrozumieć i wszystkiego dokonać
czasem trzeba dużo wysiłku, ale efekty przyjdą prędzej czy później ja oprócz chemii na studiach nauczyłam się nawet rozumieć fizykę
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
A jak sie tego cellulitu pozbylas?
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jeszcze muszę dodać zdanie egzaminu na prawo jazdy, bo to był dla mnie nie lada wyczyn
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mi się udało choć zaczynałam wątpić, że kiedykolwiek zdam A teraz właśnie przed chwilą nauczyłam się palić w kominku po setkach nieudanych prób [ciągle gasło ] !! jak się cieszę
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie jest tak poczytac o waszych sukcesach. odrazu sie milo na duszy robi
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Up
gratuluje naprawde zaradne z nas (Wizażanek) dziewczyny
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje pomysłu na wątek ![]() ja nie wiem czy mi się coś udało osiągnąć (takiego ważniejszego) jak coś mi przyjdzie ciekawego do głowy to dopiszę
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
znalazłam wspaniałego mezczyzne,który za 4 tygodnie bedzie moim mezem.......
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje,ze wyzszo Ci to na zdrowie
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu wzięłam się za ciężary
teraz powróciłam do tabletek antykoncepcyjnych i skóra lekko się zmieniła, ale jest o niebo lepiej niż kiedyś
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.

.
)

. Pomyślałam, że musi mi się udać. Trenowałam, chodziłam na basen i dzisiaj umiem dobrze pływać
.

O jaaaa cię! To dopiero osiągnięcie

Teraz już nie jest dla mnie taka straszna, a wręcz jest przedmiotem, z którego sobie najlepiej radzę i pomagam z niego innym
. Udało mi się wygrać wiele konkursów recytatorskich - a to dzięki mojej cięzkiej pracy