|
|
#1321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: SGGW- Wątek zbiorczy
Cytat:
|
|
|
#1322 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już od kilku osób słyszałam, że grupy są tworzone mniej więcej regionami Polski, np. Warszawa razem, południe Polski razem. Jestem ciekawa jak będzie z nami. Póki co u nas na kierunku najwięcej Warszawiaków, zobaczymy jak będzie w październiku.---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1323 |
|
Zadomowienie
|
u mnie jest 90% Warszawiaków i okolicy ;D Typu Marki, Piaseczno.
jakaś dziewczyna z Zabrza jest. Także u mnie to pewnie po nazwisku polecą
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo możliwe. Wszystkiego dowiemy się dopiero w październiku. Kurcze, nie mogę się już doczekać ;D
|
|
|
|
|
#1325 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
jesteś fanką Zmierzchu?
|
|
|
#1326 |
|
Raczkowanie
|
Nie ukrywam, bardzo lubię serię "Zmierzch"
I mam to gdzieś, że tyle osób po niej jeździ ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- A oprócz Mayer uwielbiam też Meg Cabot, Martę Fox, Nicholasa Sparksa, J.K.Rowling i wielu innych świetnych pisarzy, którzy sprawiają, że nie siedzimy tylko przed kompem. Książki są dla przyjemności, a nie do osądów nad (gustem/inteligencją/czy co tam ktoś wstawi w to miejsce) czytelnika. Edytowane przez MonaiseC Czas edycji: 2013-08-27 o 23:56 |
|
|
|
|
#1327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeczytałam cały Zmierzch, Harrego Pottera i Pamiętnik Księżniczki :d obejrzałam wszelkie możliwe filmy a Sparksa czytam do podusi
|
|
|
#1328 |
|
Raczkowanie
|
saga Zmierzch i Sparks również u mnie jak najbardziej na plus
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Zadomowienie
|
i prawidłowo
![]() Grupa na fb mi się rozkręciła ![]() NireJane przyjdzie to potwierdzi ;D było pieprzenie głupot o wódce, seksie i mojej ropuszce
|
|
#1330 |
|
Raczkowanie
|
Przyszłam, potwierdzam
. Nie lubie Zmierzchu... Sam zamysł był dobry, ale wykonanie wyszło moim zdaniem słabo.
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, 'rozmowy o twojej ropuszce' dla niewtajemniczonych mogą się dziwnie kojarzyć ;p
Co do zmierzchu: książka była naaaaprawdę świeta, mega wciągająca, natomiast film był okropny. Beznadziejni aktorzy kompletnie nie pasujący do postaci ;p
|
|
#1332 |
|
Zadomowienie
|
Nie było źle
chociaż mogło być lepiej... Trochę to nienaturalne było. Książka wydawała się realniejsza. W końcu jest jakąś granica pomiędzy blada twarzą a trupia biela fajna jest seria Wampirów z morganville podobało mi się dosyć szybko i przyjemnie się czyta. Fajne opisy jak za tym nie przepadam tak to mi się podobało
|
|
#1333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż teraz przerzuciłam się na kryminały
|
|
|
|
#1334 |
|
Raczkowanie
|
A ja szczerze chciałabym wrócić do czytania książek ...tylko nie wiem od czego zacząć..może mi coś polecicie na dobry początek ?
ale ostatnio dużo filmów oglądam..więc od czasu do czasu mogłybyśmy urządzić sobie seans w ds
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wspólne oglądanie filmów jest milion razy lepsze niż robienie tego w samotności ![]() Ja jestem zakochana w 'wyznaniach Gejszy' A swoją drogą- ostatnio w Avalonie kupiłam sobie 'dziewczynę z portretu' za 10 zł! o.O
|
|
|
#1336 |
|
Rozeznanie
|
cały cykl Pieśni Lodu i Ognia, George'a R.R. Martina
Dość popularne ostatnio za sprawą serialu, więc pewnie znacie, ale jak nie to świetne i polecam
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Raczkowanie
|
Ooo, 'wyznania Gejszy' , widziałam film , polecam również
mogłybyśmy pozbierać kilka dobrych filmów i je obejrzeć już sobie wyobrażam ekipe siedzącą przed laptopem z wielkim 'skupieniem ' fajna sprawa
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak w internacie w 3 oglądałyśmy, to co chwila było 'STOP' i wróć, bo gadałyśmy i w międzyczasie ktoś gubił wątek ;p A ja jeszcze akceptuje jedynie filmy z napisami (lektor jeszcze ujdzie, ale dubbing to totalna masakra!), to było nam ciężko ;p To ja już widzę, jak nas się tam tyle zejdzie ;p ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Poza tym, jeśli chodzi o 'wyznania...' to książka (jak w większości przyzpadków) jest o wiele lepsza od filmu ;p
|
|
|
#1339 |
|
Zadomowienie
|
Ja Sparksa uwielbiam
kiedyś zachwycalam się Ewa Nowak przeczytałam wszystko co się da Krystyna Siesicka też mi pasowała a Musierowicz tylko kilka pierwszych części Jeżycjady pamiętam taki mega słownik dostałam za czytelnictwo od gminy Patka bo chyba Ty chciałaś, żeby coś polecić na wakacje właśnie seria Ewy Nowak jest fajna lekkie i niewymagające głębszego myślenia a te filmy to super pomysł pod warunkiem, że będziemy wtedy szamac wafle ryżowe. Zawsze to mnie kcal
|
|
#1340 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jutro wybieram sie do biblioteki to poszukam ![]() A co do filmu to właśnie tylko z napisami lektor mnie denerwuje zazwyczaj no i co do gadania przy filmie to jak najbardziej , lubie komentować podczas oglądania ...to z jednej strony jest minus ale da sie wytrzymać , w razie czego wygonicie mnie z pokoju i oczywiście coś do jedzenia być musi a jakie gatunki filmu lubicie ?
|
|
|
|
|
|
#1341 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie nie ma reguły. Kiedyś pochłaniałam amerykańskie komedie romantyczna wiecie... Pani poznaje Pana, nie mogą być ze sobą bo coś tam i potem Pan robi coś i są razem Nie wymagające takie ![]() Ja to oby oglądać... Komedie uwielbiam . w koncu się zrelaksować trzeba ![]() Przyzanam, że kiedyś byłam na jendym filmie Allena... przysnełam ![]() Ostatnio oglądałam Adrenaline 2 ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
te książki z "serii" bo jest takowa trzeba troche po kolei czytać. Pierwsza jest "Diupa"
|
|
|
#1342 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie musze zapytać tej uroczej pani z biblioteki czy mają takie książki
mam nadzieje, że będe miała takie szczęście a co do filmów to te o miłości 3x TAK , polecam 'Pamiętnik ' , komedie na odstresowanie , thrillery , ale horrorów sie boje za bardzo
|
|
|
|
|
#1343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Horrorów też się boję. Kiedyś obejrzałam Ring i miałam dobre schizy po nim.
|
|
|
|
#1344 | |
|
Zadomowienie
|
no moja biblioteka była super w to wyposażona i czytam teraz póki mogę bo wątpię czy w akademiku da radę :/
No ja byłam zachwycona serią "Oszukać przeznaczenie" ![]() Komedie sensacyjne są nie kiepskie ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
zaczełam od filmu.... ach.... Nory Roberts są też dobre romansidła
|
|
|
#1345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja najpierw przeczytałam "Ostatnia piosenkę" a potem film. Uważam,że film dorównuje książce (pomimo,że gra tam Miley A teraz okazało się,że "Bezpieczna przystań" jest do obejrzenia już w necie. Jak ktoś nie zna to polecam! Jest z tym przystojnym aktorem Josem Duhamelem
|
|
|
|
#1346 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mój typ... fuuuj. Ja mam swoje polskie top 10 ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
do 5 na 3d nie miałam odwagi pojechać ![]() ej może pójdziemy wszystkie razem na SMERFY 2 :d
|
|
|
#1347 |
|
Raczkowanie
|
Ooooo Smerfyyy <3 chyba jedynki nie widziałam , musze nadrobić
filmy animowane też uwielbiam , można sie pośmiać więc ja jestem na tak
|
|
|
|
|
#1348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co jest dziwne książki kryminalne podchodzące trochę pod horrory uwielbiam
|
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
Epoka lodowcowa rządzi! Albo Dżungla! Zaraz zobaczę co do kin wchodzi od października
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- sprecyzuj dziwne książki
|
|
#1350 |
|
Raczkowanie
|
Epoka i mój idol leniwiec !
jeszcze Shrek jest dobry na poprawe humoru chodźmy na jakąś dobrą bajke ! też poszukam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

według nazwisk, czy w zależności od tego skąd kto jest?
Już od kilku osób słyszałam, że grupy są tworzone mniej więcej regionami Polski, np. Warszawa razem, południe Polski razem. Jestem ciekawa jak będzie z nami. Póki co u nas na kierunku najwięcej Warszawiaków, zobaczymy jak będzie w październiku.