|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
kurczę a chciałam się w 200zł zmieścić ;< ale jakby można było zafarbować to chociaż by nie były na raz ![]() ale one będą z odkrytymi palcami i z takim paseczkiem ? bo takich to nie chcę
|
|
|
#3362 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
Hmmm a jaki jest powód zawieszenia? Bo jeśli nie mają zleceń to raczej kiepska rekomendacja. Na youtube próbowałaś szukać?
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3364 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale ładna |
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Na Św.Rocha, Anne Mariage. Mieli siedzibę na baranowickiej, w wakacje przenieśli się do centrum. Są 4 modele do wyboru. Jakieś sandałkowe, z odkrytymi noskami, z zakrytymi i jakieś jeszcze. Można dopłacić i np.:dodać kryształki na czubku czy na obcasie. Jak usłyszałam cenę to się chwilę zastanowiłam, ale potem mama wbiła mi do głowy,że na butach nie ma co oszczędzać :P
|
|
|
|
#3366 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
Możesz mi na PW wysłać kontakt do tej pani? Cytat:
My też tęsknimy trzymaj się dzielnie! Dasz radę! Cytat:
Mnie w Cymbeline nawet nie obsłużono... Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3367 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
łoo, ja też ślub w sierpniu, jak to wszystko przeczytałam, to umówiłam się z przyjaciółką na 'babski wypad' do salonów z sukniami ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
ja wolę tylko od wewnątrz na zewnątrz to takie niepraktyczne... zabrudzi się, jakiś syf dostanie się do grawera i zonk z takich trochę 'innych' obrączek urzekły mnie takie z odciskiem linii papilarnych z palca ![]() tu macie link, są tam takie obrączki z odciskami, ale ja wolałabym tradycyjną z odciskiem ![]() http://www.bialeinspiracje.pl/?p=12382
Edytowane przez eventual Czas edycji: 2013-08-28 o 16:55 |
||
|
|
|
#3368 |
|
Rozeznanie
|
Wiem, ze Panie w salonach maja swoje humory i humorki ale sorry nawet gdybym chciala suknie ot tak kupic bez slubu to powinny sie starac bo chcecie sporo im zaplacic. Ja nie mialam zadnych uwag z stron Pani w salonie. Nawet powiedziala, ze juz nawet dzieczyny na 2015 patrza bo kolekcja 201 nie powala. I, ze ona sie nie dziwi bo suknie to warto kilka razy obejrzec.
Ja mam taka umowe, ze mimo, ze suknie mam kupiona to do konca roku moge zmienic zdanie jezeli cos mi sie z nowej kolekcji spodoba i ide jeszcze raz mierzyc w listopadzie jakos
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jak będę w Białym to pójdę tam i zobaczę dziękuję
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P
|
|
|
|
#3371 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słup
Dziękuję sprawdze w domu ale coś mi się kojarzy że to chyba ta po którą wracam w listopadzie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P
Cytat:
![]() Pod koniec października pojadę tam jeszcze raz, bo będzie dostępna cała nowa kolekcja i ma być jeszcze kilka nowych princesek ogólnie zmierzyłam dzisiaj 4 modele, w tym jedną 'A' i wiem, że krój A nie jest dla mnie Strasznie cieżko w nim wyglądam, podkresla biodra i uda Princeski mierzyłam jeszcze 2, ale to nie było 'to' Dziewczynom z Małopolski polecam Byszyce, pani była przemiła i bardzo sympatyczna! I nic absolutnie nie mówiła o terminie ślubu. Powiedziała tylko, żebym przyszła jeszcze w październiku, bo mam czas i skoro nic z wyprzedaży mi nie podeszło, to może z nowej kolekcji coś fajnego będzie. ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Exist, no to będziemy mieć takie same kiecki
|
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mierzyłaś do niej bolerko takie koronkowe, "wtapiające" się w suknie - dla mnie ono zrobiło całe wow, wtedy było już przepięknie
|
|
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
Mierzyłam, ale nam się nie podobało
|
|
|
|
#3376 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no i musiałabym do takiej schudnąć chyba z milion kilo
|
|
#3377 |
|
Przyczajenie
|
kasia1201 piękna ta sukienka, sama bym taką kupiła ale faktycznie za droga, jejku ja nawet ani razu żadnej sukni ślubnej nie przymierzyłam a Wy już nawet na poprawiny szukacie, trzeba iść się rozejrzeć w następnym miesiącu
także obiecuję że wstawię jakieś zdjęcia z tego wypadu
|
|
#3378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Zadomowienie
|
witam po pracy
taki nawał pracy mam, że nie mogę się pozbierać, jedna z koleżanek poszła od dziś na urlop i robię jej prace i swoją przez 8h dzisiaj nawet nie miałam czasu wypić kawy, herbaty czy cokolwiek zjeść wykończę się przez te 2 tygodnie... pysia dasz rade, sprawdzisz się na pewno i zobaczysz jaka satysfakcja będzie, my w Ciebie wierzymy dotka90 szkoda, że nie masz fotki, ale po opisie suknia zapowiada się ciekawie ![]() już myślałam, że z moich przymiarek 3 września nici zadzwoniłam do Madonny umówiłam się na 03.09. na 14, dzwonię do Carmen i chciałam na 12 babka mówi, że jasne i pyta jakie suknie chcę zobaczyć, więc mówię, że przyjdę z mamą i chcę w pierwszej kolejności zobaczyć Luise (Nabli) i Argel (St.Patrick) no i lipa bo Luise wychodzi w czwartek do wypożyczenia i do wtorku jej nie ogarną możemy ją zmierzyć w czwartek jak we wtorek ją odda PMkawięc dzwonię do mamci czy może przyjechać zamiast we wtorek to w czwartek i może bo ma urlop na szczęście dzwonię do Madonny i zmieniłam datę i godzinę na 05.09. na 13 i dzwonię do Carmen i zapisane jesteśmy na 11 05.09, udało się ogarnąć temat całą drogę z pracy na telefonie wisiałam żałuję tylko, że się przesunęło bo nie mogłam się doczekać wtorku a teraz jeszcze 2 dni dłużej ciekawe co mama powie na moje typy i czy którąś z 3 moich
|
#3380 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak się zastanawiam... My nie robimy poprawin, chcemy tylko dzień po zrobić grilla i popijawkę dla nas, rodziców i rodzeństwa
No ale to będzie połowa września, więc chyba sukienka dla mnie odpada Pewnie już będzie chłodno wieczorem, komary mnie zjedzą Macie jakiś pomysł? Chyba będę musiała wbić się standardowo w jeansy i tak żeby było wygodnie. W końcu to działka, nie restauracja...
|
|
|
|
#3381 |
|
Rozeznanie
|
no to kasiu czekamy na fotki
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam sobie taki butki na zmianę w czasie wesela i na zmianę na sesję plenerową http://www.czasnabuty.pl/product-pol...8P-S2-37P.html
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-08-28 o 18:59 |
|
|
|
|
#3383 |
|
Rozeznanie
|
aniuska bardzo ladne buty i wygladajs na wygodne
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
D & M 6.09.2014 Sala: Hotel Perła Miejsce ślubu: Willa Decjusza DJ: Grzegorz Cichy Fotograf: Maciek Januszewski Plener: motyw z samochodami (nasza wspólna pasja) + II część w naszym ukochanym Krakowie. Bukiet: różowo-kremowy. Wódka: Stock Obrączki: z białego złota, zaokrąglone wewnątrz, prawdopodobnie klasyczne. Samochód: czarny Fiat Bravo II, przystrojenie fuksjowe. Suknia: Salon Gracja, model Odetta - princeska, kolor: śmietanka. Buty: Clarks, Anika Kendra Fuchsia Suede. Kolor: dodatki PMki: fuksjowe, dodatki sali: żółty + niebieski |
|
|
|
#3385 |
|
Zakorzenienie
|
say-hello koleżanka dzisiaj wrzuciła zdjęcia z wesela jakiegoś i zauważyłam, że PM ma suknię z piórami więc wrzucam fotki
![]() Własnie zauważyłam, że to chyba ta co ja ją mierzyłam
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę o podpięcie mojego poprzedniego posta do posta z datami
|
|
|
|
#3387 |
|
Rozeznanie
|
o wlasnie strasznie mi sie podobaja te swiatelka za obrusem slicznie to wyglada ♡
|
#3388 |
|
Zadomowienie
|
ja już byłam w salonach ze świadkową i
w sukni z madony mam foty (w załączniku) 1990zł niestety w carmen nie można robić zdjęć, a tam chodzi mi o suknie: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4075.html argel 3990zł http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#73 http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#74 http://www.slubnesuknie.com.pl/quartz.html#75 luise 3500zł te 3 śnią mi się po nocach, mam nadzieję, że razem z mamą i bratem którąś wybierzemy bo już innych raczej nie biorę pod uwagę, ale kto wie Opiumalfa świetne makijaże robi Twoja świadkowa
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-08-28 o 19:24 |
|
|
|
#3389 |
|
Rozeznanie
|
Warunkiem☠wpisania do kalendarza☠PM 2014 jest☠regularne minimum miesięczne udzielanie się na wątku, orazwysłanie wiadomości PW☠do osoby, która zarządza pierwszym postem
|
#3390 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
wow ile postów
![]() Cytat:
Panna Młoda dalej będzie się wyróżniać ![]() ładna ta suknia, a koniecznie chcesz długą? ja chyba krótką założę ![]() żeby była jakaś odmiana ![]() Cytat:
z opisu czuć, że extra ![]() Cytat:
trzymała się bez zarzutu do 12 w południe ![]() fajnie, że piszecie już o godzinach to sobie na ten wzór zrobię grafik chociaż my mamy ślub na 18 to w sumie dużo czasu od rana ![]() Cytat:
![]() my chcieliśmy wziąć zespół, który jak się okazało gra do końca roku bo na przyszły cały zawieszają działalność, ze względu na planowaną ciążę wokalistki a tak dobrze im się gra razem, że nikogo innego nie chcą dobierać..coż ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
kupiłam na jakąś imprezę ale było za zimno i leży oczywiście mniej ekskluzywną wersja, bo kosztowała stówę cała jest jak dół tej z linka, tylko rękawy ma lekko prześwitujące . Choć nie ujmuje to jej uroku, jest bardzo ładna, nawet mój R. stwierdził, że mogłabym ją założyć na poprawiny tylko krótka niemiłosiernie ![]() przełożyłam dzisiejsze przymiarki na inny dzień, bo wypadły inne sprawy.. znalazłam jeszcze salon z sukniami Maggie Sottero, na które wczoraj zachorowałam, ale coś mi się wydaje, że mojego upatrzonego modelu akurat nie będzie, chyba, że ich stronka się myli
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2013-08-28 o 19:31 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

nigdzie nie mozna ich posluchac, oprocz demo na stronie....

tęsknię za Wami...

przez 8h dzisiaj nawet nie miałam czasu wypić kawy, herbaty czy cokolwiek zjeść 
.