|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
No ja bez bicia przyznaje ze wartosciowych kobiet w swoim gronie za wielu nie mam. I absolutnie nie chodzi o slodkie idiotki. To nie ten poziom
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takiej osobie nie trzeba od razu sztyletu w serce wbijać tekstem "nie żryj tyle", a jakoś wspomóc, pogadać. Jeśli naprawdę ma taki problem. Albo się w ogóle nie odzywać
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2013-08-28 o 11:41 |
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dziwne.No jak nie to życzę żebyś poznała kiedyś wartościowe kobiety ![]() edit: ok doczytałam 'za wielu' więc jakieś tam znasz wartościowe z tego wynika to nie jest najgorzej;p Edytowane przez maryanna3 Czas edycji: 2013-08-28 o 11:52 |
|
|
|
|
#3964 |
|
Konto usunięte
|
ja ogólnie mam problem z nawiązywaniem nowych znajomości i choćby ta druga osoba miała takie same zainteresowania, nie potrafię zagadać więcej niż cześć, nazywam się.... . ewentualnie jakaś gadka o pogodzie/szkole/pracy
dobrze, że mój luby jest otwarty na znajomości
|
|
|
|
#3965 |
|
Konto usunięte
|
Doczytaj posty ze zrozumieniem ; ).
Ok widze ze edytowalas :p no. Znam. Ale wiele ich nie ma. A to ze na studiach nie mam facetow nie oznacza automatycznie setki kobiet bo sporo nas bylo ale ok polowy odpadlo.
Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2013-08-28 o 11:55 |
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
SamaraMorganx, mieszkasz w Czechach?
|
#3967 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3968 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moze powinnam sie bardziej z tym afiszowac, ale nie chce wyjsc na taka ą ę, przechwalac się, jak wiem ze tu ktos zyje z socjalu, ktos nie odroznia antyku od baroku, zna tylko polski. I chyba wiekszosc dziewczyn tak sie zamyka, bo najwazniejsze jest miec misiaczka, bo to on definiuje nasza egzystencje. Tak na prawde pewnie sa wartosciowe i ciekawe, ale nosza na sobie maske glupiej suczy, bo tak im latwiej. Ale, co mnie wkurza strasznie jak widze, ze jakas znajoma laska ma bloga/vloga o makijazu, to zwykle mowie o heej, ja tez sie tym interesuje, jak fajnie, moze sie spotkamy i razem cos wykombinujemy- to mi nigdy nie odpowie, zawsze mnie jakos zbywa. Tak jakby strzegla tego tylko dla siebie, tylko ona ma prawo w towarzystwie zajmowac sie wizazem. W sumie Mitsuki to pierwsza osoba, z ktora udalo mi sie na wspolne malowanie zgadac. Zawsze jakos sa wielkie opory, 'taak, skonczylam kursy, ja sie znam, ale nie powiem, bo za dlugo by mowic, no bo to trzeba umiec zanim sie za to zabierze (czyli nie tak jak ty, nie widzialam co umeisz, ale juz wiem, ze nie umiesz)'Taka juz po prostuuuu uuuuh, rywalizacja na sile, tam gdzie jej nie potrzeba zupelnie. Mieszkalam z taka jedna, ktora pracowala na stoisku w douglasie, nawet mi sie nie udalo zaprosic jej do pokoju swojego w celu zabawy kosmetykami, ktorych mam sporo. Nie i juz, bo ona po kursie ą ę a ja nie. |
|
|
|
|
#3969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3970 | |||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Takie mam obserwacje. ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
, jednak nie spotykamy się razem.On z moimi się nawet dogaduje, choć wielkie love to nie jest. Cytat:
.
|
|
#3971 |
|
Konto usunięte
|
ja czasem odnoszę wrażenie, że mama Tżta zna mnie bardziej niż moja mama
Przykład: mama Tżta do Tżta: X. zostanie na obiad? Tż: tak a co? mama Tż: bo robię surówkę i nie wiem czy dodać pomidory. moja mama: masz surówkę Ja: ale tu są pomidory, nie lubię pomidorów mama: no jak to nie lubisz pomidorów? Zawsze lubiłaś pomidory.
|
|
|
|
#3972 |
|
Konto usunięte
|
To ja jak byłam na diecie
![]() Mama: masz obiad Ja: ale ja jestem na diecie (juz od 3 mcy) Mama: same warzywa Ja: to po co polewałas je maslem i bulka tarta? a ta salatka to z oliwa? Mama: polałam olejem, to zdrowo! a ja toczę po cichu pianę, bo dietetyczka zabroniła masla, oleju, oliwy, sera, mleka tlustego, o czym wszyscy w domu wiedzieli, jeszcze mi ciasto podsuwali |
|
|
|
#3973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle tłuszczy nie jadłaś? Tłuszcze są zdrowe
|
|
#3974 |
|
Konto usunięte
|
kretka, dlaczego nie lubisz winogron?
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do rozmów z kobietami/facetami to znam idiotów z każdej grupy. Faceci, z którymi zaczniesz gadać a ten zmienia temat na to jak się schlał wczoraj albo na swoje auto, którym może podwieźć. Mniej znam chyba dziewczyn idiotek, bo od liceum 75% osób w otoczeniu to faceci, a to 25% to jest dobrze wyselekcjonowane. I można z nimi o wszystkim pogadam, tak o ciuchach (to bzdura), że na polibudach same niezadbane babochłopy) jak i o komputerach, grach czy polityce. Chociaż tego ostatniego tematu już nie ryzykuję. Jedyne co, to mało kobiet podziela moją pasję do roweru i mało która rozumie moje narzekanie na rowerzystów na chodnikach Jako, że jestem wege i moje rzeczy gubiły się wśród parówek podzieliłam rodzinie półki w lodówce. Po roku chyba dalej nie wiedzą, która jest która i myślą, że ta z hummusem jest ich :/ Edytowane przez Bela03 Czas edycji: 2013-08-28 o 12:33 |
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Samara, nie smakują mi i nie lubię wydłubywania pestek
To chyba jedyne owoce, których unikam. Rodzynek też nie lubię.
|
#3977 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem wege, ale hummus (ogólnie cieciorka) ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
Z winogron się pestek niestety nie wydłubie tak łatwo jak z arbuza.A rodzynki w cieście to już w ogóle wstrętne, rozmiękłe jak topielec.
|
|
#3979 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze mnie wkurza, jak mówiła, że wyjadę na studia to się nauczę jeść np. pomidory. Nie jem do tej pory. Tak jak innych rzeczy, których nie lubię.
|
|
#3981 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42499158]Pjona, też nie lubię arbuzów, a i tak co roku słyszę, że w lodówce jest arbuz i żebym sobie wzięła. I zdziwienie, że od kiedy to ja nie lubię arbuzów, przecież lubię, co roku to samo
u mnie też jest wielkie zaskoczenie, że nie lubię tego i tego. No jak to nie chcesz sałatki? Majonezu nie lubisz? Od kiedy? Przecież to TY zjadłaś sałatkę, bo już nie ma w lodówce. Akurat, teraz tak mówisz, że nie lubisz majonezu. A największą schizę mam do ryb. bo ma ości, a ja panicznie się boję, że mogę się zadławić ością. Nawet jak wszyscy mi mówią, że tu nie ma ości bo to filet, ja zawsze znajdę w filecie kilka ości. Oczywiście, jak na złość w moim domu w każdy piątek mama robi rybę. Na szczęście luby wyżera moją porcję. |
|
|
|
#3982 |
|
Zadomowienie
|
Hummusu moi rodzice do dziś nie tknęli bo się go boją
Ja zżeram arbuza z pestkami Za to boję się daktyli i fig bo mają robaki
|
|
|
|
#3983 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż przyznam, na studiach nauczyłam się jeść czosnek, a pomidory z puszki już mi nie wadzą. Ale surowych nie zjem, choćbym nie wiem jak była głodna. Mój tata zawsze mówił, że jakbym była głodna, to bym wszystko zjadła. zapytałam go wtedy czy jakby był naprawdę głodny i musiał wypić mleko/zjeść ser to czy by to zrobił. Już mi takich rzeczy nie mówi. |
|
|
|
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3985 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też się jej czasem boję Co do znajomych - ja to mam takie zainteresowania, że na luzie mogę rozmawiać i z babami, i z facetami Ale z babami nie tak często można sobie chamsko pożartować, częściej biorą wszystko do siebie. Cytat:
To niezależne ode mnie, automatycznie mój mózg wyświetla komunikat "O JEZU, JAK DOBRZE, ŻE NIE MAM TAK PRZE☠☠☠ANE" o.O Nie mówię na głos, ale taka myśl jest.Ale ja to w ogóle jestem do dupy w pocieszaniu. Cytat:
Jakoś mi po tym lepiej, bo czasem najlepsze rozwiązanie to palnąć sobie w łeb.[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42493676]Macie szczęście, że ludzie się boją waszych mam, moja przyciąga ludzi jak jakiś cholerny magnes. Zakupy z nią trwały wieki bo wszystkie sąsiadki po kolei ustawiały się na plotki PANIE E..SŁYSZAŁA PANI, ŻE ADAM TEN CO MIESZKA POD WIESIĄ Z 4 KLATKI NO WIE PANI..., ja pewnie też robię wrażenie miłej, grzecznej i niewinnej. Nikomu nie pozwalam się zbliżyć na taką odległość żeby mogli mnie naprawdę poznać.[/QUOTE] Tak bardzo moja babcia... Zakupy samemu - 5 minut Zakupy z nią - godzina + 15 minut umawiania się na kiedy indziej -.- Nie na pierwszy rzut oka Dlatego zabroniłam jej przebierać się za Sebastiana z Kuroshitsuji, żeby ludzie nie uciekali na jej widok.Cytat:
Ale ja z Rudą obie jesteśmy aspołeczne ![]() "Zawsze lubiłaś" to jedna z tych rzeczy, które działaja na mnie jak płachta na byka Najlepsza jest moja ciotka, ktora od 10 lat nie może/nie chce zapamiętać, że nie jem mięsa i ZAWSZE daje mi schabowego/kurczaka/mielone/coś tam Ale ona w ogóle jest mistrzem wyparcia i ignorowania rzeczywistości (to mnie dziwi w sumie), od pięciu lat jej syn przyjeżdża na Wigilię ze swoim TŻ, a ona za każdym razem musi spytać czy znalazł sobie jakąś miłą dziewczynę -.- Najpierw się wkurzał, teraz olewa.
|
||||
|
|
|
#3986 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post42500961 jatkę przepowiadam, po popcorn iść trzeba
|
|
|
|
#3987 |
|
Konto usunięte
|
O nein, Pani Biolog znowu wykazuje się wiedzą, czas uciekać D:
|
|
|
|
#3988 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale coraz grubszej rodzinie nie wyjaśnie, że oliwa jednak tuczy i źródła tłuszczów trzeba różnicować. |
|
|
|
|
#3989 |
|
Zadomowienie
|
Ja staram się jakieś zdrowe oleje dodawać do jedzenia ale i tak dużo tego nie wychodzi bo sałatek nie jem dużo. Ale ja mam niedobory witA bo marchwi jeść nie mogę
|
|
|
|
#3990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

To dziwne.