|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Dziewczęta, powiedzcie mi co myślicie o tym żeby Panna młoda była na poprawinach również w białej sukni ?? np. w pierwszym dniu będę miała typową księżniczkę z trenem a w drugi dzień coś tego typu: http://www.tampabridalshops.com/magg...ero-reese.html
Najchętniej plecy odkryłabym jeszcze bardziej .(Byłam na weselu gdzie Pani Młoda w drugi dzień była w czerwono/czarnej sukience za kolanko.. Ja wiem że każdy nosi to co lubi ale mi osobiście się to nie podobało, wyglądała słabiej niż przeciętnie tzn niektóre koleżanki które były w "tunikach" na luzie na poprawinach wyglądały lepiej i bardziej zwracały na siebie uwagę niż PM.) Jeszcze nie zapadły decyzje czy zrobimy poprawiny ale asekuracyjnie już się rozglądam. Mam nadzieje że wszystkie decyzje podejmiemy w ten weekend bo planuje zaprosić rodziców na kolację. |
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
wstępnie
po probnym bede pewna a pojde w pazdzierniku na taki prawie probny ;p
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Hejka Dziewczyny. Żyje. I to tyle w sumie. Bo na nic nie mam czasu, chodze wiecznie zmęczona i niewyspana. Cieszę się, ze mam prace, ale czuje, ze psychicznie nie dam rady :-( moze jednak to zbyt odpowiedzialne stanowisko dla kogos kto zmaga sie z depresja i po prostu w siebie nie wierzy
tęsknię za Wami...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja gdybym robiła poprawiny to włożyłabym coś lekkiego, jakąś zwiewną sukienkę którą mogłabym też nosić później. Biały kolor może być, jak najbardziej. Ewentualnie kremowy, pudrowy róż, jasna mięta.
|
|
#3276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kusi na te włoskie buciki ,Nie w moim typie i myślę że widząc ją na żywo też nie powiedziałabym że mnie urzekła nawet na tej PM.. |
|
|
|
|
#3277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM
Cytat:
sprobuj jeszcze troche wytrzymac, moze sie otrzaskasz i bedzie lepiej ![]() dziewczyby co do godziny fryzur i makijazy, ja makijaz mam juz zaklepany na 13 (slub 17) a fryzjera nie mam zaklepanego bo wszyscy odpisywali mi zeby rezerwowac 2mies przed takze za fryzjerem bede rozgladac sie na wiosne chyba.
|
|
|
|
|
#3278 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=alucior;42494257]Gdybym to ja była nowąPMką to zabiłabym Cię za ten taniec w płetwach,...
/QUOTE] dlaczego? ja u przyjaciółki rok temu na weselu złapałam welon a jakiś chłopak krawat, no i w ramach tego zatańczyliśmy razem w płetwach... było bardzo wesoło, fajna zabawa i nawet nam taniec dobrze wyszedł
|
|
|
|
#3279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Justynkie wiesz może jaka jest cena Pronovias? |
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Wtajemniczenie
|
Używana to ok 2000 zł. Nowa pewnie ponad 4000 zł.
|
#3282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trudno mi określić co lepsze Za dużo elementów fantazyjnych ![]() Cytat:
Nie poddawaj się za szybko! Może będzie coraz lepiej i lepiej
|
||
|
|
|
#3283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
Wracaj szybko do nas!
|
|
#3284 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Izabela suknia z ogłoszenia to kolejny wspaniały " własny projekt" poco ludzie coś takiego szyją??? Co do sukni na poprawiny to biała jak najbardziej ale nie już typowo slubna. Ja będę miała na 2 dzień krótką. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
pysia
My też tęsknimy. Poradzisz sobie. Trzymamy kciuki Iza Sukienka jest piękna, ale cenowo domyślam się, że jest droga. Chyba że uszyjesz u kogoś na wzór. Ja pewnie kupię jakąś jasną, krótką i zwiewną na poprawiny. Może białą, ecru albo pastelową. Nie wiem jeszcze. Będę szukała na wiosnę, jak już zrzucę balast ![]() kulbensikowa Już lepiej taniec w płetwach niż tak jak ja pisałam, taniec erotyczny na rurce
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-08-28 o 13:31 |
|
|
|
#3286 | |
|
Zadomowienie
|
Opumalfa- piekne te sesje fotograficzne podsyłasz
![]() jakbyś znalazła jakąś relacje ze slubu z sukienką podobną do mojej to podeslij mi prosze, bo ja szukam i szukam i oprócz rutko nic nie znalazłam..... Cytat:
postawiłam na taką
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam sobie zrobić zdjęcia dowodowe u naszego foto na wesele i posiedzialam tam pol godziny i plotkowalam z ta kobitką
|
|
|
|
#3288 |
|
Raczkowanie
|
W takim razie albo szycie albo odpada
![]() Jestem umówiona na piątek do Madonny w Krakowie ponieważ suknie Maggie Sottero mają teraz na wyprzedaży, z księżniczek zostały tylko dwie, i podobno kilka właśnie takich zwiewnych. Już nie mogę się doczekać.. Przymierzyłam już wiele sukien, w jednej omal nie zemdlałam i poczułam to COŚ.. ale dalej nie podjęłam decyzji, Pani w Karolinie na ul. Długiej powiedziała że kolekcję 2013 można zamawiać do końca grudnia tego roku, więc mam jeszcze czas żeby ewentualnie zobaczyć nowe kolekcje. Wcześniej widziałam że pisałyście o reakcjach Pań w salonach, ja w każdym salonie zostałam przyjęta bardzo miło oprócz w Camberline.. gdzie Pani miała chyba "żal" że w ogóle ktoś wszedł do sklepu. Mało co się odzywała ale jej podejście do klientki było olewające i nieprzyjemne. Nie było mnie chyba tydzień do dzisiaj i nie nadrobię wszystkiego, powiedzcie mi co z dziewczyną która była w szpitalu ? wszystko ok ? Chyba Verunke? - nie mam pamięci do imion/nicków. |
|
|
|
#3289 |
|
Rozeznanie
|
Pysiu nie poddawaj się
Wierzę, że sobie poradzisz, staraj się myśleć pozytywnie
|
#3290 |
|
Raczkowanie
|
Katarzyna !! Gdzie znalazłaś takie cudo?? Jest naprawdę śliczna !! Nadawałaby mi się nawet jakbyśmy nie robili oficjalnych poprawin tylko potańcówkę u rodziców w ogrodzie, zostaje u nas dużo przyjezdnej rodziny więc bez takich "poprawin" i tak by się nie obeszło.. (dlatego myślę że może lepiej w lokalu... )
|
|
|
|
#3291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- A tak BTW to pamietacie moj nieszczesny sweterek do sukni poprawinowej? Nie spotkal sie z cieplym przyjeciem, mimo, ze sam w sobie jest sliczny. Kupilam inny. Krotszy, bardziej dopasowany, a tym samym kolorze
|
||
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisała mi jedna firma dekoratorska :
pływajace swieczki- 20-30zł/szt 2x pokrowiec- 8zł serwetki papierowe- 5zł/20szt bukiety na stoły gości- 40-80zł/szt bukeit na stół prezydialny0 100-150zł upiecie materiału za Parą Młodą- 50zł; ścianka- 150zł dojazd 1zł/km Mysle ze na 90 osob, 6-8 bukietów takich za 50zł bedzie ok. W załaczniku przesyłam zdjecia bukietu za 50zl i swieczników co myslicie ??? |
|
|
|
#3294 |
|
Zadomowienie
|
Tak czytam Was i jestem w szoku, że już rezerwujecie terminy do fryzjera i makijażystki, ponieważ mi kazano przyjść w grudniu
Ale wiadomo, że co osoba to inaczej ![]() Opiumalfa po samym obejrzeniu tych zdjęć się wzruszyłam. Piękne.
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, wróciliśmy z mierzenia i... chyba mam TĘ JEDYNĄ!
Nie mam fotki w niej, bo to nowa kolekcja i nie można Nie mam tez zdjęcia z neta, bo jeszcze kolekcja nie jest oficjalnie wystawiona. Ale oczywiście jest to księżniczka, u góry zdobiona kamyczkami i haftami, na dole tiulowa i na samym dole ma koroneczkę Dekolt w serduszko, niesamowicie podkreśla moją talię, ukrywa biodra, no po prostu piękna jest. TŻ zachwycony! |
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcecie poogladac piekne rzeczy to tutaj http://magnoliarougemagazine.com/
|
|
|
|
#3297 |
|
Wtajemniczenie
|
no pewnie !!Ja nie rozumiem , po co ludzie robią z wesela burdel..
|
|
|
|
#3298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uwielbiam jąMango, kolekcja lato 2013, cena 369 zł moja ejst stylizowana na vere wang
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2013-08-28 o 14:54 |
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kulbensikowa dzięki Tobie już jestem pewna, że będą płetwy będzie zabawnie, i nowi pm nie powinni tremować się, że nie umieją ze sobą tanczyć. Ten dylemat był moim pwodem, przez który nie chodziłam długo na oczepiny, i napewno to nie był tylko mój dylemat. Płetwy to rozwiążą
|
|
|
#3300 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja siostra umówiła się na fryzurę 3 m-ce przed ślubem. W dniu ślubu poszła na czesanie a fryzjerka mówi że ma ją wpisaną na nast tydzień . Ja wolę uniknąć takich wpadek i mieć znaną i polecaną fryz & MUA.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

.
po probnym bede pewna 

tęsknię za Wami...
sprobuj jeszcze troche wytrzymac, moze sie otrzaskasz i bedzie lepiej 

Wierzę, że sobie poradzisz, staraj się myśleć pozytywnie 
. Ja wolę uniknąć takich wpadek i mieć znaną i polecaną fryz & MUA.