|
|
#2761 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jestem ciekawa jaki tym razem planujesz upiec karince tort ???? ja nie wiem gdzie zamowic, a zdolnosci u mnie brak chce taki malutki bo bedziemy tylko my i dziadkowie, upieszesz mi hehe ?![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Fewciu, zasnęła jakieś pół godz. temu
Bijkora, I mówię dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy, nie wiem, mówiła, że po prostu nie lubi tych list na początku i nie chce być.
![]() Bijkora, ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Bokeh, Pola też się obudziła pół godziny temu po 2 h snu, no i zobaczymy...
|
|
|
|
#2764 |
|
Rozeznanie
|
Bokeh Nadulec ma niezłą grzywę. Myślałam czy by jej nie podciąć.. ale nie. Lubię jej robic kucyki, irokeza itd. Ale i tak założę się że Malutka Meneq ma dłuższe włosie
|
|
#2765 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
sama się zdziwiłam. Może rzeczywiście im się coś pomyliło. W pierwszej paczuszce dostałam kupony do rossmana, łyżeczkę i słoiczek. A w tej tylko kupony i łyżeczkę. Aha. Kupony mam do zrealizowania do końca sierpnia pffffNo więc jutro idę do rossa Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tera wole sobie z Wami posiedziec, poczytać.Robilam nalesnikosy z jablkami mniammmmmmm ![]() ![]() ![]() a moja t. jest mistrzem w robieniu przetworów, uwielbiam normalnie... ajjjjjjjjj zrobiła soki kubusie mniam mniam aaaa teraz pije sok porzeczkowy mmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
#2767 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Bijkora
fewciu przykro mi z powodu dziadka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też dostałam drugą przesyłkę z hippa. Kupony na jedzonka już takie z wyższych miesięcy (zgubiłam oczywiście ) i łyżeczka wielkości jak dla konia ![]() Ooooo też mamy taki pociąg jak w tle widzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do łowów to ta szara na misiu cudna A dziś była u mnie bratowa z moim chrześniakiem 14-miesięcznym. O Jezuniu jakie to jęczydło...jak ktoś do niego podchodzi inny niż mama to wielki pisk...czy to ja, czy mój mąż czi Igi... Iguś na dzień dobry zabrał mu smoczka bo się zainteresował tym łańcuszkiem na którym był przyczepiony, później raczkował za nim a ten się rozpłakiwał jak tylko go Iguś dotknął. Jak moja bratowa wzięła Igiego to zaczął go bić zazdrośnik Ja nie wiem co to będzie jak im się dziecko drugie urodzi - bratowa jest w 4 mc.
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2769 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hej prawie nadrobilam, ale wybaczcie nie cytuje bo mi juz raz wcielo wszystko...
U nas jeczenia ciag dalszy. Bylo 2 dni spokoju... chodze jak zombiak. Dzisiaj mielismy kardiologa, wszystko ok nastepna wizyta za pol roku ![]() Pogoda u nas fajna wiec spacerujemy ile sie da. Musze sie pochwalic mlody zjadl dzisiaj moja zupke , pierwszy raz cala miseczke. Dodalam troche cukinie i to bylo to! Jak odzyskam dostep do klubu to wstawie zdjecia z wakacji .Teraz lece na allegro ubranka cieple kupic bo nie mam w co galgana ubierac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2770 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale super że jesteś. Bardzo bardzo bardzo bardzo tu Ciebie brakowało. Ale dobrze że zablokował Ci wizaż przynajmniej z poprawki jesteś zadowolona. NA PEWNO poszło dobrze!! Cytat:
No ale nawet na moment z pokoju nie mogę wyjść. Nigdy tak nie miała. TAKI ETAP?????
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mały kochany łobuz właśnie usnął
![]() Wczoraj i dziś takie numery ze zmęczenia odstawiał że kładłam się ze śmiechu naprawdę kulałam się po podłodze![]() Jakby go nagrał to niezły kabaret by z tego wyszedł ![]() Bijkora- witaj córko marnotrawna ![]() To dałaś popis widzę prawidłowo!O co chodzi z tymi paczkami? Ja już dawno nic nie dostałam A któraś dostała paczkę z bobovity z tą 3 książeczką? A te body z rossmanna? Ja nic cholera nie dostałam ![]() Resztę muszę nadrobić Dziękuje za słowa wsparcia w k. Dzięki Wam i dzięki synkowi odzyskałam humor
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
heloł, wybaczycie mi, ze tylko sie przywitam ipożegnam? nie moge ogarnąc małego,za pierona......
chyba mnie na razie nie bedzie............ |
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, tak, etap. Tylko musisz się przygotować, że będzie trochę dłużej, niż te wcześniejsze.
![]() Sylwia, Ale dawaj znać, co u Ciebie i jak sobie radzisz!
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ja oglądam kiecki, juz 32 strony obejrzałam i chyba mi sie taki krój sukienek podoba mmmmm -----> 1. http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,16733.html 2. http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,16749.html 3.http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,19487.html najbardziej 2 i 3 aaaaaaaaaaaaaaaaa<3
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Silver, przypadek...
Ja często zapominam się odnieść do kogoś, bo używam opcji "szybka odpowiedź" i po prostu wtedy odpisuję po nickach, bez cytatu - w wyniku czego nie zawsze zapamiętam, na co miałam odpowiedzieć. Do mnie też wiele osób się często nie odnosi, ale to raczej przypadek jest, sporo nas tutaj i można zapomnieć czy zgubić jakąś wypowiedź. Byłyśmy dzisiaj na szczepieniu - jedno wkłucie. Było okej i humorek potem normalnie dopisywał. Mała ma 72cm i waży 8100g.
|
|
|
|
#2776 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bijkora- No to się zawzięłaś Mamuśka! Gratulacje, fajnie z TŻtem to ogarneliście![]() Cytat:
A słuchaj, Ty masz 18 kg do zrzucenia?? Chyba nie... Cm?Cytat:
Nie lubię takich dzieci...Cytat:
![]() Evel Pamiętam urodziny Karinki z zeszłego roku ahh jak ten czas leci... I sławetny tort Co tym razem?![]() Serio, uwierzycie, że minął już ROK od badań USG gdzie dowiadywałyśmy się płci W życiu mi tak czas nie mijał szybko!
|
||||
|
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Black, wow!
Duża klucha z niej!
|
|
|
|
#2778 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
-Ja nie dostałam trzeciej paczki z bobovity. -A body z rossmana to z karty rossne. Posiadasz taką kartę????? Cytat:
![]() Cytat:
![]() za piękną wagęDaria dziś zjadła moją zupkę szpinakową. Ale jej smakowałoooooooo. Aż się niecierpliwiła jak nakładałam kolejną porcję na łyżeczkę
|
|
#2779 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
długo was podczytywałam ale wywołana do tablicy postanowiłam sie ujawnić Super że matura już za Tobą. Pisz do nas częstoCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się i nie daj się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jak robiłaś?
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z bobovity w takim razie się ociągają gałgany
|
|
#2782 |
|
Zadomowienie
|
silver a podasz przepis na ta zupke ze szpinakiem?
Kurcze, tylko szpinak powinno sie jesc razem z bialkiem, zeby niwelowac szkodliwe kwasy Dawalas zoltko?sylwietta myslami jestesmy z Toba bijkora witam z powrotem! Black za wage. Musze moja zwazyc bo dosc dawno tego nie robilam ![]() Dzieci spia a mnie nosi na czipsy jakies ![]() Przyszlo dzisiaj krzeselko Nie zna sie
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze w ogóle były histerie budzenie się z krzykiem... i co zęba jak nie było tak nie ma
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2785 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę Debreh zajefajny kolejny wpis na blogu...... Aż wspomnienia wróciły jak to było u mnie
|
|
|
|
#2786 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny cud ! Blanczis usnęła bez jęków i kwęków.
Jako że zrobiła sobie w dzień drzemkę od 17 do 19 to dopiero o 20.30 ją kąpaliśmy. Potem po kąpieli ubieralismy ją w salonie czyli odmiana, i zadziałało normalnie nawet zdążyłam ją grzecznie posmarować balsamem. Potem wzięłam do sypialni na nasze łóżko powiedziałam bajkę zaśpiewałam dwie kołysanki i odleciała. Oby do rana ![]() Charlizz mam nadzieję że u Olesława to jednodniowy wybryk. Fewciu super że Blanka tak się dobrze rozwija ! ![]() Debrah, Lady - super że dzieciaczki zaczynają jeść . Bardzo się cieszę ![]() Bijkora- wiiitaaaaj ! |
|
|
|
#2787 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Dzisiaj tatuś został z obiema
![]() Pomijam, że tak ściśle się chciał trzymać tego, co powiedziałam, że chociaż młoda zrzędziła to nie dał kwadrans wcześniej jeść ale było ok.Fewciu, przykro mi z powodu pogrzebu ![]() Pstryniu, początkowe siadanie zawsze leci do przodu, siad z podparciem. Hje, stuknij się młotkiem jesteś najlepszą mamą jaką Pola mogła sobie wymarzyć ![]() Debrah, skoro temp. to może wirus jakiś? zdrowiej ![]() No i gratuluję jedzenia makaronu ![]() I wiesz... czasem tak właśnie Dorka ma jak się z płaczem budzi, wsadzam smoczka i udaję, że mnie nie ma ![]() Hope, brawa dla raczka ![]() Laurko, bluzy super! O, hej Bijkora ![]() I co dalej planujesz? Sylwietta, ściskam! ![]() --------------------------------- |
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
black,wow,duza oliwcia!
bijkora, hello kochana!!! brakowalo tu ciebie!! fewciu, bardzo, bardzo mi przykro spedzilismy cudowny dzien, ale padam na twarz. od malza dostalam absolutnie przepiekny bukiet kwiatow ale sie ciesze!!!!!aha, ewulka klamie, ja tam nie zauwazylam, zeby byla wielka deli, cudowne suknie jakbym drugi raz brala slub ( ) to bym brala suknie 3/4
|
#2789 |
|
Zadomowienie
|
Tyle rzeczy do roboty, ale wizazu nie odpuszczam
![]() Bijkora witaj z powrotem ![]() Nawijko ja co prawda jeszxze wtedy bez dziecka, ale sie bardzo dlugo ze swoja praca mgr ociagalam i koniec koncow wyszlo, ze w kilka dni napisalam calosc i to w obcym jezyku, ale na kawe i inne kofeinowe dopalacze dlugo ptrzec nie moglam w kazdym razie trzymam za Ciebie kciuki i za Kubusia co by byl grzeczny i dal mamie sie skupic .Fewciu bardzo mi przykro. Deli Twoja corka bedzie lamac meskie serca. Mala spoznione najlepsze zyczenia, Lady sto lat Ewik pytalas ostatnio co dla rodzicow, ja kupilam foto ksiazke na grouponie i wtawilismy tam zdjecia od dziecinstwa do teraz, na kazdej stronie jest na pisane za co dziekujemy swoim rodzicom, mam nadzieje, ze wyjdzie fajnie i co najwazniejsze dojdzie na czas Ja mam za to zagwostke co by za niespodzianke dla swiadkow przygotowac, chcialabym cos fajnego na pamiatke dla nich ![]() Ja dzisiaj bylam na przymiarce i o ile mi sie na mnie nawet podobalo, tak jak pozniej ogladalam zdjecia to juz bylam mniej zadowolona i nie tyle chodzi mi o suknie a o moj wyglad Pozdrawiam was ogromnie |
|
|
|
#2790 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Idę spać
dobranoc ......Piszcie ładnie co u Was żebym jutro miała co czytać ciaaaoooo |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

pewnie dopiero wieczorem zaglądne

kurcze, tak Wam współczuję, chciałabym jakoś pomóc ale 

6 5 4 3 2 1

sama się zdziwiłam. 
xD
, ale ja dzisiaj też mam dzień z 
Iguś na dzień dobry zabrał mu smoczka bo się zainteresował tym łańcuszkiem na którym był przyczepiony, później raczkował za nim a ten się rozpłakiwał jak tylko go Iguś dotknął. Jak moja bratowa wzięła Igiego to zaczął go bić zazdrośnik
Ja nie wiem co to będzie jak im się dziecko drugie urodzi - bratowa jest w 4 mc.

W życiu mi tak czas nie mijał szybko!