Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-27, 21:14   #1951
cowie
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Cowie powtarzalas bete?

Jutro rano jadę
Więc pewnie 0 16 wynik

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:14   #1952
Juliette25
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
To się połóż i coś obejrzyj, żeby oderwać myśli. Zdrówka życzę
Dziękuję Ci

Oby było wszystko dobrze
Stary 2013-08-27, 21:14   #1953
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
kochana, strasznie mi przykro ... my też we wrześniu idziemy przebadać męża i też się tego boję, ja mogę chodzić, badać się, jak jest źle to wygadam się choćby wam, a właściwie głównie wam, bo w realu nie chce się wyżalać. a faceci??? dla nich zły wynik badań to tragedia, jakby ktoś zaprzeczył ich męskości i zamykają się w sobie, bo z nikim nie chcą o tym pogadać, martwię się, że u nas też może być problem ...
a i nie zostawiaj nas tutaj, to forum jest właśnie dla takich jak my, a zafasolkowane dziewczyny dają tylko nadzieje, że i nam się uda
marszalka nie stresuj się, będzie dobrze! My już od pół roku walczymy z tymi plemnikami...nie chcą nas słuchac i coraz ich mniej także tylko cud może tu coś zdziałać ala ja nie wierzę w cuda

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
anya nieeee! nie traćcie nadziei, bo ja wierzę, że Wam się uda! naprawdę nie trzeba daleko szukać, żeby znaleźć parę, której mimo wielu przeciwności się udało. wiec kochani nie poddawajcie się
Ciężko jest się nie poddać... dziś powinnam mieć owulację, jajo mnie boli a na teście 1 krecha Nie wiem nawet co robić, czy się dziś jeszcze poprzytulać czy poczekać do jutra.... poza tym w tej sytuacji nie wiem czy Mąż miałby w ogóle ochotę? Nie wykazuje żadnych chęci

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Dziewczyny tule Was wszystkie nie poddawajcie się, nie załamujcie, nadzieja jest zawsze..
Nadzieja w moim przypadku jest chyba Matką Głupich

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Anya kochanie zostan z nami Moj mezu tez ma problemy z ruchliwoscia ale nadzieja umiera ostatnia Zawsze mozesz sie nam wyzalic i choc troche na duszy bedzie Ci lzej.
Postaram się zaglądać ale nie chcę się wyżalać , zeby Wam nie psuć humoru ...będę tylko zamulać , chyba nie ma sensu
anyaG25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:17   #1954
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
Postaram się zaglądać ale nie chcę się wyżalać , zeby Wam nie psuć humoru ...będę tylko zamulać , chyba nie ma sensu
to był cytat chyba brydzi ale zostań z nami nikt nie zamula będziemy mocno trzymać za was kciuki cuda się zdarzają
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:18   #1955
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:

Po to tu jesteśmy, aby Cię wysłuchać i zostań z nami...
Nie zostawiaj nas
Stary 2013-08-27, 21:20   #1956
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
to był cytat chyba brydzi ale zostań z nami nikt nie zamula będziemy mocno trzymać za was kciuki cuda się zdarzają
Masz rację, dziwnie jakoś mi się zacytowało...przepraszam

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Po to tu jesteśmy, aby Cię wysłuchać i zostań z nami...
Nie zostawiaj nas
Siedzę tu przed kompem i mam łzy w oczach... nie chcę płakać żeby Mąż nie słyszał Nie mogę mu pokazać że jest mi ciężko bo jeszcze gorzej będzie
Stary 2013-08-27, 21:23   #1957
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Cytat:
Wiesz, że o tym nie pomyślałam, ale chyba nie ma sensu skoro nic ciekawego w tym nasieniu nie ma
A z czym konkretnie jest problem: z ruchliwoscia czy z ilością żywych plemników? Rozmawialas z lekarzem np. o inseminacji?
Wierzę, że mimo wszystko uda sie Wam!

A lekarz mówił co może być przyczyną, ze tak szybko sie pogarsza?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-27, 21:26   #1958
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
a na żywo to masz mężulka i córeczkę, kochana będzie dobrze, musi być ... jeszcze się doczekamy naszych fasolinek, już ja Ci to mówię ... a z tą blokadą to możesz mieć racje, tak bardzo chcemy,
ale to takie dziwne, w sumie to powinno być tak, że jak się chce to powinno się udać a to na odwrót, porąbane to wszystko ... no bo jak tu sprawić, żeby się odblokować, mamy sobie wmówić że nie chcemy??? i niech ktoś mądry poradzi jak to zrobić, żeby się nie nakręcać, nie myśleć
troche namotałam, ale w sumie tak właśnie się czuje, dezorientacja
ja mam to samo... dziś popłakałam trochę, dobrze, że jestem choć trochę potrzebna mojej córce, dziś nie chciała zasnąć sama i byłam z nią, kładąc na niej swoją dłoń, a ona słodko usnęła a ja znowu ryk...
Blokada jest, ja teraz myślę dużo co i jak dalej. Nie chcę dużej różnicy wieku, mi się spieszy jak cholera. Chcę urodzić i mieć to do cholery za sobą! A Ty badałaś się od a do z? Czy tylko krew i mocz?

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jest mi przykro, że znów się nie udało wiem, że żadne słowa wam teraz nie pomogą ale kiedyś musi się udać najlepiej by było teraz...ale kiedyś się uda może nawet w tym nowym cyklu
Cytat:
przytulam Cię mocno i współczuję.
mogę się wysmarkać na ramieniu? jeszcze się smarkać będę przez 3 dni....
Cytat:
Cześć Dziewczynki! Znów długo mnie nie było a to dlatego, że czekałam w nerwach na wyniki Męża i miałam lekką depresję

Dziś mogę Wam napisać , ze chyba nie będę już udzielać się w Waszym wątku Nie mam już na to wszystko siły Dziś odebraliśmy wyniki Męża. Są jeszcze gorsze niż pół roku temu ( mimo brania całych garści witamin i tabletek) Jest mi strasznie przykro Nie wiem , co mam mu mówić, jak go pocieszać ? Przecież sama jestem zdołowana Czytam w necie , że cuda się zdarzają nawet przy słabych wynikach , ale ja już przestałam w nie wierzyć Będę prowadzić jeszcze wykres na Ovufriend przez jakiś czas , zeby poobserwować swój cykl ...tam możecie mnie spotkać ... Życzę Wam wszystkim abyście nie miały takich problemów i żebyście wszystkie szybko zafasolkowały !!!! Będę myślami z Wami !!! Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa !! Pozdrawiam serdecznie !
Przykro mi bardo, nie wiem jak Cię pocieszyć... Leki nic nie dają? A inne? Może inseminacja Was czeka? Co lekarz na to?
Cytat:
Ja własnie przepłakałam cały wieczór, mam strasznie podły humor. Martwię się o mój śluz. Jest ciemnożółty, no i zauważyłam kilka maciupkich plameczek jasno brązowych, tyle, że nie wiem czy to plamienie, czy po wyschnięciu śluz na wkładce przyjmuje taki kolor.
Jestem przygotowana na to, że będę musiała jechać do lekarza. Jeśli jutro powtórnie się to pojawi od razu po pracy jadę na kontrolę.
Przyklej sobie wkładkę. Jak będziesz mieć brunatny śluz to idź do ginka, bo może masz za niski progesteron i czas brać duphaston na podtrzymanie- ja go brałam bo na początku dużo plamiłam, nawet po stosunku. A śluz? Hmm czasem kobietki tak mają, a czasem jest infekcja- warto to sprawdzić u ginka wcześniej niż jesteś umówiona. Lepiej być przezornym!
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:27   #1959
anyaG25
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 20

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
A z czym konkretnie jest problem: z ruchliwoscia czy z ilością żywych plemników? Rozmawialas z lekarzem np. o inseminacji?
Wierzę, że mimo wszystko uda sie Wam!

A lekarz mówił co może być przyczyną, ze tak szybko sie pogarsza?
I z tym i z tym... Pół roku temu miał 4,5mln plemników na ml a dziś tylko 1 milion Poza tym ruchliwość ciągle za mała (26%) Jeszcze z lekarzem nie rozmawiał, idzie do niego we wrześniu , zobaczymy co powie ... ale szczerze to już mi się odechciało wszystkiego Nie wiem czy jestem gotowa na inseminację czy in-vitro ...chyba nie
Stary 2013-08-27, 21:35   #1960
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 20

Cytat:
I z tym i z tym... Pół roku temu miał 4,5mln plemników na ml a dziś tylko 1 milion Poza tym ruchliwość ciągle za mała (26%) Jeszcze z lekarzem nie rozmawiał, idzie do niego we wrześniu , zobaczymy co powie ... ale szczerze to już mi się odechciało wszystkiego Nie wiem czy jestem gotowa na inseminację czy in-vitro ...chyba nie
Nie poddawaj się
Może akurat wsród 1mln znajdzie sie ten jeden - silniejszy
Trzymamy kciuki
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:37   #1961
anyaG25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Nie poddawaj się
Może akurat wsród 1mln znajdzie sie ten jeden - silniejszy
Trzymamy kciuki
Dziękuje za wsparcie !!

Najgorsze jest to, ze ich powinno być przynajmniej 15 milionów
Stary 2013-08-27, 21:44   #1962
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staracz

Cytat:
No to faktycznie duży spadek Ale nie zalamujcie się, poczekajcie co powie lekarz - moze są jakies inne leki, które miałyby szansę pomóc. Poza tym dobrze byłoby dojść do tego co jest przyczyną, bo może da się ją wyeliminować.

Co do inseminacji, to sama nie wiem czy byłabym teraz na nią gotowa - ale jakby lekarz stwierdzil, ze innego wyjscia nie ma, to pewnie w koncu bym sie zdecydowała.

Stary 2013-08-27, 21:45   #1963
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
ja mam to samo... dziś popłakałam trochę, dobrze, że jestem choć trochę potrzebna mojej córce, dziś nie chciała zasnąć sama i byłam z nią, kładąc na niej swoją dłoń, a ona słodko usnęła a ja znowu ryk...
Blokada jest, ja teraz myślę dużo co i jak dalej. Nie chcę dużej różnicy wieku, mi się spieszy jak cholera. Chcę urodzić i mieć to do cholery za sobą! A Ty badałaś się od a do z? Czy tylko krew i mocz?
miałam badane też hormony, tsh, ft3 i ft4, prolaktynę ... a wyniki jak to powiedziała ginka, bez wyrazu bo niby mieszcze się w normach, ale jak na ciąże to trzeba poprawić, dlatego przepisła mi bromergon i euthyrox. miałam też monitorowany cykl i niby ok, pęcherzyki rosną, pękają, chce jeszcze sprawdzić co się u mnie dzieje zaraz po okresie, czy na tym etapie jest wszystko ok, dlatego idę zaraz po skończonym okresie we wrześniu, no i oczywiście powiedziała, że trzeba męża zbadać, bo po co ja mam się cyt.: obiążać psychicznie bolesnymi badaniami typu drożność jajowodów, jeżeli to u niego jest problem. no nic zobaczymy
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:49   #1964
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje za wsparcie !!

Najgorsze jest to, ze ich powinno być przynajmniej 15 milionów
gdzieś jakaś dziewczyna ostatnio pisała że nie miała szans na ciążę. Kilku lekarzy jej to powiedziało. A po jakimś czasie zaszła w ciążę. Nie wiem już gdzie to czytałam. Aaaaaaaa wiem gdzie w gazecie był to list od czytelniczki. I apelowała o to żeby nie porzucać nadziei i nie wierzyć do końca lekarzom.
Lili & Gabryś

Stary 2013-08-27, 21:51   #1965
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Raczej już raczej testy się mylą.
Już sobie doczytałam

Cytat:
Pęcherzyk dominujący wzrasta 2-3 mm dziennie, osiągając w okresie przedowulacyjnym średnicę 20-25 mm, maksymalnie 29 mm.[...] W 90% przypadków pęcherzyk dominujący zanika po pęknięciu: w czasie owulacji traci płyn, jego ściana gwałtownie ulega pofałdowaniu, a sam pęcherzyk ulega przekształceniu w ciałko żółte.

Cytat:
marszalka nie stresuj się, będzie dobrze! My już od pół roku walczymy z tymi plemnikami...nie chcą nas słuchac i coraz ich mniej także tylko cud może tu coś zdziałać ala ja nie wierzę w cuda

Ciężko jest się nie poddać... dziś powinnam mieć owulację, jajo mnie boli a na teście 1 krecha Nie wiem nawet co robić, czy się dziś jeszcze poprzytulać czy poczekać do jutra.... poza tym w tej sytuacji nie wiem czy Mąż miałby w ogóle ochotę? Nie wykazuje żadnych chęci

Nadzieja w moim przypadku jest chyba Matką Głupich

Nie wolno tracić nadziei
Gdzieś ostatnio czytałam, że przy częstych stosunkach ilość plemników się zmniejsza i tam była tabelka z tygodniami abstynencji i różnice były w milionach
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:54   #1966
brydziajones
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Jutro rano jadę
Więc pewnie 0 16 wynik
Beda kciuki!

Cytat:
Masz rację, dziwnie jakoś mi się zacytowało...przepraszam

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Siedzę tu przed kompem i mam łzy w oczach... nie chcę płakać żeby Mąż nie słyszał Nie mogę mu pokazać że jest mi ciężko bo jeszcze gorzej będzie

Cytat:
Moj ma bardzo podobne wyniki,jak to mowia do zaplodnienia potrzebny jest tylko jeden

Moim zdaniem , przy takich wynikach po 6 miesiacach staran powinnas sie zglosic do kliniki i sprobowac inseminacji. Zawsze to jakas mala pomoc i szanse sa troszke wieksze. Robisz testy owulacyjne? Wiecie co?btw ja mam monitor owulacyjny plus w tym miesiacu robie zwyklymi testami sikanymi. Na ulotce tych zwyklych jest napisane ,zeby przy 28 cyklach zaczac sprawdzanie w 11dc. Moj monitor pyta sie juz o testowanie od 6 dc codziennie no i moja owulka pokazuje sie wlasnie tak w dniu 11-12dc. Takze nie wiem o co chodzi...przeciez niektore kobiety maja owulacje przed 11dc i jak to sie ma do akuratnosci? Gubie sie powoli w tym wszystkim bo Ovu to juz w ogole mi pokazuje zawsze w innym dniu niz te moje monitory

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 21:55   #1967
jagodzia133
Zakorzenienie

dziewczyny wychodzi mi że jestem w 3 tyg. ciąży więc czytam ciąża tydzień po tygodniu a tu piszą wszędzie że dopiero następuje zapłodnienie i że wydziela się hormon hcg.
Lili & Gabryś

Stary 2013-08-27, 21:57   #1968
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
Wypłacz się, to pomaga, dodaje sił...

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość

mogę się wysmarkać na ramieniu? jeszcze się smarkać będę przez 3 dni....

Przyklej sobie wkładkę. Jak będziesz mieć brunatny śluz to idź do ginka, bo może masz za niski progesteron i czas brać duphaston na podtrzymanie- ja go brałam bo na początku dużo plamiłam, nawet po stosunku. A śluz? Hmm czasem kobietki tak mają, a czasem jest infekcja- warto to sprawdzić u ginka wcześniej niż jesteś umówiona. Lepiej być przezornym!
A czy ja mogę na Twoim? Bo moje ramię już na Ciebie czeka i wspieram Cię z całych sił. Jestem z Tobą...

Cytat:
Eh, nie poddawajcie się. Trzeba wierzyć w to, że się uda. Kochana, główka do góry. Badźcie pod opieką lekarza a na pewno coś poradzą, coś z tym zrobią.

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
dziewczyny wychodzi mi że jestem w 3 tyg. ciąży więc czytam ciąża tydzień po tygodniu a tu piszą wszędzie że dopiero następuje zapłodnienie i że wydziela się hormon hcg.
Mi się wydaje, że Twoje laboratorium wykazuje wyniki licząc czas od owulacji. Wtedy chyba by się zgadzało? Musiałabyś dodać do 3 tyg te 2 tyg - wyszłoby że to 5 tydzień ciąży od miesiączki. Wtedy miałoby to sens.
Niektóre laby właśnie mają takie normy, zamiast od daty ostatniej @ obliczają tygodnie od owulacji.
Zadzwoń jutro i się spytaj
Będziesz powtarzać?
Stary 2013-08-27, 22:04   #1969
jagodzia133
Zakorzenienie

Juliette25 też mi się tak wydaje że to od ovu jest liczone. Tym bardziej że na to wskazuje termin @. Więc ogólnie ludzie jak pytaj np. który to tydzień to podaję ten od @czy od ovu?? już zbaraniałam. Nie wiem chyba nie będę powtarzać. Wynik jest wysoki więc poczekam chyba już na wizytę.
Lili & Gabryś

Stary 2013-08-27, 22:06   #1970
brydziajones
Zadomowienie

ide spac,dobranocka

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 22:11   #1971
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Juliette25 też mi się tak wydaje że to od ovu jest liczone. Tym bardziej że na to wskazuje termin @. Więc ogólnie ludzie jak pytaj np. który to tydzień to podaję ten od @czy od ovu?? już zbaraniałam. Nie wiem chyba nie będę powtarzać. Wynik jest wysoki więc poczekam chyba już na wizytę.
Nie martw się, ja też mam problem z obliczaniem.
Według ostatniej @ zacząłby mi się 8 tydzień
Ale od owulacji minęły zaledwie 3 tygodnie plus 2 dni i dodaję sobie 2 tygodnie = 5 tygodni i 2 dni, czyli według moich obliczeń 6 tydzień leci.

Nie wiadomo jak to jest. Owulacja u mnie była późno i dlatego tak dziwnie mi wychodzi

U Ciebie by się zgadzało - czyli byłby 5 tydzień, a 6 by się zaczynał.

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
ide spac,dobranocka
Do jutra!
Stary 2013-08-27, 22:15   #1972
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Moj ma bardzo podobne wyniki,jak to mowia do zaplodnienia potrzebny jest tylko jeden
O, nie kojarzyłam jakoś, że u Was też problemy z plemniczkami
Dobrze, że u nas chociaż z mężem ok - ale co z tego, skoro u mnie owulka od początku roku była 2 razy
Stary 2013-08-27, 22:16   #1973
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Na pewno jest liczone od zapłodnienia, bo niby jak w trakcie @ miało by rosnąć hcg. A 40tc liczy się od 1dc.

Edytowane przez debraM
Czas edycji: 2013-08-27 o 22:17
Stary 2013-08-27, 22:16   #1974
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw się, ja też mam problem z obliczaniem.
Według ostatniej @ zacząłby mi się 8 tydzień
Ale od owulacji minęły zaledwie 3 tygodnie plus 2 dni i dodaję sobie 2 tygodnie = 5 tygodni i 2 dni, czyli według moich obliczeń 6 tydzień leci.

Nie wiadomo jak to jest. Owulacja u mnie była późno i dlatego tak dziwnie mi wychodzi

U Ciebie by się zgadzało - czyli byłby 5 tydzień, a 6 by się zaczynał.

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Do jutra!
wole się upewnić czy przypadkiem nie pójdę za późno do gina żeby mi becikowe nie przepadło. Ale według obliczeń to pójdę w 8 tyg.
Lili & Gabryś

Stary 2013-08-27, 22:17   #1975
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:

Moim zdaniem , przy takich wynikach po 6 miesiacach staran powinnas sie zglosic do kliniki i sprobowac inseminacji. Zawsze to jakas mala pomoc i szanse sa troszke wieksze. Robisz testy owulacyjne? Wiecie co?btw ja mam monitor owulacyjny plus w tym miesiacu robie zwyklymi testami sikanymi. Na ulotce tych zwyklych jest napisane ,zeby przy 28 cyklach zaczac sprawdzanie w 11dc. Moj monitor pyta sie juz o testowanie od 6 dc codziennie no i moja owulka pokazuje sie wlasnie tak w dniu 11-12dc. Takze nie wiem o co chodzi...przeciez niektore kobiety maja owulacje przed 11dc i jak to sie ma do akuratnosci? Gubie sie powoli w tym wszystkim bo Ovu to juz w ogole mi pokazuje zawsze w innym dniu niz te moje monitory
Ja jednak jutro zaczne testy owu, kupiłam 10 strumieniowych na początek...zaczne od 10dc to do 20dc chyba mi wystarczą

Tż śmieje sie juz ze mnie ze mogliśmy kupic z 28 sztuk na cały cykl...
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 22:21   #1976
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
wole się upewnić czy przypadkiem nie pójdę za późno do gina żeby mi becikowe nie przepadło. Ale według obliczeń to pójdę w 8 tyg.
Spokojnie Ja też mam nadzieję, ze nie przegapię 10 tyg Hehe.
Zastanawiam się nad czwartkiem, czy nie pójść do szpitala - teściowa może mi załatwić wizytę wcześniej, jednak podejmę decyzję jutro. Zobaczę co z tym śluzem u mnie

Cytat:
Ja jednak jutro zaczne testy owu, kupiłam 10 strumieniowych na początek...zaczne od 10dc to do 20dc chyba mi wystarczą

Powodzenia
Stary 2013-08-27, 22:23   #1977
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

może byś wtedy zniżkę dostała
Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Na pewno jest liczone od zapłodnienia, bo niby jak w trakcie @ miało by rosnąć hcg. A 40tc liczy się od 1dc.
No niby tak dzięki już wariuję
Lili & Gabryś

Stary 2013-08-27, 23:00   #1978
Zalamana_girl
Wtajemniczenie

Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

skonczylo mi sie krwawienie z odstawienia,wiec od dzisiaj z moim zaczynamy hi hi moze jak Bozia da niedlugo uda nam sie zafasolkowac

trzymajcie kciuki dziewczyny

Moje największe szczęście <3
Zalamana_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-27, 23:16   #1979
debraM
Wtajemniczenie

A u mnie zafasolkowanie będzie graniczyło z cudem, bo do odwołania będziemy się widzieć tylko w soboty i niedziele
Stary 2013-08-27, 23:26   #1980
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Już sobie doczytałam

Nie wolno tracić nadziei
Gdzieś ostatnio czytałam, że przy częstych stosunkach ilość plemników się zmniejsza i tam była tabelka z tygodniami abstynencji i różnice były w milionach
Mi też się wydaje, że przy problemach z ilością plemników powinna być abstynencja większa niż 1,2 dni.
Anya a mąż oddał nasienie do badania po ilu dniach abstynencji?

Leine Wiem co czujesz, mnie też czas goni tylko, że ja mam już 32, tym bardziej, Ty jesteś 7 lat młodsza, masz kupę czasu i już jedno dziecko a u mnie po ostatnim obawy ogromne co będzie dalej i jak zobaczę 2 kreski na teście to nie pozwoli mi to się cieszyć, umrę z nerwów.
Głowa do góry

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
skonczylo mi sie krwawienie z odstawienia,wiec od dzisiaj z moim zaczynamy hi hi moze jak Bozia da niedlugo uda nam sie zafasolkowac

trzymajcie kciuki dziewczyny

Powodzenia

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-08-27 o 23:18
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości