|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P
Jeszcze nie wiem, będzie wiadomo jak wybierzemy się do Księdza, ale już wstępnie rozmawialiśmy o godzinie 16
A Ty o której?![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, że ja nie mam problemu z organistą, bo u mnie w parafii nie ma organisty na etacie, mam za to w zespole weselnym organistkę z doświadczeniem + wokalistkę, która śpiewa też w kościele (nieskromnie dodam - głos najbliższej edycji The Voice of Poland). Nie mam problemu więc z płaceniem 'pokrzywdzonemu' organiście za to, że niestety nie mógł zaśpiewać ![]() W zespole jest też jeden facet, akurat do zagrania marsza powitalnego u mnie przed domem ![]() A jak to u Was wygląda? Też witacie gosci marszem powitalnym?
Edytowane przez eventual Czas edycji: 2013-08-27 o 23:05 |
|
|
|
|
#3152 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
kurcze jest tania! 100 zł z dojazdem ślubny, próbny 30
kosmetyki na ktorych pracuje są bardzo dobre, sama górna półka! a raz się zyje... zarezerwowałam ją....
|
#3153 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
Chociaż ja osobiście nie lubię dekoltów z jednym ramiączkiem. No a poza tym to witam Isusia szkoda, że zdjęcie sukni nie na Tobie, ale zapowiada się ładnie ![]() swiat_katarzyny niektóre makijaże bardzo mi się podobają Orientujesz się może w cenach?
|
|
#3154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3155 |
|
Rozeznanie
|
nasz zespol podoba mi sie bardzo bo zamiast 3-4 piosenek jak inne graja 7-10 i przerwa mamy ich na blogoslawiestwo na przywitanie gosci i oprawe w kosciele oferuja 50min oczepin na naszym weselu jest duza liczba mlodych osob i wszyscy bardzo lubia sie bawic wiec mi odpowiada no i do tego cena 3000zl z poprawinami graja na trabce saksofonie gitarze jedynym slabym punktem jest to ze mieszkaja od nas 140km ale mysle ze nie bedzie zle
a no wlasnie dzisiaj podpisalismy kontrakt z zespolem
|
#3156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mówiła coś z terminami, czy zajęte już dużo?
|
|
#3157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() próbny planuje zrobic dopiero w czerwcu przyszłego roku
|
|
#3158 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
#3159 |
|
Zadomowienie
|
Jestem tego samego zdania . Bardzo łądnie wyglądasz w tej na jedno ramie.
U nas zaręczyny po 6 latach ,ślub po 8 ale jesteśmy młodzi ( aktualnie po 25 ) więc myśle iż 26 lat to tak optymalnie ![]() Świat katarzyny :już drugi raz się nie załapałam na fotkę
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
Edytowane przez 21klaudyna Czas edycji: 2013-08-27 o 23:37 |
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny chciałam na oczepiny, aby nowa PM tanczyła w płetwach, bo wygląda to komicznie, ale stwierdziłam, że nie będę kupować specjalnie płetw na jedną zabawe, na jedno wesele. I mnie olśniło, że szwagier Tż jest wodzirejem ! Zadzwoniłam i zapytałam, ma płetwy i nam pożyczy
![]()
Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need. 🤍 ______________________ Edytowane przez czekooczekolada Czas edycji: 2013-08-27 o 23:48 |
|
|
|
#3161 |
|
Zadomowienie
|
wyslałam w wiadomości prywatnej
|
#3162 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Idziemy na rekord
u nas 10 lat zareczyny, 12 ślub ![]() Uciekam spać, do jutra Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słup
Cytat:
a myslalam ze u nas duzo 4 lata od zareczyn i 9 w dniu slubu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3164 | |
|
Raczkowanie
|
My 4,5 zaręczyny, w dniu ślubu ponad 6,5 (ja 23 lata skończone będę miała, mój TŻ niecałe 24
)Widzę, że dziś najszybciej z nas wszystkich wstałam No cóż, wspólne mieszkanie to też obowiązki - trzeba było kanapki Narzeczonemu zrobić do pracy, poza tym sama też za godzinę wychodzę ![]() Ale już rano musiałam tu zajrzeć ![]() ---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 05:54 ---------- Cytat:
Ja szukałam na allegro z motywem, który sobie wymyśliłam, czyli ze słonecznikami, i jest masakra... Na allegro jeden tylko wzór, a na stronach drukarni są, ale też nie za ładne, a za to drogie Zaczęłam się więc zastanawiać, żeby pstryknąć zdjęcie 'tematyczne', czyli ja TŻ i słoneczniki, i wtedy motyw już będzie Tylko to najlepiej teraz już to zdjęcie musiałabym zrobić, bo w przyszłym roku na wiosnę będzie raczej ciężko o słoneczniki A co do daty, to pierwotnie chcieliśmy w czerwcu, ale zrezygnowaliśmy niestety z tego pomysłu, bo pewnie musiałabym przekładać sesję na studiach na wrzesień, ewentualnie prosić o przyspieszoną A jak wiadomo same przygotowania do ślubu i wesela są tak absorbujące, że nie miałabym głowy do nauki, a przekładać na wrzesień i cały czas mieć świadomość, że coś jeszcze zostało do zaliczenia to też nie w moim stylu, miałabym ciężkie wakacje I mam do Was pytanie, bo tak się zastanawiam cały czas nad tym... My bierzemy ślub 9 sierpnia, a dzień wcześniej - 8.08 moja kuzynka będzie miała 4. rocznicę ślubu. I nie wiem, czy wypada o tym wspomnieć na weselu chociażby 'sto lat' dla nich i może jakiś upominek mały Nie wiem, czy wypada po prostu, dlatego pytam, czy któraś z Was się z czymś takim spotkała lub może ma podobną sytuację
Edytowane przez eventual Czas edycji: 2013-08-28 o 06:22 |
|
|
|
|
#3165 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Ale się wyspałam Nie pamiętam kiedy spałam 8h eventual, ja bym nie wspominała o tej rocznicy. Co innego rocznica ślubu rodziców, rodzeństwa, ale kuzynki? No chyba, że jesteście w bardzo bliskich relacjach.
|
#3166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja znalazłam jedną, która maluje tylko z dojazdem do klienta, zadzwonię i zapytam ile by sobie policzyła, od razu mogłaby mamę i siostrę umalować ![]() Co do wcześniejszego tematu - my zaręczyny po 11 miesiącach, a ślub będzie po 2 latach i 3 miesiącach bycia razem
|
|
#3167 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
my zareczyny po 11 miesiacach slub po 2.5 roku z malym hakiem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3168 |
|
Rozeznanie
|
my zaręczyny po 1 roku i 8 miesiącach a ślub będzie po 3 latach i kilku dniach,
ja będę mieć 25 a mój Tż 27 lat. |
|
|
|
#3169 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana i uciekam do pracy
![]() Cytat:
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
Tak poszukałam na maxmodels kogoś z moich okolic i znlazłam taką dziewczynę http://www.maxmodels.pl/wizazysta-kamini.html , chyba napiszę do niej. Co myślicie ?
Ja z moim TŻ jesteśmy razem 5 lat, zaręczyny były po 3 latach a ślub będzie po 6 latach razem ![]() Jeśli chodzi o kwestię dekoracji kościoła to u nas to robi jakaś babeczka, jest chyba stała opłata za to - szczerze to bardzo niska z tego co pamiętam, są kwiaty żywe itd. Kwota dzieli się na jeszcze mniejszą gdy ślub bierze kilka par
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ale nadajecie z tymi postami
|
|
|
|
#3172 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
U mnie zaręczyny po 3,5 roku ślub po 5 latach. Co do makijażu mam wstępnie zarezerwowana dziewczynę która pracuje na kosmetykach MAC. Podobały mi się jej makijaże na innych. Cena spoko bo 80 zł za próbny i ślubny! Dodatkowo 40 jak będę chciała na sesję
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poczytałam o tych Waszych makijażach i wysłałam na fcb wiadomość do jednej z bardziej znanych makijażystek w moim mieście. Odpisała że już ma zajętą godz 8 i 11 w moim dniu. Matko Kochana co za tempo organizowania takich spraw W tym lokalu jest też fryzjerka więc czekam jeszcze na odp od niej i zapiszę się mam nadzieję jeszcze dziś.
|
|
#3174 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
cześć Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja swojemu też sniadanko zrobiłam jeśli chodzi o kuzynkę to ja bym nie wspominała na weselu..no chyba, że macie bliskie relacje to tak ![]() Umówiłam się na dziś na wizytę w Madonnie, ale bez sensu ustawiłam godzinę bo na 13 cały dzień mi rozwali, muszę przełożyć ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() nasza orkiestra sobie krzyczy 4500 za 1 dzień...a na poprawiny chcemy wziąć dj
|
|
#3175 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() eee teraz to tu jest spokój ![]() Cytat:
Ale ja na razie szukać nie będę, moje koleżanki-męzatki doradziły mi zainteresować sięt ematem po Nowym Roku i też tak zrobię
|
|||
|
|
|
#3176 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam utrudnioną sytuację bo wszystko na odległość. W Olsztynie nie mam już zbyt wielu koleżanek które by mogły doradzić, sugeruję się opiniami w necie. A ta babeczka jest znana i pewnie stąd te zapisy...
|
|
#3177 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ile przed ślubem umawiacie się na pierwsze przymiarki? Bo Ja jak oglądam suknie na manekinach i podchodzi pani pyta o datę i mówię że sierpień 2014 to słyszę " łeeee to jeszcze dużo czasu" to kiedy mam patrzeć ???
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3178 |
|
Rozeznanie
|
czesc wszystkim
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3180 |
|
Konto usunięte
|
Mam pytanie do dziewczyn, które same projektują zaproszenia. Czy zwykła domowa drukarka laserowa wydrukuje ładnie takie zaproszenie czy trzeba iść z projektem do drukarni?
edit: chciałam się pochwalić od wczoraj nie palę ![]() wczoraj mieliśmy 500 dni od zaręczyn
Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2013-08-28 o 09:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

a wiesz już o której godzinie?
idealna figura i piękne zaręczyny
bo ja z okolic... ale pierwsze przymiarki mam jeszcze przed sobą.

kosmetyki na ktorych pracuje są bardzo dobre, sama górna półka!