Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV! - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-27, 20:26   #3361
Labirynth
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

A ja dzisiaj odsubskrybowałam Sacconych.... po prostu nie umiem, nie mogę i nie chcę miec doczynienia...
Stary 2013-08-27, 20:30   #3362
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

"moi pacjenci" ? ahh Ci technicy farmacji
w komentarzach prawie nikt nie zauwazyl ....

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Kiecka za darmochę od jakiejś strony , więc co to za różnica czy długa czy krótka... Ałtfit trzeba zrobić bo hajs musi się zgadzać

http://www.youtube.com/watch?v=aKySRTGjriI

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
Beznadziejna ta sukienka, juz moja biała koszulka z twarzą dr. Housa jest dłuższa
I nawet jeśli ma 1,80 wzrostu, to przecież sukienki są różnej długości...
ja mam 183 centy i sukieneczki wszystkie lekko przed kolano

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/photo.php?f...1515507&type=1

urodowa blogerka dostaje żarcie... dokąd ten świat zmierza

ona juz JEST LAJFSTAJLEM... pamietaj !!!!!!!!
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 20:32   #3363
Gofrzyca
Zakorzenienie

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1377606300
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 20:33   #3364
TheDocha
Dossisława I

Mam nadzieje, że ten makaron nie jest do recenzji tylko jako prezent.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 20:34   #3365
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Tak, ja mam. Już trzecie opakowanie. Po pierwszym byłam naprawdę zaskoczona. Kupiłam w tamtym roku jakoś przed wakacjami i zaparłam się, że będę używać jak trzeba (2 razy dziennie, no czasem tylko wieczorem). Po kilku tygodniach nic nie zauważyłam, po półtora miesiąca nic... Ale dalej używałam, bo już w sumie się przyzwyczaiłam. Aż tu nagle... kupiłam sobie tusz i patrzę, że super wygląda, lepiej niż ostatnio, biorę inny stary, też jakoś inaczej... I w końcu doszlam, że to po tej odżywce bardzo mi się zagęściły rzęsy po prostu i prawie każdy tusz daje radę. Teraz używam już mniej systematycznie, ale ją lubię. Nie jest to revitalash, no ale błagam, za 12 zł.

Pełno zdjęć z necie jest? Jest. Wszyscy o niej mówią? Mówią. Czyli wszystko ok, hajs się musi zgadzać.

Tak.. .I oczywiście było na wizaż, że to NA PEWNO ktoś stąd.
Nie oglądam jej wcale, nie podoba mi się jej wygląd, makijaże, tipsy, sposób "dbania" o siebie, nieumiejętność wysławiania się.

Cóż, odpowiedzi na zarzuty z wątku przychodzą niespodziewanie szybko.
Jak ktoś pisał o Nissiax, że nigdzie nie wychodzi to na drugi dzień też wrzuciła foto z wypadu z przyjaciółmi.

serio ? co za żałość...
Stary 2013-08-27, 20:35   #3366
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
w komentarzach prawie nikt nie zauwazyl ....

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=aKySRTGjriI

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

ja mam 183 centy i sukieneczki wszystkie lekko przed kolano

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

ona juz JEST LAJFSTAJLEM... pamietaj !!!!!!!!
No i można znaleźć sukienkę? Można

A co do pacjentów w aptece też wolałbym być nazywana klientem, bo tylko u lekarza czuje się jak pacjent
Choć czasem farmaceuci bardzo lubią podważać autorytet lekarzom i dorabiają im tylki jak cholera
Stary 2013-08-27, 20:37   #3367
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
e to ja jestem piersią kurczaka z brokułami
kurcze, ja serkiem pleśniowym
Stary 2013-08-27, 20:41   #3368
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
dla mnie to śmieszne takie próby wynagrodzenia sobie tego, że się nie udało zostać lekarzem
tak jak ktoś pisał, za granicą, gdzie farmaceuci mogą przepisywać leki to jest zrozumiałe określenie tak w Polsce to jakaś parodia. szczególnie biorąc pod uwagę, że większość farmaceutów wie mniej niż ich "pacjenci"
Tutaj się nie zgodzę, w Polsce też istnieje coś takiego jak recepta farmaceutyczna wystawiana przez farmaceutę, tylko niechętnie to robią. Zresztą się nie dziwię... Ale chyba akurat (not that)littlestar farmacji nie kończyła? Także w jej przypadku naprawdę parodia.
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 20:41   #3369
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Może faktycznie czarne

a ja jestem krowa w gulaszu

dobra, to ja już nic nie piszę
uwazaj z tym czarnym!!! ja kilka lat temu zrobilam i z wyjsciem z niego mialam kosmiiczne problemy
Stary 2013-08-27, 20:42   #3370
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
To ja jestem kalafiorem?

Ale mi Szusz odpowiedziała przynajmniej:
" zdecydowanie nie przejmuję się ja nie noszę pianki więc luz "
Stary 2013-08-27, 20:52   #3371
bzimbziam
Rozeznanie

Hahaha
bzimbziam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 20:53   #3372
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Jeden z Waszych ulubionych filmików.

Jak dla mnie to jest już przesada. Nie muszę zapisywać tego, że muszę zrobić depilacje ciała czy nałożyć maseczkę na włosy.
A ja lubię mieć takie rzeczy zapisane i nie uważam tego za głupie, bo dużo razy przydało mi się to później . (nawet nie odnoszę się do spraw urodowych, ale czasami w kalendarzu potrafię naskrobać coś w stylu 'zwolnieni z x' i później gdy wykładowca się zastanawia czy potrzebujemy dodatkowych zajęć albo chce wcisnąć koło wyciągam sprytnie zeszycik i upominam się o brakujący wykład, bo koło powinno być za tydzień ) To samo z pisaniem dat przy notatkach - dla niektórych zbędne, inni chętnie się dowiedzą. Jak tylko filmik jest fajnie nakręcony i ma odbiorców to czemu nie. Akurat tego nie oglądałam, ale ta tabelka akurat średnio u mnie się sprawdza .

Cytat:
dla mnie to śmieszne takie próby wynagrodzenia sobie tego, że się nie udało zostać lekarzem
tak jak ktoś pisał, za granicą, gdzie farmaceuci mogą przepisywać leki to jest zrozumiałe określenie tak w Polsce to jakaś parodia. szczególnie biorąc pod uwagę, że większość farmaceutów wie mniej niż ich "pacjenci"
?
Wiesz, że aby dostać się na farmację w moim mieście, trzeba mieć co prawda 2 a nie 3 przedmioty, ale lepiej zdane, niż na medycynę? Różnica to kilka punktów, ale od razu zakładać że medycyna to jedyny słuszny kierunek ?

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Trochę to dziwne. Ok, jesteśmy pacjentami u lekarza, natomiast do apteki idziemy coś kupić, a więc jesteśmy klientami. Teraz jednak przynajmniej wiem, że tak po prostu na nas mówią.
Cytat:
Mam nadzieje, że ten makaron nie jest do recenzji tylko jako prezent.
Myślę, że to ma być tak że osoba zażywająca leki = pacjent. Tzn, że to jest pacjent pod opieką lekarza i kupując zalecone przez lekarza leki nadal jest pacjentem . A takiego spacerującego po kremik czy gumki też bym klientem nazwała, no ale co, może nie chcą dyskryminować .
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:01   #3373
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
A ja lubię mieć takie rzeczy zapisane i nie uważam tego za głupie, bo dużo razy przydało mi się to później . (nawet nie odnoszę się do spraw urodowych, ale czasami w kalendarzu potrafię naskrobać coś w stylu 'zwolnieni z x' i później gdy wykładowca się zastanawia czy potrzebujemy dodatkowych zajęć albo chce wcisnąć koło wyciągam sprytnie zeszycik i upominam się o brakujący wykład, bo koło powinno być za tydzień ) To samo z pisaniem dat przy notatkach - dla niektórych zbędne, inni chętnie się dowiedzą. Jak tylko filmik jest fajnie nakręcony i ma odbiorców to czemu nie. Akurat tego nie oglądałam, ale ta tabelka akurat średnio u mnie się sprawdza .
Ja bardzo dużo rzeczy notuje w kalendarzu, notesach, ale sprawy urodowe to nie jest dla mnie coś co muszę zaplanować.
Stary 2013-08-27, 21:01   #3374
Munkaa
Zakorzenienie

SZUSZ.................... ..............
o co chodzi z tym naszyjnikiem ?
o co chodzi z tym, ze mialam wrazenie, iz zaraz ukaze mi sie jej łono?
o co chodzi z torebka?

o co chodzi szusz? blagam, powiedz miiii
Stary 2013-08-27, 21:03   #3375
Princesska22
Zadomowienie

Cytat:

?
Wiesz, że aby dostać się na farmację w moim mieście, trzeba mieć co prawda 2 a nie 3 przedmioty, ale lepiej zdane, niż na medycynę? Różnica to kilka punktów, ale od razu zakładać że medycyna to jedyny słuszny kierunek ?

Myślę, że to ma być tak że osoba zażywająca leki = pacjent. Tzn, że to jest pacjent pod opieką lekarza i kupując zalecone przez lekarza leki nadal jest pacjentem . A takiego spacerującego po kremik czy gumki też bym klientem nazwała, no ale co, może nie chcą dyskryminować .
Według prawa farmaceutycznego to jest konsument
Princesska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:08   #3376
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

?
a co to zmienia w ostatecznym rozrachunku? albo się jest lekarzem albo nie, dla wielu nie dostanie się na medycynę to koniec świata
no i do apteki się idzie na zakupy, realizacje recept, a nie po ustawienie leczenia, wiec to nie jest ICH pacjent, to jest ICH klient, a że mają zwyczaj tak nazywać klientów.. na zdrowie

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-08-27 o 21:10
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:12   #3377
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Ja bardzo dużo rzeczy notuje w kalendarzu, notesach, ale sprawy urodowe to nie jest dla mnie coś co muszę zaplanować.
Ok Hehe, czasami zapiszę dzień wcześniej 'nie zapomnieć o stopach' jak wiem, że idę na basen/imprezę i wypadałoby mieć świeży lakier, a u mnie stopy zajmują zawsze wieki

Ja nie lubie tej serii 'does this thing really work' u Bunny, bo o ile zazwyczaj lubie jej wyluzowane i niekonfliktowe podejście to strasznie denerwuje mnie robienie dziesięciominutowego filmiku w którym źle używa się przedmiot i stwierdza, że nie działa

ed: To zmienia, że jeśli potrzebują tu więcej punktów to i równie dobrze mogliby pójść na medycynę jakby chcieli i nie są na farmacji za karę (farma to nie tylko apteka, myślę, że b dużo osób celuje w prace w koncernach farmaceutycznych...).

Ta teoria u góry, to tylko teoria - nie wiem czy to jest poprawna nomenklatura, ale zakładam że jeśli farmaceuta mówi o pacjencie, nie mówi tego jako lekarz prowadzący, tylko zwraca się do osoby w trakcie leczenia . Zresztą, na prawdę wam to przeszkadza?

Edytowane przez Hadassah
Czas edycji: 2013-08-27 o 21:18
Stary 2013-08-27, 21:17   #3378
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Ok Hehe, czasami zapiszę dzień wcześniej 'nie zapomnieć o stopach' jak wiem, że idę na basen/imprezę i wypadałoby mieć świeży lakier, a u mnie stopy zajmują zawsze wieki

Ja nie lubie tej serii 'does this thing really work' u Bunny, bo o ile zazwyczaj lubie jej wyluzowane i niekonfliktowe podejście to strasznie denerwuje mnie robienie dziesięciominutowego filmiku w którym źle używa się przedmiot i stwierdza, że nie działa
A ja tę serię bardzo lubię

Edytowane przez Aishowa
Czas edycji: 2013-08-27 o 21:19
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:20   #3379
Hadassah
Zadomowienie

Właśnie wiem, że tu było kilka fanek tej serii Ja lubie czasami teavlogs, ale konkretnie te, które są w samochodzie i zawierają zakupy z lumpeksu
Stary 2013-08-27, 21:24   #3380
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

ed: To zmienia, że jeśli potrzebują tu więcej punktów to i równie dobrze mogliby pójść na medycynę jakby chcieli i nie są na farmacji za karę (farma to nie tylko apteka, myślę, że b dużo osób celuje w prace w koncernach farmaceutycznych...).

Ta teoria u góry, to tylko teoria - nie wiem czy to jest poprawna nomenklatura, ale zakładam że jeśli farmaceuta mówi o pacjencie, nie mówi tego jako lekarz prowadzący, tylko zwraca się do osoby w trakcie leczenia . Zresztą, na prawdę wam to przeszkadza?
ja mówię o tych co chcieli na medycynę, nie dostali się, poszli na farmację, a nie o wszystkich farmaceutach
to nie kwestia przeszkadzania - głupie to po prostu jakby do mnie w aptece ktoś tak powiedział to bym patrzyła jak na nienormalnego, serio
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:27   #3381
Plotkarrra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pigeons Pokaż wiadomość
Chciałam dodać komentarz pod tym filmikiem i okazało się, że jestem zablokowana Pierwszy raz mi się to zdarzyło bo generalnie staram się nie pluć jakoś specjalnie jadem, w końcu mam swoje konto nie czuję się anonimowa więc próbuję uważać na słowa.
Wiecie może gdzie mogę sprawdzić swoje komentarze? Na prawdę nie mam pojęcia czym podpadłam księżniczce

Co chciałam napisać? Bardzo nie spodobała mi się wypowiedź, że w Polsce nie znajdziemy tak dobrych kosmetyków ekologicznych jak te angielskie (amerykańskie?), które ona pokazuje.
A z tym zgodzić się nie mogę bo uważam, że akurat pielęgnację mamy na prawdę dobrą.
Ale Laura i tak odpowiedzialaby Ci na to,ze nie,nie masz racji bo ona wie lepiej
Cytat:
A ja serkiem wiejskim ze szczypiorkiem

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Labirynth ja czekam jeszcze na filmik urodzinowy Emilii i pewnie tez ich odsubskrybuje
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:28   #3382
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Marzenka nie jest farmaceutą po studiach, a TECHNIKIEM farmacji. To tak dla przypomnienia
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:33   #3383
dacn
Zakorzenienie

Cytat:

U nas jest głupie przekonanie pacjentów że cokolwiek może robić TYLKO lekarz, tak jakby pielęgniarka, ratownik, położna, optometrysta czy farmaceuta byli zawodami nieistniejącymi.

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Tutaj się nie zgodzę, w Polsce też istnieje coś takiego jak recepta farmaceutyczna wystawiana przez farmaceutę, tylko niechętnie to robią. Zresztą się nie dziwię... Ale chyba akurat (not that)littlestar farmacji nie kończyła? Także w jej przypadku naprawdę parodia.

Praktycznie nie stosowana i nie dotyczy wszystkich leków.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez alevE Pokaż wiadomość
Marzenka nie jest farmaceutą po studiach, a TECHNIKIEM farmacji. To tak dla przypomnienia
hmmm technik nie ma pacjentów, pacjentów może mieć farmaceuta technik uprawnienia ma prawie żadne.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:39   #3384
yunis30
Raczkowanie

Cytat:
moja sister jest farmaceutką, skończyła chemię fizyczną (mgr) jest technikiem farmacji i analityki medycznej. Czasem załatwia mi coś na recepte farmaceutyczna, więc może wypisywać leki I nie boję sie jej poradzić jak coś dolega mi lub komuś w domu. Nie zauwazyłam żeby pracowała w aptece za karę, a steirdzeniem że farmeceuci wiedzą mniej niz ich pacjenci po prostu ich obrażasz!
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:43   #3385
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
moja sister jest farmaceutką, skończyła chemię fizyczną (mgr) jest technikiem farmacji i analityki medycznej. Czasem załatwia mi coś na recepte farmaceutyczna, więc może wypisywać leki I nie boję sie jej poradzić jak coś dolega mi lub komuś w domu. Nie zauwazyłam żeby pracowała w aptece za karę, a steirdzeniem że farmeceuci wiedzą mniej niz ich pacjenci po prostu ich obrażasz!
To jest technikiem nie farmaceutą - nie mylmy pojęć.
Znam osoby, które pomimo, iż dostałyby się na lekarski postanowiły zostać farmaceutami - nie każdy nadaje się na lekarza. Poza tym obecnie rynek farmaceutyczny się zmienia i możliwe, że w Polsce będzie niedługo tak jak na zachodzie.
Stary 2013-08-27, 21:43   #3386
pieczara0701
Raczkowanie

Pozwolę sobie wtrącić się w dyskusję. Dotychczas tylko Was podczytywałam. Sama jestem studentka farmacji i takie gadanie,że na farmacje idą ludzie,którzy nie dostali się na medycyę jest naprawdę wkurzające. Zarówno ja jak i wielu moich znajomych z roku miało na tyle dużo punktów by spokojnie pójść na medycynę, jednak do niektórych ludzi nie dociera,że nie każdy ma predyspozycje i chęć zostania lekarzem. Tak jak farmaceuta nie jest zwykłym sprzedawca, tak pacjent nie jest zwykłym klientem!
pieczara0701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:47   #3387
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
To jest śmieszne stwierdzenie, że farmaceuci wiedzą mniej niż "pacjenci". Osoba po farmacji ( mówię tu osobie po 5 letnich studiach magisterskich, a nie o technikach) posiada naprawdę dużą wiedzę na temat leków, większą niż lekarz ( dlatego część farmaceutów pracuje w szpitalach przy doborze leków dla pacjentów).

Edytowane przez Aishowa
Czas edycji: 2013-08-27 o 21:48
Stary 2013-08-27, 21:51   #3388
monicar
Zakorzenienie

Cytat:

Na medycynę trzeba mieć dużo więcej punktów i dużo ciężej się dostać. Jestem z progami na bieżąco.

Cytat:
Napisane przez pieczara0701 Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie wtrącić się w dyskusję. Dotychczas tylko Was podczytywałam. Sama jestem studentka farmacji i takie gadanie,że na farmacje idą ludzie,którzy nie dostali się na medycyę jest naprawdę wkurzające. Zarówno ja jak i wielu moich znajomych z roku miało na tyle dużo punktów by spokojnie pójść na medycynę, jednak do niektórych ludzi nie dociera,że nie każdy ma predyspozycje i chęć zostania lekarzem. Tak jak farmaceuta nie jest zwykłym sprzedawca, tak pacjent nie jest zwykłym klientem!
To że Ty i Twoi znajomi chcieli iść na farmację, nie oznacza, że zdecydowana większość studiuje bo od początku tak planowała. Nie oszukujmy się, każdy kto się nie dostał na medycynę idzie na farmację i próbuje dalej dostać się na medycynę. Więc się nie oburzaj.

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2013-08-27 o 21:53
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:52   #3389
yunis30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pieczara0701 Pokaż wiadomość
mi już nawet nie chodzi o nazewnictwo ! tylko o robienie z farmaceutów czy też techników idiotów bądź domorosłych lekarzy. Oni tak samo są odpowidzialni za wydanie prawidłowego leku i odczytanie sie z bazgrołów. omyłka moze mieć tragiczne konswkwencje Zostanie choćby technikiem nie jest proste bo tam są tak ogromne ilości chemii. Więc bardzo proszę zastanówcie sie zanim kogoś obrazicie
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:55   #3390
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
To że Ty i Twoi znajomi chcieli iść na farmację, nie oznacza, że zdecydowana większość studiuje bo od początku tak planowała. Nie oszukujmy się, każdy kto się nie dostał na medycynę idzie na farmację i próbuje dalej dostać się na medycynę. Więc się nie oburzaj.
Nie każdy - większość ludzi, którzy nie dostali się na medycynę idą na jakieś pokrewne kierunki typu chemia, biologia, biotechnologia, ewentualnie analityka medyczna jak im matura w miarę poszła. Żeby dostać się na farmację trzeba napisać maturę naprawdę dobrze, a obecnie po zmianie zasad studiowania ( płatnym drugim kierunku) mało osób idzie na farmacje, żeby później przenieść się na medycynę.
Smutne jest to, że farmacja w Polsce wciąż jest niedoceniana, pomimo, iż jest jednym z najtrudniejszych kierunków studiów.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości